2013-02-26, 00:25

Denna helgen alltså. Den hamnar på topp tre. Ja jävlat på topp ett. Varför? Jo. För att alla jag älskar är så förbannat fina och underbara.

2013-02-22, 17:20


Inte bara vanlig fredag utan LOV-fredag. Hur jag känner inför deeet???
Är så glad att jag vinkar med båda händerna och drar till med ett stort SMILE. Nobody is happier than meeeeee.
Hur jag startar lovet??? En het dejt såklart. Friday = date night. Daaah. Vet väl alla.

2013-02-21, 21:04

Hej alla followerzzz. Ni har förövrigt blivit fler. Say what????!!? Hakan for tre våningar ner när jag insåg det. Tokigt med tanke på att vi inte ens har så många våningar här i slottet.
 
Sitter i varje fall i skrivande nu ooooch pluggar. Eller ja, justjust nu skriver jag ju häääär... Matematikprov imorgon. Fy satan.
 
Dock så går vi på lov efter det. Helgen ser ut att bli nice. Och på måndag. Ja då firar jag ju 19 vintrar. Lär bli kul det också.
 
MEN nu har jag hållit mig borta från boken allt för länge. Målat naglarna, lyssnat på podcast, pratat med min finis i telefon, städat, lagt fram morgondagens kläder. TILL OCH MED gjort annat skolarbete. Allt är roligare än det jag bör göra.

2013-02-20, 23:20

Jag önskar att det fanns en av-knapp på hjärnan. Blir galen. Den slutar aldrig. Maler och maler. Jävla hjärna.

2013-02-20, 20:36

Finaste dagen. Lett och skrattat dagen igenom. Sånt är fint. Sånt gillar vi.
 
Efter vår oerhört korta skoldag bjöd jag hem två av de finaste flickorna på klotet. De fick smaka mitt (ny)bakade fika och så drack vi apelsinsaft. Sen satt vi i soffan och surrade om allt och inget. Sånt är nice en vanlig onsdag.
 
Skalade därefter närmre tre kilo potatis, samtidigt som Michaela och Dasha surrade. Andra avsnittet av deras poooood, and I'm hooked.
När mami återvänt hem var vi duktiga och gjorde palt. JA, vi hann såklart med lite annat också. Sång- och dansuppvisning för syskonen, skratta åt sånt ingen annan än oss förstår, high-fivea x antal gånger osvosv.
Den kvinnan alltså. Som jag ÄLSKAR henne. Finns inte ens ord för det. Jordens underbaraste. Det är min mamma.
 
Nu sitter jag och filosoferar (som min syster skulle sagt). Ska skriva ut ett arbete och sen krypa till kojs med min braiga roliga booook. De e nice. 

2013-02-19, 19:10

Vänner!! Hej på er. Två glada nyisar (=nyheter). Amanda (jag dvs) har gått och blivit lite teknisk. Löste just mitt problem med telefon-datorkontakten. Okej. Nåja. Löste det var väl att ta iiii. Men jag kan numera föra över bilder. Yeaaaah. Grymt. Den andra grejen är dagens väder. En stor fet tummen upp för det. Och vet ni vad det betyder?? Våren och ljuset är på väääääääääääg. Livet känns så mycket enklare med en sol som skiner.
 
Bilden ovan tog jag en tidig morgon på jobbet. Gode nice. Älskar att vara precis där. Oerhört vackert. Naturen är fascinerandeeee.
 
Okejokej. Tror det där med att jag kom på en lösning gick mig till huvudet. Tårar rann nerför min kind för en stund sen och nu jävlar. Nu är tydligen livet en solskenssaga. Inte lätt alla dar. Blir galen på humöret som ändras på 0.2sek. MEN sånt man får ta som tonåååring antar jag.
 
Ok. Tisdag idag. Vilket innebär min tvkväll. Taggartaggartaggar. 

2013-02-18, 23:24

Söka bland människor man aldrig mött, människor man älskar och människor man är bekant med.
 
Söka. Och sen se.
 
Se den där ryggtavlan som man sett så många gånger att man kan den utantill. Känna hur leendet växer till onormal storlek. Vingla fram. Mötas av den där kramen. Den där famnen.

2013-02-18, 22:27

Måndag artonde februari tjugohundratretton.
 
Frukost på sängen. Worddokument på datorn. Bok i handen. Svarta streck på att-göra-listan.
Slickepott i handen. Exprimentamanda i köket. Kakor och blondies i ugnen. Glass i frysen.
Paket under armen. Fika i munnen. Bebis i famnen. Föll pladask. Blev kär i lillpojken.
Nyponsoppa i muggen. Bok i handen. Musik i öronen.
 
Det var den dagen. Tack för det. Nu ses vi never ever again.

2013-02-17, 23:47

Helt enkelt.

2013-02-17, 19:13

Sunday funday. Eller nå sånt. Jag känner samma som Chandler. Gör allra helst så lite som möjligt. Helst inget alls. Såååå jag har spenderat dagen i sängen med en bra bok och bra musik. Självklart även några skolböcker och lite limevatten (senaste te-substitutet).
 
Gårdagen.
Vaknade tidigare än mänskligt. Livslusten återkom någon gång där på eftermiddagen. Favoritmiddag med syskon och morföräldrar. Melodifestivalmys (vägrar sägar mello) med två favvisar, Charlotte och lillasyster. Sen anslöt sig två till giiiirls. Skvallrade lite. Skjutsade nå grabbar. Därefter skedade jag. 
 
Meeeen min helg tar inte slut än. Föööööör bf3a är lediga imorgon. Och ingen är gladare än jag. 
Det var allt för nu. BYYYYEBYE!

2013-02-15, 15:49

Heeeeej sweetiesar. Hur ääääär de??? Här är det galant. Syskonen är hemma. Ida trillar in här alldeles strax. Sen kommer våra två andra flickor. Då väntar god mat och massa skratt. Kvällen kommer sen spenderas med klassen och senare resten av stans coola kiiiidz.
 
Vad vi ska göra?? Well.

2013-02-14, 21:04


Skulle lätt kunna lägga upp massa såna här gifs (vilket jag visserligen just gjort) och snacka om hur surt livet är. MEN idag är det positiva amanda (gotta love her) vid tangentbordet. Så idag skiter vi i allt dåligt och FOKUSERAR på det braiga och fina här i livet. Fina vänner, fina familjemedlemmar, fina djur. Allt sånt. Kärlek finns everywheeere gott folk. Gäller bara att se den. Såååå ut och leta. Eller ja. In och hitta. Hur ni än vill. Finns (som sagt var) överallt. Lovar!
 
Haha ok. Börjar bli lite väl mycket även för mig. Så vi ger oss och njuter av lite hångel istället. Är ju gode nice liksooom.

2013-02-13, 20:21

 
I plaid gulityyyyyy. Det här är svintråkigt. Hamlet är inte min bästa vän, nej. 

2013-02-13, 18:23

Stor fet #don'tcare på förra inlägget. I know. Meeeen. Jaja.
 
Sitter här och känner att jag bör ta tag i allt litegranna. Har några halvklara skolgrejer uppe som jag bööööör finish up. Nu. Varför så lazy liksom??? Gör't och får'e gjort. 
 
Sitter istället för plugget och skriver ihop en önskelista. För vet ni vad? Min dag närmar sig med stormsteg. Än så länge har den två punkter. Two wishes.
 
Aja. NU jäklar. Nu ska jag göra klart hejna. Sååå byebye.

2013-02-13, 15:22

Det är såhär ni är vana att se mig. En tekopp i handen och musik i öronaaaa.
Meeen sen igår eftermiddag är det såhär jag är nu. Tekoppslös. Dock fortfarande musik. Den släpper jag never ever.
 
Why??? Ja det kan man fråga sig.
 
OK. Svaret är lätt. Jag har ont i magen jämt. Så ska vara extra snäll mot lillmagen. Så den kanske mår bra snart igen. Har fått för mig att teet gör det värre men hoppas det är fel.
 
En halvtimma efter mitt livsavgörande beslut (feeeeeels like one) igår visste jag inte vars jag skulle ta vägen. Vad jag skulle göra. MEN har överlevt hela dagen utan te. Till och med hos mormor och morfar när lunch (dvs. te och mackor) serverades.
Så en eloge, tummen upp och APPLÅD till mig.

2013-02-11, 16:11

Bjuder på de snyggaste bilderna jag någonsin bjudit på. It's meeee. And I'm fabulous. (Alltså seriöst. VAD gör jag eeens på första bilden????????(frågetecknena kan aldrig ta slut))
 
Nä ok. Kanske inte snyggast. Meeeen. Har liksom noll annat att bjuda på dagar som dessa. Har inte fått kontakten telefon-data att fungera. Mitt datasnille till lillebror får guida trögskallen (moi) en dag snart.
 
Förövrigt så saknar jag min knäppskalle till lillebror. Vars eeee du. Kom hem till määääh.
 
Sitter och trycker i mig pepparkakor a la farfar-style (dubbla med smööör) som om det inte fanns någon morgondag. Det gör det ju dock. HeheHE. Känns som att jag bara käkat och käkat helaaaa långa dagen. Min mami bjöd mig på go'lunch. Fanns allt från pasta carbonara och kolja till paaalt. Mums. Sen hängde vi på bibblan med "den hostande-viskande-stolsälskande-mannen". Det var nice.
 
 
Ojoj. mycket rolig info här på bloggizen. Försöker pigga upp er med den peppande bilden ovan. Känner ni glädjen sprudla inom er? Happ. Maybe it's just me.
 
Nä okeeej. Ska fortsätta plugga nu. Faktiskt varit lite duktig todayy. Jobbat med projektarbetet och sånt dära.

2013-02-10, 21:32

Klockan tickar. Folk trillar in. Folk traskar hem.
 
In. Ut. In. Ut.
 
Hjärtat slår lite extra ibland. Tar ett skutt där i bröstkorgen. Men nej. Det var fel. Det var inte du.
 
Timmarna springer iväg. Tillslut tänds den. Lampan. Leende hämtas jacka efter jacka. Tills en enda stackare hänger kvar. Hänger där den hängt de senaste två veckorna. Ensam.
 
Sista personen vinglar ut. Dörren låses. Kollegor kramas hejdå. 
 
Tyst promenad till bilen. Snö sopas bort. Nyckeln vrids i låset. Ratten styr hemåt.
 
Du kom aldrig.

2013-02-08, 22:38

Hur en dag kan vara så bra men ändå helt värdelös.
Avslutar den bredvid min prinsessa. Klockan. Den ringer 06.00 imorgon.
 
Friday. I'm still not in love.

2013-02-06, 22:25

Alltså. Exakt. Exakt så.

2013-02-05, 23:08


Kan inte sova. Har så (långlånglånglång svordomsramsa) ont i magen. Inget funkar. Inte ens fil. Då är det illa. Då snackar vi. Försöker nu bota mig med den längsta mannen på jorden, fina bilder och fina ord. Går inte riktigt som planerat. Det heller. Ska ge John Blund en ny chans nu. Behöver sova liksoom. Och sömn brukar ju bota det mesta. *Keeping my fingers crossed*
 
Så sovgott mina hjärtan. Hoppas ni slipper magvärk och somnar på en gång. Värsta är ju att vrida sig miljoners varv.

2013-02-05, 00:19

"Kan man ens sakna något så mycket? Något man inte ens haft. Något man bara smakat på."
"Det tror jag"
"Ja. Tydligen så är det möjligt"

2013-02-04, 22:04

Det slog mig. Att på fyra månader. FYRA månader. Inte ens en hel hands fingrar längre. På 42 sidor i min kalender. På 17 veckor. Då är det studentvecka. SAY WHAT liksom??!! Studentvecka. Fattar verkligen noll. Att jag. Lillalilla jag ska ta studenten. Det är liksom vår tur nu. Får hjärtklappning, andnöd, ångest och paniiik vid tanken. Att jag ska ut i världen. Snälla någon. Stanna tiden. På riktigt alltså. Livet, som vi vet det, tar liksom slut.
 
Klänningen den hänger här bredvid mig. Skorna, dem står redo att vinglas i. Och huvudbonaden. Den ska nog dyka upp i veckan. Det händer alltså på riktigt. Ojojoj. Får snörp i halsen.
 
Så hetsdricker te och hetskollar tumblr för att inte tänka på denna insikt något mer.
 
Och ja. Jag kanske överdrev lite. Men ändå. Fyra jävla månader är ingenting.

2013-02-04, 12:58

Och det känns. Jävla måndag.
Men vet ni vad det betyder? Vi slipper den här dagen en hel vecka nuuu. (gäller att se det lilla)

2013-02-03, 21:40

Tjeeeenare. Läget? Har ni haft en bra helg? Drömhelgen kanske. Som förändrat ert liv för all framtid och gjort livet BÄST. Kan säga att min inte varit så. Den har varit lite blek. Men det kommer åter. I'm sure of it.
 
Jaja. Lyssnar på good music och myser med lillasyster och vovven. Dricker te och löser världsproblem. Sånt där som man gör på söndagkvällar. Nu ska vi se film. Sen soooooova. Jag längtar.

2013-02-02, 17:55

Är typ mer taggad för dagens middag än vad jag var inför gårdagens utgång. Hehe. Meeen så är det ibland. Man kan inte alltid vara på topp. Riiight?? Förfestade gjorde jag, vågrätt under en filt. Väl ute drack jag vatten, vatten och vatten. Tog hand om vänner, dansade och umgicks. Blev ändå en bra kväll. Thanks to Liiiiiisa. Älskade tjejen.
 
Any how.
Vad det bjuds på för hejdundrande ikväll? Fondue of course. Allt bra länge sen sist, så det kommer smaka galant i lillmagen. Yummy in my tummy. Som de skulle sagt i Amerikat. Taggataggataggatagga. På en halvtimma serveras det.
 
Sitter och peppar med allas vår Håkan i högtalarna. Det doftar en blandning av mat, ljus och nagellack. Och på skärmen visas bild efter bild. Hänger på  tumblr. As usual.
 
Ikväll jobbar jag. Så kom ut och sväng era lurviga!! Just do it bitcheeezzz. Come on.

2013-02-02, 16:48

Minnena som får en att le.
Som får hjärtat att ta ett skutt.
Som gör att lyckan värker i magen.
Det är de finaste minnena.
RSS 2.0