2013-05-15, 16:08

Jag vet inte om tårarna som ramlar är av lycka eller av sorg.
 
När jag sen sitter i klassrummet, musiken dunkar och lärarna klagar på oss. "Oj vad din klass låter" är det någon som säger. Sitta på en bänk omringad av klassen som varit min familj de tre senaste åren. Sitta där, tyst nynna på Swedish House Mafia och skrattande titta på någon som dansar. Prata om den kommande utlandsresan och inse att nästa vecka, nästa vecka lyfter vi. Sitta där på bänken och titta sig omkring. Känna klumpen av kärlek i magen. Känna att jävlar vad svårt det här kommer bli.
 
Då inser jag. Att tårarna, de är sorgfyllda lyckotårar.

2013-05-10, 19:08

Hoooooola muchahas!!
 
Här sitter jag och dricker lite viiiiin. Väntar på fina tjejer, men mina vänner är tydligen allihopa födda SEGA. Fast ändå nice. Får lyssna på my kind of music tills dess. 
 
Vad vi ska göra ikväll? Fira livet. Och lite annat. Mycket som är fint och bör firas. Lär bli en bra kväll!!
 
Kan inte annat än älska denna långhelg. Underbartunderbart!

2013-05-06, 22:29

Hejhej HEMSKT mycket hej. *vinkar frenetiskt med lillhanden*
 
TJABBA.
 
osvosv.
 
Vad göööör ni?? Ok. Själv sitter jag och gör en alldeles splitterny danslista. BARA för att jag är på danshumör. Känner hur det litegrann spritter i lillkroppen. He he. Är verkligen GRYM på det här med dans......
 
...fuldans. MEN jag är inte afraid to show my mooooves. Är inte heller blyg med att dra "alltsååå jag har ju sm-guld i dans". Folkdans förvisso, men ändå GULD. Not bad. När folk hör det så MÅSTE dem bara dansa med mig. Så det gör vi. Danselidansar hela natten lång. Det e nice.
 
Jaja jaja. Spela roll. Eller sprolla som det hette för några år seeen. Är på sådär jobbigt humör. På ett bra sätt. Men fett jobbigt ändå. Alltså "fett", wtf. Varfööör har jag börjat använda det ordet?? Tänker bara på Spiros då. Så egentligen nice. Saknar lillgrabben.
 
AJA. sovgott, kramelikram, nattinatti, godnatt osvosvosv

2013-05-06, 15:35

Lite vad jag gör istället för att häcka framför datan. 

2013-05-03, 16:29

Jag förbereder lite skolarbete ATM och lyssnar på Brucaaan. Oj vad jag önskar att jag hade varit i Stockholmia för att se honom. MEN nej, inte det. Dock lika bra. Har inte riktigt tid känns det soooom. Jag ska i varje fall spendera helgen i stugan och bara mååå. Inte dumt det heller med andra ord. Plugga lite, men mest bara vara. SÅ HIMLA UNDERBART. Ska åka och hämta min mami nu. Krama sönder na.
 
Byebye my loves (skrev först bitchez, men kändes så otrevligt så böt till något mer polite och niiice)

2013-05-02, 19:43

 
Lyssnar på Frank Oceaaaaans nya album. Det e nice. Han e nice. Känner dock lite WTF över skivomslaget. En paj. Say what likzom. Jaja sånt ska man inte grunna på. Har inte riktigt inflytande till att ändra det heller. Lika bra att acceptera med andra oooord.
 
Tänkte försöka mig på en sån här vanlig uppdatering och inte bara massa svammel. Men jag är aningens svammlig och man kan faktiskt inte lära gamla hundar sitta. Eller det brukar man säga i alla fall, har noll egen erfarenhet inom området.
 
Jajajaaa. Har just precis skrivit en lista över det återstående grejerna i skolan. Paniken som uppstod när jag tidigare idag insåg att vi typ har noll gymnasietid kvar. Vad hände där. Ha ha. Det enda jag surrar om. SORRY!
 
Håller för övrigt på att hända en del pretty exciting, okejj really exciting, saker i mitt liv. Vad det är får ni inte veta. HIHI. *Försöker vara hemlighetsfull*.

Nu skriver jag bara för att slippa plugga. SÅ ska fortsätta med det nu. BYEBYEE.

2013-05-02, 19:16

När jag får höra att min lilla tjej säger att hon älskar mig.
När min tekopp blivit sådär perfekt, som den blir ibland.
När han lägger sig näranära.
När bortflugna kommer tillbaka och kramas så att glaset nästan åker i backen.
När lillasyster tittar på mig och säger "du är min favoritperson".
När snön smälter och cykeln får komma fram.
När jag får krama på min morfar.
När en låt säger precis allt jag känner, just då.
När jag blir pussad på pannan.
När jag vaknar av att tandläkaren ringer med glada tanställningsborttagningsbesked.
När mamma håller om mig för att jag gråter så att jag skakar.
När jag dansar bugg med min pappa.
När jag skrattar så magen värker med fina vänner.
 
Finaste stunderna. Värdefullaste stunderna.
RSS 2.0