2015-10-19, 11:08

HEJ HÖRRNI!!! Måndagförmiddag nuuuu!! Sitter och väntar på Minna som ska komma hit och pluuuuugga med mig! Blir fint:):) Efter morgondagens redovisning så har vi tentavecka igen...... Ojoj. Taggar INTE. Sen när tentan är skriven så väntar Leeds och England i veckorna två. Känns nice MEN lite måttligt stressad över detta ojoj...........
 
HUR SOM!!! Haft en finfinFIN helg. Fredagen spenderade vi (som bilderna ovan skvallrar om) hemma hos Emelie med massa gott, spel och en himla massa skratt. Sen for jag, Minna och Emelie en snabbsväng på Guitars. Det var också nice. Promenerade sen hem och somnade gott mmmmm.
I lördags så kom Emelie och Michaela hit och filmade lite till morgondagens redovisning. Sen på kvällen kom Louise och Erika hit och såg "så mycket bättre" med mig. Fint!!! Cirka mysigaste programmet också!! När de for snackade jag i telefon i flera timmar innan jag somnade. Det var härligt det också.
Igår hängde jag på balkongen med en podd i lurarna och en kopp kaffe i handen. Sen promenerade jag och Sara en lååång sväng och surrade massa. Det var så pass fint!!! Till middag gjorde jag en gryta med en massa goa grejer mmm. Nice!!
I veckan så fick vi måla på en lektion, som jag njööööööt!! Skulle jag aldrig kunna tro för några år sen, att jag skulle älska och FRIVILLIGT sitta och måla så pass länge???? Kors i taket osvvvv. 
 
MEN hörrni!!! Nu ska jag sätta mig på balkongen innan Minna anländer. Älskar balkongen så pass mycket. KRAM mina små skatter.

2015-10-14, 20:39

Hej mina små vänner!!! Läget fan?? Här är det så fint så fint att ni anar inte. Saker som hänt sen sist?? JANI det är en del grejer det, samtidigt som jag knappt gjort något. Varför är det liksom alltid så?? Att massa men samtidigt inga grejer händer. Känns jämt som det. JAJA hörrni.
 
Bilden ovan visar, som den observante ser, jag själv med ett glas öl i handen mmmm. Öl är cirka min bästa grej numera??? Hur hände detta ojoj..  Satt och väntade på mitt sällis innan vi skulle på förfest innan finsittning och födelsedags/hattfest.
För nu hörrni!! Nu är allt vad inspark heter över och FÖRBI. Det känns skönt och lite småtrist på samma gång. MEN vårat så jävla blå lag VANN årets lag så det kändes NICE!!! Årets återinspark planeras alltså av mina små nollor. *Spricker i stolthet över dem*
Annars är det FORTFARANDE matematik som står på våra scheman......... Fick i helgen tillbaka en tenta som jag KLARADE (tom bara ett halvt poäng *tryin not to vara bitter* från vg). Känns jävligt bra!! Särskilt med tanke på skulle inte hinna med omtenta hehe.....
Har även arbetat här ute på gården som den *fastighetsskötare* jag är mmmm. Älskar titlar. Och gått långa mysiga promenader med mina vänner. Sånt äger.
I fredags tog jag och Amanda bussen upp till staden som huserar så många personer som vi gillar. Jag blev bjuden på middag på kvällen och såg en konstig film med nice (och betydligt mer vaket än hojn henna ovan) sällskap.
Nu är jag tillbaka i Umeyoooo efter en fin helg med många kramar och handskakningar. Fin grej.
 
Snart är det helg igen, och jag längtar redan. På fredag ska jag och flera kompisar bli bjudna på middag hemma hos Emelie och sen ska jag mest mysa, plugga och hänga med vänner som sagt. Det blir fint tror jag. Och sen går jag in i ännu en tentavecka, ojoj....
RSS 2.0