2014-12-30, 14:22

Hur har ditt 2014 varit?
Överlag BRA. Lite up's and down's såklart. Men hallå ändå i särklass bäst på länge. Så skönt!!! Så fint!!!

 Blev du kär i år?
Näe hörrni. Eller ja, jag blev ju kär i min stad. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat. Men det jobbar jag på!!! Blir bättre. Kunnat grejer. Haha alltså typ politik och sånt. Argumentera och briljera med fakta. Älskar att veta saker.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag vet inte????? Kanske gråtit???? Haha ok nej pga skönt. Men alltså en del grejer var så ologiska???? Är nog ganska ologisk som person. Och skjuta upp uni-realterade grejer. Måste sluta med det.

Vem har du umgåtts med mest?
Charlotte och Linda. Mina små älsklingar. Känns så fint att ha haft dem i princip boende hos mig. Tre tandborstar i min tandborstmugg och alltid cola i kylen. Nu bor det aldrig cola i min kyl och min tandborste bor alldeles ensam:(:(:(:( Dock FIN period i livet. Att ha haft det så. Kommit hem från jobbet och ha middag framdukad på bordet och någon att samtala med. Festa och väcka varandra mitt i natten pga vill prata nunununu. Sen har jag hängt massa med Emilia åh skatten. Och mina uni-tjejer. FINA. Mitt lag!!!! En hel del andra också såklart. Så mycket fina människor <3 <3 <3

Bästa minnet från 2014?
Alltså vet inte???? HUR ska en någonsin kunna välja ut någonting sånt??? Men jaaaa. Den dagen då vi fick gäster på stugan. Solade och mööös hela dagen. Jag åkte vattenskidor och bara NJÖT AV LIVET. Drack lite vin där med finafinaFINA. Sen åkte jag på fest med mina vänner. Sommaren ägde!! Mestadels av tiden i alla fall............ Då vi hängde i Keupan med släkten och njöt av tillvaron där. Min tjugoårsfest <3 <3 Avskedsfesten miiiiin. Alla fester/myskvällar/middagar/frukostar/stunder/osvosv i min lägenhet. ELLER insparken. FYFAN vad det var kul!!!!! Jävlar alltså. Ska ni plugga, var för allt i världen med på insparken. BÄSTA grejen!!!! SinnesjävlaKUL.

Är det något du har saknat 2014 som du vill ha år 2015?
Inget som jag kan komma på nu. Detta år alltså??? Hänt lite tokigheter men FAN vad jag älskar det ojojoj.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE. Ojojojojoj. Livet <3

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Ha ha ha. Party. Vad är en hemmakväll??????

Vem/Vilka saknade du?
CHARLOTTE:. Saknar henne varje dag vi är ifrån varandra. Är så påtagligt nu också, när jag befinner mig ett stenkast från hennes hus. Annars när jag är i umeå, så saknar jag cirka alla. Särskilt mamma<3<3<3

 

Största misstaget?
En bör inte ångra något:):) Allt händer av en mening. 

Hur många hade du sex med?
Mmmmmmm. För DET skriver en ju på internätet??? Hmmm. Nej. SLUTA VARA SÅ NYFIKEN.

Tror du att år 2015 kommer blir bättre?
Kanske???? Tror det kommer bli ett bra år!!! Men detta har varit så fint så. Är så tillfreds just nu så jag bryr mig inte??? Eller eh jo. Men haha ja. Det blir nog bra hur som!!!! SÅ länge de jag älskar mår bra så mår jag bra.

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Mig själv. Om en får säga så???? Jag har blivit så mycket gladare. Och mer stark??? Eller haha ok jävligt random svar överallt. MENMEN. De som vet vet jag menar hehe. Nämen har fan tagit mig ur en liten grop.

Hur många kysste du?
Räknar folk sånt?????

Har du några löften inför år 2015?
Hmmmm. Svårt. Är ganska dålig på sånt. Men typ att???? Jag har fan ingen aning alltså....

Har du haft ett förhållande under 2014?
Inget kärleksförhållande:):):) Dock många förhållanden som är fyllda av kärlek. 

Hur skulle du beskriva din stil 2014?
Fortfarande mina martens<3<3<3 och ryggsäck<3<3<3 och min nya julklappsjacka<3<3

Vad ser du mest framemot med år 2015?
Att träffa min bästis igen!! Ser framemot sommaren också pga tror den kommer bli FIN pga är sommar. Vill hänga mycket på stugan, som i somras. Bara vara där. Cykla i natten med bästisar och grilla alla måltider. Dricka rosé och surra hela nätter. Visa mina umeå-tjejer piteå. Äta middag hos mormor och morfar. Fortsätta på min utbildning. Bo i världens bästa stad. Umgås med fina människor. Våran fjällenresa lär bli kanon också. Längtar så efter att åka skidor!! 

En låt som påminner dig om 2014?
Boom boom boom - Vengaboys (våran nollelåt <3) 

Det bästa du har åstadkommit i år?
Har börjat på världens bästa utbildning. Flyttat härifrån. Jobbade hårt (dock inte riktigt alla dagar eeeh) under våren och sommaren. Fick ett lite längre vik på världens bästa förskola och sen på hemtjänstis. Insett att jag är värd det bästa. Det är nog min största bedrift. Att jag insett vad jag är värd.

Vad hoppas du inträffar 2015?
Om en får önska så är det jag vill ha ett förstahandskontrakt. Min stora dröm ojoj! Och att knasiga grejer ska lösa sig. Men det blir nog bra, tror jag! Hoppas det.

2014-12-29, 17:51

Inte direkt en dagsfärsk bild då denna är tagen i min förra lägenhet en sjukdag i våras när jag försökte tagga till inför en tjugoårsfest med tema "sommar". Fin info va:):):)
 
Livet här i norr rullar på som det ska. Det är så fint att vara här. Har lite ångest över att jag ska byta huset mot tjugofem ynka kvadrat snart igen. Men det blir nog bra.
 
Nu ska jag slå på en liten podd och laga carbonara till päronen. Bara vi tre till middagen idag. Tokigheter!!! Sen ska jag och mami till min kusin och dricka te <3
 
Vi hörs snart mina skatter.

2014-12-16, 19:41

På fredag. På fredag lämnar jag den här staden för tre veckor uppe i norr hos familjen. Jag ska få kramas och käka frukost med sällskap (och vid ett köksbord!!!) varje morgon. Kylskåpet fylls på per automatik (magi!!!!!) och innehåller alltid massa mat. Syskon som skrattar med varandra. Liv och rörelse.
 
Tre veckor är lite tid men samtidigt massa. Fyfan alltså. Tre veckor ifrån ub och allt vad mikrokaos heter, det kommer bli skönt. Men också tre veckor ifrån flickorna, och min stad. Är så tokigt det här med två städer. Blir så förvirrad. Vill vara överallt hela tiden. Mest av allt vill jag nog vara här. Fast familjen skulle gärna få vara närmare.
 
Börjar få lite panik över att jag ska lämna allt för sommaren sen!!! En hel sommar!!! Ojojoj hörrni. Har dock redan beslutat om en roadtrip till alla våra städer. Och att flickorna ska få se Piteå som "verkligen blommar ut under sommaren" /mvh salongsamandorna. Det blir fint.

2014-12-14, 23:28

2014-12-12, 11:12

Fick mejl med adressanten antagning.se i veckan. "Du har blivit antagen till utbildningen du sökt och måste svara"
 
"Utbildningen" som det syftas på är alltså vårterminens kurser. Som jag är så peppad på!!
 
Den pågående kursen är helt ok nice. BETYDLIGT bättre än föregående dötrista pga nästan uteslutande filosofi/gamla farbröder/tråkiga måste-kunna-för-fortsatta-universitetsstudeie-grejer. Men inte heja-åååh-vad-fint-att-studera-BRA. Men hörrni. Snart! När våran vårtermin börjar (obs! denna slutar 19 januari) så kommer det.
 
SVENSKA! ENGELSKA! MATEMATIK! Ok. Inte SÅ peppad på matten. Men svenskan!! Engelskan!! Ska fan få lära mig riktiga saker. Ska i framtiden svänga med grammatiska formler, matematiska uträkningar och sen översätta allt. FAN vad fint!!!!
 
Tänk ändå hörrni. Att jag i framtiden ska få lära människor saker. Och inte bara människor. Vår framtid!!! Är så taggad. Peppad. OCH livrädd!!! Dock sisådär sju terminer kvar SÅ EEEH behöver ej panika redan......
 
Har liksom diskuterat mina barns barn-till-lärar-framtid med min mamma. Obs! hon strejkade när jag började skrika "du älskar inte mina barn" efter att jag hållit en femtonminuters lång monolog om ifall det kommer vara synd om barnen eller en soft grej pga cool mamma (mamman=jag).
 
Jonämen livet alltså.
 
Btw. Jag tackade JA till "utbildningen jag sökt". Fortsätter alltså på denna lilla resa.

2014-12-12, 00:12

Hej vänner!! Carl Jan Granqvist sa precis så på tvn. Kände oooh vad jag måste vinka litegranna till er. Så HEJHEJ *vinkar hejdlöst*
 
Obs! bilden är ej från idag. Sitter just nu i min bästa luvtröja och mössa + blommiga skönbrallor. Men imorgon så ser jag ut sådär. Haha ok ne. Kommer jag inte göra. Kul skämt ens??????
 
Idag har jag sett världens bästa Kicki spela basketmatch och vinna hihi. Amanda "råkade" gå ut på planen två gånger, under pågående match??? Hahaha älskar det så mycket. Den tjejen alltså.
 
Ok mina två små läsare. Kan punktera upp för er vad som väntar under morgondagen!
 
- Lucia i aulan med flickorna! Längtar såå pga lucia äger.
- MYSLUCIAJULADVENTSfika med älsklingsemilia. Taggat hela veckan!!!
- Se herrarnas basketmatch.
- Myshänga med suuuuuuuurr och vin. Åh mmm.
 
Vad händer på lördag då?? Ja, låt oss punktera upp det också när vi likaså håller på
 
- Har bokat in en socialmedie-dejt med lindaskatten. En måste ju älska sociala medier, allt blir närmre då.
- Julmarknad både på renmarkstorget och pilgatan hihiiiiii oooh.
- Northern Lights!! Med andra ord - konsert!! Bland annat Seinabo Sey ooooh fancypancy. Bästa?? Precis utanför min dörr!!
- Utgång (surprisesurprise!!!). Sista för i år, i Umeyooooo. Flyttar hem, över jul, nästa vecka ju. Tokigheter. 
 
MEN JAJA. Sovgott hörrni.

2014-12-08, 19:13

Hej hörrninini!!
 
Jonämen då är lilla jag tillbaka i cyberrymden som internäääätet ju är. Har inte haft igång datorn på över en vecka. Åh hejaaaa vad skönt! Drömmen åååh mmmm. Att leva på riktigt liksom???? Haha jaja. Fan vad jag måste sluta tro jag är någon guru eller dylikt..........
 
HUR SOM!!!! Åkte upp till min lilla stad i norr i fredags. Vaknade av mig själv tidigt på fredagmorgon och kände mest "nä alltså måste kramas med familjen". Var så fint. Kramades bokstavligen bort helgen. Alltså for real. Men det är myyyys åh hihi.
 
Idag var vi tillbaka i aula nordica och sen käkade vi myyyslunch (haha okiiii så mysig som en matlådelunch i valfri byggnad på valfritt campus) var så fint att träffa flickorna!!! Krama på dem! Ojoj. Gullisarna.
 
Förberett lite julisar, insett att jullovet (ok så lovigt som det blir med ett papeeeer att skriva.....) börjar nästa vecka och käkat ikapp min chokladkalender.
 
Ska nu ta mig en varm duuuusch och sen vänta på att musikhjälpen börjar oooh vad mys!!!
RSS 2.0