2012-09-30, 19:48

Bilderna är från i fredags och igår. Hade inte mycket till att göra och mellan det att jag sov löste jag korsord, läste och lyssnade på podcasts.
 
Just nu sitter jag och surplar i mig kallt te. Bara för att jag varken kan eller får äta någonting så är det de enda jag tänker på. Mat, mat, mat. Magen skriker efter det. Får inte ens dricka varmt te, min lycka och drog här i livet. Så gör det bästa av situationen och dricker kallt. Bättre än inget!
 
Klättrar i princip redan på väggarna här hemma. Har dock ingen ork till att göra någonting. Men på något vänster så kryper det ändå i benen. Tror jag ska gå och invadera soffan. Eller kanske beställa hem nå kläder. Har kollat igenom i stort sett alla webbshoppar och har några grejer i shoppingbagen. Men det brukar oftast bara bli så att de ligger där, tills grejerna antingen försvinner eller tills jag blir less och klickar bort dem.
 
I övrigt så har jag idag sovit på soffan, sett klart en säsong vänner, pysslat ihop två armband och ätit lite glass. That's about it. Fantastiskt spännande liv jag lever just nu. Förstår om ni är avundsjuka.
Kan även tillägga att jag fortfarande går i pyjamasbyxor. Världens kanske töntigaste, men även skönaste.

2012-09-30, 14:42

Mått bättre, om jag uttrycker mig så. Svälter ihjäl. Fina mamma gör chokladpudding just nu. Vi får se hur mycket jag får ner. Men gott ska det bli. Lever på yoghurt och nyponsoppa. Igår barnvaktade Lisa mig. Tack och lov för det. Hade inte velat ligga hemma alldeles själv. Se på instagram och facebook hur roligt mina vänner har det medans jag låg själv i soffan. Så thank God för finaste Lisa.

2012-09-27, 22:25

Försökt stilla mina nerver inför morgondagen med lite pyssel såhär på kvällningen. Rysligt nervös inför vad som komma skall. 7.00 imorgonbitti ska jag befinna mig i Sunderbyn för operation. Så jag ska strax krypa till kojs. Breaking News ska bara avsluta sin säsong. Sen ska jag avsluta min dag. 

2012-09-27, 19:02

Ska strax skjutsa min förväntansfulla lillasyster till stan. Hon ska på tjejkvällen. Minns det, som om det vore igår, när det var jag. Jag som fixade håret, noggrant valde kläder och skrattande köpte massa onödiga grejer och fikade med mina kompisar. Klockan var mycket, i vanliga fall läggdags. Och där gick vi strosande på stan. Spännande var det. Höjdpunkter.
 
Jag och Lise skulle egentligen också dit. Men vi blev lite lata, eller gamla kanske. "Så mycket folk och bara trångt överallt". Stafettpinnen är, med andra ord, numera hos lillasyster. Må hon vårda den ömt. För snart är hon stor. Min lilla tjej. Som faktiskt inte är så liten längre. Går i femman, störst på skolan. Tack och lov så har storasyster inte hunnit bli pinsam ännu. Men den dagen kommer nog.
 
Oj vad jag älskar dig. Min lilla skatt.

2012-09-26, 22:20

you want the sunrise to go back to bed
i want to make you laugh
mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down

2012-09-26, 17:55

Idag serverades svampsoppa på mossen. Och som att det var gott, en av mina favoriter. Nu sitter jag i sängen med myskläder och en tekopp, invirad i en filt med engelskaboken i högsta hugg och Mumford and Sons (deras nya album. Älskar det!!) i bakgrunden. Läser, läser och läser. Några sidor kvar, sen är jag klar med plugget för i veckan. Så ofattbart skönt. Haft alldeles för mycket.
Jag ska alldeles snart dressa om, ska åka och titta på hockey med Jessica. Ska ta på mig min tjockaste tröja och vira halsduken några extra varv. Känner jag mig själv blir det premiär på mina vintervantar också. Världens mest frusna, det är jag det.

2012-09-25, 22:26

Dagen började med brandövning följt av en slänga-i-sig-maten-och-springa-till-nästa-lektion-lunch. Därefter hade vi vårat första matteb prov. Den kursen alltså.......
När vi kommit hem så cyklade jag och Lisa för att köpa lite proviant. Godis, godis och godis blev det. Och lite saft. Vi har pluggat inför morgondagens prov och jag har hunnit göra klart allt inför engelska paneldebatten vi ska ha på torsdag. Till sällskap hade jag en Bon Iver konsert som fanns på youtube. Oerhört bra! Insåg vilket fint pluggsällskap det var, när den var slut fick Adele förgylla stunden. Kommer beta av fler konserter i framtiden. Bästa grejen ju. Nu inväntar jag Lisa som är på träning. Vi ska se Breaking News, som är inne på avslutningsveckan, och sen sova. 

2012-09-24, 22:02

Facebookchatten alltså. Dör av skratt. Roligaste på allt bra länge. Smider planer, tar fula bilder och massa annat skoj.

2012.09.24, 12:57

Pluggstuga på mossen- Lisa är flitig och räknar matte. Jag är också flitig. Fast på allt annat än matte.
Jag dansar, sjunger och drar roliga skämt.

2012-09-23, 16:29

Har hållt på i mitt rum hela förmiddagen, börjar likna någonting nu faktiskt. Gillar det! Nu ska jag åka till min Lisa. Ska spendera natten där. Umgås, plugga och skratta låter som ett underbart avslut på en fantastiskt mysig och skön helg! Imorgon är det måndag, nya tag och en fullspäckad vecka. Mycket plugg och på fredag väntar en operation för mig. Nervositeten har redan infunnit sig. Men det går nog bra, hoppas jag. 

2012-09-23, 12:34

Har jag någonsin sagt att jag älskar frukost? Favoritmålet. 

2012-09-23, 01:23

Håller lite smått på att möblera om i mitt rum, ska bland annat ta bort ett skåp. När jag rensade inne i det tidigare idag kom min Lisa hit. Hon berättade hela utlandsresan och jag lyssnade avundsjukt. Vi fikade och hann faktiskt även gå igenom lite plugg. Fin tjej det där, love her. När hon farit agerade vi barnvakt åt mina favoritungar. Sen drog vi oss ner några kvarter, kidsen skulle få sova i sina egna sängar. Nu på kvällningen har jag hängt med Charlotte. Soffhäng med film, gottigheter och massa surr. Perfekt! Älskade vänner, om ni bara visste hur mycket jag tycker om er. 
Nu ska jag sova. Även imorgon ska jag sova ut, länge och väl. Sen ska jag vara aktiv. Har många planer för morgondagen. Sovgott fina ni!

2012-09-22, 00:36

Kan inte annat än älska fredagar som denna. Underbar middag, sedvanlig tekopp och konverserande. Efterlängtat samtal från min Lisa. Sen for jag till min favorit, Linda. Det, om något, var efterlängtat. Bästa. Som jag saknat och längtat. Mackor, grönsaksdipp, te och massa catching up. Så himla fint. En kväll i min smak. En kväll som så många tidigare. En kväll så värdefull. Ska avsluta min fina dag med att lägga mig under mitt fluffiga varma täcke och blunda. Imorgon väntar sovmorgon. Sen ska jag hänga med min tjej.

2012-09-21, 18:26

Fredag. Sitter i köket. Lyssnar på bästa musiken. Of Monsters And Men, Mumford and Sons. Det doftar underbart från spisen och ugnen. Strax ska vi hugga in. Plankstek står på menyn. Tala om underbart. Älskar fredagar!

2012-09-20, 23:34

Dåliga dagar blir ibland till de finaste. Med rätt sällskap, kloka ord, kramar och en mängd skratt ordnar sig det mesta. Har umgåtts med min mamma. Vi har varit sådär som bara vi kan vara. Vi har skrattat åt bara sånt vi förstår. Vi har suttit i varandras sällskap, njutit av te och läst bloggar. Vi har spenderat pengar på ekologiska mascaror på åhlens. Vi har hängt med mormor och morfar. Vi har sjungit sådär som jag bara gör i hennes sällskap. Vi har skrattat så magen gjort ont. Vi har haft det bäst med andra ord. Dagar som denna förstår jag vilken underbar kvinna jag har att göra med. Vilken ofantlig tur jag har som har henne. Hur underbar hon är. Och framförallt vad hon betyder för mig. För vad skulle jag göra utan min mor. Min klippa här i livet. Hon som alltid finns, oavsett vad. Mamma, älskadeälskade du. Du är den finaste jag vet.

2012-09-20, 17:23

2012-09-19, 10:31

Rensar som sagt var datorn, så lite blandade bilder lär komma upp närmsta tiden...
Hur som helst. Har haft ovärdaste skoldagen. Inte ens en timma och jäkligt onödigt bara, gjorde ingenting. Ska alldeles strax fara ner på jobbet och jobba några timmar. Sen ska jag åka iväg och hämta min nya pärla. Och ikväll, ikväll ska jag bara ligga under en filt med min engelskabok. Där har ni min dag i ett nötskal. Som man brukar sägaaaaa.

2012-09-18, 23:49

Bara så länge våra hjärtan slår.
Bara så länge barnen skrattar.
Bara så länge tåget går.
Bara så länge musiken spelar.
Bara så länge det finns stjärnor över oss.
Bara så länge ska jag vänta på dig.
Bara så länge ska jag älska dig.

2012-09-18, 21:13

Sitter vid min, numera, gamla dator. Köpte en ny idag. Dock så får jag den först imorgon. Sved när jag drog kortet, aldrig spenderat så mycket pengar i ett svep.
Insåg, när jag nu gick igenom alla bilder på datorn, hur ofantligt många totalt onödiga bilder man har. Webcam bilderna, hur ofta används dem? Almost never. Tänkte därför bjuda på några innan de raderas. Så dem inte togs i onödan liksom. Titta och njut. Eller förfäras. Vad du än föredrar.

2012-09-17, 11:36

Idag är jag ledig. Har tagit mig en sovmorgon, ätit frukost och nu ska jag börja plugga. Mina klasskamrater sitter i skolan, samtidigt som min partner in crime Lisa ligger på någon strand i cypern och lapar sol. Inte alls avundsjuk. På någon av dem. Nejnejnej......
Idag ska jag i varje fall vara riktigt duktig. Prio ett är att lära mig allt inför morgondagens prov.
Ni ska se min hög med att-göra grejer. Listan är lång. Dessa nästkommande två veckor lär inte bli så jätteskoj. Särskilt inte nästa vecka. Oh my. Fast bara se det positivt och göra det bästa av situationen.
Ska börja nu, så jag kan stryka grejer från listan. Härlig känsla när man får dra hårda svarta streck över gjorda grejer. Love the feeling.
I eftermiddag ska jag förövrigt åka iväg och köpa en ny dator. Min är trasig sen en månad tillbaka kanske. Så nu när alla skoljobb börjar komma igång igen behövs det en. En ny fin, snabb en. Can't wait!

2012-09-16, 23:25

Bytt ut gårdagens vinglas mot ett glas mjölk.
Bytt ut Swedish House Mafia mot Melissa Horn.
Bytt ut mina nya byxor och en ganska genomskinlig tröja mot tshirt och tights.
Bytt ut lockigt hår mot oborstat nytvättat.
Bytt ut chips mot oreos.
Och snart ska jag byta ut gårdagens dansgolv mot min säng.
Godnatt!

2012-09-16, 15:04

Älskar mat. Älskar frukost. Älskar fika.

2012-09-15, 17:34

 
Lyssnar om igen, igen och igen

2012-09-15, 13:49

Ska strax hämta upp my girl för lite ärenden på stan. Fast först en promenad med vovven.

2012-09-14, 23:30

Ställde in mina planer för kvällen. Kände att en hemmakväll var precis vad jag ville ha. Precis vad som behövdes.  Mamma lagade underbar mat. Som vanligt. Blåbärskaka och glass serverades till efterätt. Sen hyrde vi filmer och landade i fatboyen med en skål godis. Har även hunnit få en lite mörkare hårfärg. Dock inte så stor skillnad. Märktes, enligt de där människorna som jag delar tak med, inte alls någon skillnad.
Nu ska Nella och jag strax sova. Imorgon ska jag ta mig en lång sovmorgon och sen duka upp med god frukost. Känns som att jag är värd det. Ska in till stan med min favorittjej Charlotte. Och sen på kvällen fira en annan favorit som hunnit fylla 18 bast. På söndag ska jag plugga. Och möjligtvis ta mig en promenad eller två.
Sovgott fina ni.

2012-09-13, 18:29

Ska ta med mig Nella på en promenad. Andas frisk luft och låta tankarna vandra.  

2012-09-11, 20:15

Take a moment out of your day for the people who saved lives that day and for the poor souls who didn’t make it. 

2012-09-11, 22:14

En lång dag. Först skola där jag försökte trycka in matteb kunskaper och skriva om min barndom. Direkt därefter några timmars kvällsjobb. Nu är jag slut. Har inte varit hemma sen igår morse. Saknar min säng. Längtar efter den. Men nej. Ska plugga först. Lite kvällsfika och Melissa får hålla mig sällskap. Sen, sen ska jag sova som en prinsessa. Ska mysa ner mig bredvid min vovve som redan ligger och sussar. Så sovgott ni fina.

2012-09-09, 20:58


Hade kul med fina människor igår.

2012-09-09, 18:57

Haft en fin vecka. Ätit både kräftor och surströmming, två favoriter. Hängt med fina vänner. Umgåtts med mormor och kusin. Kramat på min vovve. Och allra mest bara varit. Så himla skönt och underbart.
Nu myser jag med tända ljus, bra musik och te i en hemstickad tröja. Söndagar på hösten är fint.

2012-09-09, 18:50

Livet på en pinne

2012-09-04, 23:20

Underhållit mig med Filip och Fredrik hela kvällen. Satan vad dem är bra. Bäst. Älskar dem. Nu borstar jag mina tänder så de håller sig fina och viiiiiiita. Nåja. Påtal om tandborstning, imorse fick jag äntligen träffa världens bästaste Elin igen. Saknat henne. Sen hurtade jag mig och cyklade till skolan. Okej I admit it. Jag missade bussen.
 
Som vanligt spelas musik här hos mig. Gjorde för någon dag sen en ny spellista. Älskar den. Härligt lugn och skön. Perfekt bakgrundsmusik. Vilket passar mig ypperligt. Jag som alltid spelar musik. Fråga mami. Hon är less.
Imorgon börjar jag 8.10, och slutar redan 11.00. Sen ska Cajsa följa med mig hem. Ringde just till henne och frågade och hon VILLE. Nä okejj går ju inte i åk 2. Det är bestämt sen länge. Vi ska käka kräftor. Är galet taggad. Älskar kräftor. Sen ska vi sova på stugan, mysa och skeda natten lång.
 
Känner att det här inlägget blev väldigtväldigtväldigt konstigt. Tror jag behöver lite mycket sömn. Återkommer mer normal nästa gång. Promise. 

2012-09-04, 00:06

Just nu sitter jag i sängen. Jag har precis druckit te. Längtar efter att få slå igen ögonen. Musiken spelar, Bon Iver sjunger. Allt som så många gånger förr. Men ändå inte. För tidigare såg de flesta av mina kvällar ut såhär. Nu minns jag inte senast jag hade en kväll med mig själv. (Förövrigt så har inte denna kväll heller spenderats sällskapslös.) En riktig sån där hemmakväll. Jag, världens hemmamänniska, blir lite smått stressad om jag inte gör någonting varje dag. Men det känns bara bra. Den förändringen var bra. Och, för mig själv, väldigt nödvändig. Kanske inte just stressen, utan det faktum att jag mer än ofta rör mig utanför det här. Utanför min tekopp. För den finns ju kvar. Vad jag än gör, hur länge jag än är borta och hur mycket jag än upplever. Så finns den där. Tekoppen, tryggheten. Det känns skönt att veta att jag kan luta mig tillbaka på det. Att veta att jag har det trygga där bakom mig. Det ger mig mod att söka mig åt andra håll.

2012-09-03, 20:15

2012-09-02, 17:43




2012-09-02, 10:52

En rykande kopp grönt te med honung är just nu mitt enda sällskap. Mmm. Precis vad jag behöver. Den och musiken som spelas. The script och the fray. På tvn surrar Kristin Kaspersen om någon bok. Frukosten ligger i magen. Den numera vanliga frossan har infunnit sig. Saknar min vovve.
Jag sitter och trixar med designen här. Lite vitt, lite grått, lite svart är vad jag åstadkommit. Enkelt. Bättre än det såg ut för en stund.
Ska strax ställa mig i köket och baka lite. Har faktiskt redan hunnit vara och handla ingredienserna. Vaknade tidigt imorse, redan vid sju. Men det var bara skönt. Gillar söndagar. Myiga och fina är dem. Så bara bättre att ha en lång sådan.

2012-09-02, 09:51

 

2012-09-01, 15:57

Helg. Tack och lov för helgerna. Min började bra, med många skratt, god mat, stukat finger, min goda vän rolf, djupa diskussioner om, var det, hundar eller katter?? Kan inte annat än småle vid tanken på min lite smått speciella familj. Finast i världen är den. 
Idag vaknade jag tidigt, läste allers och tittade på havet. Sen sov jag en stund på soffan. Efter lunch styrde jag bilen hemåt, och nu sitter jag här. Nyduschad och fräsch. Ska göra några små ärenden och sen åka hem till min saknade vän.. Som upplagt för succé. Talk to you guys laterrrrrrr.
RSS 2.0