2014-01-31, 15:08

Betalat massa räkningar och känner mest såhär 
MEN det är fredag så jag är glad ändå:)))
 
Har hittills hunnit med följande idag (obsobs! tråkig uppräkning av sysslor):
 
Jobbat förmiddag
Snålätit lunch på stan (aka. sitta bredvid betalande kunder och käka deras salladsrester samt brutalt sno vatten)
Snackat väder x antal ggr like a real svennebanan
Gått en vepa (blev just 10000år äldre med det uttrycket????) inne på åhlens
Småpratat med snubbe på parkeringen (också ett förtidigtåldrandetecken)
Storstädat.
Hittat gömd festrest i en cigarett bakom min tavla (????)
Lyssnat på podcastssss
Undersökt mina löneproblem OCH insett att inget gått fel. HE HE HE.
Målat naglar
Fredagsdansat till Kanye Weeeest.
Osvosvosvosv.
 
Vad som väntar festprissan ikväll??? Taconight med familjen (- några manliga members) just like in the good ol' days. GRYMT ju!!!

2014-01-28, 23:15

Helloooo!!
 
Läget fan?? Här är läget fan (sagt att jag ska sluta svära..... gått JÄVLIGT bra hittills) asbra. ASBRA you guys (and girls). Mår sådär fruktansvärt bra att det liksom inte finns. Mått så bra på senaste (att jag grät över disken i fredags kan vi ju glömma hehe.........). LYCKAN. Halleluja! 
NÄMEN bara kolla på alla versaler jag använder. Ett bevis i sig ju.
 
Har i varje faaaaall tillbringat dagen på jobbet med kidsen. Hängt med mormor. Lagat och käkat middag med två tjejor. Snackat skit hos mamma med soffsi (och mami). Bakat, fikat. Skvallrat hihi. Sånt där man bör göra på tisdagar helt enkelt.
 
Tack livet alltså. 
Annars så hänger jag mest i skogarna. Eller med fina människor. Det är nice att kramas och kolla på film.
 
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag läsa samma bok 492156546 gånger. Jag ska säga "nej sitt ordentligt på stolen, ner med benen och vänd dig mot bordet". Jag ska åka madrass och torka snoriga kalla näsor. Dansa till Astrid Lindgrens favoriter. Ska med andra ord JOBBA. Fint ju.

2014-01-22, 16:12

Hej vänner!

VÄDRET idag alltså???? Gode nice. Fin dag i övrigt också hihi:):)
 
Nuförtiden jobbar jag mest faktiskt. Och gör jag inte det så kalasar jag. ELLER gör nå annat. Ibland alltihopa på samma dag (ooooh crazy shit). Igår var min första planlösa dag since ever typ. Nä men på länge i alla fall. Den blev fin. Hängde med vänner, kramades (var kramens dag juuu) och gick på misslyckad spökjakt.
 
Idag har jag kramats, handlat mat och ja åssit annat typ. Redan less:(( /mvh, tjejen som kryper på väggarna efter en ledig dag.
 
Ska traska till bergis nu och käka god mat! Sen ska jag och flickorna mina födelsedagsfika med lillebror som blivit 18bast (!!!!).
 
HEJDÅ hörrni.

2014-01-13, 22:28

HejhejHEJ vänner. Här står jag i minitoan min och vinkar som om jag inte gjort annat. Men vet ni det HAR jag faktiskt.
 
Som idag till exempel så har jag slagit alla mina sovrekord jag någonsin haft, jag har jobbat stängning på förskolan, lagat + ätit middag, diskat, sett en film, duschat osvosv.
 
HEJ vilket intressant liv jag lever. Är dock jävligt lycklig ändå så det är fett NICE. Livet alltså.
I lördags sov jag hos kusinen så började gårdagen med mina favoritbarn. Det var mysmysmysmys. Sen skyndade jag mig hem och duschade för att sen åka på 20årskalas. Och så var årets födelsedagssäsong igång. Nästa vecka väntar ytterliggare tre stycken. Kalas(hehe)bra ju!!
 
Så fort nyheterna är slut så ska jag sova. *crazy girl* SÅ sovgott friendz.

2014-01-10, 17:26

Okej, blev less choklad efter två stackars praliner igår. Tog mig inte ens till de gömda favoriterna. Gav mig istället på hårdmackor med skagen och köttbullar. MUMS. Plus en mugg mjölk. Kalasbra ju!! Tog till och med en *poetisk bild* som jag redigerat i min nynedladdade app. Ja, se dagens teknik alltså.
Kallar bilden för "torsdagsmys med guldkant"
 
Efter uppkäkandet av godakerna så la jag mig att sova MEN lider ju av fullkomligt sinnessjuka insomninssvårigheter. Sååå hann göra allt från att läsa inredningstidningar till att städa badkaret (???). Hade planer på en låååång natt fylld av sömn eftersom att jag skulle spendera dagen på dagge. Vill ju att kollegorna ska se mig som det pedagogiskt proffs jag är.
 
Förberedde mig inför förskoledagen på följande sätt:
1. måla naglarna.
2. ta fram färgglada sockar.
3. packa med utekläder + banan i min kånken (haha)
4. fylla i min kalender med alla kommande arbetspass
5. somna strax efter två.
 
Jävligt bra ju. 
Kallar den lite skevt för "hand + säng"

JAJA. Ska äta nå middag nu. Och sluta svamla.

2014-01-09, 22:03

Ibland är det jävligt soft att ha människor med ryskt påbrå som "familjemedlemmar".
 
Såna gånger kan till exempel vara när en sent en simpel torsdagskväll får ett akut sug efter choklad. PANG. Så slår det en att det gömmer sig en gigantisk skål med diverse ryska chokladpraliner i ens alldeles egna kyl.
 
Sen kan de slå en att det ju faktiskt gömmer sig en stycke kartong med favoritchokladen som enda innehåll i skafferiet. PLUS en burk med flertalet sorters chokladkakor i ovan nämna kyl.
 
Kan vara så att denna "en" älskar choklad. Kan vara så, ja.
Kan också vara så att denna person, samtidigt som chokladen förtärs, saknar vännerna som är på bio. Kan också hända att denna var inbjuden men för FEG för att se skräckis. I synnerhet på the bigbig screen.
 
Kan även hända att "kan hända" har använts alltför mycket denna simpla torsdagskväll.
 
Kan även hända att allt ovan handlade om just mig själv. KAN HÄNDA sa jag.
Vem vet...

2014-01-09, 09:07

Han tittar på henne. Försöker urminna sist de satt såhär nära. Hans fingrar nuddar vid hennes ben, så nära sitter de. Han önskar att de satt närmre. Men för nu så är det här nog. Hjärtat, ja de dunkar som aldrig förr. Folk säger att hjärtat hoppar över ett slag - men för han, för han slår de tre extra varje gång istället. Hon har den inverkan på honom. Han blir nervös så fort han ser henne ja nästan så fort han hör hennes namn. Han brukar inte känna såhär, faktiskt aldrig varit med om det förr. Vad är det hon gör? Varför blir det såhär? Han glömmer bort att andas och måste kippa efter luft. Hon kollar konstigt på honom och skrattar till. Han ler och bannar sig själv för de som just hände. Hon tar hans hand "du behöver inte vara nervös", kramar den lite extra hårt och ger honom en puss. Hjärtat hans håller på att hoppa ur bröstet och en förmodlig syrebrist är på ingång. Än en gång kramar hon handen. Han tittar på henne och försöker andas. Sen böjer han sig fram. Andas en gång till. Trycker hennes hand och pussar henne. De ler och skrattar tillsammans.
Nu vet de. Att de inte längre är han och hon. Nu är de vi.

2014-01-08, 23:29

Vänner!!! HEJ! Så jädra glad chey bakom dataskärmen. Why?? I do not really know.
 
Men alltså helt ärligt 2014 - keep it up!! Känner det ända ner i tårna att det kommer bli ett fint år det här. Ojoj.
 
Var ute och promenerade igårkväääääll och fick alldeles ont i magen. Lyckoont! Ni vet när man får en klump av lycka i magen, så stor att den liksom värker. Nä ok, maybe it's just me. Men alltså.
 
ÅH.
 
Haha wtf??????
 
Ok bör nog lugna ner mig några hackor. MEN ändå. Ett nice liv hejn ju.

2014-01-02, 16:34

Nytt år mina vänner. Nytt år nya möjligheter blablablabla. För det är sånt man ska skriva nu va?? Men I refuse. SÅÅÅ vill ni läsa sånt, feel free to leave.

Hade i alla fall ett fint nyår. Fick fira det med massa fina människor. Först gomiddag med den finaste tjejen jag vet. Sen massa drinkar, lekar och skålar med fina peeeeeps. La mig att sova först efter att mitt första larm hade ringt (glömmer alltid att stänga av deeeeee) i en säng med fem andra pers. Det var nice.
 
Kom hem ändå gode pigg med tanke på sömnbristen. Mötte upp mina bästa kandabor och visade de hur jag bor numera. Vi drack kaffe och pratade jobb, resor och minnen. Det var fint. Sen sov jag djupt på soffan (soffan där alltså - livsfarlig!!) innan jag köpte massa onyttigt med min favorit.
Idag ska jag spendera kvällen med massa favoriter. Käka mat, dela ut presenter, skratta, prata, kramas, dricka te och äta choklad. KALASBRA ju.
 
Ska lägga mig tidigt också. Börjar jobba sju imorgon. NÄR hände det sist??? Lär bli en kamp. Brukar somna då typ hehe. Nämen det blir braaaaa.
RSS 2.0