2015-05-18, 14:24

 
HEJ VÄNNER!! Hur är det med er??? Här är det braaaa. Hur dagens plugg går?? Jovars ni kan ju kolla in bilderna OVAN. Tackar som frågar:):):)
 
MEN! Snart kommer Emilia hit för att fika, dricka te och SKVALLRA (<- obs! viktigast)
 
Annars rullar det på! Är tillbaka i stan för att slutspurta detta första himla år på UNI. Kan ni förstå?? En annan är helt vild i huvudet vid tanken på det, ojoj. Är SÅ konstigt vet inte vars all tid tagit vägen??? Jaja....... Det rullar på och jag älskar det så pass mycket.
 
Var fint att skratta, skapa minnen, kramas med vännerna där hemma. Nästa gång vi är på samma plats allihop är löven (som inte ens slagit ut än) påväg att ändra färg och det känns så KONSTIGT.
 
Har ni tur så får ni några bilder sen. Jag vet inte. VI FÅR SE. Ska i alla fall läsa lite nu, och skriva.
SES VÄNNER<3 Och hörrni, ta hand om varandra. Livet är så skört. Kramas mycket och tala om er kärlek.

2015-05-06, 00:04

Hänt SÅ MYCKET sen sist!!!! NI anar inte, ojojoj....
 
Här kommer några grejer tänkte jag:
- en torsdagskväll då solen lös längelänge kände jag och amanda att VAFAN detta måste vi ta tillvara på!!! vi kokade te och packade ner disaronno, öl och vin för häng vid älven ÅH MMM. Livet <3 Sen kom Azi, Emily och Kajsa och slöt upp med oss. Fina grejer!!! (obs! bilden är från då) Bar kronan ovan hela kvällen????? Cirka sju timmar??? Väldigt oklart.
- KRAMATS MED BÄSTISAR!!! Hade en sån brutal besöksvecka förra veckan. Charlotteälsklignen var här en hel vecka! Sen har Lisa och pappa varit förbiii. Och Linda har varit här på besök. Älskar besök!
- Skrivit en hemtenta och tentaölat vid älven med älsklingar (inklusive bästis)
- Spelat vinbrännboll och stafettkubb, grillat och skrattat mig genom valborgsdagen. Snabbt hem och dressa om för feeest med fina personer uppe på berghem. FIN GREJ!!! Sen gick vi ut på Rex.
- Förfestat i lilla lägenheten min (där tre tjejer med TUSEN grejer höll hus, inklusive två stora madrasser) med massa fina tjejer för att sen återigen traska till Rex och se LINDA PIRA!!! Var jävligt fett!!
- Pratat i telefon x antal timmar pga älskar att samtala.
- Skvallrat med Amanda. Cirka en av mina favoritsysselsättningar.
- Tränat brännboll, planerat outfits, champagnefrukost. TAGGAT YRAN HELT ENKELT.
- Fått FINA nyheter.
- Skaffat mig brutala blåmärken??? Ser ut som jag varit i slagsmål:) *hoppas folk tror jag är cool nu* Konstigast är ändå att jag och Mandy ser exakt likadana ut???? Precis samma ställen och lika intensivt blå???? Vi måste sluta vara såna tvillingar........ Eller NÄ pga love it <3 <3 <3
- Planerat höstens Englandsvistelse
- KRAMATS!
- Dansat som om det inte fanns någon morgondag.
- Gråtit av lycka en två fyra sjuttioåtta gånger.
- Pratat med min lillebror ååååh den grabben!!!
- Klassfestat med världens bästa klass!! Älskar den så <3 Ni anar inte. Vår spellista heter "F-3 bästa motherfucking klassen" SÅ SANT SÅ!!!
- Gått första delen av phösarutbildningen. Taggar höstens inspark redan!!! Fast! Först sommar såklart.
 
MEN nu åker jag snart hem till lilla staden. Lilla stugan vid havet ska besökas och familjen KRAMAS på. Längtar dock nästan redan tillbaka hit. Har inte ens åkt än??? Vill adlrig lämna liksom <3

2015-05-05, 23:22

För någon vecka sen hade jag en ledig måndag MEN som vanligt skulle det springa tusen personer i min lägenhet så jag utrymde den. Käkade frukost vid älven. SÅ pass fin grej.
Efter att jag käkat upp och lyssnat på en pod, så satte jag på en ny och gick på en prommis. Kanske första riktigariktiga vårdagen?? I och med att det var onödigt med jacka och vantar osv redan så pass tidigt på morgonen. FIN GREJ!!
HEJHEJ! Lagom till lunch satte jag mig på valls och käkade en ostfralla samt drack en varm latte mmm, och skrev på lite olika saker
Sen mötte jag upp tjejerna för HÄNG I SOLEN. Vi fick agera modeller i en bussreklam och taggade våran klassfest samt yran med NICE musik. VI diskuterade bästa uteserveringen, skvallrade grabbar och spanade på kompis som var på dejt. När vi efter flera timmar bara var några få kämpar kvar kurrade magarna och vi traskade åt varsina håll.
Jag gick hem och lagade detta ovan. Det var gott mmmmm.
På kvällningen kokade jag te och käkade två raw-bollar, medan jag bläddrade i tidning och snackade i telefon i timmar.
 
DET VAR DEN MÅNDAGEN MITT I LIVET. Förevigade verkligen allt denna dag??? Väldigt oklart och olikt mig men fint ändå. Tror att det var solen som gjorde detta med mig hehe.
RSS 2.0