2016-09-22, 15:30

HEJ ni! BIlden ovan visar mig själv i förrgår när jag var mitt inne i terminens första tentaplugg. Skrev den igår, en begreppstenta som jag klarade med en gång. TACK för det livet:):) Tyckte min outfit var väldigt lärig, mmm bra ord jag just myntade:):):) Nämen ser precis ut som urbilden av en lärare tänker jag. Skjorta, stickad tröja över, glasögon och kostymbrallor (som förövrigt ser exakt ut som mjukisbyxor på bilden:):))
Vaknade tidigttidigt i och med tentapluggandet och allt annat plugg som iv har i veckan......... Och hade kvällen innan förberett ett brödbak åh mmmmm så gott. Ett fröbröd, detta om ni vill provaaa. Tips är att göra det! Gjorde dock en liten egen tolkning på det så att det skulle passa till min kosthållning.
Annan grej jag gjort i veckan är att jag följt idol, nåja inte slaviskt, men ändå. Och käkat jättegott ekologiskt godis!! Fick med det i senaste smakboxen och det var asnice! Jag som inte ens gillar godis hehe.
Igår efter tentan lade jag mig här för att fira lite. Sen cyklade jag, Emelie och Amanda iväg på konsert innan vi landade hemma hos mig igen för att kika på Idol.
 
I detta NU dricker jag dagens femte kopp te och ska göra klart lite plugg inför morgondagen. Har pluggat en hel del redan, men vill ha gjort klart söndagens inlämning innan mitt besök kommer hit imorgon tänkte jaaaaag. Har även hunnit styra upp min tvätt och försökt få till min pall som jag håller på att fixa till och lite SÅNT DÄR ni vet. När pluggandet är klart ska jag ratta ihop lite käk och därefter spela theeeee sims hela kvällen hehe. Kanske måste förbi Maxi också pga inte handlat sen förförra tisdagen OPPSIIII....

2016-09-13, 21:36

HEJ HÖRRNI!!!!!!!!!
Jag lever faktiskt fortfarande, om ni nu tvivlat på detta hehe. Sitter just nu i min älskade soffa och kollar på tvvvvvv. Kollar på "Dr Michael och Tilde", hmmm VARFÖR det kan en fråga sig. JO för att dagens avsnitt handlar om magproblem och en annan (jag dvs.....................) lider ju STORT av sådant..... Därav ingen älsklingsdryck (den ovan) på flera veckor:):):):)
 
JAJA. Det går ju ganska bra efter min nya kosthållning. *Ta i trä*.
 
Men hörrni! Det har varit sommar! Eller ja, på vissa sätt känns det som att det fortfarande är det i och med det oerhört luriga vädret! I sommar har jag gjort MASSA mys och massa fina grejer!!!!!!!!! SÅ fin sommar!! Tack livet för den här sommaren!!! Jag har särskilt njutit av att få vara på samma plats länge. Fint! Låt oss ta en titt på min sommar! Häng meeeeeed!
SÅDÄRJAAAA ojojoj vilken bildkavalkad. Varsågod för bilder:):):)
Sista helgen i Augusti packade jag (med hjälp av min pojkvän hehe) ihop alla mina växter och majoriteten av mina kläder och pinaler för att rulla bilen mot umeyoooooo.
Den helgen hängde vi med kompisar, kollade på Petter som rappade i Utopia och såklart packade upp en massa grejer.
Haft en fin terminsstart!! Hade Johanna som inneboende första veckan i väntan på att hon skulle få sin lägenhet. Det var himlahimla fint!! Finaste tjejen!
Nu i helgen har jag haft min bästa person här, vi har käkat god mat, hängt med nice personer, promenerat och spenderat hela söndagen framför "Stranger things" (inte min bästa serie...). Idag har jag pluggat genom att konstruera prov, planterat om mina växter, satt lökar inför våren samt massa sticklingar och lite SÅNT DÄÄÄR ni vet.
 
Nu ska jag sovaaaa. Imorgon ska jag fixa ute på gården, plugga, lämna igen böcker på bibblo, kanske gå en sväng på matmarknaden och lite sånt! Samt käka middag med tjejerna hos Kicki som precis flyttat till större. Kommer bli kalasfint!!
 
SOVGOTT mina skattisar!!
RSS 2.0