every time i see you i catch my breath

Just skrivit ut boardingkortet och ska precis packa in det sista i väskan. Sen är jag fit for fight :) Vet inte riktigt hur uppdateringarna blir under veckan men kan nog slinka in ett och annat inlägg :) Ber om ursäkt för lite dålig update från min sida. Men sånt ni får ta ibland ;) Får se när jag uppdaterar nästa gång :*

foodtime

Världens bästa mami köpte en jättefin tekopp till mig igår. Bara för att :) Och nu ser jag att hon har köpt mackor, pålägg, yoghurt och en massa gott, perfekt! Orkar inte äta riktig middag så hejn blir bra. Sen köpte hon ett par tajts som jag nog skulle få, såna där med "skinnlappar" på knäna, ni vet. Kan visa imorgon :) Ska mumsa i mig hejn med första avsnittet för tredje säsongen på (en av) världens bästa serie. :*

sicksicksicksicksicksick still sick

Jag som just började känna mig som en människa.. Har legat i sängen hela dagen, om man bortser från dett varma badet jag tog.. Har jäkligt ont i halsen och näsan rinner.. Febern vet jag inte, vågar inte kolla.. Orkar inte vara sjuk längre....

Ska strax springa över till anna och låna säsong tre av oth. Så kvällen är räddad :) Imorgon måste jag ta tag i packandet och allt som har med the trip att göra.

Talk to you soon :*


tur pappa köpte pepparkakor....

pack my bag

Funderar på att börja fylla min gula resväska med lite kläder. Se vad som måste tvättas och så.. Jo, låter bra det. . Älskar att packa :) och roligare än att ligga i soffan.


i miss malta


Note to self: Ring julia!

i hope you find it, what you're looking for

Hemma idag också.. Efter lovet borde jag vara fit for fight, har fått sova länge i nästan två veckors tid då..
Jag ids inte ens skriva hur jag mår och vad jag ska göra, det borde ni veta vid det här laget.


old pic, från min birthday.. (bildbrist)

smell ya later

Fanns nästan inga kläder att klippa och förändra, så klippte bara lite i en tröja. Kameran är dock på laddning, säger det jämt men stämmer faktiskt nu.. ;) Hur som helst så visar jag det senare :)

news @ hm


hm har fått in en massa snygga nyheter. skorna var inte helt fel, men att bli över 1.90 kändes lite väl mycket..

love

Hej på er! Ligger fortfarande i sängen och ser oth.. Börjar bli lite tjatigt för er, ja för mig också för den delen.. Men finns inte så mycket annat att göra och egentligen klagar jag inte ;)
Datorn är egentligen upptagen, snodde den bara en stund. Ska bara koka lite nytt te och ta en mandarin sen slå på play. Så söker ni mig vet ni vars jag är :)

Förresten, min fina fina kusin fyller år idag. Men har inte möjlighet att fira med henne, hon bor i stockholmia.. Så grattar dig här istället anna. Hoppas din dag varit och fortfarande är super! Vi syns ju snart så du får kram och present då. Hälsa familjen, miss you loads :love:

pictures

tidsinställt

justvendela

Förresten kolla in den här bloggen :) Efter att ha kollat på den har jag fått en massa inspiration, ska kolla igenom en massa gamla kläder imorgon, vad det blir (om det blir någonting) får vi se. Visar såklart om jag gör nå snyggt, fast vänta er inget ;)

Mamma har föresten med sig datorn imorgon och robins är kaputt så ni hör av mig först efter fem någon gång..

Nä nu ska jag försöka sova litegrann, lär ta tid med tanke på hur länge (och mycket) jag sovit i veckan..


so sick of being sick....

Vad blev det med vädret?! Våra två lyktor som står på bron har blåst sönder och det låter som att nån hoppar på taket.. Fast gode mysigt att ligga och försöka sova med regn smattrande mot rutorna..

Blir ingen skola imorgon heller, febern vill inte ge med sig.. Möjligtvis på fredag, vi får se :) Vad jag ska sysselsätta mig med imorgon är en fråga. Har gjort det mesta man kan göra utan att vara med någon, ta sig ut eller göra någonting speciellt.. Någonting finns det nog..


bildbrist så bjuder på en dikt jag skrev när jag var tolv.. söt ens..

wishlist

Min önskelista för i år, än så länge i varje fall. Önskar mig "bara" stora grejer. Typ inte en bok eller så. Tänkte att ju mindre man önskar sig d esto större chans är det att man får det. Fast jag önskar mig inte så mycket, det här är i stort sett allt:)
Årets önskelista
♥ bärbar dator
♥ pengar


picturefun

Har ju inte så jättemycket att göra när jag sitter här hemma. Så lekte lite med kameran, blev dock inte som jag tänkt mig. Fast var ju första gången jag provade, och övning ger färdighet. Bättre lycka nästa gånge helt enkelt :) Fast batteriet tog slut, så måst ladda.. Provade även att göra bilden till en polaroid bild, i like it!

 

braids

still sick..

Vill inte ligga hemma och se på tv längre.. Fast mår knappt nå bättre, dock har jag inte så ont i halsen längre.. Aja, inte så kul att läsa om hur jag mår. Och ska fortsätta se hejn nu. See you soon!


today

pics




fick lite bilder från frisörmässan lovade ju att visa, så here you go!

nameday

Blev som jag trodde igår, stannade hemma.. Har faktiskt inte orkat blogga, sen har datorn varit upptagen också.. Blir hemma i varje fall hemma imorgon också. Får hoppas att jag tillfrisknar fort så jag inte är sjuk när jag är i skåne. Nä vet ni vad, ska springa iväg och koka mig en tekopp och lägga mig framför ännu mer oth (hehe, blev fast ;)).

Förresten, min namnsdag idag. Det ni :) Nä men, vi hörs och syns!

i'm so sick of love songs..

Har varit lite frånvarande idag, men har sovit i stort sett hela dagen. Är på väg att bli sjuk, är så trött, har ont i huvudet, halsen och lock i öronen. Nästan så att jag har feber också. Vi får se hur det blir med skolan imorgon..  Förhoppningsvis är jag piggare då!

Hörs imorgon :)


känner mig ungefär så här..

small bags

1 - gode ny från rean, på gina tricot.
2 - mammas gamla.
3 - köpt på malta, fråga ej varför. fick nå ryck och tyckte den var söt.
4 - en av min favoriter, från nån affär i stockholm

13.44

Sitter på skolan och väntar till klockan ska bli två, vi har redovisning då. Härligt rim.. Vi ska bla bada en bebis, ta på blöja och smaka barnmat. Härligt vi har det :) Förutom att vi slutar 16.20 vill säga..

Ikväll måste jag skriva klart nå frågor till arbetssätt och lärande, sen ska jag ringa till julia om resan och så. Kanske hinner med lite hollywood fruar efter det. Samt lite oth, såklart ;)

answer

♥Claaaudia ♥ om 19.38: Foundation tips?

Svar: Jag brukar inte använda det så jättemycket, men när jag väl gör det så blir det en från lumene som heter mineral foundation double stay. Den är dock inte helt täckande, men bra :) Har även testat max factor age renew, fick den av mamma. Trivs dock mer med den första. Kul att du skrev namn och hoppas du fick bra svar på din fråga!

stepmom

Såg just en så söt film, stepmom. Om ni inte sett den, gör det!

Nu, sängen!

19.38

Såg just att de tre senaste inläggen handlad om kläder, så tänkte slänga in ett lite mindre ytligt inlägg. Vad jag ska skriva om är en annan fråga.. Skrev i varje fall just klart ett arbete, och har precis börjat med det andra. Snart klar = ledig vecka!! Ensam mamma söker börjar på 25minuter, efter de är det oth. Mamma sa just att vi har tårta i kylen! Blir nog en bra söndagskväll trots allt :)

vill inte synas idag..

dream jacket..


Hittade just jackan med stort J.. Ojojoj.. Synd att den kostar 2000..

för den som vill beställa en till mig så hittar ni en länk i bilderna.

big bags

1-  gode ny, köpt i stockholm.
2 - nog den mest betydelsefulla och minnesrika väskan, från ef.
3 - min vardagsväska används varenda dag, från esprit.
4 - köpt för 50kr på röjardan, från vila.
5 - present från mormor och morfar efter deras frankrikeresa.

shoes

Försöker hitta ett par snygga svarta lite högre skor. (Med betoning på lite högre, vill ju inte bli en flaggstång)
Men kan inte riktigt släppa idas skor (den stora bilden) blev helt kär i dom!

im only human

Nu ska jag ta tag i plugget så att jag är ledig i veckan:)

Har dock två tidsinställda inlägg, det med väskorna klockan sex och vid halv åtta kommer det upp en ursnygg jacka!

just a week to go

Mamma for just och skjutsadde mormor och morfar till flygplatsen, dem ska till kanarioöarna. Skulle också vilja ha sol och värme..
Fast jag ska inte klaga, för på en vecka skjutsar hon mig dit. För då åker jag till skåne. Kan knappt vänta tills jag ska börja packa och ännu mer tills jag är där och får träffa julia.


btw, tror inte vi tog ens en bild när du var här julia...

pics from yesterday

ungefär där tog bilderna slut.. Men lite bjöd jag ju på:)

yesterday

Hej på er! Som jag trodde så har jag legat framför tvn med one tree hill hela förmiddagen.. Så ska försöka plugga lite nu, kommer ändå sluta framför tvn.. men det är tanken som räknas, right?

Gårkvällen var riktigt trevlig, först god middag (kycklingtacos) med härligt sällskap (the family + anna, elin, linda och lilleman). Sen med ida, charlotte och så. Kan visa lite pics senare :)


söta är vi, yes indeed.

fabric bags

1 - skolväska i 8an, från lagerhaus
2 - present från veckorevyn, love 'em står det.
3- egensydd "påse"

come home and kiss me goodnight

Kvällen spenderas först med härligt middagsbesök och sen med fina ida och charlotte:)

bags

Har just tagit kort på alla väskor, och försöker nu fixa ihop allt. Tänkte att jag kan göra olika collage, för olika sorters. Så att det sprids ut på några dagar! Kring sex idag, imorgon och på måndag, vad sägs om det :)

today

linne - nån affär på malta
chinos - cubus
armband - mammas från indien

 

shopping and fashion collage

Ville bara testa tidsinställt inlägg, och vad gör man inte det bättre än med ett inspirerande collage?

collage av Therese

living proof

Har letat som en tok efter minneskortet som jag satte på ett bra gömställe igår.. Så när jag hittat det kommer bilderna upp här :)

Ska försöka göra nå nyttigt nu! Sen ska jag fixa naglarna och lite sånt. Så vänta er mycket roligt sen :)

goodmorning

God morgon sweetiepies! Har ni sovit gott? Själv har jag då det kan jag ta och tala om!

Såg att ni ville se mina väskor, så kommer upp lite senare idag. När får vi se:)

Planerna för dagen är inte många, inte just nu i varje fall.. Kanske tar tag i äpplena i kylen, eller jackjakten kanske?
Hur som helst så hade jag tänkt springa och fota väskorna nu.

Blev lite snabb morgon update bara. Talk to you later!

saknar sommaren och alla lata dagar..

russia, my love

Pratade nyss med marina, genya och mark.. Vill dit soooooooooooo bad. Går en buss dit i november, önskar att jag satt på den.. Seriöst skulle nästan kunna göra vad som helst för en yttepytte plats..


älskar, och saknar er ofantligt jäkla mycket..

i wish for a second chance

Håller på att förfrysa, så ska hoppa in i en varm dusch, ta mig lite te och glass (hehe..) lägga mig under täcket och slå på lite oth.
Laddade hem första säsongen för ett tag sen, har hört så mycket bra om den. Har dock inte tagit tummen ur för att börja se, så har bara sett första avsnittet än så länge. Samma med oc, så om någon av dem fastnar (säkert båda så tvserietokig som jag är) lär jag spendera mesta av tiden framför det, brukar alltid bli så..

Sleep tight, talk to you tomorrow sweetiepies :*


bags, bags, bags


Jag har verkligen "a thing" för väskor. Älskar dem i alla former och storlekar.
Tråkigt nog använder jag oftast en speciell. Ska försöka bättra mig på att ha olika!
Kan kanske visa lite av min väsksamling, om ni vill?

samtliga från modekungen.se

it's to late to apologize

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro, hade jag tänkte skriva.. Men sen slog det mig, det här är ju min blogg. Och jag lever ju också emellan inläggen, så därför ber jag inte om ursäkt för mitt liv.
Dock ber jag om ursäkt för mitt dåliga internet som gör att jag inte kan blogga.. Det var meningen att det skulle varit fixat men men.. Så kan det gå, det håller dock på att fixas!

Slutade ju som sagt var 10.20 idag! Fick ett ryck och möblerade om i rummet.. Sen kom hanna och vi bakade en jättegod äppelpaj!

Känner mig lite småsjuk, ont i halsen och liknande. Så stannar hemma ikväll så jag slipper bli sjuk till jag far till julia :)


Min söta syster gjorde frukost till                  Som tack tog jag massa kort på
mig imorse, så jag skulle hinna                        hennes ninis, Leo och gav han mat..
med bussen. Söt är hon :)

answer

O om strange: hur många läsare ar du om dagen?:))))

Svar: Jadu inte så jättemånga, kring ett 40-tal dagligen:)

under construction

Mitt i allt så försvann internet och det lär bli borta en stund. Ber om ursäkt för det.. Och den nya headern är bara tillfällig, ska bytas ut inom kort!

Kom ust in från en liten sväng till farmor, för att hämta äpplen, och till finkusin. Övningskörde lite också, riktigt kul är det :)

Slutar ju 10.20 men mamma har datorn med sig, och kommer hem först på eftermiddagen.

Så vi hörs då!

strange

Sitter och svär för mig själv, försöker fixa lite smågrejer här på bloggen. Men loggas ut hela tiden., så blir avbruten och får börja om... Så om det ser konstigt ut vet ni varför :)

time to say goodbye

wants from ellos

tjugondeoktober

Maten satt där den skulle, så mycket kan jag säga. Härligt sällskap hade jag också, släkten våran alltså.. :)

Tittade nyss på det jag skrev igår och fick en glad påminnelse om glassen som ligger i frysen och bara väntar på mig, dags att hugga in kanske?! Lite te och grey's på det. Är en liten tvnörd, I know.. 

 

15.56

Så där ja, nu är jag ledig resten av veckan! Provet gick som det gick, kändes gode bra men man vet aldrig.. Ska dock göra bort lite idag som ska vara klart nästa vecka. Då är jag ju helt ledig då, vore grymt skönt :)

Ska strax fara till mormor och morfar och äta köttsoppa, riktigt hungrig så det blir gott.


älskade lilleman et moi

redhead

Hur snygg är inte denna hårfärg?! Om jag vågade skulle jag färga mitt hår precis så här. Seriöst sjukt snyggt!!
Vill göra någonting med mitt hår, är så jäkla tråkigt bara hänger där.. Men vad?

bild av och på, ebba.

my fighting heart beats for you

Sådärja! Nu har jag pluggat klart för i veckan, ska bara gå igenom de en gång till innan jag somnar. Sen är jag fit for fight vad gäller provet!

Tror jag ska belöna mig själv med en sväng ner på konsum? Lite glass skulle förgylla kvällen, som i själv är ganska bra. Veckans tvhöjdpunkt är helt klart tisdagarna :)

changes

Ska försöka göra bloggen lite roligare, nu skriver jag ju mest vad jag gör och så. Det var de jag gjorde den till, men nu när ni är några stycken som tittar in dagligen så är det kanske inte så kul att läsa sånt. Det tycker då inte jag när jag läser andra bloggar, så ska bättra mig med mer bilder och så!

16.21

Sitter och pluggar engelskaglosor. Har prov imorgon, fast har redan gjort alla övningar och allt, så bara glosorna kvar. Toppen :) Sen har jag inge mer plugg resten av veckan!

På fredag slutar vi  tydligen 10.20 istället för 15.00. Super!!

Om två veckor sitter jag i skåne, längtar :)



modeflickan


Har ni förresten sett den nya svenska online modetidningen?

Här kan ni läsa första numret :)

with my head in the clouds and my feet well set on the ground

Kändes skönt att sluta nästan en och en halvtimme tidigare. Just ätit god middag, lax på saltbädd mm.

Ska kolla igenom engelskaglosorna nu en snabbis..

Och ikväll måst man ju nästan se new york fruar, filmat här ju :)


.........

shoewants


skulle vilja ha ett par riktiga uggs, perfekta för vår kalla norrländska vinter..
gick sönder ett par fejk från din sko i vintras, men dessa har ju "riktig" sula..

just my luck

Nu far vi till kusin min och ser ensam mamma söker, mys! Hörs sen :)


bilden är felices

gifts


Detta fick vi igår, shampo och balsam för färgat hår, samt hårmousse och deodorant. Från grazette of sweden's märke XL. Doftar grymt gott av äpple!

new in my wardrobe


soon

återkommer strax med bilderna som jag lovade igår :)

cute as a button

Hittade ingen jacka idag, dock en jättefin blus(?) som jag hade på mig idag. visar imorgon, ids inte hämta kameran ock fota nu.
Igår efter skolan for jag och elin in till stan ett tag, hittade ett par byxor på rean! Även dessa kan jag visa imorgon :)

Nu ska jag gå och lägga migi sängen med lite te och vänner, mys!

Hörs imorgon, sleep tight sweetiepies!




haha, bjuder på en gammal bild..

hairmodeling



Vilken rolig dag vi haft! Vi blev stylade av marita, en härlig tjej. Vi fick några produkter som tack, kan visa imorgon :) Träffade massa folk, kända och okända. Såg två visningar, och ja.. Hade det bara allmänt trevligt!
När jag fått kortet de tog på oss, och dem elin ska skicka så får ni mer bilder.

bilderna är elins.

21.24


Kanske dags att gå i duschen.. Berättar mer om dagen sen! Lite bilder kan jag allt visa också :)

let's make things happen

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som på moln.

Ska strax äta frukost och sen åka in till stan. Klockan 12 ska vi samlas för att prata med stylisterna om håret. Så kommer nog inte blogga förrens i eftermiddag igen.

Vad jag ska göra i stan den här tiden kan man fundera över, ska faktiskt köpa en jacka och måste panikköpa nå vitt att ha på mig idag. Temat är nämligen vitt, så bäst att vara i alla fall lite vit.

grandma'

Kom just från finafina mormor som fyllt år idag! Många födelsedagar denna vecka.. Hon bjöd på gott fika, och vi henne på en present och lite sång.

Sittter och försöker uppdatera telefonen, går sisådär. Fast händig kvinna reder sig själv, så med lite fix och trix blir det nog bra..

the end were i begin

Godmorgon! Detta blir nog första (och sista) gången jag bloggar vid den här tiden. Men hade likaså datorn här nere, så why not? Ska gå upp ich äta frukost nu, riktigt hungrig är jag!
Har träningsvärk efter gårdagens gympalektion.. Fast det är sånt man får ta :)

Hörs sen!


fredag, äntligen!!!

snow

Har inte suttit vid datorn förrens nu.. Har dock varit riktigt effektiv i övrigt dock. Hälsat på kusin i deras nya fina lägenhet, intervjuat henne till skolan. Sen har jag skrivit klart filmrecensionen, pluggat engelska och läst lite i svenskaboken. Det ni, inte illa!

Nu ska jag strax bädda ner mig i ängen och se lite kenza&tyrashow. Fryser och har riktigt ont i benen.. Varför jag har det är en annan fråga, känns som växtvärk. Fast ska väl knappast växa mer än mina dryga 176cm.. Vet att ni längtade efter att läsa om mina ben, så here you go!


Förresten så snöade idag, gjorde det i måndags också. Men idag snöade det, ordentligt.

sweet dreams

Nä vet ni vad, jag tackar för mig tar med mig boken och lägger mig i min varma sköna säng istället. Sov gott på er!

maltamaltamaltamaltamalta


'
Sagt det tidigare, men säger det igen, tål att upprepas..
Saknar Malta otroligt mycket, känns som att det var år sen (var det också..) jag var där men ändå nyss. Vill bara åka tillbaka, bara för en stund i alla fall. Säger ju att Kandalaksha är mitt andra hem, men då är hejn mitt tredje. Det var nog dem mest lärorika och roliga veckorna jag varit med om. Jag lärde mig otroligt mycket, och skulle nog inte vara den jag är idag om det inte vore för resan. (lät helt allvarligt och seriöst..) Helt klart en av det bästa grejerna jag gjort i hela mitt liv. Dock lite synd att alla bor så jäkla långt bort. Okej, det är jag som bor långt bort. Blir så jäkla besvärligt att hälsa på allihopen.. Har bara träffat julia efter resan, skulle önskat att jag träffat mångamånga fler.. Men sånt man får ta. Saknar speciellt Jelena, min serbiska rumskompis, vilken ängel hon var. Räddade mina två sista veckor, vet inte vad jag skulle gjort utan henne i lägenheten. Jag skrev ner allt jag gjorde varje dag i en bok, brukar titta i den när jag saknar det extra mycket. Då minns jag mer. Skrev till och med ner vad jag åt, vem jag pratade med, vad vi pratade om.. Låter lejt, men roligt såhär i efterhand! Helt enkelt en drömresa!

time to say goodbye

Sådärja, nu är farmor firad och gratulerad. Gott fika hade hon och trevligt sällskap var det, alltså en toppenkväll! Fick lite panik där ett tag om jag missat greys, tack och lov var klockan inte ens åtta då.

Just nu sitter jag och äter det kvarlämnade godiset från tidigare idag. Ska bara göra en kopp te och sen sätta mig i soffan.. Försov mig imorse så ska göra en tidigkväll.. Får se om datorn är på efter hejn, annars hörs vi imorgon :)

grandma'

Jag satt aldrig vid en dator igår, allihopa var upptagna.. Men jag överlevde, och så gjorde förhoppningsvis ni också:)

Efter skolan idag har jag suttit och pluggat engelska, fast än vi flyttade provet till onsdag. Skönt att ha det bortgjort, lite i varje fall! Har just ätit och ska strax åka till min fina farmor som fyller hela 77år!


monday, i'm in love

Att en måndag kan vara så rolig.. Efter en kväll full av skratt och glada besked så måste jag nu (tyvärr) ta tag i svenskaboken som ska läsas.
Det var kul så länge det varade..


- sant

with you i feel like home, everywhere

Vi hade bara två lektioner idag och fick sluta tre timmar tidigare, härligt! Jag och elin firade det hela genom en liten tripp till staden. Inget köp för mig, dock en trevlig eftermiddag!

Annars har jag inte gjort mycket.. Det vanliga, sett lite tv, pluggat och så.

Hörs imorgon sweetiepies :)

to do this week


i'm gonna dream about you

hoppas ni inte missförstod, jag ville bara skriva lite grann och vars är bättre att skriva än på min blogg?
hur som helst så ska vi inte tänka på nå så hemskt som döden. ska inte bli helt djup och säga att ni ska tänka på livet, drömmar och allt sånt. hade tänkt skriva det, men befriar er från det. säger godnatt istället så hörs vi imorgon!

death

Döden, ett så mörkt och stort ord. Någonting som ska hända alla, men som man kanske inte ödslar så många tankar på. Eller så tänker man på det mycket. Jag brukar inte tänka på det så värst mycket, kan inte förstå tanken på att mina nära och kära ska dö, förr eller senare. Förhoppningsvis mycket mycket senare.
Aldrig har jag tänkt på döden som någonting jag ska uppleva, inte på riktigt i alla fall. Men så såg jag en film i fredags, flickan från ovan. Hon var fjorton år och hade nyligen blivit mördad.. Så jag började tänka på att även jag ska uppleva detta. Ovissheten om vad som komma skall slog mig, det kändes som en otrolig tanke. Men egentligen så är den helt naturlig.
Jag har alltid tänkt på livet som en isbit i ett glas, den är olika stor för olika människor. Den smälter och vattnet stannar och blir kvar. Livet stannar och blir kvar i oss, när vi blir äldre. Isbiten där blir mindre och mindre, till slut finns bara vattnet kvar. Minnet av oss som dem vi lämnat kvar har. Dem har hand om glaset nu. Om man har en liten isbit, då är det så det ska vara. Jag tror att om man dör plötsligt och tidigt så är det för att man ska räddas från någonting hemskare som annars skulle hända. Om man blir överkörd så är det kanske bättre än vad som hänt om man inte blivit det. Då kanske man hade ramlat från ett tak och hamnat i koma, fått men för livet och inte kunna leva som man annars gjort. Att det var bättre för en att dö än att utsättas för det hemska som annars väntade. Hoppas ni förstår vad jag menar. Jag vill inte att någon ska dö ung, det är de sista jag vill.. Jag menar bara att om man tänker så, om man tror så, ja då blir det nog lättare att sörja.
Ibland kan isbiten plötsligt smälta, utsättas för rejäl hetta och man dör av något utomstående.. Det är nog bland det värsta, att man inte får leva hela sitt liv som den var tänkt från början.
Jag menar inte att allt är förutbestämt, bara att en del är planerat i förtid.
Den närmsta till mig som dött är farfar, känns länge sen nu. Kan fortfarande se honom framför mig, sitta i köket vid fönstret och röka, ligga i sängen när han var sjuk,.. Jag minns honom bra, det jag önskar att jag minns bättre var hans sätt att prata, hur han rörde sig, hans skratt, såna saker som gjorde honom till han. Mina tankar går inte så ofta till honom nu för tiden, någon gång ibland kan jag titta på bilden i köket och önska att han var här. Jag drömmer om honom ibland, mer än så är det inte. Och när jag tänker på att mina övriga mor- och farföräldrar ska dö.. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, det svider i hjärtat och jag kan knappt klara av tanken. Jag älskar dem så otroligt så det finns inte.

Hoppas jag inte gjort er förvirrade.. Bara lite söndagsgrubblerier från min sida.

autumn wants

.....

sunday


Skönt med söndag, inga läxor, inga måsten. Behöver inte göra någonting.
Ser tv.. Funderar på att göra chokladbollar, riktigt sugen på det!
Gör ingenting alltså, härligt!

yesterday

Gårdagen hade jag fullt upp vi krattade, rensade, satte in trädgårdsmöblerna och så.. Sen såg vi film, jag somnade, såklart..


movienight

Ska snabbbädda sänge, gjorde inte det imorse.. Sen kommer vännerna :)

dinnertime


good food!

love is divine, it truly is..

Förresten, var ju som sagt var och åt lunch på stan idag, med elin och felice. Åt riktigt god tacotallrik, ska tydligen äta det till middag också. Men vem klagar? Aja, sen kom det en kille och ville prata med oss. Så vi ska tydligen vara hårmodeller nästa helg. Kul :)

Blir nog film med vänner ikväll, great!

Nu, tacomiddag!


lillemansdop i somras.. härligt blank panna..

Har haft ett nytt tomt inlägg uppe i mer än en timme nu. Det är fortfarande lika vitt, fantasin är ungefär lika med noll idag känns det som.

now

Har arbetssätt och lärande just nu, men vi är klara så har inget att göra. Väntar bara på att elin och hennes grupp ska bli klara så vi kan åka in till stan och äta! Hörs sen när jag slutata!

inspiration

kliar i shoppingnerven och klick-klickfingret vill bara klick-klicka..


bilderna står hm för, såklart!

byxorna som är i mitten på andra raden och sist på första, my god så snygga!

studying

pluggar nk för fulla muggar, vill hinna se kenza & tyrashow. så bäst jag rappar på!

love you hun'

i'll be here for you, now and always

allt tjorvar och grey's börjar strax. hörs imorgon!

there we go

nu är nog allt som det ska, bara jag som var lite klantig.. :)

paltdinner

Just tryckt i mig en palt, gott vare!


dock inte min bild, och jag åt blodpalt!

soon

Ser lite galet ut när man ska kommentera, men det ska fixas. Strax!

i need you now

Jäklar vad kallt det börjar bli nu.. Använder vinterjacka och hade till och med strumpbyxor under tajtsen. (yes, jag använder strumpisar än;).. Ska strax till farmor och hämta äpplen så ska vara äppelpajsbagare sen. Förhoppningsvis blir det nå gott som jag kan knapra på till grey's anatomy ikväll! Finally, som jag väntat!! Jag är en riktigt tvserie nörd, I know.. Men det är ju så kul och se!

Pluggar lite nu och dricker te, vill inte frysa ihjäl.


försökte fint demonstrera (?) mitt tedrickande, hehe!

från och med du

ska snart bänka mig i soffan!
först lite lite plugg :)

lite mer normal, bara för att visa att jag kan jag också.

todays

Jäkligt lejd bild, försökte få till en någorlunda normal och representabel. men det hela slutade med att jag bara tog hoppbilder.. Hur hände det?! Sjöng samtidigt och gjorde en grimars, därav den svarta fläcken. Ids inte ta nån ny..
Aja, enjoy!

Här är i alla fall det jag har på mig idag!

tröja - vila
byxor - cheap monday
halsband - minns ej, stockholm i alla fall (syns inte ens..)
klocka - mammas
tjocksockar - fått av mormor (det snyggaste av allt!)

heaven




great day!

Grymt härligt med sovmorgon till 11.10. Inget kan gå fel när man fått sova ut känns det som.

Ikväll är det ju säsongspremiär av både desperate housewives och cougar town, grymt!!
Skulle gärna ha nå gott att knapra på till, fast vad är ju bara frågan. Hittar nog nå :)

Ska dock skriva klart broschyren och läsa igenom nk:n före det, fast det går fort. Förhoppningsvis!

Bäst att börja nu med detsamma, hörs sen med bla dagens!
Det ni, då har ni också nå att se framemot!

summer dreams


sommaren var allt bra härlig!

series

Tror jag går och lägger mig och ser lite satc. Eller vänner kanske? Eller ghost whisperer, nä blir så rädd då.. Kanske desperate housewives.. Nå lär det bli i alla fall. Fast blir nog vänner, behöver skratta!

Okej, kul info.. Intresseklubben sprängs av överhettning..

God natt helt enkelt.

21.34

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.. Har helt enkelt varit upptagen..

Igår var vi på em, willys och lite så. Sen for vi och hälsade på kusin och co. Såg lite ghost whisperer, ja egentligen inte så mycket. Men satt aldrig vid datorn.

Idag så slutade vi först 16.20 och när jag kom hem åt vi, sen pluggade jag lite. Sen for jag och far ut och körde lite..

Nu ligger jag i soffan och ser new york fruar.

Har sovmorgon till 11.10 imorgon, grymt!!

goodnight

Nu ger jag mig, ögonen känns tyngre än någonsin och jag gäspar som om jag hade betalt för det.

jacket


Hur snygg är inte denna jacka?!

Mycket jackor, I know.

wants from bikbok

you're beautiful

Tjorv med blogg.se tidigare som nog det flesta sett, eller läst någonstans.. Så kan blogga först nu.

Lördag idag, skönt! Inga måsten eller nå.. Har övningskört lite idag, en sväng till farmor, konsum.. inte så långt, men dock ändå. Riktigt roligt är det!

Filmen igår var jättesöt. En av de bästa svenska filmer jag sett faktiskt! Bill Skarsgård var grym i den. Så om du inte sett den passa på när den fortfarande går på bio:)

Resten av dagen och kvällen ska jag nog spendera med min familj.. Är så trött idag känner jag, ids inte fara någonstans.. Så film och soffan känns lockande!


juno, one of my favorites

movienight with my girls

nu, bio!

remember me

okej, jag vet.. Mycket film idag, men kan inte missa att nämna denna. Så jäkla grym film, helt otroligt! Hade inte alls väntat mig det slutet, och jag brukar vara bra på att veta sånt.. Ni bara måste se den. Har tänkt se den i år och dar och fick äntligen till det. Som sagt var helt otroligt bra film!

letters to juliet


Denna film verkar grymt bra. Måste se den!

there are no feelings in the space

Efter skolan så hämtade som sagt var morfar mig, tydligen ska han ock mormor till kanarieöarna i slutet av månaden. Känner mig inte lite avundsjuk, vill också ha värme!!! Pappa tror det kommer snöa imorgon, det känns ju lovande.. Så är livet när man bor i de norrländska skogarna..

Ska strax åka iväg och hämta upp elin och hanna, bio tonight. Blir i rymden finns inga känslor, vi har tänkt se de i en månad nu, så känns som att det var dags.

weekend

Sitter och spelar en massa lejda spel på spela.se.. Börjar på en kvart så vi hörs efter tre!

eye for an eye

Så där ja, då var provet inlämnat och klart, sitter i datasalen med elin just nu. Har rast till 12.45 känns sisådär, sen en jättelång svenskalektion och därefter lite matte. Efter det så är det slut för dagen, och helg!

Morfar måst komma och hämta mig för batteriet i moppen var slut och allt var helt tjorv och fel. Fick i varje fall skjuts hit av min söta mormor.

Igår var förresten fia tvungen att fara in til akuten. Inget fruktansvärt som hänt, en grej föll på hennes öga typ och hon fick ett "jack" eller vad man ska säga. Det tejpades och nu är hon bara lite röd.

Blev att jag färgade elins hår igår också, mamma skulle egentligen göra det men hon for ju till akuten så jag gjorde det, snäll som jag är.. Fint blev det också!


fias öga                                                        

RSS 2.0