2013-07-31, 23:34

Får höra "jävlar vad trött du ser ut" när jag ramlar in på jobbet. Sen poppar jag musik och köper choklad för tre år framöver, skrattar och pratar med finafina jobbarkompisar. Cyklar fortfort hem och kramas. Dricker dagens sjunde tekopp och lyssnar på Håkan. Allt innan jag ställer larmet alldeles för tidigt och däckar i sängen.
 
Just nu går tankeverksamheten åt till en och samma grej. Resterande del av energin går åt till att jobba, och kramas med vänner. Så, jag kommer tillbaka senare.

2013-07-16, 23:28

Okej, rätt enformigt upplägg på bloggisen. MEN screw it. Orkar inte bryyy mig.
 
Idag har jag jooobbat. Och som jag tycker det är kul. Som jag älskar att skratta med de där flickorna. Kommer kännas tomt när vi lämnar varandra till hösten. För att jag trivs, det finns det ingen tvekan i. Älskar det helt enkelt. Skulle kunna jobba i princip var som helst, bara jag har det sällskapet. Bra kollegor är sannerligen a och o. Och mina, de är de BÄSTA. Så det så.
 
Nu ska jag diska. Sen sova. Imorgon ska jag JOBBA. Den ni. 
 
Btw. VAD vill vädret???? Är för fasiken juli och inte oktober. Kom in på jobbet dyngsur efter min cykeltur (you gotta love livet som billös) och alla skrattade åt mig pga min outfit och frisyr. Så hoppas på solsken imorgon :))))
 
SOVGOTT.

2013-07-15, 20:21

Måndagkväll.
 
Jag sysselsätter mig med att bläddra i böcker. Lyssna på Bruuuce. Slänga ihop, vad som till en början skulle bli en liten sallad men som resulterade i en portion stor nog att göda en indonesisk familjs salladsbehov. Mixade ihop en smoothie när jag ändå höll på. Har det gode nice med andra ord.
Ute regnar det och imorgon ska jag jobba. Semesternnn är slut. Det var kul så länge det varade.
 
Tack och hej för miiiiiig.

2013-07-12, 00:07

Tjabba tjena hallåååååååå.
 
Idag är jag glad. GLAD even. Pga gått på långhelg (aka. semester(eller i alla fall det närmaste jag kommer semester)), ska roadtripa till happis med jessicaa imorgon, solen har skinit idag, jag har varit på kalas, bästaste elin har varit här. Många anledningar med andra ord. 
 
Jag ska strax krypa i säng. Ska som ni förstår upp earlyy in the morning. Blir nice med roadtrip. Ska köpa massa niceiga grejer till min flaaaaaat. Det blir bra. Sovgott.

2013-07-10, 17:28

Hejheeeej vänner!
 
Här sitter jag i MITT kök. TandställningsLÖS. Den ni!
 
Japp. Jag har flyttat. Bor numera bakom en dörr där det står A. Eriksson, varken mer eller mindre. Jag är fortfarande gardinlös och har en felvänd soffa. Men det gör mig inget. För det löser sig. Jag trivs!
Fyndade ett köksbord igår. Betalade femtio svenska kronor. Lite slipning och målarfärg så kommer det passa kalasbra här, i mitt kök. Ska måla och slipa mina köksstolar också. Tapetsera och spika, hänga upp hyllor och greja. Men det gör inget att det inte går snabbt. Bara det blir bra. Rom byggdes ju inte på en dag. Eller huuuur??
 
Tandställningen, den rök under studentveckan. Och oj så nöjd jag är. Lyckoruset i att ha fritt space i käften. ALLTSÅ. Har en liten uttagbar tandställning just nu. Men det gör inget. För den stora är borta.
Jag kan inte låta bli att le åt mig själv i backspegeln varje dag på jobbet. Bara för att se, jooo mina tänder är raka och tandställningslösa. LYCKAN.
 
Bilder och sånt får ni en annan dag. För nu ska jag käka middag. Potatisklyftor, helungsstekt kyckling på ölburk, sallad och vitlökssås. Det ni. Och en tekopp på det. Såklart.
 
Ikväll så ska jag kramas med Lise. Det blir mysigt.

2013-07-07, 23:42

Hello boys and girlsssss. Läget???? Med mig är det braa. Imorgon klockan 15.00 avslutar jag min kavalkad av jobbdagar. Då är jag friiiii i hela två dagar. Minisemester :))))
 
Kanske hinner uppa här, och uppdatera er på vad som hänt i mitt liv. MEN först sömn. Måndag, och vanlig arbetsdag imorgon, som sagt var.
 
En grej bara, innan jag somnar. WOW! Beyonce. What a woman!!! Seriöst. SICKEN kvinna. Just sett en konsert med henne på tvåaaan. Älskar't. Så jävla grym alltså.

2013-07-02, 23:05

Det har hänt mycket sen sist. Ofattbart mycket. Ska berätta allting (nåja). Lovar det. Bara inte idag. För precis nu så ska jag sova.
 
Vad livet mitt kretsar kring just nu? Det kan ni i alla fall få veta. Jobb. Mat. Kramar. Där har ni det. Be back soon sweeties!
RSS 2.0