2012-08-30, 20:57

Råkade visst trycka på använd tema. Och sen den nya designen på blogg.se kom så förstår jag ingenting. Därför får det se ut såhär en stund nu.

2012-08-30, 20:12

Haft ännu en bra dag. Min Lisa gör att dagarna går fort. Finastefinaste. Hon, och även alla andra vänner gör dagarna bäst. Skulle inte klara mig utan dem.
Torsdagar betyder ju gympa för mig. Men idag slapp jag den. Medan mina klasskamrater hurtade sig så var jag och pratade med farbror doktorn om mina halsmandlar. Han tyckte de såg fina ut, men med tanke på allt besvär de har bringat så ryker de i alla fall. Så snart är vi identiska jag och Cajsa. Två halsmandellösa, tandställningsbeprydda lejda tjejer, that's us.
Till middag idag serverade mormor palt. Oj så satans gott. Som jag längtat. Och som jag åt. Slog personligt rekord i antalet med hela tre stycken. Vilket i alla fall för mig är oerhört många. Skulle dock lätt ha kunnat trycka mer. But I didn't.
Nu har jag pluggat engelska. Ska läsa igenom det en gång till, sen får vi hoppas att jag är fit for fight. Känns lite töntigt att säga att vi har prov imorgon. Glosorna alltså... Aja, jag klagar inte!

2012-08-30, 19:25

lisafisah:

Markus Krunegård - Korallreven och Vintergatan (Mänsklig värme)

2012-08-29, 22:35

Har precis landat i soffan efter en lång men fin dag. Breaking news bjuder, som vanligt, på lite fniss och en och annan ögonbrynshöjning. 50 cent klev just in, gode nice. Hur som helst, idag har jag gjort min livs första lasagne. Rysligt gott, om jag får säga det självt. När allt var bortdukat startade jag en bröddeg som fick jäsa medans jag tog på mig mina nya träningskläder och drog ut på en löptur. När jag återvänt hem bakade jag ut brödet, kanelknäckebröd. Efter en otroligt skön dusch tog jag på mig myskläderna, tände ljus och tillsammans med te och gott pålägg fick brödet utgöra vår kvällsfika. Nu ska jag hoppa i säng. Några sidor Håkan Nesser och sen ska jag sova gott.

2012-08-28, 21:48Hello sweethearts! How's life treating you? Med mig är allt bra. Riktigt jäkla jättebra till och med. Igår fick jag tillbaka ett brev jag skrev till mig själv i mars, och oj vad deprimerande det var. Allt var grått och trist. Men inte nu hörrni. Känner att jag är galet glad mesta dels av tiden! Fråga min bror varför, hehehe........ Haha nää okejj don't. Hur som helst så är allt riktigt bra. And I couldn't be happier.
 
Förra veckan var en riktig toppenvecka! Hängde vid havet och mös med två favvisar. Kramades. Käkade middag a la turné med fina. Barnvaktade mina favoriter med världens bästa Lisa. Stekte amerikanska pannkakor tillsammans med samma fina tjej och käkade de americanstyle med lönnsirap, framför tvn med bästa vänner.
 
Igår och idag har jag varit riktigt duktig. Igår pluggade jag bort de mesta som ska göras i veckan. BAra lite engelska som ska finslipas till fredagens prov.
Idag, idag har jag städat mitt rum. Grundligt. Sen har jag gjort det alldeles höstfint. Underbart! Har även hunnit ha lite kvalitetstid med min lillebror. Hängde med honom på stan. Han följde efter mig på alla affärer som en skugga. Som tack för sällskapet bjöd jag honom på fika. Riktigt mysigt, för det är aldrig sådär. Bara han och jag. Aldrigaldrig. Så nu tog jag tillfället i akt. Han börjar ju bli stor den där killen. Går gymnasiet och grejer. Inte illa!
 
Och nu sitter jag här. Med massa tända, doftande ljus, fin musik och en rykande kopp te. Ska stänga ner datorn nu och bänka mig i soffan framför breaking news, tillsammans med lite kvällsfika. Så sovgott alla fina.

2012-08-20, 20:06

Första skoldagen avklarad. Eller ja, skoldag var väl att ta i.. Hur som helst så känns det bra. Tillbaka till verkligheten, som jag skrev igår. Efter skolan har jag umgåtts med min mami. Oerhört vad underbart det var. Älskar oss. Världens bästa. Det är nog de bästa jag vet, eller i alla fall nära. Speciellt när det är som idag. Underbara finafina mamma.
Ska strax styra cykeln mot min fina kusin. I och med att ensam mamma söker börjar ikväll så kommer traditionsenligt måndagkvällarna bestå av häng i soffan med henne. Hoppas hon bjuder mig på te. Är frusen och jäkligt sugen på en kopp. Bäst att röra på döfläsket nu, talk to you guys later.

2012-08-19, 22:07

Lyssnar på melissa och vill aldrig stänga av musiken. Det finaste jag vet. När teet mitt är uppdrucket ska jag krypa ner i min säng. Väckaren är ställd. Imorgon börjar verkligheten om. Imorgon blir vi BF3A. Jag ser framemot det sådär barnsligt mycket. Som man gjorde på lågstadiet. Då en ny mattebok var de bästa i världen. Äntligen ska jag få träffa finaste klasskamraterna, kramas och höra hur livet är. Äntligen ska jag varje dag äta lunch med mina favoritflickor och skratta tills luften tar slut. Skolan är himla fin och bra. Ska njuta av det här året, suga in allt älskvärt. Innan vi vet ordet av det så är det över. Då är allt över. Inget blir sig likt igen. Aldrig kommer det vara vi på samma sätt. Därför både längtar jag och bävar inför morgondagen. Min sista första skoldag. Men. Än är det inte över. Än har vi varandra. Tack och lov.

2012-08-13, 23:29

Going crazy over here.

2012-08-02, 22:52

Lite blandade bilder sen sist. Som ni ser har jag ätit en hel del, druckit en hel del, både te och liite starkare drycker. Jag har promenerat i kvällsolen, myst inne i spöregnet och kurerat mig med te och tidning på jobbet. (Har åkt på ännu en släng sjuka, halsfluss/halsböld.) Har firat finaste Ida med en sväng på kalles. Och sen både hon och Sofia med hamburgare, lekar och presenter innan pdol i lördags. Har förstört mina vita converse inne på kittel och dansat mig trött med fina vänner. För att dagen efter vid halvt medvetande jobba alldeles för länge. När dagen finally tog slut tryckte jag pizza och hinkade vatten innan jag stupade i säng först av alla.
 
Imorgon jobbar jag sista (och pga. halshelvetet, andra) dagen för veckan. Och nästa vecka jobbar jag min sista för den här gången. Sen går jag på sommarlov, för att veckan efter börja om skolan. Tiden har gått så förbannat fort. Sommaren har bara farit förbi utan att jag hunnit med. Nyss satt jag där drömmande med 1000 planer, nu sitter jag här och tänker tillbaka. Massor har hänt, men samtidigt ingenting. Det är konstigt.
 
Ska inte bli nostalgisk redan, har fortfarande lite äventyr framför mig! Under min "semestervecka" så kommer jag få besök från Österrike. Som jag längtar!! Ska bli galet roligt! Fast först och främst så kommer några klasskamrater hit imorgon. Ska bli roligt att catcha upp lite och höra vad de har haft för sig sen sist.
 
Men nu allra först - sängen. Sovgott!
RSS 2.0