good night sweetiepies!

Fastnade på en blogg Jessica tipsade mig om idag. Så fort jag slitit mig från den ska jag gå ner och lägga mig i sängen med en några (läs två) nya tidningar som mami köpt idag :)

God natt på er fina :love:

everything is good, everything is fine

Har precis klivit innanför dörren efter en liten övningskörtur ner till Linda och Micke. Trevligt värre! Jag kan med glädje säga att Lucas faktiskt sa Amanda flertalet gånger :D

Min frånvaro idag beror på att jag helt enkelt varit upptagen! Känns otroligt skönt att ha provet bortgjort. Det enda som annars behöver göras i veckan är engelskaglosor och ev. ett matteprov.

Aja, efter skolan så gick jag in till stan och mötte upp Charlotte för en fika. Det hela slutade dock med att vi tog varsin club sandwich, gott :)

När jag kom hem så kom Jessica förbi på en tekopp, vilket även det var riktigt trevligt.

Dagen min har med andra ord varit toppenbra och veckan kunde inte ha börjat bättre! Känns som att denna vecka kommer bli super :)


little sis by me

longchamp bag


Longchamps väskor är allt bra fina. Perfekt vardagsväska, jag skulle inte säga nej till en!
Ni hittar två annonser här och här :)

just nu sitter jag och skriver prov, så detta är tidsinställt!

every now and then i fall apart

Dagen har och ska spenderas med ULS boken i högsta hugg.. Tar mig nog en paus för att se oth senare! Så då vet ni varför jag är lite frånvarande idag :)

answer

matilda om oxxo design: Vars har det öppnat en ny affär? Vad heter den?

Svar: Brevid Bikbok, runt hörnet! Om jag minns rätt heter den nosefin :)

oxxo design


Någon mer än jag som gått och kärat ner sig i smycken från OXXO design?
Särskilt dessa ovan är oerhört fina! Ringarna är så jäkla fina :) Ja klockan också!
Kan hittas på Creative Lounge, tillsammans med en massa andra fina märken!

man kan förresten köpa OXXO grejer i den nya affären som öppnade i stan idag!

i need some help

Ska snart äta go middag och kvällen lär förhoppningsvis spenderas med Charlotte! Vad vi ska göra vet jag dock inte, men blir nog bra i alla fall :)


tur att i alla fall en av oss är söt :)

shopping

Har spenderat dagen på stan, detta ovan inhandlades. Fick ena ringen av mamma och kunde inte hålla mig borta från den andra ;) Jeansen fick  jag för halva priset, och jag behövde verkligen ett par nya. Jag måste säga att de är verkligen världens skönaste, mycket skönare än alla tights och leggings. Grymma helt enkelt :)

candygirl

Sitter och äter på godiset jag och mami köpte på dollarstore. Ska dock snart äta, jag ska agera kock.. Blir amerikanska pannkakor, har varit grymt sugen på det i flera dagar nu. Så blir toppen :)

red head

Planerar att göra nå med mitt hår, är dock lite i valet och kvalet. Vill ha rött hår i slutändan. Vet dock inte om jag ska försöka mig på att färga det direkt. Eller göra blonda slingor och låta det blekas av sig självt och sen till hösten eller så färga det rött? Vet inte ens om jag passar i rött, eller med slingor heller för den delen. Skulle dock vilja prova på och se hur det blir :)

no life, without wife


Sitter och käkar detta goda, pasta med smör och ketchup! Bra jag äter middag nu.. Blev inge simning idag, ska istället skypa med världens bästa kandafamily :) Sen ska jag hoppa in i duschen, och ta fram ulsboken.

live, love, laugh

Ska precis sätta på stylisterna.. Annars händer inte mycket idag, finns inge kul att skriva faktiskt. Hade skidor på gympan, sen när jag kom hem gick jag på en prommis med lilleman i barnvagnen. Mys! Annars ska jag kanske och simma ikväll, we'll see!

.......................

Har skidor imorgon på gympan.. Vill verkligen inte, hatar skidor. Och gympa. Det är det absolut värsta jag vet. Blir nästan gråtfärdig när jag tänker på att vi även ska ha gympa i trean. Jag är så jäkla värdelös på allt vad idrott och sport heter. Raka motsatsen motför resten av min klass med andra ord. Känner mig så jäkla värdelös och bävar inför denna lektion från det att den slutat tills dess att den börjar, nästkommande vecka. Jag tycker det är så jäkla jobbigt, känner mig så dålig och lost. Värdelös. Hatar det helt enkelt..

så då vet ni, nä men ville bara skriva av mig lite....

lazy day

Har sökt som en tok efter alla skolarbeten jag gjorde under högstadiet. Som vi fick när vi slutade nian.. Hittar det absolut ingenstans!! Får hoppas att det kommer fram och inte har försvunnit..

Planen var att jag skulle sitta och plugga uls nu, men jag orkar jäklat säkert inte.. Håller på att somna där jag sitter så ska istället bara lägga mig och läsa..

Förövrigt så beställde mami armbanden igår, fia ska ha dem på examen! Fast jag lär nog sno dem :)


......

winter wonderland?

Bjuder på några av mina misslyckade bilder.. Håret blev blött, vanten syntes, jag blundade mm.. Aja, bättre lycka nästa gång!
Kan i alla fall meddela att jag älskar kamerastativet, verkligen världens bästa ♥




inspirerades av tinkerbella, som ni nog förstår!

smoooooooooothie!

Har just kommit in och sitter stelfrusen framför vänner med en blåbärssmoothie. Har varit ute på en liten "photoshoot" med mig själv. Inte så lyckat, om vi säger så.. Skulle gärna vilja ha en fjärrutlösare, eller visst heter det så? Får kolla in på expert eller nå och se om det finns :)

reading

Skoldagen gick fort, men ändå inte.. Aja, nu sitter jag då här och ska strax kolla lite på uls.. Om jag ids, vill säga. Är grymt sugen på att fara och simma.. Fråga mig inte varför?! Har inte gjort det på typ två år eller så, men ja.. Lär dock aldrig bli.
Ska i varje fall ta och läsa lite nu :)

odd molly ♥



skulle mer än gärna ha några odd molly's hängande i garderoben!! älskar i tort sett allt.

fyller ju år snart (a)

good night!

På två minuter börjar äntligen cougar town. Jag sitter beredd med en tekopp (yes än en gång, elin;)) och lite frukt. Toppen! Sov gott på er allihopa ♥


skrattande moi..

sisterlove♥


min syster är verkligen världens bästa, love you ♥♥



(bror min också, såklart!)

summer news

När vi ändå pratar om hm, såg jag att det kommit in några nyheter. Bla. en grymt snygg, vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Linne?! Snygg avr den i alla fall :)

Armbanden var inte helt fel dem heller!


red bikini

Har just tryckt i mig en hamburgare och ligger nu och kollar på en gammal repris på halv åtta hos mig.
Insåg för en stund sen att cougar town och the middle börjar om idag, great! Ska göra mig en fruktsallad till dess så jag har nå att knapra på :)

Bikinin jag har velat ha har kommit in igen så igårkväll klickade jag hem en! För er som är sugen finns den nu inne i alla storlekar, den röda :) Det enda tråkiga är att den landar hos mig först i maj.. Men aja, väntar man på nå gott...

inspiration


Såg ni förresten dessa byxor som Kenza hade idag? Måste kolla in de nästa gång jag är på stan. Blev helt kär :)

angry

Blev varken besök eller ku, sitter istället och drömmer mig bort bland en massa Londonbilder. Skulle verkligen vilja åka dit. Har hittat en massa billiga hostel och allt, någon frivillig som vill följa som sällskap? ;)

Ska dock skriva klart om späckhuggaren Ronja nu, om jag lyckas installera office paketet alltså. Får inte till det och datorn säger att det inte går hela tiden.. Så om det inte funkar är jag gode körd.. Blir så jäkla irriterad på allt med datorerr, funkar aldrig för mig :S


känner mig typ söjn

you have to fight

Skoldagen gick fort, riktigt skön var den. Film och lite arbete. Härlig start på veckan :) Ikväll ska jag möjligtvis på ku, eller så far vi kanske till jessica och grattar henne, ännu en gång :) Ska strax gå upp och äta, luktar gudomligt från köket.


vill ut och resa, otroligt ressugen

fix you

Har precis skrivit klart inlämningen om djur, ska bara skriva ut den så jag är helt klar..
Sen ska jag tända lite ljus och krypa ner i sängen med en bok. Främlingen heter den, tydligen grymt bra. Förhoppningsvis tycker även jag det.

Så med detta säger jag alltså godnatt ♥

todays dreamoutfit


måste hitta mig en snygg poncho!

tidsinställt

another birthday

Världens bästa Linda fyller år idag, så ska strax åka iväg och gratta henne! Annars lär det inte hända speciellt mycket idag..

Som jag trodde så ändrades gårdagens planer. Såg istället film, åt sista tårtbiten och så.. Mysigt det också :)

16.11

Efter att jag läst boken var jag ju såklart tvungen att kolla in Alexs blogg, och självklart även Amandas.. Hittade i varje fall bilder från när han hade signerat en massa böcker. Han är gode rolig den där alex.. Tänk att få hem någon av dessa i brevlådan?

a book

Igår läste jag Alex Schulmans nya bok, Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Den var bra! Måste nog läsa hans första också nu.. Blev så lässugen, så ska nog gå och kolla bland mamis alla böcker och se om det finns någon bra :)

saturday

Fick världens ryck och rev ut i stort sett alla mina kläder, mitt rum ser nu ut som ett bombnedslag. Men när jag sorterat allt och fixat i ordning i garderoben ser det förhoppningsvis bra ut :)

Ikväll är planen att jag ska vara med Ida och Charlotte. Men vi får se om det blir nå..

Nu hade jag tänkt hoppa i duschen, kan inte visa mig bland folk annars..



love

Lär ligga lågt på bloggen, i alla fall idag. Är så arg, upprörd så jag orkar inte. Vi hörs sen, kram på er!

summeroutfit

Älskar ryggsäcken :)

tidsinställt

another sleepless night without you

Så, nu har allihopa farit. Efter att vi fikat och pratat hamnade vi i soffan framför, tro det eller ej, handboll. Yesbox, jag såg handboll. Fast hade ju världens sötaste lilleman i famnen, så då kan jag stå ut :)

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll, så ska börja dra mig mot rummet mitt. Lär väl bli sittande här hela natten annars.

Förresten, ids inte ta kort på brallorna nu. Visar er dem imorgon istället.

Sovgott på er :love:


Ida hade förövrigt världens fulaste bild på mig, från åttan kanske?
Märkte just att jag hade klasströjan på mig, pinsamt.. Bilden är alltså bara ett år gammal.
Tur att jag är snyggare nu ;) eller?

happy birthday

Både min bror och min kusin fyller ju år idag, som sagt var.. Så blir lite bloggning idag. Har redan hunnit fika här hemma med min fina farmor, och nu ska jag bege mig mot jessica. För ännu mer fika, och när jag kommer hem lär vi fika ännu en gång. Såja, talk to you later :)

sleep tight

Skrev aldrig till marina och co. En annan dag, nog lördag. Marinas födelsedag och allt :)

Har förövrigt börjat läsa otroligt mycket nya bloggar, vilket i och för sig är kul. Men får nästan mardrömmar när jag tänker på hur mycket tid jag spenderar med att läsa allihopa. Ni vill inte se mina bokmärken, listan är lååång..

Nu är då i varje fall allt bak bakat, alla paket inslagna och min tekopp uppdrucken. Klockan står på kvart i sju och förhoppningsvis vaknar jag piggare än jag gjorde imorse.

Med detta säger jag helt enkelt godnatt, kram på er :)

19-01-11

Är inte en särskilt aktiv kollare på statistiksidan och upptäckte precis att sträcket nådde lite extra högt i måndags. Roligt värre, hoppas ni stannar :)

Bakningen har lagts lite på hyllan, läser en massa bloggar och surfar runt på webbshoppar. Egentligen borde jag nog göra matte, men ids verkligen inte...

Ska nog smsa min kandalakshafamily och fråga om vi ska skypa, senast vi gjorde det var på julafton. Saknar det nästan.. Dem saknar jag i alla fall, nå så jäkulskt :love:

baking, baking, baking..

Slutade ju som sagt var tio över ett idag, gick in till stan direkt efter det. Min buss gick först kvart över två och bror min måste ju få en present. Hittade faktiskt något, och förhoppningsvis blir han glad :)
Köpte faktiskt ett par jeans också, kunde inte låta bli ;) Visar senare!

Sen jag kom hem så har jag befunnit mig i köket. Står oftast för familjens fika, så även denna gång. Robin står dock nu och gör biscotti, tro't eller ej. Mami, hon får göra tårtan hon. Resten gör jag :)

Borde återgå till kitchen aiden, men är så jäkla trött. Skulle kunna somna där jag sitter..


var ju tvungen att föreviga det hela ;)

another long dress


Har verkligen fastnat för det här med långa längder på kjolar och klänningar!
Denna var inte helt fel, grymt snygg! Men då ska man ju ha någon gång att ha den..
Kanske på ett sommardop?

tidsinställt

birthdaypresents

Nu har jag precis borstat tänderna, bara tvätta ansiktet och på med pjammen, sen är det dags för sängen! Min mage är inte på topp än, så lär ta ett tag innan jag somnar..

Imorgon slutar vi tio över ett, hallelujah! Ska nog traska in till stan efter det, bror min fyller ju år på torsdag. Så en present är nog på sin plats :) Har även världens idé till mamis födelsedag, så måste kolla upp det. Är dock mer än två månader dit, men man ska vara ute i tid :)

Sov gott på er, kram!

stjärntecken

Som ni nog märkt så har stjärntecknena ändrats. Dessa nedan är det nya, så från och med nu är jag alltså vattuman.. För er som inte förstår nå, så läs här!

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

 

just another tuesday


Sitter och myser med syster min, en liten fruktsallad och te. Toppentisdag med andra ord :)

todays dreamoutfit

som sagt var - älskar halsbandet :)

chanel iman


my god vad snyggt hon klär sig (och är;))

cutiepie

Ska alldeles strax äta, är hungrig som ett djur så hoppas på nå gott :)

Ikväll ska jag inte göra speciellt mycket, funderar starkt på att slänga ihop lite chokladbollar. Blev bjuden på det på skolan idag och har fortfarande kvar suget ;)  Blir nog så, tisdagsmys sådär!

Tydligen mat nu, talk to you guys later :)


tur jag är söt...

necklace

älskar halsbandet ♥

tidssinställt

good night sweetiepies!

positive thinking

Kalle är den typen du älskar att hata. Han är alltid på gott humör och har alltid något positivt att säga.

När någon frågade honom hur han mådde svarade han: 'Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar'.Han var en naturlig inspiratör.

Om en av de anställda hade en dålig dag var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen.

Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle och frågade honom: 'Hur lyckas du?' Kalle svarade: 'Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör.

' Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det. Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet. Jag väljer de positiva sidorna i livet.
'Säkert, men det är inte fullt så enkelt', protesterade jag. 'Det är det', svarade Kalle.

Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen. Du väljer hur folk skall påverka ditt humör. Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör. Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv.

Jag funderade över vad Kalle hade sagt. Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det.

Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast. Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen.

Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: 'Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?' Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan. 'Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter', svarade Kalle.

'Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva'. 'Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?' frågade jag Kalle fortsatte: 'Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra.

Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: 'Han är döende'. Jag visste att jag måste göra något. Vad gjorde du då?', frågade jag. Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig', sa Kalle.


Hon frågade om jag var allergisk mot något. Ja', svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar. Jag tog ett djupt andetag och ropade: 'Tyngdkraften'.

Genom deras skratt sa jag till dem: 'Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död'.

Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning. Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut.

Inställningen är, trots allt, allt.

Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga'. Matteus 6:34

Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår.

todays dreamoutfit

my order


Detta var då innehållet i mitt paket. Allt är mycket finare i verkligheten, färgerna kommer inte alls fram på bilderna. Jag är alldeles nyduschad och trött, därav de svarta cirklarna. (Glömde dock på en, men ähh.. Den bjuder jag på!) Är riktigt nöjd och längtar bara mer och mer till sommaren nu!

moonlight, moonlight...

Dagen idag gick riktigt fort faktiskt. På bussen hem fick jag sms från hm, mitt paket har hittat hit. Förhoppningsvis tar jag mig till konsum idag. Skulle kunna gå men tror det är en stor kartong och ids inte gå hem med den..

Ska gå upp och äta nu, flörta med mami om skjuts ;)

leather jacket


Så jäkla snygg jacka!! Ni hittar den på lindex, nu till våren. Förhoppningsvis till ett överkomligt pris :)

tidsinställt

friends, made my day

Ligger i min soffa och ser vänner. Bra medicin mot magontet ;) Såg det absolut sista avsnittet igår, känns alltid så sorgligt.. (hehe..) Så var tvungen att he på första säsongen idag, alltid kul att börja om! Kan inte se det nog många gånger!!

summerdreams

jewelery

Skulle inte tacka nej till dessa otroligt fina smyckesupphängare, eller vad man ska kalla dem!

narnia och skeppet gryningen

Sådärja, nu funkar blogg.se som det brukar :)

Var ju som sagt var på bio, och det var narnia vi såg :) Bättre än vad jag trodde faktiskt.. Min mage höll dock på att döda mig, och jag höll på att somna. Men annars var allt bra ;)

sunday, sunday, sunday..

Är det bara min blogg som tjorvar? Därav min frånvaro idag. Kan inte ladda upp bilder och har inte kommit in på hela dagen.. Men sånt händer ju. I alla fall, har inte gjort speciellt mycket idag, har så fruktansvärt ont i magen.. vet typ inte vart jag ska ta vägen. Ska då i varje fall på bio snart. Narnia tror jag vi skulle se? Sen ikväll ska vi till mormor och morfar på middag. Förhoppningsvis nå gott, fast det blir det oftast där :)

h&m s/s -11

är helt kär i den stickade tröjan i det vänstra hörnet, och kavajen under.

my night

hometown glory

Sitter i soffan min med en sovande nella i knät, mys! Ska nog snart ta med mig henne till konsum och inhandla lite chips och dip. Har varit jäkligt sugen på det länge. Har laddat ner en massa filmer också, så kvällen är räddad :)

bikbok

kan ju inte annat än älska bikboks kläder.

 

tidsinställt

friday night

Så jäkla skönt med helg, välbehövligt! Är så otroligt trött, så vet inte vad. Vi hade ju då det efterlängtade nkprovet idag. Skönt att ha det bortgjort nu och förhoppningsvis gick det bättre än vad jag tror.

Kvällen ska i varje fall spenderas hos elin med ett gäng härliga tjejer :) Trevligt värre, ska faktiskt vara där på en timme. Så måste börja röra på mig litegrann.

Vi hörs alltså ikväll/imorgon :)

i'm just a dream

Sitter fortfarande med nkboken. Har suttit och pluggat i stort sett sen jag kom hem, med några små pauser + några andra tillfällen.. Ändå har jag inte lyckats banka in faktan i huvudet. Är i stort behov av ett fotografiskminne, någon som har ett till låns? Känner på mig att det kommer gå allt annat än bra imorgon, blir så besviken på mig själv.. Måste återgå till hejn nu, har inte tid för nån semester..

Tråkig läsning, men har inte så mycket annat att komma med. Hoppas eran torsdagskväll är härligare :)

new shirt

Min nya skjorta, bild både med och utan blixt.. Så ni ser hur den ser ut på riktigt ;) I like it :)

home is where my ♥ is

Slutade 11.45 idag, jäkligt skönt! Efter skolan gick jag och ida in till stan och åt en god ceasarsallad till lunch :) Sen gick vi en liten sväng på stan, fick med mig en riktigt snygg skjorta som jag visar sen :) Den bara hängde där och skrek på mig, härligt att det hängde en 50% lapp på den ;)
Nu ska vi strax äta middag, potatispannkaka serveras today. Efter det måste jag plugga all night long inför nkprovet imorgon. Förhoppningsvis går det bättre än vad det känns som just för tillfället.

bag


Kom på att även denna väska dimper snart ner hos mig, även den fyndades på rean :) Som sagt var får hm in nyheter på torsdagar, så var ju tvungen att spana in vad jag missat. Det enda som jag tyckte var något att ha, var denna söta jumpsuit. Förhoppningsvis hittar den till våran hmbutik, så jag kan prova den ;)

answer

Anonym om ordered: vad beställde du? =)

Svar: Detta här nedan var det som hamnade i min varukorg:) Visar såklart bättre bilder när jag fått grejerna! Dock har jag inte beställt den röda bikiniöverdelen, såg dock att den kommit in igen, men den har tagit slut i min storlek. Fast för er som har strl 34, 40 och 42 finns den inne! Får vänta tills nästa torsdag och se, då dem får in nya grejer på torsdagar :)

Flera av gerjerna var på rea, så det gäller att passa på :)


inspired

Blev bjuden på rysligt gott fika och trevligt sällskap! Nu ska jag ta och göra mig en liten fruktsallad och ta fram nkboken.
Sitter just nu och kollar igenom i stort sett alla webbshoppar jag hittar. Vill bara shoppa och shoppa.. Har värsta inspirationen just nu, blir dock ändå alltid samma kläder. På kvällen har jag en massa idéer, men på morgonen fryser jag och tar nästan alltid samma jeans och nån varm tröja eller kofta. Inte särskilt kreativt direkt..

Så ifall jag publicerar en massa klädrelaterade inlägg, så vet ni :)

ordered

Tycker sommaren kan komma nu, speciellt med tanke på att jag slängde iväg en hmbeställning igår. Blev dock inte riktigt allt ovan, men de allra mesta faktiskt och även några andra grejer. Visar när de kommit :)

inspire me

Sitter och bävar inför att öppna nkboken som ligger brevid mig. Senare idag ska vi till min kusin och fika, han fyller år idag:) Som jag sa tidigare idag, nu börjas det. De flesta i våran släkt fyller år i början på året. Nästa vecka är det lillebror och två av mina kusiner.. Så fortsätter det, så om vi inte blev stora i jul, lär vi bli det nu;)

twinkle twinkle little star, how I wonder where you are

Tar mig en tekopp, en bok och min pyjamas och lägger mig under täcket. Behöver en tidigkväll, godnatt!

my fantasy might become my reality

Har just pratat med usa, låter bra, än så länge i alla fall! Mer än så säger jag faktiskt inte, ni får helt enkelt leva i nyfikenhet. Vill ju inte ta ut glädjen i förskott!

just another tuesday

Blev hemma från skolan idag, let's just leave it at that. Ska ut med nella nu, tror att både hon och jag behöver den friska luften. Vi får se om jag bloggar nå mer idag. Annars hörs vi imorgon, med nya tag. kram på er!

red


Skulle ju beställa denna bikini, såklart så tar den slut. Förhoppningsvis så kommer den snart in igen! Får snabba mig och klicka hem de övriga grejerna innan även dem tar slut.

tidsinställt

summeroutfit

Älskar ryggsäcken :)

tidsinställt

i give up....

....och läser igenom nkn istället...

i'm loosing my mind....

Blir galen på allt som har med datorer och internet att göra... Det har fungerat någorlunda hela dagen.. Men inte nu när jag ska skicka bokrecensionen till min mail, nä då ger den upp.. Mailen tar inte emot filen hur jag än gör.. Jag har försökt med allt för att få ut den så jag kan lämna in den imorgon. Skrivaren har slut färg, usbet var trasigt (hade det i väskan i somras och det är nu sandfyllt..), vi har inga skivor heller. Vilken timing, låter som en saga. Men tyvärr är fallet inte så.. Får hoppas Carina är förstående, så får vi fixa färg till skrivaren imorgon. Allt sånt här händer alltid mig..

keep calm and sing in the shower

Tog mig en liten (nästintill minimal) prommis med nella innan jag hoppade i duschen. Så kom ut först nu. Tog mig en riktigt låång och vaarm en, med hårinpackning och så :) På tal om hår, tror aldrig mitt mått så här bra förut och det är ändå långt (för att vara mitt hår). Nog pratat, nu ska jag kolla mina mail (tror aldrig jag kollat dem så mycket som den senaste tiden..) och skriva ut bokrecensionen. Kram på er :*

back to school..

Åt pizza för en stund sen och är nu rysligt mätt. Och rysligt trött, samt frusen.. Men måste plugga. För att pigga upp mig lite och göra det lite roligare så ska jag hoppa in i duschen, dra på mig mjuksikläderna, tända massa ljus i rummet, slå på lite musik och äta lite glass.. Det går alltid ner, hur mätt man än är ;)

Jepp, det är vad jag ska göra idag! kram på er så länge :)

birthday girl

Nella fyller hela fyra år idag :love:

män som hatar kvinnor

Så där, nu har dömjen farit och jag ska strax krypa ner under täcket med en bra bok. Känns som att morgondagens sovmorgon inte passat bättre. Fast ska åka buss så måste ändå (nästan) upp med tuppen..

Vi såg i varje fall män som hatar kvinnor, som nog de flesta av er redan sett. Det hade dock inte jag. Den var rysligt bra och jag kan knappt vänta tills jag får se de andra två. riktigt jäkla bra var den, inte alls som jag väntat mig. Så ni som inte sett den, se den!

one tree hill ♥


på sex minuter börjar det om, äntligen!!

movienight



Vid sju kommer tjejerna för en mysig filmkväll :)

dreams define who we are

cosy sunday


stickad tröja - bikbok
skjorta - hm herr
jeans - cheap monday
ring - julklapp

all that i wanted was you

Hur jag ska ta upp mig imorgon i tid för att fara till skolan är ett mysterium. Tack och lov för våran sovmorgon säger jag då bara!

Idag ska jag plocka ihop här nere och kolla lite på nkn, om jag ids.Sen ikväll skulle vi nog se film och så, mys! Inte att förglömma så börjar oth säsong åtta idag :D Självklart ska jag sitta bänkad!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ta tag i dagen!


bilder från igår, lekte med stativet ;) här ser ni kanske min hårfärg bättre?

today



blus - signal (?)
byxor - gina tricot
ringar - julklapp, present
armband - julklapp, ryssland, konfapresent
klocka - mamis

new things!

Smyckena och korgen jag pratade om :)

new tork, new york...

Har just satt på lite vänner (lessnar aldrig,aldrig!!). Planerna för kvällen gick upp i rök, så ska bara mysa med mami, en film och glass :) Fick lite smycken och så av mormor, så ska ta kort och visa er :) Fick även med mig kamerastativet :D Och en korg till smyckesförvaring, man fyndar alltid där ;)


yesterday!

bags


Söker efter en ny väska, använder nästan bara mina bruna. Kanske en ny svart? Den stora är en favorit, fast dock roligare i en annan färg.. Finns i brun, men har en liknande. Så grön skulle vara super :)

fait

en hel del go bitar :)

clock

Älskar klockor! Använder det varje dag, dock samma hela tiden. Skulle inte tacka nej till denna :)
Fyller ju år om femtio dagar så (a)

my dreams are coming true, standing here with you...

Ska strax börja bege mig mot mormor och morfar:) Har några (ett, kanske fler?! minns ej..) tidsinställda inlägg! Vi hörs imorgon :)

panties


mami hade köpt tre par trosor till mig idag. jag var i stort behov av det, så tackar bara och tar emot :)

on my shoppinglist

Funderar starkt på att beställa kläderna ovan, kan knappt vänta till sommaren!

this little light of mine, i'm gonna let it shine

Lägger mig och läser en stund nu, kram på er :)


invigde mina underbart doftande ljus, som jag fått av fina hanna, idag :love:

change

Ändrade designen litegrann :)

my room

Imorgon blev jag bjuden på middag hos mormor och morfar, mys! Var ett tag sen jag var där, så blir nog trevligt. Ska ta med mig min kamera och se vilket kamerastativ som passar till den :)

Har precis satt på vänner och tagit lite kort på mitt rum. Tänkte visa er, möblerade ju som sagt var om igår :)



ids aldrig "stänga" garderoben, är så jäkla irriterande. skulle nog ha stängt den nu, men glömde :)

en famn för mig

Har just tagit mig en varm, lång dusch och nu sitter jag här och kollar på lite bloggar och dricker te. Ska nog sätta på lite vänner eller en film och sen krypa till kojs. Ska ju upp till sjukgymnasten imorgon också..
Så, sov gott på er :)

oh my

Så jäkla snyggt!!

my fantasy might become my reality

Sitter än en gång och ser vänner. Måste göra lite matte idag, inte så kul men men..


summersummersummersummersummersummersummerdreams...

new things!

Har inte gått i säng än, skulle ta bort julen. Men slutade med att jag möblerade om hela rummet. Så först nu har jag tagit bilderna, dock var en tröja i tvätten. En body i sammet, hade den på julafton :) Halsbandet gjorde jag enkelt it med en kedja och några muttrar, hehe.. Ni kanske tycker det är fult, men I like it:9

Här får ni i varje fall bilderna jag pratat om;


värdelösa bilder, men ok..

it's almost too good to be true..


försökte få till en bra bild, ser dock ut som att jag luktar på håret och håret ser lila ut (vilket det absolut inte är..)..

 

Dömjen for just och jag funderar stark på att gå och lägga mig och slå på en film.. Har vaknat åtta två dagar i rad så är rysligt trött.. Men kan först visa vad jag köpte i luleå och så (äntligen..) samt ett halsband som jag gjort..

hairdresser

Sitter och väntar mig på att få sätta mig i frisörstolen. Har sån tur att frissan kommer hit, skönt värre! Så håret mitt kommer bli fräscht :)

happiness is a mood, not a destination

Sitter och myser med världens sötaste grabb och vi ser på babblarna ;) Snart får vi besök också, matilda och maria, trevligt!

Angående hårfärgen igår så blev det inte alls så stor skillnad som jag hade hoppats på. Får fortsätta på min väg mot det röda håret jag vill ha ;) just nu är det bara lite skiftande rött, låter fult men ja.. Kan visa senare, kameran är på laddning :)


om ni mot all förmodan vill se/lyssna på babblarna ;)

the color of love is red

Var som sagt var hos sjukgymnasten imorse, gick gode bra. Ska dit på fredag också.. När jag kom hem, där vid nio så la jag mig framför tvn och sen for vi på stan efter det. Kom hem för två timmar sen ungefär. Har hunnit gå på en prommis smed nella och äta efter det. Nu ska vi snart färga mitt hår, spännande vad det blir för resultat :)

Annars hittade jag inget på stan, förvånansvärt nog. Hade ju redan kollat igenom rean en sväng och inget nytt har hunnit komma in. Det enda jag köpte var lite glass till mig och syster..

my favorite band ♥

The script :love:


i haven't met you yet.

Ska tydligen vara hos sjukgymnasten klockan åtta imorgon. Sen har jag lovat sis en sväng på stan, så förmiddagen lär spenderas där :)

Blir alltså en tidig kväll tonight ;)


vill ha sommar :love:

daydreaming

Sitter, än en gång och ser vänner. Kan bara inte få nog av det, love it! Sitter även och kollar olika sidor angående aupair och nanny jobb. Vore så jäkla roligt att fara iväg, men får vänta några år.. Har ju lilleman än så länge ;) Sen har vi ju snartpraktik också, kan knappt vänta på den heller :)

blue blazer black

Just ätit goda biffar och ser nu lite vänner.. Ikväll blir det tjejkväll med några tjejer från klassen, toppen :) Finns inte så mycket annat att säga egentligen..

nyårsdagen

Alla verkar vara upptagna ikväll.. Så jag spenderar den med min chipspåse och en film.. :)

2011

Inläggen jag skrev igår kom tydligen aldrig upp, förutom det tidsinställda till tolv.. Men sånt som händer.. Hade i alla fall en trevlig gårkväll, kan visa någon bild senare:)

Än så länge har spenderat dagen framför the sims och vänner. Inte helt fel :)

01-01-11

RSS 2.0