sweet dreams

Nu ska jag släcka alla ljusen och lägga huvudet på kudden. Så sov gott på er alla fina :)

'cause her hair was black and her eyes were blue..

Sorry att jag inte uppdaterat förrens nu. Men jag har haft fullt upp...

Först sprang jag till stan för att jag skulle byta ett par byxor, det gick dock ej. Så fick halva priset tillbaka. Skulle rusa till bussen men hann ej, så fick gå på stan en stund. Hade fått en massa rabattcheckar av mamma så köpte mig en tunika. Kan visa imorgon :) Hann med nästa buss och hittade faktiskt en tjuga när jag satt och väntade :D

När jag kom hem åt jag, sen intervjuade jag fia till ett skolarbete.. Efter det har jag läst i min bertbok, snart klar! Har även hunnit skriva klart a&l arbetet, men vi har slut färg i skrivaren så kan dock inte skriva ut.. Får göra det imorgon på skolan :)

Mycket text men lite innehåll, får väl ursäkta mig själv med att jag är rysligt trött?


vad jag har att göra innan jullovet. (har dock redan gjort intervjun och a&l inlämningen.)


time flies by

Någon dag då jag har mycket tid ska jag ta tag i bloggdesignen och sortera bland kategorierna och alla inlägg. Vi får se när det blir, men jag ska göra det.

longdress

Långklänning är jäkligt snyggt! Har redan en men är lite sugen på en till. Till jul och nyår kanske? Har dock inga nyårsplaner än..  Men det löser sig snabbt :) Får kika på stan och se om jag hittar någon kanske.. Snyggt är det i alla fall!

monday morning

Kom hem för en stund sen. Vi fick sluta halv två idag, trodde dock att det var halv tre så jag fick mig en glad överraskning :)
Planerna för dagen inte många. Orkade inte gå och byta byxorna idag, får bli en annan dag..
Hade tänkt mysa med en film och lite glass nu :)
Vi har faktiskt nästintill inga läxor i veckan (än så länge) bara arbetet och det är jag nästan helt klart med. Och ett annat arbete som vi ska börja på. Toppen med en (nästan) läxfri vecka :)

fridaynight


några av elins bilder från i fredags

run as fast as you can

Ska nog strax krypa ner i sängen, måst upp tidigt imorgon trots att jag börjar först halv elva. Måste åka buss, kul ens.. Ska bara skriva klart den här frågan och sen se ett avsnitt vänner. Kan tidsinställa två inlägg till imorgon :)  Tror att jag kanske gå in till stan efter skolan, måst lämna igen nå byxor. Eller alltså de har gått sönder.. Men vi får se om jag ids.. :)

Sov gott på er!


watch out everything is on fire

friends

Tar mig en liten paus i skrivandet och uppdaterar här, tänder ljus och drar på mig mjukiskläderna :)

Förresten så var jag förbi mormor och morfar en sväng igår och dem undrade vad jag önskade mig .. Det hela slutade i alla fall med att jag ska få låna ett kamerastativ av morfar som han hade liggandes hemma. Så då kan jag stryka det från önskelistan :)

♥ Dator
♥ Pengar
♥ Norrbottensring
♥ Kamerastativ
♥ Humanity armband (?)


laddade upp med en riktig hotellfrukost och vänner imorse, första advent och allt! en toppenstart på dagen helt enkelt.

christmas


Julpyntade ju som sagt var igår, sen myste jag och hanna framför vänner med glass och annat gott.

Idag har jag bara varit hemma, hade tänkt åka till stan, skyltsöndag och allt. Men var så skönt här hemma så har sett lite vänner, läst och sådant istället.

Nu ska jag ta tag i plugget hade jag tänkt. Hara bara några frågot kvar på inlämningen så tänkte göra den klar, sen läsa litegrann. I antingen bert eller den otroligt dåliga engelskaboken.

Ska även hinna med att gratta min morbror som fyller år idag och se ensam mamma söker. Så bäst jag sätter igång nu.

Talk to you later :)

part II

Nu ska vi, hurtiga som vi är, gå ner på konsum. Vi ska hyra film och köpa glass! Lär bli en bra myskväll det här:)

15.56

Blev en riktigt rolig kväll igår! Tog dock aldrig med mig kameran, men när någon (elin) lagt upp bilder så tjuvar jag och visar er :)

Nu hade jag tänkt gå ner och julpynta rummet och ta mig en varm dusch (om vi har nå varmt vatten..). Ikväll blir det go' middag. Mamma lagar dubbelmarinerad oxfilé, som vi åt på mamma och pappas bröllop. Mumma säger jag  bara!!

Sen kommer nog hanna hit, vad vi ska göra har jag ingen aning om..


två år sen @ hannas place

sweet dreams

Har haft ett jäkligt konstigt schema idag. Men det gick bra i varje fall.När jag slutade fick jag, tack och lov, skjuts hem av elins snälla mamma. Skulle inte ha hunnit allt annars :)

När jag kom hem panikåt jag lite yoghurt, höll nästan på att svälta ihjäl. Sen panikduschade jag. Och nu har jag panikklätt på mig och panikpackat. Har garanterat glömt nå så fort som jag packade. Har lyckats trycka ner ett helt täcke, en gigantisk handduk i min väska.. Det ni! Fick dock nästan inte ner en ring(s) påse i en sidoficka.. aja, kul fakta där amanda..

Nu måste jag panikskrapa rutorna på bilen och sen börja bege mig.

Hehe, glömde visst säga vad jag skulle göra. Vi ska vara nästan alla tjejer i klassen och äta, sova och mysa tillsammans :) Så vi hörs imorgon då!

har inte tid att he in nån bild, sorry! :)

sweet dreams

nu ger jag mig för dagen och drar mig mot min otroligt sköna säng, hörs imorgon :)

new

i do i do i do

Har inte hunnit blogga förrens nu, eller hunnit och hunnit. Jaghar helt enkelt inte bloggat förrens nu :) Men hade ju tidsinställt två så det gick nog bra i alla fall. Kanske borde göra det oftare? Annars blir det ju bara updates på kvällen ju.. Tål att tänkas på..

Hur som haver så skulle jag in till stan en snabbsnabb sväng efter skolan, skulle köpa oth säsong sju. Men såklart så hade den inte kommit in. Och jag missade den tidigare bussen.. Så fick underhålla mig på stan ett tag, blev några inköp även idag :) Förvånansvärt mycket rea faktiskt, mycket fint på den också!

När jag väl hade kommit hem skulle vi på öppet hus som robbin och resten av d-spåret hade. Kul att träffa våra gamla menoter!

shoppingen kommer strax upp :)

när jag fotade insåg jag att jag glömt visa en tröja sen i tisdags (?) så bild på den också!

wishlist

Uppdaterade just min önskelista med följande:

♥ Dator
♥ Pengar
♥ Norrbottensring
♥ Kamerastativ
♥ Humanity armband (?)

bert

Medans jag sitter i skolan så kan ni roa er med lite bert citat. Håller på att läsa Berts första bekännelser (till mitt försvar är det en skoluppgift.) och det är både en och två gånger man brister ut i skratt..

"Ibland önskar jag att farsan hade gift sig med en spanjorska. Då skulle mormor bo i Barcelona. Mormor hatar långa resor. Bra!"

"Sedan slog jag en kullerbytta. Det skulle jag aldrig ha gjort. Mitt i rullningen kom jag på att jag glömt kalsonger under gymnastikbyxorna. För sent insåg jag mitt misstag. Katastrofen var ett faktum. Min pung ramlade ut."


"Om man delar en mask i två delar, så fortsätter bägge delarna att leva. Åke är säker på att samma sak gäller för människor. Åke är rolig."

today i'm wearing this



jeans - cheapmonday
halsduk - ginatricot
tröja - vila
skor - skopunkten
örhängen - ur och penn (de syns ej, men köpte dem igår, vingarna.)

haha, så jäkla ful hand..

fix the world up for you

Sparade just mitt arbete. Hjärnan stängde av så lär inte få nå mer gjort idag. Så ska pallra mig till sängs i tid idag. Alltså nu typ. Är så jäkla trött så det är inte sant. Fast måst först leta reda på gympashortsen.


dagens i-landsproblem - ett hål i mina favortijeans. dags för nya månntro?

a real catch


Har ni förresten sett att dessa apsnygga kavajerna säljs på rea nu? Endast 99kr :)

var tvungen att göra en snabb paus och tipsa er. now, back to work..

not my luck

HELVETE!!! (ursäkta..) Det j*vla arbetet är inte kvar.. Senaste a&l lektionen jobbade jag otroligt flitigt och skrev riktigt mycket. Såklart så sparades inte hvetet. Skolans datorer är inte att lita på.. Får nästan börja om från början nu... Och det ska vara inne på fredag.. Tur att det inte var imorgon.. (Måst ju försöka se det positivt, eller..)

christmas time

För er som har koll på kalendern så är det precis en månad till julafton idag. Toppen!


får mig att tänka på förra julen...

i'm freakin' freezing here

Dömjen for just och det lär dröja innan vi träffas nästa gång. Alldeles för länge.. Men det är bra så länge det varar och då njuter man mer när de väl är här :)
Nu ska jag ta tag i arbetet på riktigt och skriva häcken av mig. Talk to you soon :)


skulle inte sitta fel med lite värme nu, får nästan köldskador bara av att öppna dörren.

nailpolish

Hann förresten med att köpa två nagellack idag också! Ett är lila, trodde dock det var svart men inte det inte. Och det andra är jättemörkgrönt med typ glitter i. Låter fult, men I like it :)

Men nu ska jag krypa till kojs så hörs vi imorgon :) Kusin min är här när jag kommer hem, och de åker hem imorgn så ska spendera eftermiddagen med dem. Så vi får se när jag uppdaterar :) Måste plugga efter det också! Tack och lov för sovmorgonen imorgon dock! Börjar först fem i tio istället för tio över åtta :)

 

new!


tuesday

Nu har precis halv åtta hos mig slutat, roligt när det är härifrån ju :) Och strax börjar dh! Måst hinna läsa engelskan först bara, men det är gjort på ett kick, förhoppningsvis ;)
Efter skolan traskade jag in till stan och mötte upp hanna, hittade en hel del fint. Gode mycket rea faktiskt! Ska strax visa det, ska bara fota först :)


min nya halsduk

 

люблю тебя

Nellys hemsida började precis funka, när jag är så trött så jag håller på att somna.. Inte helt otroligt med tanke på min tur. Orkade aldrig kolla på pensionärsjävlar, så fick mig inge skratt..
Nämen ska sova nu, så sov gott mina vänner :)


ja, jag är medveten om hur jag ser ut, men ibland måste man bjuda på sig själv! och till mitt försvar så kom vi från badet ;)
är i varje fall oerhört ledsen att jag inte åkte dit nu. blir nästan gråtfärdig vid tanken på det.
men förhoppningsvis så syns vi i mars. annars blir jag riktigt jäkla ledsen. love you!

bad day

blir så jäkla less, hade tänkt kolla på kläder. men då funkar såklart inte nellys hemsida. verkligen inte min dag idag.......

love my mum

Har så jäkla tråkigt, håller typ på att dö av tristess.. Har inte idats läsa engelskan heller. Boken är så jäkla tråkig så vill dra ut på det så länge som möjligt.. Har inte ens nå oth kvar att se, säsong sex tog slut lördagkväll.. Får väl vänta till pensionärsjävlar så jag får skratta lite.. Nä usch för såna här tråkiga dagar.. Inge sovfrämmande fick vi heller.
Får väl roa mig med att sticka lite då och försöka hitta nå roligt på tvn eller nå roliga bloggar..



vill bara säga att min mamma är världens finaste, även om hon inte vill vara med på bild.

new design

ska fixa en ny design.. vet dock inte om det hinns i veckan. vi får se :)

talking to you, my love

Kom hem från skolan för en timma sen typ. Fick sluta tidigare så jag skulle hinna med den tidigare bussen, skönt! Ska ta och plugga lite nu, läsa engelskaboken så det är bortgjort.
Sen kommer förhoppningsvis lillfia och sover här :D


som sagt var, nybörjare..

can't sleep

SENASTE:
Dryck: - Glögg
Telefonsamtalet: - Mami
SMS: - Mami även här
Sång du lyssnade på: - Feels like the first time, the script
Gången du grät: - igår, såg oth

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: - Ja
Fått ditt hjärta krossat: - Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: - Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: - Näe
Insett vilka som är dina äkta vänner: - Nästan

BLANDAT:

Hur många barn vill du ha: - Många!
Vill du ändra ditt namn: - Näe, Amanda är väl inte så fult?!
Vad gjorde du under din förra födelsedag: - Fikade, gick i skolan, fick presenter.. Det vanliga?
Vaknade du idag: - Tjugo i elva.
Vad gjorde du igår runt midnatt: - Låg och läste
Någonting som du längtar till: - Jul, Kandalaksha, nästa år. Massor :)
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: - Jajamensan.
Vad gör dig irriterad just nu: - Lite småsaker.

PERSONLIGT:
Vad är ditt namn: - Amanda
Singel/upptagen: - Singel
Stjärntecken: - Fisk
Kille eller tjej: - Tjej, tror jag
Hårfärg: - Brunt
Långt eller kort: - Mellan
Längd: - 176 eller nå..
Vad gillar du gällande dig själv: - Jaa du, ögonen maybe?
Piercings: - Öronen och naveln
Tatueringar: - None

DIN FÖRSTA:
Operation: - Ingen.
Piercing: - Öronen
Tatuering: - Har ingen
Bästa vän: - Hmm...
Sporten du spelade: - Handboll?!
Husdjur: - Ankorna kanske?

JUST NU:
Äter du: - Åt nyss choklad
Dricker du: - Inget
Är du på väg att: - Sova
Lyssnar du på: - Kylskåpet
Väntar du på: - John Blund

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: - Absolut!
Vill du gifta dig: - Helt klart.
Vars vill du bo: - Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog prova på att bo utomlands men tror jag kommer hamna här till slut.

TROR DU PÅ:

Dig själv: - Beror på vad
Mirakel: - Jodå
Kärlek vid första ögonkastet: - Kanske
Himlen: - Ja något i alla fall.
Tomten: - Ja, självklart!

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: - Nej
Tror du det är möjligt att vara trogen hela livet ut: - Ja, bara man vill så.
Vad kan du verkligen inte leva utan: - Mamma
Vad vet inte så många om dig: - Mycket

sweet as sugar

Haft en toppendag med min fina familj. Verkar som att det fortsätter imorgon då lilltjejen ska sova hos oss, mys till tusen alltså :) Kan inte annat än älska den ungen så go' och gla' som hon är.

Ska krypa ner under täcket strax. Tar nog med mig en bok och läser lite, vore mys :) Skulle vilja ha någon kul tidning, men har ingen ny.. Ska bli bättre på att köpa tidningar, så kul att lässa ju :)


bilder från dagen, för ovanlighetens skull..

visit

Nu får vi strax besök av min finafina kusin och kusinbarn. Blir en hel dag med dem. God middag (porterstek, mumma!) och även invigning av filippa i scouterna. Glöggmys står också på schemat :)




bilderna är från stockholmsresan i somras när vi hälsade på dem :)
nu kom dem så vi hörs sen :)

today

kjol - hm
linne - ginatricot (bytte till den svarta tröjan med spets)
kofta - vila
halsduk - ginatricot

såg nu att bilden verkligen var urusel, sorry! ids dock inte ta en ny..

new shoes


Sa ju att jag skulle köpa nya skor igår och så blev det! Två par till och med :)
De svarta har jag velat ha jäkligt länge, om ni minns så skulle jag köpa ett liknande par i somras? Tror jag inviger de bruna idag faktiskt :)

ikea trip

Hade ju som sagt var full upp igår och hann aldrig blogga:) Vi hade det trevligt och gjorde en del inköp. Dock massor av folk..
Svängen till finland var vårat stora misstag, den tråkigaste affären någonsin med äckligt bröd och sura biträden. Annars var allt super!

friday i'm in love

Sorry för gårdagens frånvaro.. Direkt efter skolan for vi och åt efterlängtad palt :) Direkt därifrån for vi och hälsade på efterlängtad kusin och kusinbarn. Väl hemma pluggade jag all night long.

Idag ska vi nog träffa dom igen! Sen blir det en tidig kväll för imorgon bitti klockan åtta ska vi bege oss mot happis och ikea. Vet då i varje fall att jag ska köpa ett par skor (på skopunkten, inte ikea) sen får vi se. Blir säkert nån kudde eller nå till soffan.

Bäst att jag fortsätter på a&l arbetet nu. Så, back to work..


kunde ha varit i kandalaksha nu.............................................

studytime

Ska tända massa ljus, koka te och bulla upp med choklad och en massa filtar. Sen tar jag tag i plugget!

17.14

Sitter och ska skriva ett tråkigt papper till slöjden.. Om hur man kan tänkas använda sig av sina slöjdfärdigheter i framtiden.
Har jätteont i huvudet, dunkar och håller på. Mår nästan lite illa också.. Fast mor ska ha datan snart så måst skynda på.. Sen måste jag sticka den där jäkla mössan..


yesterday

tip for greasy hair.

Detta torrshampo är verkligen toppenbra! Så ett tips en stressig morgon då du har smutsigt hår :)

säljs typ överallt bla dollarstore..

new

Var ju som sagt var och fixade nå grejs efter skolan, en hylla bla. Sen svängde vi in på dollarstore och jag hittade faktiskt detta ovan. Armbandet är väldigt likt det som hm har som jag visade här. Fast det armbandet var så jäkla litet tycker jag. Detta var finare (och billigare) och lite vanliga örhängen är alltid bra att ha.

lack of inspiraTION

Sitter på a&l, borde skriva på arbetet men har noll inspiration.. Måst tvinga ut nå.. Aja.

without your breathes..

Sängen väntar på mig.
På morgondagens schema står såklart skola.. Har redovisning, dock en rolig sådan. Vi ska bjuda på skumtomtar, pepparkakor och så. Prata lite om julgranar, pyssla julkort och allt detta i skenet av min fina julgran, samt lite ljus :)
Efter skolan ska mami hämta mig och vi skulle och fixa nå grejs till fias rum, mitt och lite sånt. Lär bli trevligt! Sen måst jag klämma in lite plugg och stickning. Ska ha stickat 4dm och har knappt gjort nå.. Skärpning där amanda..

Sweet dreams!



today


stickad tröja - newyorker
skinnbyxor - hm

ber om ursäkt för röran i bakgrunden

picturefun


Jag har återupptäckt hur jäkla roligt det är att ta kort. Har även börjat lära mig lite småknep och min kamera ännu bättre.
De här bilderna var kanske inte de bästa exemplena på roliga och speciella bilder, men är ju lite smått nybörjare än ;)

teatime

Hade en rysligt skön sovmorgon i morse :) Och när jag vaknat ringde mormor och sa att hon kunde hämta mig efter skolan, toppen! Så följde hem med henne och hjälpte henne med mat, för vi var ditbjudna, gott var det :)
Nu hade jag tänkt läsa ur den tråkiga engelskaboken som ska vara läst till på fredag. Jäklar vad tråkigt.. Men fick två ryska chokladkakor av mormor så det lär gå i alla fall ;)


älskar te ur tekanna, teälskare som jag är..

nighttime

Känner en stor lust att inviga mmin soffa så tar med mig lite te, skumtomtar och en mandarin. Självklart slår jag på oth, säsong sex denna gång. Toppen! :)


my nails a while back

news in my wardrobe

Gick in till stan efter skolan och mami kom och mötte upp mig. Blev tre köp för mig, eller ja för mamma..


my room

Mamma köpte Elins gamla soffa och jag tackade bara och tog emot, och titta vad fint det blev! :)

conversation

Sökte min kamera tidigare så jag kunde ta kort och visa er mitt rum och så :)

Amanda: Alltså vars är min kamera?
Mamma: Ingen aning, brukar inte ta så mycket kort.
Amanda: No vet jag vad du tar kort på no ;)
Robin: Hur kunde du få henn att låta snuskigt?
Amanda: Jag kan få allt att låta snuskigt, som Joey, grandma's chicken salad ;)

sleepyhead

Sorry för min dåliga uppdatering..  Har inte orkat sitta vid datorn. Är grymt trött och frusen så ska bädda ner mig i sängen. Sovmorgon till halv elva imorgon, skönt! Har noll inspiration och ville bara säga att jag lever och har inte glömt bort er.

i'm gonna start a revolution from my bed


glass, varma hallon & digestive!

bortse min mun...

happy birthday

Världens sötaste gosse fyller hela ett år idag!

maybe the greatest show ever?

Just sett senaste kenza&tyra show och håller typ på att dö i kylan.. Så ska gå och göra mig lite te sen bädda ner mig och slå på sista skivan på oth säsong fem. Kan inte annat än älska det, blir helt galen när en säsong tar slut. Glömde till och med bort att se grey's i onsdags, och jag glömmer aldrig något sånt. Helt klart en av de bästa serierna :)

daily dose

Dagen har varit betydligt bättre än gårdagen :) Har inte gjort speciellt mycket.. Kvällen består nog av idolmys framför the tv. Är grymt chipssugen, får flörta med pappaom skjuts ;)

Annars är mina helgplaner inte många.. Imorgon fyller världens bästa gosse hela ett år, så det ska firas med pompa och ståt :) Ska kanske (möjligtvis, förhoppningsvis) även in till stan för att titta på en jacka. Måste verkligen ta tag i det, kan inte ha min nuvarande jacka nå mer.. På söndag är det inte mycket på schemat.. Blev grymt sugen att höra med charlotte om vi ska fara till dansen?! Men vi får se :)


 

a bad day

Det har inte varit min dag idag. Verkligen inte!! Först sov jag alldeles för länge imorse, så fick stå och slänga i mig frukosten i ytterkläder. Och så fick jag småspringa till bussen, med gympaväskan och på en oplogad väg.. Men det värsta (nåja..) var ändå att jag slutade kvart i tolv och så var jag tvungen att vänta på skolan i 45min på bussen. Men sen kom aldrig bussh*lvetet. Så jag fick gå hem från stan med min tunga gympa påse och utan (!!) musik (telefonen dog..). Och nu måste jag plugga... :/


- tur det.

freedom writers

Har en hel del plugg idag så uppdateringer lär inte vara på topp. Ska bla se en film, freedom writers. Sen skriva en filmanalys, lite mindre kul.. Så jag skriver senare :)

winter wonderland

Första skoldagen efter nästan två veckor utan skola. Det gick fint och jag hade missat förvånansvärt lite :)
Efter skolan har jag pluggat lite, sett oth och hälsat på min fina farmor. Har även hunnit se dh, cougar town och the middle..

Förresten angående hårfärgen igår, det blir nog inte som jag tänkt men mest troligt någonting annat. Vad får vi se!

Slutar kvart över två imorgon, så vi hörs efter det.
Är grymt trött, so i'll call it a day now..


numera lever vi i ett vinterland här uppe

bad hair day

Min snälla mami kom hem med den här till mig igår :) Militärgrön, syns inte direkt på bilden.

today



pics from the trip

Vi är lediga från skolan idag så jag sitter och funderar på om jag ska plugga lite eller fortsätta sitta här? Blir nog det senare alternativet, ett tag i alla fall..

När mami kommer hem så ska vi förhoppnigsvis in till stan och köpa hårfärg :) Vilken färg det blir får ni se sen, om jag vågar vill säga..

Datorn är inte vad den varit och tjorvar hela tiden. Därav den dåliga uppdateringen igår, vi har dock löst det nu. (vi och vi, det var jag..) Den börjar nog sjunga på sista versen snart (ta i trä). Så får hoppas på att min första önskan på önskelistan blir sann ;)

Nä, ska gå ut med hunden nu, hämta poste och sen börja plugga. Talk to you later!

kan visa dagens senare, och lite annat kul :)


tog inte så många bilder, men här får ni tre i alla fall. kan visa några från telefonen också, finns fler där :)

more news in my wardrobe

Sådärja, det har var den sista shoppingen från skåne :)

sex and the city 2

Blev helt plötsligt ensam efter en filmkväll.. Vi såg sex and the city 2, äntligen säger jag! Missade den på bio och har inte velat ladda ner den men nu äntligen har jag sett den! Bra var den, så väl värd all väntan :) Någon som känner för att betala en resa till mig, till både abu dhabi och new york?

new in my wardrobe


Bilderna är dåliga pga dåligt ljus + blixten.. Så kläderna och dess färger görs absolut inte rättvisa.. Märker nu att nästan allt jag köpte var mörkt, men vi har ju en mörk årstid så.. Köpte även en väska, ett armband och ett par örhängen men det visar jag imorgon :)

back in town

Så där ja! Nu är jag hemma, eller jag kom ju hem igår menmen.. Jag lämnade ett höstigt skåne vid fyra tiden (dock något försenad..) och landade i ett snöigt norrbotten vid sju.. På båda flygen hade jag en tom plats brevid mig, vilket var riktigt skönt!

När jag kom hem så drack jag te med mor och la mig sen och såg oth. Såg klart säsong tre, så nu kliar det i fingrarna efter nr. 4.

Visar kort och shopping senare :)

shopping...

Dagen har bestått av shopping (till min stora glädje:)) En del inköp blev det, visar när jag kommer hem! Även på morgondagens schema står det. Toppen!

Inte mycket nytt här nerifrån, så vi hörs när jag kommit hem. Kanske imorgon, vi får se :)

letters to juliet

Har länge velat se denna film och idag slog vi slag i saken. Bra var den! Inga förvånande händelser, men bra ändå. En söt vanlig kärleksfilm helt enkelt!

this love i feel for you, it's the real thing

Hej vad tiden går fort! Redan halv åtta. Under dagen har vi bakat (god drömrulltårta, som nästan är slut nu;)) sett film och lite sånt. Kvällen ska vi spendera i soffan, dh, cougar town och the middle. Kan man ju inte missa :)

Morgondagen består av bla shopping :)


bjuder på en av julias malta pics

hi from skåne

Hej på er! Resan gick som smort, förutom att jag fick vänta på arlanda i vad som nästan kändes som en evighet. Men framme är jag :) Kom hit vid fem och vi har än så länge hunnit se film, både laga och äta mat, ta en promenad (för att köpa ostkrokar) och lite annat. Bra start på veckan helt enkelt!

Imorgon lät det som att vi skulle baka, se film och lite sånt. Bara mysa och ha det trevligt alltså. På onsdag blir det nog shopping :D och detsamma även på torsdag + bio. Fredag åker jag ju men vi lyckas nog klämma in ett bad eller så.

Ska försöka ta mycket bilder och visa er på fredag. (Är nog hemma vid åtta nån gång, lagomt til idol;))


i brist på annat får ni en gammal bild från arkivet.

RSS 2.0