2017-01-23, 17:27

HEJ hörrni!! Nu är det måndag igen. En vecka (!!!!!!) tills vi åker på semster. Magiskt ju. MEN innan dess tänkte jag vi skulle kika på hur förra veckan såg ut. Häng med!
I och med kursstarten förra veckan så läser vi, som sagt, nu naturvetenskap och detta moment är teknik. SÅ detta är vad vi gjorde förra veckan under Umevatoriebesöket. En liten makapär som vi döpte till "Juicy ride" i och med att den är ett sorts fordon med inbyggd saftblandare. NICE, eller hur???
Torsdag hade vi självstudier. Så då for jag till Amanda och sällskapade med hon, boken och ett vinglas. Det var mys!! Fler såna myspluggkvällar i livet tack <3
När jag gick till UNI på fredagsmorgonen var himlen MAGISK!!!!!! Helt sanslöst vacker verkligen!
På kvällen käkade jag och Jens pizza med Amanda och Mange innan vi for till Olles och spelade shuffleboard och bowling samt drack öl med en himla massa kompisar. Det var kanonkul!!! Så himla fin och rolig kväll.
Lördag strosade vi på PMU, Ikea och Avion med Azi. Det var fint!! Seeeen hade vi filmmaraton och käkade massa gott. Det var mys!!
Igår gjorde vi inte så mycket. Jag bakade bröd och gjorde brunch till oss. Pocherade ägg för första gången in life. Det var gott mmmmm. Sen bokade jag tvättid och Jens styrde bilen mot Piteå. Det var tråkigt.....
Idag har jag hängt här hemma och pluggat en hel del. Ska fortsätta med det hela kvällen är min plan. Vill ha allt ur världen innan resan, vore en dröm ju. Jag brukar alltid plugga vid köksbordet eller i soffan men har idag parkerat mig i sängen för omväxlingsskull. Käkade detta ovan, aubergineröra m. fetaost, sallad, granatäpple och tortillabröd (var slut libabröd på maxi:///) till väldigt sen lunch. Gott ju!!
 
Vi hörs sen mina vänner! Tack för mig:):):)

2017-01-18, 11:57

Så mycket bilåkande på sistone, extra mycket i och med förra veckans rätt oklara piteå-visit. Ok, vet inte om det räknas som "visit"??? Är nog mer ett ständigt pendlande.
DETTA ovan är ädelosträtten som slängdes:/// SER rätt gott ut, eller hur??? Skenet bedrar:////
Här är vad som blev middagen istället:):):) Reaaaaal tasty fruktsallad. Åt precis lite som lunch/förmiddagsfika MEN idag hade den genom plastfoliet (????) fått smak av gårdagens middag dvs. fisk??????? Så OGOTT att det finns inte:(:(:(:(
 JAJA. Idag har jag varit iväg till stadshuset på arbetsintervjuuuu. NU väntar jag på Daria och Emelie så ska vi åka iväg till Umevatoriet på en liten laboration. Vi hade kursintroduktion igååår till nya kursen dvs NO. Just nu ska vi läsa teknik!!! Känns kanonkul men nervig inför examinationen som är en "blackbox", känns sååå svårt heh. MEN det löser sig nog! Annars är det ju onsdag idag!!! Snaaaart helg. Skönt hehe. Vill helst att tiden ska gå fort så att vi får åka på semester:):):):):)
 
HEJDÅ!!!

2017-01-16, 18:38

Dagens humör: Braaa ändå ju! Efter en rätt så (ok en underdrift.......) svajig helg känner jag mig nu som mig själv igen vilket är såååå skönt.
Dagens vill ha: Vill ha massa delar till min nya servis. Men annars är jag så JÄKLA tillfreds i min lägenhet och njuuuuuter av att vara hemma så mycket!!! Vill också ha upp min stringhylla någon gång detta årtionde:):):):) Men ok det jag mest vill ha är väl ändå en sambo.
Dagens bästa: Hmmm oklart. Att jag gjort så vårfint här hemma och haft en så fin dag. 
Dagens längtan: Den kommande semestern<3<3<3
Dagens festligaste: Att käka middag med massa ljus i lägenheten och en stor tulpanbukett på bordet. Också sorgligast pga åt själv med en podd som sällis och ingen god mat. Insåg att jag verkligen inte gillar ädelost, efter att jag gjort en bönpasta med valnötter, svamp och gräddädel... Käkade sen fruktsallad till middag istället:):):):)
Dagens borde: Jag har tänkt träna lite. Men annars så borde jag verkligen ha pluggat mer än jag gjort.... MEN det är en dag imorgon också då det finns alla möjligheter i världen att ta tag i allting hehe.
RSS 2.0