2012-05-31, 23:08

Är du kär? Näe Är du röksugen? Inte det minsta Är du fattig? Fattig var väl att ta i Är du skolsugen? Inte pluggsugen, men älskar skolan på många sätt Saknar du någon? Mer än någonsin Smeknamn? Amme, Mandis Bästa åldern? Alla har sin charm, tror jag Hur sminkar du dig? Inte mycket alls Vilket land besökte du senast? Grekland Senaste köp? Gul såpa och glass Hur många skor har du? Ingen aning  Vad har du på dig nu? Jeans, tröja, tjockisar Gillar du att laga mat? Absolut Håller du det städat? Mer eller mindre, ja Hur lång är du? 175+, vet ej exakt Var tror du att du befinner dig om tio år? Mitt i livet Vad har du haft för djur under din livstid? Kaniner, ankor, gräsand, lamm, fiskar, katter, hund  Vilka shampoon använder du? De som står i duschen Vilka parfymer använder du? Viva la juicy, ck one Vad är du rädd för? Alldeles för mycket Gillar du berg- och dalbanor? Jovars Gråter du ofta? Rätt så känslig, ja Skrattar du ofta? Jodå Hur har du mått den senaste tiden? Blandat, mestadels bra Blir du lätt förälskad? Nope

2012-05-31, 22:13

Tusen kramar till världens finaste Elin!!!

2012-05-31, 00:03

Hade en känsla av att det var Elinfelin som varit framme. Och se så rätt jag hade. Du är allt bra fin du Elin, vet du det? Tycker om dig. Men idag, min vän, idag är jag betydligt mer nöjd med mig själv. Fick tillbaka np i engliiiish och känner mig ganska så duktig. "Ganska duktig, vad faseeen amanda". Nä okej, känner mig nöjd och stolt. Engelska är väl ässet i min rockärm.

Ikväll har jag diskuterat politik (och en hel del annat) med Cajsa. Vi pluggade inför de kommande samhällsprovet. The final one! Allt hänger på detta. Känns det som. Oh my vad nervös jag är.

Nu ska jag duscha min lilla kropp och sen sova gott. Så sov gott my friends (and enemies, if I have any)

2012-05-29, 22:20

Är så stressad just nu. Vill bara dra täcket över huvudet och sova. Sova, sova, sova. Är så trött. Men så fort jag landar på kudden börjar tankarna fara omkring. Än det ena än det andra. Jag vill lyckas med allt. Och jag vill göra det bäst. Bäst eller så inget. Det ligger där och gror. Allt. Ständigt i mina tankar. Även det som ligger framför. Jag måste göra det och det. Förbättra det där och slipa ännu mer på det här. Jag vill kunna vara stolt över det jag gör. Känna att det jag gör är bra. Och att det duger. Att jag duger. För jäklar. Jag är så inte dålig som jag tror. Bara lite sämre än vad alla andra tror. Jag vill klara det. Men jag känner inte orken. Den har runnit iväg och gömt sig långt där borta.

Ska inte virra mer nu. Det räcker för er.
Ska istället fokusera på skolarbetet. Och min tekopp.
Sovgott.

2012-05-27, 18:19


Har haft en grymt mysig helg! Fortsätter på samma spår genom att strax cykla ner till Hawaii och käka lite pizza.

2012-05-26, 00:55

Min dag.
Haft mitt sista nationella i engelska. Satt och surrade med lisa. Det gick bra.
Besökt farfar, gammelmormor och gammelmorfar. Det var fint. Har längtat. Och saknat.
Käkat go'sallad till middag. Mums!
Blivit besviken över nya sandwichglassen. Not good at all.
Fyndat böcker, och en väska på kupan. För 30kr sammanlagt.
Läst och myst med nella i hammocken.
Somnat i solen.
Lyssnat på alldeles för mycket musik. Just nu sjunger U2 om namnlösa gator.
Ätit jordgubbschoklad och slängts tillbaka tre år i tiden. Minns hur helig chokladkakan var nere på Malta. Fina tider.
Målat naglarna knallorangea. Med ett nagellack som följde med min nya tidning.
Njutit av att kunna vistas ute i tshirt och solbrillor.
Sett pangpangfilmer och käkat chips med min pappa och lillebror.
Nu ska jag lägga mig i sängen. Med min nya bok som sällskap.

2012-05-24, 22:41

Sometimes it's not what you say, it's what you don't

2012-05-23, 23:03

Så. Jäkla. Trött. Somnade i fåtöljen tidigare när jag låg och läste. Så jag ska alldeles strax krypa ner i sängen med boken. Mysipysiiiii. Får sova riktigt länge imorgon, sovmorgon framtill 11.30. Wiho! Hoppas på bra väder, för jag ska nämligen cykla till skolan.

Mer än att sova så har jag bakat och fixat till morgondagens musikcafé (hoppas alla jag känner kommer, annars då j*vlar). Har även hängt med min bästa vän aka. Eliiiiiiiiin. Hon är fin. Pluggat har jag också gjort. Och kramat på min pappa. Och mamma. De är finast.

Men nu ni mina vänner, nu ska jag borsta gaddarna och dra på mig pjammeeeeeen. Goodnight!

2012-05-23, 14:02


Idag är jag sådär äckligt glad. Ni vet, åååh-jag-vill-slå-dig-känslan uppstår när man träffar de som är så.

Har haft en grym hajk med världens finaste "frejaner". Skrattat, förlorat i kubb, surrat, skrattat ännu mer, grillat, agerat superhjälte, ätit, sovit och bara myyyyst.

Har en hel del att göra nu. Men jag är lika glad för det!
Vill även inflika att min familj, släkt och mina vänner är finast och bäst

2012-05-21, 18:59

No reason to stay is a good reason to go

2012-05-21, 14:18


Precis som trott så har jag halsfluss. Mår dock betydligt bättre idag, men är ändå hemma. Är galet tråkigt att vara hemma måste jag meddela, jag som alltid gillat det. Men inte nu. När jag nu äntligen återfått min livslust så är jag så oerhört rastlös att det finns inte. Vad jag gör åt saken? Pluggar, lyssnar på musik och sjunger. Hade dock helst velat ligga i gräset och sola med mina klasskamrater...

2012-05-19, 23:06


Igår hängde jag med tre fina tjejer. Vi badade jacuzzi, käkade chips och dipp och surrade. Det var mysigt!

Idag vaknade jag upp med oerhört ont i halsen. Troligtvis halsfluss. Och feber. Not so nice.

Ikväll har jag, i brist på annat, druckit milkshake, ätit m&m och sett fotboll. Nu ska jag slå på ännu en film och somna till den. Håller tummar och tår för att jagimorgon ska vakna i alla fall friskare än idag.

2012-05-18, 14:28


Den här kvällen var jag barnvakt åt tre av mina fyra favoritungar. Idag vill jag bara krama på dem, allihopa.
Dem är, utan tvekan, det finaste som finns. Kom hem nu, ni har vart borta nog länge.

2012-05-15, 23:05


Tisdagen har varit himla bra, och tanken på att en långhelg ligger framför oss gör saken bara bättre!! Och vädret, oh my! Hoppashoppas att det fortsätter såhär.

Efter skolan cyklade jag och Nella ner till mormor och bjöd henne på glass. Lagade middag, när jag kom hem. Skulle även hjälpa syster med läxan, men hon har magsjuka, så jag håller mig lååångt borta. Hängde därefter på klädbytarkvällen med fina klasskamrater. Sist men inte minst så har Charlotte äntligen landat hemma i norrbotten!!!!!! Thank god. Som jag har saknat henne.

2012-05-14, 22:43


Jag vill koka en extra tekopp. Till dig.

2012-05-14, 21:23


Äpple, citronsaft och kanel - himla bra kombo det dära!! Dock kliar det och sticks i min stackars tunga, men sånt man får stå ut meeeeeeed. För det är det värt, faktiskt.

Dagen har gått rysligt fort. Känns som att jag nyss vaknade och nu sitter jag åter i min pyjamas i sängen. Ska slå på en film nu, innan jag somnar. Vilken det blir är den stora frågan.. I lördags såg jag the vow, grät som ett litet barn. Himla fin film!

2012-05-13, 23:11


Godnatt, sovgott och dröm sött!

2012-05-13, 19:02


Tar en paus i pluggandet och går på en promenad med vovven.

2012-05-13, 10:38

2012-05-12, 19:13


Igår hängde jag med några fina flickor på challenge och kollade på hockey. Idag har jag fikat och umgåtts med min släkt. Nu ska jag landa i soffan med en stor skål glass. Trött är bara förnamnet.

2012-05-10, 22:29


Har än en gång insett hur himla fina mina vänner är. Love you guys.
Kvällens underhållning, den stod jag och min kompis Lisa för. Så galeeeeeet roligt, helt crazy *cottonface*

2012-05-09, 20:36


Hängde med fina Ida (och Sofia) på svenskaaaaan, då min partner in crime Lisa var sjuk

Idag mina vänner, idag har jag varit duktig. Idag igen. Känns som att jag skriver det jämt, snacka om självbelåten hehe. Men idag stämmer det verkligen. Har skrivit klart ett arbete, börjat på ett andra, gjort litelite matte och skrivit en utvärdering. Har även hunnit med att klippa mig och äta lunch med min mor. Samt mysa med min syster framför bästabästa oth.

Nu ska jag skriva klart det jag påbörjat och sen sätta mig framför hockeyn (yes, du läste rätt). Sen ska jag sova.
Sovgott mina vänner!

2012-05-09, 19:26

I’d like to go on a roadtrip with you. We could drive for hours. Just talking, kissing, cuddling, driving, laughing and singing. It would be the best.
Let's go for a ride, just for a while

2012-05-08, 23:39


Idag har jag varit på intervju. Jag har promenerat med min mor och sen även med Lisa (hennes bild). Kors i taket!
Träningsvärk sen gårdagens gympalektion och två promenader idag, stackars lilla kropp som måste befinna sig i chocktillstånd. Har tränat för resten av året nu. Typ.
Pluggat har jag också hunnit göra. Nu ska jag dock sova. Känns välbehövligt. Så godnatt på er!

2012-05-07, 23:09


Har varit gooode duktig idag. Sökt jobb, städat, avbokat en klipptid, pluggat och lite sånt däraaaa. Skulle titta på gårdagens partiledardebatt tidigare, men pausade och såg hockey istället. Helt frivilligt och hela matchen. Det ni, mina vänner. Nu ska jag dock lägga mig i sängen och titta på debatten, bör göras till imorgon. Då vi faktiskt har sovmorgon till tjugo över ett!!! Nobody is happier than me.

2012-05-07, 19:15


Pluggar

2012-05-06, 23:43


Har haft bästa söndagen. Bästa, bästa, bästa! Hängt med fina vänner. Ätit god mat. Skrattat. Pratat. Drömt. Lyssnat på bra, och dålig, musik. Pluggat. Städat. Kramats. Tänkt.
Nu ska jag somna i min renbäddade säng. Älskar känslan av ett rent täcke. Vad jag ska drömma om? Dig, såklart.

2012-05-06, 19:31


Världens finaste Felice fyller år idag. Grattis igen min vän
(Lisa är även hon världens finaste, så hon får vara med på ett hörn)

2012-05-06, 19:24


Har haft en grym helg! I fredags mös jag hos min finafina moster ♥. Sen somnade jag bredvid Cajsa. Igår tittade vi på när syster min spelade fotboll. Tyvärr förlorade dem den matchen, men de var grymma ändå! Efter att vi återuppfått värmen gjorde vi oss i ordning inför kvällens bravader. Josefine och Regina firade sina 18år i staden. En grym kväll som slutade i sängen med samma fina tjej som föregående dag.
Nu sitter jag och väntar på att my best friend ska komma hit. Vi ska mysa med te, choklad, popcorn och en massa plugg. Lär bli lite skvaller om helgen också. Charlotte åker till Frankrike på tisdag så ska krama lite extra på henne idag.

2012-05-03, 21:17


And so again I wished upon a star. What I wished for? Can’t say. But it starts with Y and ends with OU.

2012-05-02, 23:25


Jag är så långt ifrån dig som i ett annat land fast nära ditt.

2012-05-02, 22:45


Umgåtts med min far. Ätit underbar pannkaka. Lyssnat på musik. Varit hos mormor och morfar. Druckit te. Hämtat ut mitt körkort. Kört batmobilen. Hämtat ut en vinst. Hängt med mina syskon. Busat med mina favoritungar. Njutit av solen. Ätit glass. Drömt.

Har hunnit med massor denna fina onsdag. Fler dagar som idag, tack

2012-05-01, 23:32


Några skrivna rader av ord och jag känner en plötslig saknad. En saknad efter en av de finaste människor jag vet.
Han som fyllde år igår. Han som är finast i världen. Han som jag älskar mer än allt annat. Min pappa.
RSS 2.0