2012-12-31, 15:38

Hur har ditt 2012 varit?
Överlag bra. Men också lite mindre bra. Kan säga som så att året har arbetat sig från botten till toppen. Bra där. Hoppas bara att det inte blir tvärtom nästa ååår. Kan ju hålla sig här ett tag. Visst då? Eller ännu hellre. Förbättras ovh bli ännu bättre.

Blev du kär i år?
När jag pratar om Charlotte här hemma brukar jag säga min pojkvän. Fast henne har jag ju haft känslor för länge nu så det kanske inte räknas. Men annars alla andra vänner. Musik, all kinds of it.

Vad önskar du att du gjort mer?
Allt. Allt och inget.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Klagat.

Vem har du umgåts med mest?
I början av året var Cajsa och jag piff och puff. Min finafina Cajsa, älskar tjejen. Även hängt med Charlotte en hel del. Som alltid! Är så skönt att hänga med någon man känt sen lågstadietiden. Då vet man allt om varandra. Älskar det. Och att vi bor tre minuter från varandra. Bästa grejen. Sen har vi mina tjejor Ida, Lisa och Sofia. Ena stunden skrattar vi så magen värker, andra diskuterar vi hejvilt och tredje så kramas vi och pratar känslor. Även umgåtts en del med Jessica och Liseeeee. Oj vad jag älskar mina vänner. Inte bara de ovan nämnda såklart. Men frågan var ju faktiskt "vem har du umgåtts med mest?", såååå tycker inte om mina andra vänner any less. På riktigt så vet jag inte vad jag skulle göra utan mina vänner. Finaste i världen är dem, varenda kotte.

Bästa minnet från 2012?
Trick question. VAD ska man svara??? På riktigt alltså. Jag vet inte. Finns mycket fint och nämnvärt.
När jag och Jessica var vilse i storstan. Var övertygad om att jag skulle få sova i ett dike. Stunden jag insåg att jag tagit körkort. När Cajsa använde bibeln, en Rysslandsresa, massage och allt som är möjligt i ett övertalningsförsök. Gick på det, och fick en kväll utan dess like. Inga historier lämpliga här dock. Idas födelsedag, som hon spenderade med vakten heheee. Världens bästa vän, that's me. Alla mina stunder hos mina favvisar. När jag och min lillebror spelat cluedo. Turnémiddagarna. Natthumor med Felice och Cajsa. Charlottes och mina oräknerliga sovstunder i soffan. När Lisa käkade middag här och mamma betedde sig, ehm, exemplariskt. Myskvällar på stugan. Snacka skit långt in på morgonen. Dansa genom eld och vatten. Sova på en fin arm.

Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013?
Kärleeeeek. Och lite mindre sjukdom. Är LESS på att gå omkring som ett snor- och hostmonster. Immunförsvaret mitt. Kom igen nu. Ryck up dig!!! I need you.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Both. And neither.

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Om man jämför med tidigare år, såå vilda partykvällar. Sova kan man göra i graven. Mitt motto här i livet.

Vem/Vilka saknade du?
I perioder har jag nog saknat de flesta. Sånt där går i vågor.

Största misstaget?
YOLO. Hehe....

Hur många hade du sex med?
Nu blev du allt nyfiken vaaaa?? Not gonna happen.

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Hoppas på det. Studenten och allt juuu. Kan inte gå fel.

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Mycket! Människor, minnen, telefonsamtal, sms, konverstioner.

Hur många kysste du?
Kör på YOLO här ocksåååå. He he.

Har du några löften inför år 2013?
Nej, inte vad jag kan komma på nu.

Har du haft ett förhållande under 2012?
Många. Men inget loooverelationship. Single and ready to mingle. Så att säga.

Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Ha-ha. Stil? Lever i mössa och mina hörlurar.

Vad ser du mest framemot med år 2013?
Studenten. Daaaah. OCH att ta bort tandställningen!!! 

En låt som påminner dig om 2012?
Ojjjj, många med tanke på att jag lyssnar på musik 24/7. För många för att kunna skriva allihopeeen. Meeen. Genom eld och vatten, If you could see me now, Square peg round hole, Vart jag mig i världen vänder, Flytta på dig, Don't you worry child, Diamant, Jag kommer älska mitt liv snart. Skulle kunna hålla på i all evighet, så blev ett liiiiiitet smakprov. 

Det bästa du har åstadkommit i år?
Körkort. Ändå gode bra betyg. Jobb. Vänner. 

 

Vad hoppas du inträffar 2013?
Hoppas på massa skojigheter. Vill ha kuuuuuuul.

 

Mycket text, meeeeen handlar ju om ett helt år så!

2012-12-27, 01:39

Då man vaknar under två täcken, två filtar, med pyjamas och tre par tjocksockar på. Då man vaknar, och trots allt det, fryser. Då man känner att, jag kan inte somna om. Det kommer aldrig gå.
Då kokar man sig den största tekoppen som finns. Då lyssnar man på Melissa, som alltid förstår. Då längtar man efter sin bästa vän. Någon att dela den sömnlösa natten, och alla dess tankar, med.
Sen så dricker man upp sitt te. Man stänger av musiken. Vänder sig om. Och försöker, än en gång, somna. Denna ack så omöjliga uppgift.

2012-12-26, 22:45

2012-12-26, 15:37

Känslan idag....

2012-12-23, 16:30

Tjugotredje december. Det troligtvis jobbigaste datumet för lillamanda. All längtan och förväntan lilla jag kände. Minns det. Och saknar det. Saknar våra jular. Hur allting var då. Men livet förändras och vi med det. Idag ser våra jultraditioner lite annorlunda ut. Inte med det sagt sämre, utan bara annorlunda. Numera är det den tjugotredje som är efterlängtad. Älskar fortfarande julafton, men inte riktigt lika innerligt som förr. Nu är den tjugotredje min favoritdag. En kväll som spenderas med de fyra personer som jag älskar mest här i livet. De två som fört mig till livet, och de två som jag delat livet med. Min familj. Tid med bara dem är numera sällsynt och därför ofattbart uppskattad. En julklapp i sig, bara det. Ännu har jag ingen julkänsla. Men jag vet att med ens när vi sitter vid köksbordet med lite gröt i magen och ett leende på läpparna. Då kommer den. Julkänslan.
Ska slå in deras klappar. Dricka upp sista skvätten te. Och skriva klart det jag höll på med. Sen börjar min favoritkväll på hela året. Som jag ska njuta. Är ett tag kvar till nästa gång den är.

2012-12-21, 15:14

 
Jag, mina flickor och resten av Piteå firar in loooooovet. Grymt!!

2012-12-20, 20:41

You know what sucks??
Det faktum att jag är förkyyyyyld IGEN.

2012-12-19, 23:27

2012-12-18, 23:10

Det finns en grej som jag är utomordentligt bra på. En egenskap som jag inte tror många slår mig i. Och det är nog bra. För dem, för er.
Jag är oerhört duktig på att tänka. Eller jaa, duktig var nog fel ordval när jag tänker (hehe) efter. Jag tänker jämt och hela tiden. Om allt och om ingenting. Den allra minsta grejen kan bli stor och livsavgörande. Och tvärtom.
På senaste har jag tänkt mycket. Kanske mer än tidigare. Trodde inte det var möjligt. Men tydligen. Tankarna bara maler på. On and on. Självklart är det bra att tänka. Men att övertänka, det är inte bra. Och det är egentligen det som jag är expert på. Hur? Varför? Nu då? Blir inte riktigt klok på mig själv. Eller på något annat heller för den delen.
 
Det här gjorde varken er eller mig något klokare eller någon nytta.
Annat än att det för mig är skönt att ha fått lätta lite på hjärtat mitt.

2012-12-16, 23:00

I don't know where I stand with you
And I don't know what I mean to you
All I know is every time I think of you
All I want to do is be with you

2012-12-12, 16:30

Det är någonting med dig som jag är rädd att förlora,
för jag vet att jag aldrig kommer hitta det hos någon annan.

2012-12-12, 15:00

Gårdagen var lång, riktigt lång. Avslutade den i alla fall på bästa sätt. Promenad med hundarna och jordens finaste moster. Oj som jag tycker om den kvinnan.
Idag har jag ätit långlunch med fina människor. Nu dricker jag te, äter mandarin, pepparkakor och bortglömda chokladbitar från min kalender. I öronen spelar musik och Nella slumrar här bredvid. Ska strax rycka upp oss härifrån. Vi ska bege oss ut i snövädret.

2012-12-11, 22:43

 Det är sånt här som får en att älska sina nära än mer 

2012-12-09, 22:32

Grekisk pyttipanna med duvorna. Klassfest. Dans. Sång. God dricka. Massa favoriter under samma tak. Skratt. Prat om gamla minnen. Kramar långt in på morgonen. Soffhäng. Tacomys. Firande av min tjejs arton år. Alltför lite sömn. Handbollsmatch. Besök nere i diket. Födelsedagsfika.
En helg som bjudit på allt man kan vilja. En helg som klassar in på topplistan.

2012-12-04, 19:23

Har typ 700 grejer som ska göras till skolan. Men jag är vid gott mod. Eller okej, nej. Så jäkla stressad. Meen måste säga att jag är glad i alla fall. Gladast. Vet inte riktigt varför. Känner mig bara jätteglad. Av ingen särskild anledning. På promenaden hem idag fick jag en sån där lyckokänsla i magen. Sån där som man bara får ibland. Samma igårkväll, fick världens rus av glädje. Det är fint. Livet. Så himla fint.
 
Denna glädje gör mig riktigt effektiv. Vilket det bara gör mig ännu mer happyyyyy. Igår gjorde jag bort massa grejer som har legat och tryckt en längre tid, sånt där man bara skjuter framför sig men aldrig gör. Så himla skönt. Idag har jag skrivit 1000 ord om mig själv på engelska. Jag har läst massa postcards for my postsecret analysis. Nu ska jag avsluta en "rolig grej" till historian. Det heter så. Rolig grej. Jo tjena.
 
Gotta go now. Har inte riktigt tid för det här. Ska finish this up och sen glöggmysa. Lite mys i vardagen behövs alltid.
Puss och kram mina vänner. Ni är fina.

2012-12-03, 19:52

Helgen. Den var bäst. Seriöst alltså. Bästa på länge.
Fredagen, fredagen som var så efterlängtad. Middag, bastu och massa skoj hos Lisa med bästa människorna. Sen utgång. Där jag träffade fler av mina favoriter. Lördag, den innehöll allt möjligt. Middag with my ladies, roadtrip, film och sååånt. Igår, söndag, var jag på Residenset och fikade, fyllde på flytta-hemifrån-lådorna lite mer och hade adventsmys med min tjej. Min tjej som fyller år på söndag. Som vi väntat på den dagen. 18 hela år.
 
Ååh vad jag älskar mina vänner. The world's greatest.
 
ps. bilderna. dem snodde jag.

2012-12-03, 17:20

 
 Såå jäkla grym

2012-12-03, 01:18

Oh, the longer the waiting, the sweeter the kiss
It's better my darling, I promise you this
The next time I hold you, I'm not letting go
Will you wait for me darling, I need to know
RSS 2.0