2015-07-28, 00:23

Ibland har jag en sån datorperiod. Då jag i timmar kan scrolla alla hörn utav www som bara finns. Fyfan egentligen. För att slösa ett liv på sådant. Tänka på saker en bör göra men bara sitta inne utan att göra dem??? Ska bli en bättre gör:are. Färdas mer och göra spännande saker. Fan att jag inte har något frivilligt sällskap som alltid är redo liksom. Klarar ju inte av att vara själv pga ångest heh. Ibland är jag dock gärna ensam. Sånt kommer också i perioder. Låtsas vara upptagen och sitter inne vid datorn och chipsen i flera timmar. Kanske i ett dygn eller två. Som att jag behöver ett litet lufthål, andas mellan all social interaktion. Under dessa stunder länsar jag frysen och ibland lever jag till och med utan mjölk (fyfan!!!! det värsta....) enbart pga orkar inte prata med kassapersonalen på närmsta ica. Vet ni en annan grej??? Den här sommaren har ju fan varit helt värdelös (tänker vädermässigt.....mest......) SÅ nu, exakt nu börjar jag längta efter höstlöv och mysiga bussturer men även JUL.. Åh mmm.... Juletider är fan bäst ju!!! Först ska det ju dock hända spännande saker här hemma och jag vill ut på en resa innan jag måste tillbaka på uni. MEN sen, sen kan mörkret få ta oss. Hahahaha ok FAN JÄVLAR vad deppigt det lät????? Menade det som något positivt.... Tror jag????
 
Imorgon ska jag ut på stugan och käka räkor. Känner ett sug efter at lösa korsord vid havet och värma mig på en kaffemugg. Vet ej om detta kommer hända. Kanske ligger i våningssängen och kollar instagram istället. Men just nu känner jag detta. Vill leva mer. Utan massa medier. Sitta tyst och ha det tyst. Har det aldrigaldrig tyst. Jämt musik. Ska börja öva. Och vara mer i naturen. Bara sitta?? i skogen?? stilla?? tyst?? Kanske med en kaffekopp och en bit blåbärskaka. Fick NU för mig att jag ska göra en sån imorgon i stugan. Känns stugigt och fint. Sen lösa korsord. Ändå bra plan??? Måste dock spana klänning också inför 8eeeee!!!!! Fan vad nära sake rär nu???
 
NÄ FYFAN. Sömn amanda!!!!! SOV NU!!!!

2015-07-27, 23:02

HEJNI!! Vet inte hur det är med er, men här är det OK. Varken mer eller mindre faktiskt. Livet ÄR just nu, så är det. Efter en helg som spenderats på språng och utan en enda lugn minut (om en bortser från mina frekventa toapauser på jobbet pga enda ensamma stället). Annars har jag HÄRJAT på stan och levt life. Nåja, härjat var fan å ta i nå de grövsta. MEN fint har det varit. Och lite jobbigt. Känns alltid så tomt när det är över??? När alla packat ihop och åkt hem, nu kommer inte alla vara på samma plats på samma sätt på ett helt jävla år. SES DÅ.
 
Saker som hänt:
- Sara och Azi har fått se pitstan in all it's glory.
- Vi körde Pandoras ask på förfesten i lördags. Medan alla skrev saker såsom "drick sju klunkar" "hur snygg är du på en skala" "när hånglade du senast" och dylikt så briljerade jag med "säg ett rim", "vilket är ditt bästa djur", "krama valfri okänd person", "plocka en bukett blommor", "du måste snusa och dansa salsa ikväll". Var på så tokigt humör den dagen.
- Spenderade en hel förfest med att viska allt jag sa. Detta HETSADE folk orimligt mycket över???? Jag och min viskkompis skrattade högt (inne på toan pga enda stället vi fick vara högljudda på) åt detta.
- Vridit knäet ur led inne på (älsklings)krogen?????? När jag instruerat mina närmsta vad som behövde göras och därefter hett tillbaka det själv blev jag buren till min väntande skjuts???? Alla funkar inte i nödsituationer;););) inte NÖDnöd denna dock menmeeen heh..
- Kramats med så många personer som mitt hjärta slår för och folk som bara är STÖRIGA.
- Träffat nya personer som alla varit så härliga!!! Älskar härliga personer!!! Min BÄSTA grej i livet.
- Hetskäkat en korv i två tuggor i kön in till statt, detta pga ville inte "bete mig utstickande" med min korv för då skulle vakten se mig och jag hade glömt legget hemma = skulle behöva gå därifrån:( ha ha ha. OK amanda.
- Tillsammans med random tjej spridit feministiska budskap inne bland bajamajeköerna????
- Snackat skit om folks uppsyn, till deras ansikten, utan rimlig orsak????? Som att jag är någon slags modeguru????? Fyfan för sånt. Fyfan för MIG!!!!
- MINGLAT så jävla mycket <3<3<33
 
ALLTSÅ denna helgen är alltid så intensiv, hysterisk, hetsig, springande, vaken och faktiskt lite jävlig men FAN skulle vi gjort utan den???? Tack livet för den<3

2015-07-16, 21:40

Hej hörrni!! 
 
Tänk vad tiden går. Vad saker hinner hända, men samtidigt händer ingenting alls. Jag sitter hemma på mossis nu. Jobbar för fullt och hänger på stugan. Är inne i en så trött period i livet just nu. Förstår inte vars denna trötthet kommer ifrån. Så GROTESK. Igår efter kvällsjobb vandrade jag planlöst och förvirrat inne på Ica i fyrtio minuter med två saker som skulle inhandlas: toapapper och yoghurt till min lillebror. Var så TOM i huvudet att jag inte visste vad jag gjorde.... Kom hem med mjukt bröd (???? oklart med tanke på att jag uteslutit det ur min kost) och två rullar hushållspapper??? SÅ TRÖTT person. Köpte även mat som jag vet att jag inte tycker om till dagens matlåda???? Motivationen till detta var "ja jag vet att jag inte gillar det, men måste äta någonting ju" (funkade inte. käkade riskakor och äpple istället)
 
FYFAN vad jag babblar på om helt osannolikt orelevanta saker??? Classic meeee....... Blir fruktat less det ibland? Mitt babbliga sätt. Att en inte kan vara tyst i FEM MINUTER någon gång. Får dock ångest när jag är tyst för länge också???? Så oklara känslor.
 
HMMM JAJA. Ska sova nu. Börjar 6:45 imorgon bitti, inte svinkul tid:///
 
Är inte bara trött i huvudet idag utan alldeles utmattad i kroppen också. SKÖNT att somna med den känslan. En kropp som är SLUT. Sprungit så pass mycket på jobbet idag, som vanligt med andra ord. När jag slutade fyra handlade jag (igen!!! min största hobby i livet, som ni vet. kompenserade gårdagens kaoshandling med 24 toarullar och lite grejer till kvällens middag. bätter närvaro idag ehe.) Väl hemma städade jag pga torsdag = städdag i syskonen Erikssons hushåll. Har sen lyssnat på poddar, lagat röding med massa godsaker till middag. Ikväll har jag druckit kaffe och sett Ernst medan jag sytt en trasig kjol. Så tantig dag???? 
 
IMORGON är det fredag och HELG. Åh mmmm ljuva helg. Har planer på att SOVA och på lördag ska jag på tjugoårsfest. Blir KUL!!!
 
MEN VAFAN ska sluta skriva nu ojojoj. SOVGOTT mina skatter. 
RSS 2.0