2013-03-23, 19:47

Helllllllllllo friendzzzz. Lördaglördaglördag all day long today. "Long" passar in på min, jag vaknade tjugo över sex. Och har varit igång ever siiiiiiiince. Men jag är vid gott mod. Till och med really gott mod. För snart kommer mina girls hit. Bästabästa. Partyrockin' in the house 2nite så att säga. The club isn't gonna be able to handle uuuus.

2013-03-20, 21:56

Han tittade på henne med rödgråtna ögon. Vände sakta ner blicken och log. Ett leende fullt av kärlek, men även fullt av sorg. För när de nu lämnade varandra, när de nu gick skilda vägar. Då skulle de vara precis just det, åtskilda. Aldrig mer skulle han få vakna och när han vänder sig om se henne ligga där. Aldrig mer skulle han få pussa hennes panna. Aldrig mer skulle han få kalla henne för sin. Aldrig mer skulle han få kittla henne tills hon skrek. Aldrig mer skulle det finnas en hög med kläder bredvid hans. För nu. Nu var det slut med sånt. Nu skulle hon bli någons annan. Och han. Han skulle kalla någon annan för sin.

2013-03-18, 18:51

Idag stannade jag hemma i sängen. Allt för mycket talade emot skola och måndagsmorgon. Så jag kröp ner under täcket igen. Vaknade vid nio och läste dåå de sista 150 sidorna i hundraåringen (har tagit mig en halv evighet att läsa den boken, meeeeen har haft allt för många skolrealterade böcker att plågas igenom). Läsvärd bok. Så läsläsläs mina vänner. Man får skratta, le och lär sig en hel del på kuppeeeen. Bara positivt med andra ord.
 
Har även hunnit gratta min mami till hennes nygamla jobb, käkaaaat, strykt på stackars magen och lyssnat på musik. Jag har bläddrat igenom instagram och stirrat upp i taket. Det var skönt. Välbehövligt.

2013-03-16, 23:47

"Of course"

I ett hörn på ett dansgolv, alla vänner runt omkring. Ändå är fokus någon annanstans. På en annan plats. Hos någon annan. För. Det var ju egentligen det allt handlade om. Det allt handlar om. Jämt.
 
Sen sitter man där på andra sidan. Kanske är allt förstört. Kanske inte. Vem vet. Hur det än blir så har man förstått. Förstått vad som kan ha glidit iväg.

2013-03-16, 22:49

Se där. Nästan två veckor har gått sen sist. Förstår om ni gråter blod. Men sörj ej. För jag är vid liv! Sing halleluja.
 
Vad jag har gjort sen sist är ni säkert nyfikna på. Men vet ni vad vänner. Det är alltför mycket för att skrivas här. *Busybusy girlllllll* Har knappt haft en lugn stund känns det som. Förrens nu. Åh du ljuva lördag. Du ljuva lugna helg.
Har firat det hela på bästa sätt, en låååång, varm och sköööön dusch följt av en kopp grönt te meeed honung och citron. Det ni. Kallar det lördagslyx så det sjunger om det. Plus massa good music och en och annan podcast. Bland annat filip och fredriks (of course), där ingen mindre än håkaaaaan faktiskt är med och hela baletten avslutas med hans nya singel. Det var nice.
 
Vet ni. Nu ids inte jag hänga här nå meeer. Ska läsa och sen sova. (Crazycrazy saturday) Ska faktiskt kunna vara pedagogisk och duktig imorgon. Då jag ju håller i en matlagningskurs i helgennnn. Det e nice. Kidsen är snälla och jag vill bara flytta in med dem i köket dära. Där kan vi käka och må. 

2013-03-04, 23:11

Skoldagen sprang fort förbi och jag fick hänga med mina fina klassisar. Har sen ägnat för- och eftermiddagen åt en hel del jobb med mitt projektarbete. Börjar se slutet av den här tunneln. Känns som att det faktiskt kan bli bra det här!
 
Missade ju i princip helgen som var, med tanke på allt jobb. Så jag har myst idag istället med chips, dipp, te, film och lillasyster. Under filmen insåg jag en sak, tror jag. En sak som jag funderat på i månader. Känns som att allt liksom föll på plats. Fast, vad vet jag.
 
Sen har jag och mamma legat i min säng och skrattat och kramats.
 
Lite sånt där som gör så att hjärtat voltar av lycka och kärlek. På en simpel måndag. De är inte så pjåkiga trots allt.

2013-03-02, 18:23

Heeeeeello på er. Helg igen. Kan ni fatta??? Tiden springer så fort att jag nästan känner för att sätta mig ner och gråta lite. Men bara nästan. Ska dock inte göra deeeet. Vore ju dumt att förstöra maaaaaken som jag så ordentligt och snyggt lagt. *host* snört dit på två min för att sen sätta mig här *host*
 
Förstår att många frågor ställdes i ert huvud nu. Varför har amanda sminkat sig?? Med ögonskugga och grejer, och inte bara snört på lite mascara. Vad ska amanda göra nu? Varför pratar amanda som sig själv i tredje person? MEN främst, vad har amanda sysselsatt sig med senaste tiden? EGENTLIGEN.
Och ja. Jag ska släta ut alla frågetecken, lösa upp alla knutar på hjärnans tänkarceller. Jag ska förklara allt.
Först! Sminket? JA. Igår var det ju fredag = måste firas. Så det gjorde jag. Jobbade till nio. Tio i tio var jag redooo for a night on the town. Hann gå från sunkigt vårdbiträde till party princesss *hosthost* på knappa halvtimman. Där snackar vi bedrift. Dagens smink beror på de kommande restaurangbesöket, då jag kände att även min familj bör få se mig någorlunda snygg (nåja. man kan inte göra änglaaa borte apeeen)
Vad jag har gjort under veckan som gått??? Officiellt så har jag jobbat, hängt med vänner, firat Charlottes körkort, firat födelsedag, hängt med lillebror och mami, kramats, dansat, pluggat och sånt däraaaa.
Oofficiellt??? Då har jag läst bok och längtat hem när jag jobbat, skvallrat och skrattat med fina kompisar, åkt bil i dagarna tre, pussats, haft deeptalks med mami, kollat kläder och lyssnat på frank ocean  istället för att plugga, fuldansat (sant. fråga lisa) och skeeeeedat.
Se där. Ni fick båda versionerna. You lucky bitcheeez.
Då har vi löst de stora gåtorna. De svåra. De andra är lite ovesäntliga och ganska lätt uträknat. SÅ det jobbet ger jag till er. Kan ju liksom inte göra allt åt er. Är väl inte eran morsa. 

2013-03-02, 17:55

Vet ni vad jag gjorde för prick en vecka sen? Jag var så mätt att jag trodde jag skulle avlida. But luckily I didn't.
 
För vet ni vad som hände seeeen????
 
Alltså lyckan i det som hände den kvällen. Skulle kunna göda alla världens stora ledare och skapa världsfred på fem sek. MEN nu går det ju inte att ge bort glädje. Nej för glädjen jag surrar om bodde i min då artonåriga kropp. Glädjen i att ha jordens finaste vänner. Som fixar och donar för MIG. Lillalilla jag. Som gråtit tårar över vänner så många gånger (långt många fler än de som spillts över pojkar). Glädjen i att inse att jag har funnit dem finaste på hela jorden. Såna där vänner som man drömmer om.
 
Vad de gjorde, som fick mig att må och känna allt det här? De hade ordnat en överraskningsfest. Som jag drömt om i hela livet. Och nu hände det. Kan inte tacka nog. Kan knappt förstå att det hände. Men det gjorde det. Och oj som jag hade kul den kvällen. Hög på livet och gladast i världen.
 
Så tack mina skatter. För att ni finns. För allt ni gjort. För allt ni gör. För att ni är ni.

2013-03-02, 17:35

Min födelsedag. Bäst var den. Fina, underbara människor förgyllde den. Oj vad det finns många jag älskar.
 
Och ja. Bilderna, de snodde jag rakt av från min tjej Idaaaaaa.

2013-03-01, 12:26

Här sitter lilla jag. Njuter av dagens tekopp (dricker numera en per dag) och pluggar lite. Ska snart hoppa in i bilen och styra mot jobbeeeeet.
Ställer ifrån mig tekoppen. *ringringring*. VIKTEAMET blinkar. "Hej det är amanda". "Vilken tid sa du, sa duuu?"
Se där, fick mig ännu ett jobbpass. Men det är lugnt, det är braaa. En ändå helt ok helg.
Längtar dock reeeeeeeedan till på söndag då jag får göra såhär. Ska dödödö i soffan/sängen. Låter underbart.
 
Förövrigt så har ni missat ganska mycket av vad som hänt på senaste. Har haft bästabästa lovet. MEN det tar vi vid ett senare tillfälle. Keeeey????
RSS 2.0