2014-09-25, 14:53

TJÄNA motherfuckersssssss.
 
Nu är jag här igen, ojojoj. Känner lugnet bosätta sig lite i kroppen. Det bådar inte gott. Eller ja, fett med skönt och joooo det är nog lugnt. Sitter på ännu ett café, nytt för dagen hehe, och pluggar. Mmmm kan lätt vänja mig vid denna vardag. Ska dock strax packa ihop grejerna för att cykla till maxi och handlaaaaa. Mmmmm MAT. CSNpengarna trillade ju in på kontot idag mm fint. Lönen kommer imorgon så ska köpa mig nå fiiiiint. Nä ok ska köpa en tidning pga dör av tristess de kvällar jag är ensam.
 
Igår hängde jag hos Emilia, det var MYS. Den tjejen oh my. Ikväll ska jag gå på stan (kvällsöppet do to löning för cirka alla) och gå lös inne hos grannen (lagerhaus dvs). Ska sällskapa med girlsen och försöka tvinga dem på en kvällskopp med nå varmt mmm. Det är vi värda (haha ok vi dricker jämt kaffe SÅATTE neee) MEN vi brukar mest göra det över böckerna. KUL att få umgås lite juuuuu. Drack nyss en latte med hjortronsylt CIRKA DET GODASTE. Skulle lätt kunna leva på såna.
 
Annars så har vi litteraturseminarie imorgon och sen är det gode LUGNT i skolan. Ljuvligt. Inte för att jag stressat så mycket ens hehe. Brukar oftast ta det luugnt och chiiiiilla bredvid mina uppstressade klassisar. Vet ej riktigt vilken taktik som är bäst. Förhoppningsvis min:)
 
Nu ska jag cykla till strömpilis pga måste ha gjort det innan min tvätttid börjar:):)
 
Ps. på cirka en vecka är jag i PITEÅ. DEN NI!!!!! Taggar fruktansvärt mycket! Ds.

2014-09-19, 13:46

Hej lurisar!
 
Ännu en arbetsvecka till ända. Sing hallelujah, praise the lord osvosvosv. Nä ok, känner väl kanske INTE riktigt så egentligen. Eller ja jo. Är lite både och. Dock enbart pga den där satans tentan. Inte särskilt upphetsande nejnejnej.
 
MEN annars är det fint:):) 
 
 
Jag och laget, eller ja några ur vårt lag, var på lokal igår och sjöng karaokeeee. Check it out vettja!! Det var nice. VI satsar på att bli årets lag och känns jävligt rimligt pga VI ÄR BÄST. Jaja eeeh.
 
Annars så sitter jag just nu på ett kafé cirka ett stenkast, eeeh skulle dra det i meter men har ej fått min pappas ögonmått så vet ej hur långt det är?????? JAJA ser i alla fall mitt fönster härifrån:) Kaféet äger pga cirka mysigast på jorden, har internet, ändå ok priser och som sagt var nära. ULTIMAT ifall ni frågar mig. Ska flytta hit tror jag.
 
Två tanter sitter i bordet bredvid, vill bara krama dem pga tänker att det är jag och bästis om cirka femtio år. FINT!
 
Ikväll ska vi ha djungelfest och jag ska bära turban:) Sen ska vi åka in till stan (bra grej för mig!) och kika på dr bombay som befinner sig inom kommunens gränser. Tokig grej?????
 
Älskar livet MEN längtar efter mamma så mycket så mycket. Bra att skype finns (dock ej ok att jag lever utan internet i lägenheten:///)  men vill ju bara kramas med henne. På två veckor!! DÅ jävlar ska jag kramas som om det ej fanns en morgondag. FINTFINTFINT.
 
Ska plugga nu. PUSS mina älsklingar (ok, mamma och elin som ju är de enda läsarna:):):))

2014-09-15, 15:32

Tjeeeeeeena vänner!! Läget FAN???? Här är det braaaa. Eller ja, sitter på ub och tjejen i bordet bredvid skriker typ??? Sluta vafan. VISSA PLUGGAR FAKTISKT.
 
Ok, sa inte att det var jag men VISSA ANDRA.........
 
Nä är faktiskt klar med dagens grejer. Ska bara hem och läsa en bok på tvåhundra sidor SÅ ":-)". Sitter här en stund och snor lite internet bara:):)
 
Annars så vann vi kvällens lag i lördags "GO GLAMMLILA", jag låg i sängen helahelahela dagen igår och glodde på valvakan. Inte ok utgång........... Låt oss lämna det så pga går att läsa överallt och blir så arg annars:) Har hunnit dra på mig min andra förkylning här nere, bra det där med lite sömn+mycket plugg+mycket fest+dålig mathållning. Fin grej mmmmm.
 
Har två föreläsningar imorgon och sen väntar nästa tenta på.........trumvirvel...........TISDAG. Mmmm älskar att det är så streessigt. Fin kurs detta:) Jaja det blir bra. Den är snart slut *trying to stay positive*. Fick det preliminära decemberschemat idag. Ååååh fin grej. Men känns inte ens som september än ju???? Inte ens behövt inviga min nya jacka än????
 
Så lurad av vädret. Bara jag som känner för lite riktig höst?????? Mmmm ok lär käka upp det där uttalandet väldigt snart menMEN.
 
Endast tre insparkskvällar kvar (om en inte räknar med finsittningen) konstig känsla. Vad ska vi då göra??????? Åh konstigheter.
 
JAJA. Ska läsa klart det jag höll på med och sen cykla nerför svingen och sätta mig med älsklingsboken som jag som sagt var ska läsa till imorgon:)
 
HA DET SÅ BRA HJÄRTEGULL
 

2014-09-09, 21:45

HÖRRNI vännor ojojoj.
 
Det här var sannerligen inte igår!! En kan fundera vad jag riktigt har hållit på med och det ni DET NI, det ska jag dra lite snabbt tänkte jag.
 
Ok detta sker mest för att jag ej vill plugga till den jävla tentan som hägrar..............
 
Sitter i alla fall i en lägenhet i umeå. Jag är innehavare av nyckeln MEN det står ett annat namn än mitt på dörren.. Genom fönstret till lilllägenheten (att gå från en 180s säng till en 110 är INGET jag rekommenderar någon) ser jag rådhustorget mitt i umeåstad. Jag cyklar varje dag de få minutrarna de tar att ta sig till universitetet (beror på hur game benen är för svingen:):):):)) och där sitter vi och hinkar kaffe till föreläsningarna (som just för tillfället är dötråkiga pga dötråkig kurs..........). På kvällarna dricker vi billigt vin, spexar och står på bord och skriker. Vi nollas/insparkas/kalladetvafanduvill och jag har nog aldrig gjort något roligare!! Staden är så vacker att jag smäller av lite varje dag och jag förvånas varje gång jag hittar någonstans.
 
Just ja. Vad jag pluggar??? Jo hörrninini jag ska ju bli lärare. Grundsskolans tidigare år, f-03. Fostra vår framtid.
 
Livet är fint helt enkelt. Men just idag, mitt i tentastressen (skriver den första 9.00 på torsdag, så håll för allt i världen tummarna för mig) så vill jag bara krypa upp i min mammas famn och kramas med min vovve. Fast sånt måste en få känna och tänka för det visar bara att jag har fina människor (och hundar) i mitt liv. Och jag borde ju kunna det här med hemlängtan känns det som????
 
Fin grej att jag har fina människor här och saker att göra hela tiden. Har resten av veckan fullspäckad och nästkommande likadant. Nästa lugna stund (vilket är tre veckor/en månad bort) ska jag bussa hem till mitt alldeles egna rum med bara minamina saker. Det blir fint. Mamma ska kramas sönder och få servera mig mat, småsyskonen ska förhöras om skolgången deras /mvh lärarsyrran, pappa ska kramaskramas och håkan ska jag surra ihjäl. Det blir FINTFINTFINT.
 
Men det är inte än. Nu är jag här, i Umeå. Om inte än min hemstad så i alla fall min bostadsort.
 
Imorgon ska jag och girlsen sitta på fik och plugga hela dagen. Sen ska jag sovasovasova. Ska upp tidigt på torsdag, käka frukost och förbereda massa kaffe till tentan samt cykla tidigt pga vill ej fara vilse:////
 
Jaja hörrni. Ska läsa igenom mina frågor en sväng till och dricka lite juice sen sova. Puss och sovgott på er. Och sorry för min vägg av text:///
RSS 2.0