2013-09-30, 22:58

HEJ VÄNNER. Jag är tillbaka i landet. Och OJ som den resan var det bästa någonsin. I alla fall på topplistan. Älskadeälskade.
 
Jag har skrattat mig igenom helgen. Dansatdansat och dansat lite till, allt ifrån vals till break dance. Hejn med dans, det är min grej det. Eller...................... Nä men fett kul JU. Åååh. Åk till Kandalaksha. Bästa platsen.
 
Sen har jag ju haft med mig min vapendragare, kavaljer, partner in crime, bästa vän. Hon gör ju allt bra. Så även denna resa. Som jag gillar den tjejen. Om ni bara visste. Efter två tolv timmars bussresor, tre dagar som känts som trettiotre (minst), massa upptåg, lite sömn så kunde vi inte skiljas. Det kan vi fortfarande inte så ska hänga med min tjej imorgon igen. Innan vi skiljs åt :(:(:(
 
För jag mellanlandar ju bara hemma lite snabbt. Packa upp och packa om väskan. Hinna kramas hej och hejdå. Jobba. För sen åker jag ju igen. Det blir kanoners. Men känner däremot att jag lär vara dead woman walking när jag hämtas på kallax nästa vecka. Ojoj..
 
Men nu: SÖMN. Som det behövs. Sovgott.

2013-09-26, 00:22

HEJHEJ på er allihopen. Hela högen. Hejhejhej.
 
Är ungefär S Å H Ä R otrött at the moment. Pga ska hoppa på en buss imorgonbitti klockan sju. Kanske inte så peppigt. Men det faktum att destinationen är det stora landet i öst. DET är galet peppigt. Crazy I tell ya'. Crazy bananas.
 
Nämen ok. Är bara galet taggad på den här resan. Hänga med min family from the east. Dricka ofantliga mängder te. Käka massa mat. Dra på mig folkdräkten. Dansa schottis med my bff. Bowla. Skratta. Snacka rysk-svensk-tysk-engelska. ÅÅH.
 
Och att det hela börjar med en tolvtimmars bussfärd. Det gör det hela bara bättre. Har bunkrat upp med ätbara grejer i ofantliga, skrattretande mängder. Det här blir kanoners hörrni. KANONERS I tell ya'.

2013-09-23, 00:53

Hur många sydeuropeiska pojkar som helst kan be om min hand och kyss. Det är ändå bara du som finns för mig.

2013-09-19, 19:22

För att idag har jag bakat bröd och kokat soppa. Idag har jag promenerat och lyssnat på gamla sommarprat. Idag har jag pussat på min vovve och plockat kottar.
 
För att nu ska jag cykla in till stan. Kalasbra ju.
 

2013-09-18, 20:02

Hej vänneeeeeeeeeer. Hejhej.
 
Idag har jag varvat städning och tvättning med organisering av skåpar. Har även flyttat om lite bland ljuslyktor och blommor osvosv. Har hunnit med en hel massa! Det var nice.
 
Nu är alla femtioelva ljus tända och håkan och melissa turas om att sjunga. Det känns fint. Hösten är fin. Finast av allt, tycker jag.
 
Mikaela var hit och hälsade på mig idag. Det var oerhört efterlängtat. Och mysigt. Vi pratade och pratade. Hade dukat upp med lite fika och te. Men mest pratade vi. Det var skönt. Munnen bara for av farten. Hann inte riktigt vara med så hade jag yttrat saker som jag knappt erkänt för mig själv. Det var skönt. Att få det sagt liksom.
 
Hon är fin på många sätt den där tjejen. Gillar henne. Helt enkelt.
 
Nu ska jag bre på denna höstidyll än mer. Med en tekopp. Såklart.

2013-09-01, 17:27

Hej mina vänner.
 
September månad numera. Och liksom förra året snurrar min höstlista. Numera lite uppdaterad, med bland annat Melissas nya låt. Underbar, som vanligt.
 
 
Fast jag lär inte se hela hösten, för hemma ska jag inte vara. Inte hela tiden i alla fall. Ska flyga och bussa runt här på vår sida av klotet. Kommer bli underbart. Längtar ut i världen.
 
Börjar allting redan ikväll med lite förberedelser. Jag och Charlotte ska knyta på oss dansskorna. Oj vad det var längesen. Och oj vad roligt.
RSS 2.0