2012-06-25, 20:59

Har, som sagt var, varit ledig idag. Behövde en dags vila och sovmorgon. Nu är jag fit for fight för morgondagen!
 
Dagen har jag spenderat på stan, där jag köpte lite småtjafs. Bland annat hårfärg som mami kletat in i mitt hår. Blev inget märkvärdigt resultat, bara vanligt brunt. Dock fräschare än tidigare och utväxtfritt.
 
Har även ätit delicious sallad till middag, promenerat med min mor och sådär. En bra dag med andra ord!
 
Nu ska jag krypa upp i soffan med popcorn och mina sex vänner. Ross, Rachel, Monica, Joey, Phoebe och Chandler. Sen väntar sängen. Jobbar 7-15 imorgon.

2012-06-24, 12:55

Känns inte alls som att det är helg. Igår var det fest hos grannen och jag tänkte att de hade valt en konstig dag för det. Sen insåg jag att det var lördag. Hej dygnsvild.

Jag har jobbat hela helgen och inte kunnat njuta av den allt för mycket. Delad tur alla dagar. Inte så skoj.
 
Dock så gör det där ingenting. Vet att jag tjatar om det. Men igår. Igår fick jag äntligenäntligenäntligen träffa världens finaste greklandsresenärer. Tror aldrig jag cyklat hem från mormor och morfar så snabbt. Det var så underbart att krama på dem. Prata med dem. Älskade älskade. Nu är allt fulländat, livet komplett. Njöt varje sekund av Stellamyset och Lucasbuset, Lindasurret och Micketjoet. Var dock tvungen att fara efter ett tag, jobbade kväll. Men mitt goda humör följde med och jag surrade nog halvt ihjäl mina vårdtagare.
 
Har även hunnit med trevlig och god midsommarlunch i Pitsund, Cajsahäng, mys med min far och syskon och en del annat. Har knappt varit hemma någonting alls så nella är oerhört sällskapssjuk just nu. Så jag ska lägga mig bredvid henne i soffan och vila en stund, är galet trött. Aldrig varit med om dess like. Är en zombie. Tack och lov för morgondagen, då jag är ledig.

2012-06-21, 15:38

Gourmet lunch a la matlåda. Inte dagens dock, idag åt jag på Hawaii. Much better! Åt en dagens, fläskfilé, pommes och beaaaaa. Mums!
När vi sen kom hem fick jag ett il och började städa mitt rum. Grundligt. Skönt såhär efteråt, för nu är det fiiiiint.
Jag ska strax rulla mot jobbet. Jobbar till 20.15 och sen ska jag svänga förbi mina morföräldrar. Hörde någonting om mat. "Stackars lilla barnbarn, ska jobba hela helgen lång." Så de gör de dem är bäst på. Göder mig. Jag klagar dock inte!!
Senare ikväll kommer Cajsa hit och sover på mitt rena golv, eller om jag är snäll och låter henne krypa ner bredvid mig. Vi får se vilket humör jag är på... Garanterat bra. För vet ni vad? Imorgon är det fredag. Den fredag som jag gått och väntat på i många långa veckor. Imorgon är det idag!!! Kan knappt vänta. Ska krama på mina små kärlekar tills de blir less, för det lär jag aldrig bli.
Hamnade visst lite utanför ämnet. Som vanligt...... Hehe. Nä ni, nu ska jag hoppa på cykeln. Talk to you later.

2012-06-21, 00:10

             
 
När det gäller kärlek så är mormor och morfar mina idoler. Dem har varit tillsammans sen, i stort sett, tidernas begynnelse och ändå är dem alldeles söta och fina.
Senast igår tänkte jag på det när jag, som så många gånger förr, satt där i deras kök. Morfar skulle berätta något och mormor inflikade grejer hela tiden. "Är det du eller jag som berättar?"  undrade morfar, och vi skrattade. Så är det. De kompletterar varandras meningar, berättelser och anekdoter. De har sina olika egenskaper och sidor, som kompletteras av den andras. De kan varandra in och ut, vet allt om den andra.
Det dem har är det jag drömmer om. Deras kärlek är sådär vacker och underbar som bara "gammal" kärlek kan vara. Jag har haft mina tvivel på kärleken, men när jag tittar på dem så finns inte de allra minsta uns av tvivel kvar. För det jag ser framför mig, det är ju just det. Kärlek. När den är som allra finast.
Jag älskar de båda mer än allt annat och dem är två av de finaste människorna jag vet.

2012-06-20, 18:52


Njuter mina lediga dagar genom att läsa böcker, lyssna på musik, kramas, skratta och räkna ner dagarna.
Jag bara är, helt enkelt. Så där som man bara kan vara på sommaren

2012-06-19, 00:44


Tänkte göra min finafina vän Lisa lite glad med ett inlägg.. Så here you go.

Bilderna är från föregående vecka.
Lillasysters examen. Sol. Glass och kvalitetstid med syster. Glass och brohäng med Nella.
Det, introduktion på jobbet, sömn, fotboll och lite umgänge med vänner var min förra vecka.
Samt längtan efter världens bästa. Men nu, mina vänner. Nu jävlar. Nu är det nära.

Idag har jag haft sista intro-dagen, 7-4. Jobbar sen hela midsommarhelgen. Tyvärr. Jag som hade stora planer på att göra något kul. Missade ju förra årets midsommar. Får ta igen det nästa år. Fira för tre år. Jag lär dock inte gråta blod. För till helgen kan jag promenera två minuter bort och umgås med dem finaste på jorden. Det och pengarna som kommer sen gör att det känns väldigt mycket lättare.

Just i skrivande nu så surrar jag med Cajsa. Eftersom att vi inte träffas varje dag längre får facebook agera mötesplats. Tack och lov för facebook stunder som dessa. Skönt att prata med henne.

2012-06-14, 22:35

Har umgåtts med två av mina favorittjejer idag. Charlotte och Cajsa. Det var mysigt. Och efterlängtat. Inte så längesen vi sågs sist, men ändå. Har himla tur som har dem båda. Mina finisar.

Har förövrigt varit ledig hela långa dagen och inte gjort många knop. Samlat energi. Det har varit fantastiskt skönt. Nu ska jag dock lägga mig till rätta och sova. Börjar 7.00 imorgon och har inte några som helst planer på att försova mig. Vill vakna pigg och alert. Yeah right. In my dreams. Så sovgott alla ni fina.

2012-06-14, 00:40

Har nån skrivit en låt till dig?
Min mamma har skrivit oräknerliga hitte-på-visor.
Vilket är ditt favoritplagg?
Min orangea Indien-sjal. Den är det finaste jag vet.
Vad ska du rösta på i nästa val?
Rött
Vem kramade du senast?
Min mormor.
Äter du djur?
Yes I do.
Vilken är den bästa TV-kanalen?
Ingen aning?
Vem lyssnar du helst på musik med?
Tveklöst, min pappa. Pappa och musik är som popcorn och salt. Incomplete without one another.
 Är/var du ambitiös i skolan?
Jovars.
Vad står det i ditt senast skickade sms?
Ojoj!! Ja sovgott på dig:)
Liknar du din mamma eller pappa?
Båda två, oerhört mycket. Dock pappa i utseendet.
Vilken är den bästa boken du läst?
Eat, pray, love. Inte just för handlingen utan för att den betyder så mycket.
När grät du senast?
Tidigare idag, när min gamla mentor pratade med sin avskedsklass, min lillebrors.
Vad är ditt drömställe?
Just nu drömmer jag om en liten kvarterskrog i Italien. Mat som lagas i ett pyttelitet ganska tveksamt kök, men som smakar gudomligt och doftar underbart. Italienskor och italienare runt omkring tjabblar på om allt eller inget. Troligtvis någon skandal eller EM. Och mitt i allt. Jag. Och kanske en vän. Lite smått vilse, men ändå precis där vi ska vara.
Gillar du att sporta?
När det går bra, ja. Annars, nej. Så vanligtvis är svaret nej.
Är du nöjd med ditt utseende?
Ja, det är jag. Och jag önskar att alla vore det.
Vem litar du på mest i hela världen?
Mig själv. Min mamma. Linda.

2012-06-12, 22:57


Började dagen med en lätt försovning. När jag kollade på klockan blinkade "7:59" mot mig. Två sekunder senare stod jag upp och sju minuter senare satt jag i bilen. Gode bra gjort om jag får säga det självt.

Överraskade med att ha dammsugat hela huset, tvättat, diskat, plockat ihop och bakat tills dess att övriga kom hem. Det uppskattades, vilket var himla tur annars hade jag gone maaaad.
Efter maten tog jag med mig vovven på en långprommis. Sen har jag hängt med min far och mina syskon.

Imorgon har mina båda syskon examen och sen är vi bjudna på finlunch med mami, mormor och morfar. Lär bli toppen. Men nu, allra först - bedtime.

2012-06-11, 23:41

Haft en bra första dag. Blivit kallad både basketspelare och sötingen. Kört en massa bil. Och jobbat på gode bra känns det som. Nu ska jag dock pallra mig i säng. Är galet trött och jag börjar 8.15 imorgon. Så sovgott.

2012-06-11, 23:23




Idag är ingen vanlig dag. För idag är det min tjej Stellas allra första födelsedag.
Dagen för precis ett år sen minns jag som om det vore igår. Det var en otrolig dag. Den bästa av de bästa.

Min tjej är långtlångt borta så jag missar hennes dag. Det gör lite ont. Men jag ska krama desto mer på henne när vi syns igen. Det dröjer än ett tag. Men det närmar sig. Och oj vad det kommer vara värt all väntan när jag får kika in i de där mörka ögonen och berätta hur mycket jag tycker om henne. För oj vad jag älskar den lilla tösen. Min ögonsten, mitt hjärta.

2012-06-11, 13:08

Fått i mig lite frukost och ska nu göra någonting åt mitt appearance. Sen ska jag hoppa på racercykeln och bege mig till sommarens första jobbdag.. Det känns som att dagen kommer vara alldeles för lång med tanke på att jag redan är trött. But heyyy, I'll survive!

2012-06-09, 20:00

Har sen sist åkt på ännu en släng halsfluss, not so fun. Haft hööög feber och inte orkat röra ett finger. Missade sista skoldagen och en myskväll med min finaste klass. Igår hade vi klassfest och jag hade gett mig fan på att inte missa den. Så det gjorde jag inte! Riktigt roligt. Love BF2(3)A!!!

Idag har jag hängt med Felice på loppis och kupan. Hann även med lite mat. Det var nice! Sen har jag promenerat min hund, städat, diskat och varit allmänt husfruig. Nu väntar jag på Charlotte och Amanda. Vi kör på pyjamasparty istället för challenge.. Min hals och kropp orkar inte det.

Förövrigt så är jag nu inne på mitt allra sista sommarlov. Can you believe it? I och för sig börjar jag jobba på måndag. Men ändå!!!

2012-06-05, 13:21

2012-06-05, 01:01

Många gånger har jag saknat människor. En del har varit nära, men ändå långt borta. En del har jag haft en bestående, lång längtan efter, en sån där längtan som man vänjer sig vid. Några har jag paniksaknat, viljat slita av mig armen för att de ska vara nära.
Förra sommaren saknade jag allt och alla. Förra våren saknade jag min mamma. I vintras saknade jag min pappa.

Och just nu. Just nu saknar jag min Linda. Mer än någonsin. Jag saknar barnen och Micke också. Såklart. Men Linda. Oj vad jag hade velat att hon var nära. 2 minuter och jag står utanför dörren. 2 minuter och jag är på en av de bästa platser jag vet. Med de finaste människorna jag vet. 2 minuter.
Jag behöver inte förklara för Linda. Hon vet redan allt. Hon kan hela min historia. Vet hur jag är. Hon har sett mig när jag mår som bäst, och sämst.
Vi har skrattat. Hjälp-jag-får-ingen-luft-för-att-jag-skrattar-för-mycket-skratt. Vi har suttit i soffan, hinkat te och pratat. Pratat, pratat, pratat. Det är vi gode bra på. Ibland sitter vi tysta. Det kan också vara skönt. Men mest, mest pratar vi. Om allt. Om inget.
Just nu är det precis vad jag behöver. En helkväll med min favorit. Först nattning av barn och konstiga videoklipp med Micke. Sen när de somnat och Micke åkt på jobb. Då är det vi. Vi och tekopparna.
Hon är den finaste på hela jorden. Inifrån och ut. Utifrån och in.

Älskar dig ♥

2012-06-02, 12:42


Härlig sovmorgon. God frukost. Efterlängtat meddelande från mina favoriter i Grekland. Nu beger jag mig mot stan.

2012-06-01, 17:59

Idag har jag gjort bort det allra sista i skolan. Galet skönt känns det!! Efter skolans tacobuffé gick jag på stan med några fina flickor. Sen for jag på ett möte ang. mitt jobb. Nu väntar jag på maaaat. Det bjuds på grillat. Sen ikväll ska jag hänga med nå tjejooooor. Kalasbra fredag med andra ord. Och som pricken över i:et så ligger mina syskon i soffan. Saknat dem.
RSS 2.0