2013-08-24, 01:25

vilket är ditt bästa sommarprat?
av de få jag lyssnat på, maja ivarsson. eller filip, men sen älskar jag ju allt med honom.

vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
kyla utomhus och värme inomhus. det är fint.

 

vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
dansade med mina flickor.

 

när var du avundsjuk på någon senast?
jag minns inte. skönt, va? jag är ofta avundsjuk. men just i detta nu så kommer jag inte på något.

har du något onödigt du gör?
jag tänker. och saknar.

 

kan du visa en bild på något jättebra?
kan kan jag. men det jag tänkte på när jag läste "jättebra". det har jag ingen bild på.

 

vad är det sämsta med denna vecka?
att jag känt mig så fruktat ensam.

 

vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
imorgon ska jag plocka körsbär, äta tacos med två bra tjejer och gråta på avskedsfest för en av mina favoriter. på söndag ska jag andas. och jobba.

 

när hade du hjärtklappning senast?
när jag låg i soffan tidigare ikväll.

 

vad ska du göra i höst?
jag vet inte. and that scares the shit out of me.

 

har du några planer inför slutet av sommaren?
sommaren är redan över.

 

vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
jag har tappat bort min tro på den. så, that's that.

 

vad borde du göra men orkar bara inte?
just nu sova. men jag orkar bara inte.

 

vad har du i ditt kylskåp?
hallonkräm, bananer, rödlök, choklad, vin, avocado. och fil, ej att förglömma.

2013-08-19, 23:18

"Lyssnar på melissa och vill aldrig stänga av musiken. Det finaste jag vet. När teet mitt är uppdrucket ska jag krypa ner i min säng. Väckaren är ställd. Imorgon börjar verkligheten om. Imorgon blir vi BF3A. Jag ser framemot det sådär barnsligt mycket. Som man gjorde på lågstadiet. Då en ny mattebok var de bästa i världen. Äntligen ska jag få träffa finaste klasskamraterna, kramas och höra hur livet är. Äntligen ska jag varje dag äta lunch med mina favoritflickor och skratta tills luften tar slut. Skolan är himla fin och bra. Ska njuta av det här året, suga in allt älskvärt. Innan vi vet ordet av det så är det över. Då är allt över. Inget blir sig likt igen. Aldrig kommer det vara vi på samma sätt. Därför både längtar jag och bävar inför morgondagen. Min sista första skoldag. Men. Än är det inte över. Än har vi varandra. Tack och lov"
- 19 augusti 2012
 
19 augusti 2013. Ett år sen vi blev BF3A. Nu är det någon annan som är, just det, BF3A. Det tillhör inte längre vår identitet. Nu är vi inte längre varandras. Kommer aldrig bli. Aldrig på samma sätt. Men ändå är det vi. Då, nu och föralltid.
 
Jag är så tacksam för åren vi hade tillsammans. På vännerna de gav mig. Minnena. Erfarenheterna. På allt. Men samtidigt som jag känner all tacksamhet så känner jag också den där klumpen av sorg i magen. Sorg över att det är över. Över att vi kanske aldrig någonsin mer kommer träffas alla tjugo.
 
Så hörrni, alla årets ettor, tvåor och framförallt treor. Ta vara på det här. Ta vara på varandra, på skolan. Det kommer aldrig tillbaka. Er tid är nu. Och den är underbar. Gör den underbar!

2013-08-16, 00:49

Jag kväver hoppet så hårt, trycker ner drömmen så våldsamt.
Allt för att jag inte tror. För att jag inte tror att någon vill ha mig.

2013-08-15, 19:46

Hola guapas! Hola hola hooooooola!!! Hola.
 
How's it hanging???? Med mig hänger det bra. Bara bra. Försöker inse att jag inte ska börja skolan på måndag. Att det är slut med sådant för mig. Att skolstart, kompishäng 5 dagar i veckan och läxor är ett avslutat kapitel. Har gått omkring med studenten i tankarna hela veckan. Det gör mig både ledsen och glad. Jävlar vad roligt det var. JÄVLAR alltså. Skulle lätt göra om det. Lätt. Men neeeej. Min tid har varit och passerat:(((
OJOJ. Det är lätt att detta blir ett depp inlägg. Men det är bara för att mitt mood är på depp, av ren reflex. Hehe..... 
 
JajaJA. Imorgon ska jag åka till Umeå. Är ett lite mer pepp samtalsämne. Kommer bli fett nice, soft och ägigt. Så det så! Ska bara packa först, och kanske dammsuga. Behövs egentligen inte, men känns som någonting man ska göra innan man åker bort. Hehe. Och jag måste vattna mina blommor också. Det får INTE glömmas. Mina små barn ju.
 
Nu ska jag hänga med min bästis. Det blir också rätt fett. Älskar henne ju.

2013-08-07, 23:37

På fredag tar mitt sommarschema slut. På fredag tar alla mina planer slut. På fredag är mitt liv ett tomt blad. Ingenting är säkert. Ingenting är bestämt. Allt är öppet. Och det skrämmer mig. Mer än jag trodde att det skulle.
 
Men än är det inte fredag. Än har jag två arbetsdagar kvar. Två dagar med jordens finaste hemtjänsttjejer. Världens finaste vikarier och kollegor. Det ska firas. Har bakat en hallon/citronkaka som vi ska kalasa på. Sen på fredagkväll är det fest. Vikariefest. Som tack och bock för sommaren. Som avslut på det här. Men även en fortsättning. En fortsättning på vår vänskap. På de band vi knutit till varandra i sommar. Som vi skrattat. Som vi (läs jag) gråtit. 
 
Oj vad de räddat många dagar. Satt ett leende på mina läppar. Fått mig att vrida mig i skratt, även dagar som börjat som rena helvetet.
 
Så tack flickor. Gulle ni.

2013-08-04, 22:57

RSS 2.0