2015-08-31, 23:44

HEJ PÅ ER!!!! Wazzzzzzup??
 
Här nere hos mig är det så BRAAA!!! Ni anar inte. Mår så himla bra. Om än lite trött pga sömn prioriteras EJ. Men hallå, sova kan en göra i graven, ung och dum, man är bara ung en gång osvosvvvvv.
 
Har nu KICKAT igång denna termin och detta andra läsår. Är TAGGAD på att bocka av saker och komma närmre slutet, även om jag inte vill sluta här men JA ni förstår. Idag har vi haft kursintroduktion, var sååå fint att kramas med massa vänner igen <3 <3 
 
Annars har jag fixat med försäkring, abonnemang, litteratur, telefon, studieguiden, schema, tentaanmälan (oh myyyyyy). Läst tre artiklar inför morgondagens seminarier och föreläsning.Pratat med lillasyster, Håkan och mamma. NI VET det vanliga helt enkelt. 
 
Älskar att vara tillbaka till en vardag och rutiner igen hehe. Älskar att planera vardagen orimligt mycket???? Känns också så himla skönt att vara i mina grejer igen, även om alla inte är just mina, men de har varit det i över ett år nu så jag tycker det räknas lite i alla fall. Älskar att bo med mig själv <3
 
Sa "oj vad jag ska baka och laga mat när jag kommer hem" innan jag åkte norröver för sommaren. Om detta hänt??? Nejnejnej... Inte nämnvärt. Om jag gjort det redan nu, här nere, efter inte ens en vecka på plats?? Skoja inte ojoj. Hänger i lillköket som om jag inte gjort annat. Har bara idag lagat håkanfångad fisk och chevre + rödbetor i ugn, bakat paj, gjort chiapudding, smoothie, röror (tzatsiki och guacamole. vitlök<3) och sallad för veckan, samt kokat rabarber och hallonsylt/kompott/blandning/röra/kalladetvafansomhelst. 
 
NU har jag precis sagt godnatt och ska krypa ner under täcket. 
RSS 2.0