I helgen är det psg, kyrkmarknad, midnightsun shopping, karlberg och en massa annat som jag missar.


Här har ni mig, och min tekopp. Den är nästan obligatorisk och det är nog den femte för idag.

Hur som haver. Dansföreställningen var bra, eller ibland i alla fall. Det var lite av en openstage, så det var fem olika uppträdanden. Den första förstod jag mig inte på alls. Fast jag är väl inte världens mest insatta i modern dans.. Eller ja, dans överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Han låg mest på golvet och drog sig. Utan musik dessutom. Sen mitt knä gick ur led har jag fått någon slags fobi vad gäller konstiga vinklar med benen. Tror alltid att knäna ska fara all världens väg.. Självklart var hans ben på de allra konstigaste sätten i stort sett hela tiden. Så jag fokuserade på musikern och taket. Kan sammanfatta det som så - musikern hade världigt långt mellan sina hårtstrån men envisades med att tro att han hade Penelope Cruz svall och taket, ja taket var svart.

Slutpratat om dansen. Hur är det med mig då? Med min hemlängtan och allt annat? Jo, tackar som frågar! Det är upp och ner, hit och dit.

Strax efter att jag skrev föregående inlägg så fick jag ett ryck. Slängde ett snabbt öga på klockan och konstaterade att på 20 min ska jag möta Christine. Då låg jag i sängen, med skitigt hår som var uppsatt i en ful knut, min stickade tröja och vanliga jeans. Samt de obligatoriska tjockisarna. De ultimata plagget! När Christine tidigare tittat in så var hon sminkad, fin och uppklädd. Shit pommes! Men snabb som jag är (Hehehehe, Blixten Mcqueen, right?) så lyckades jag duscha, sminka mig (läs slänga på lite mascara), dra på mig lite snyggare kläder och möta upp Christine i tid. Det ni, det kallar jag grymt bra!

När jag cyklade ner för backen (läs panikbromsade nerför berget) kände jag mig glad. Innerligt glad. Fråga mig inte varför, inget hade förändrats sen sist. Jag var bara glad. Sen berättade Elisabeth och Christine om en tjej. (Säger inte mer nu, man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken, eller hur?) Så vi får hoppas på det bästa :) Annars vet jag inte vad jag gör..

Jag vet att ni kanske inte blir alltför exalterade när ni ser all min text, och när ni sen läst innehållet så suckar ni troligtvis högt. Innehållet är väl allt annat än underhållande. Men jag skriver ju för min skull, bara det att det är till er. Fattar ni skillnaden?

Aja, nu ska jag bara läsa lite. Sen ska jag sova. Sov så gott på er!

Torsdagen 30 juni 2010


Hahaha är det enda jag har att säga om min min på den andra bilden.. Troligtvis säger jag något i stil med NELLA!!! HEEEEEEJ GUMMAN! Så då fattar ni nog, varför jag ser ut så där.

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Vet varför det kallas jobb om vi säger så! Nu ska jag springa upp och ta mig en snabbdusch, sen cyklar jag och möter Christine i hamnen. Vi ska och se på en dansföreställning.

Jag saknar alla varje dag, varje stund. Men försöker inte tänka på det. Vill inte visa det, vill inte låtsas om det.

Det stavas vardagslyx!


Som ni nog märkt har jag inte haft världens bästa dag. Eller där ljög jag. Dagen har varit bra. Bara jag som har varit dålig och nere..

Jessica fick mig dock på lite bättre humör. Hon, Elisabeth och det ovan.

Tidig morgon imorgon, så godnatt!

Okey, you got me! Ett oth avsnitt, seeeen godnatt.

En sån där dag....


Idag har jag en sån där dag då jag bara vill vara hemma. Sitta ute i hammocken och gunga, dricka te med trevligt sällskap och snacka skit. En sån där dag då en Nellapromenad verkar som det ultimata nöjet. Då jag önskar att Robin var nära så jag kunde tjafsa med han. En sån där dag då pappa gärna får vara lejd och dra sina dåliga skämt. En sån där dag då jag gärna äter parisare med familjen. Inte för att det är gott, utan för sällskapet. En sån där dag då en regnig svensk sommardag står högst upp på önskelistan.

En sån där dag då jag önskar att allt var som vanligt, helt enkelt.

I do, I really really do.

Älskade, saknade, underbara du!


Inatt drömde jag att jag kramade på dig och din syster. Sen rycktes jag (bokstavligt talat) ur drömmen av min väckarklocka. Då insåg jag vars jag var.. Tänk att lilla du kan sprida så himla mycket glädje och kärlek.

Jag saknar dig lilleman, jag saknar dig och jag längtar efter dig.

Minns du att jag filmade litegrann den där fredagen då du sov hos oss? Fredagen innan du blev stor. Jag visste att jag skulle sakna dig massor, så jag förberedde litegrann. Här på datorn har jag alltså ett litet lager med Lucas flirtningar, slängkyssar och uträckta tungor. Samt en hel del Amanna!! Jag tittar på det när längtan biter i lite extra hårt.

Du är bäst, det vet du va?

Why not, liksom?


Fler bilder från dagen.

Nu - dusch!

Har läst ut min tredje bok, sen jag kom hit, idag. Den var grym, så ett hett tips till er - Det är så logiskt alla fattar utom du.


Idag har det varit sjukligt varmt! Eller si sådär 37° är kanske ingenting? På förmiddagen var det hanterbart och det låg kring 30 då tror jag. Då unnade jag mig en glass, precis som en några andra promenader tidigare, men det var jag väl ändå värd i värmen? ;) Sen satt jag med Christine på ett café och drack iste (sicket rim jag fick till där;)). Därefter kom hennes kompis och vi mötte upp CD för ett restaurang besök. Jag åt en god sallad med kyckling, som tyvärr gav mig McDonaldsfeelings.

Därefter följde vi med polarn till hans hus, shit pommes vilken backe han har till huset. Var nästan jobbigt att sitta i bilen och åka upp, såg en snubbe (läs gubbe) cykla upp. Dock på en elcykel, men ändå.. Stackars liten, ville hopppa ut och knuffa på litegranna nästan :)

Hur som helst så for vi vidare till "våran" grannes hus och där har vi legat vid deras pool hela eftermiddagen. Jäkligt skönt i värmen kan jag meddela! Doppade mig x antal gånger och tänkte på lillskiten hemma varje gång. Du skulle trivas som fisken i vattnet (bokstavligt talat) här.

Nu håller jag på att hungra ihjäl, hoppas middagen serveras snart.. Efter den så ska jag hoppa i badet/duschen och sen ska jag slå på en film.. Är så himlahimla trött.. Känns som att jag skriver det jämt, men jaja..

Det var nästan som en dans, en väl utövad och beprövad dans


Som bilderna visat så har vädret varit toppenbra idag! Vi har legat nere vid sjön hela eftermiddagen, på förmiddagen var det för varmt.. Den sista bilden hade någon konstig inställning, därav blev solen jättekonstig.. Men ääh.. Den näst sista och sista ser ni vägen ner till sjön och en liten bit av vägen upp till huset. Backen är längre och brantare.

Tidigare idag gick jag och Christine ut med Chicka (en hund) och då gick vi uppför berget, lite mer "på riktigt" och inte på en asfalterad väg.. Jäklar vilken utsikt och jäklar vad brant och jobbigt. Ska gå där någon mer dag och då ska jag ta med kameran :)

Jag doppade mig faktiskt hela 2(och en halv) gånger idag. Så himla varmt har det varit! Jag är, som motsats till min syster, världens badkruka men om jag ska erkänna så var vattnet faktiskt riktigt skönt!

Imorgon är det marknad igen, vi ska gå dit och handla lite. Sen på eftermiddagen tror jag vi ska gå ner och grilla vid sjön. Vi får se :)

Nu - dusch och tekokning!

Även idag så är vädret på topp, får hoppas att vi beger oss ner till sjön efter lunch.


God morgon!

Sovgott ♥

Hon är flickan, som gör allt för att göra mig lycklig


Kvällen spenderade jag som ni ser med min bok ute på verandan (nu får den kallas veranda punkt slut)

Sen har jag suttit uppe och pratat om bär (?) och lite allt möjligt med CD, samt ätit mackor. Mackor är bra, det funkar alltid och alla gillar det.

Nu sitter jag och lyssnar på Tomas Ledin (don't ask me why) och pratar med världens finaste Charlotte. Som jag saknar den bruden! Försöker övertala henne att ta flyget hit ;) Vi får väl se hur det går, om jag får någon sängkamrat i min stora säng snart, eller?!

Nu väntar tandborstning, sen troligtvis skype med Linda och därefter sängen.

Sov gott helt enkelt!

Bara jag som älskar känslan av att dra på sig sockar, kofta och långbyxor efter en dag i bikini och shorts?


Paul: Funny pants!

Sisådär 30 grader är ju inget man tackar nej till!


Har spenderat större delen av dagen ute på terassen/verandan/balkongen. Förhoppningsvis har jag i alla fall fått lite färg :)

Lunchen eller middagen svårt att riktigt veta säkert här, intogs hos Elisabeth och Paul. Elisabeth hade gjort en jättegod kyckling som vi åt med grönsaker, potatis, sallad och bröd. Här har de alltidalltid sallad och bröd till maten. Får införa det hemma sen också!

CD och Christine har gått ner till sjön, skulle gärna göra dem sällskap men är rädd att dem redan är påväg tillbaka..

Annars så har jag skypat med Linda, Micke och barnen nyss. Har fyllt på Lucas dosen litegrann. Får hoppas att abstinensen håller sig borta ett tag. På en stund ska vi skypa igen, underbart!

Nu ska jag dra på mig mina "mjukisbyxor", koka mig en tekopp och sätta mig ute med min bok. Ska påbörja min tredje sen jag kom hit!

Kram, så hörs vi mer sen :)

Klockan 18:37

MIn lediga söndag, började bra med lång sovmorgon!


Idag sov jag till halv elva ungefär, så himla himla skönt.. Låg dock i sängen gode länge och sen gick jag upp för frukost hos Paul och Elisabeth.

Nu sitter jag och skypar med mami. Skulle hemskt gärna vilja ligga ute och sola nu. Men verandan är ockuperad och det blåser en hel del så sjön lockar inte särskilt mycket..

Ääh, ut ska jag i alla fall.. Ciao!

Gårdagens marknads shopping


tidsinställt

Dear Holly,


I don’t have much time. I don’t mean literally, I mean, you’re out buying ice cream and you’ll be home soon…but I have a feeling this is the last letter. Because there’s only one thing left to tell you. It isn’t to go down memory lane or make you buy a lamp. You can take care of yourself without any help from me. It’s to tell you how much you move me. How you changed me. You made me a man by loving me, Holly…and for that I am eternally grateful. Literally. If you can promise me anything, promise me that whenever you’re sad…or unsure…or you lose complete faith…that you’ll try and see yourself through my eyes. Thank you for the honor of being my wife. I’m a man with no regrets. How lucky am I? You made my life, Holly, but I’m just one chapter in yours. There’ll be more. I promise. So here it comes, the big one. Don’t be afraid to fall in love again. Watch out for that signal when life as you know it ends.

P.S. I will always love you.

Nightsky in Bregenz



Good night

Rea på nelly.com


Vit lång kavaj
Hur fin? Ruskigt fin!

Lång vit stickad tröja
Skulle inte vara helt fel att mysa med denna, och priset var ju inte helt fel heller :)

Jumpsuit
Den heter passande nog Amanda jumpsuit.

Somrigt blommigt linne
Himla fint, och somrigt, linne. Skulle inte tacka nej!

Rosa linne med snygg rygg
Vet att det inte är på rea, men oj vad fin den är!

Genom koden Engla (och en massa andra bloggares bloggnamn) kan man redan nu tjuvkika, och självklart shoppa, på Nellys stora sommarrea. Så klicka er in här!

Nu blir det, tyvärr tyvärr inte någon beställning från mitt håll, men hade det blivit det. Ja då hade grejerna ovan, i alla fall några av dem, hamnat i min shoppinkorg! Dessutom så har Nelly både fraktfritt och fria byten hela sommaren. Man betalar alltså bara för produkten, inga övriga kostnader! Toppenbra tycker jag :)

Dagen har bjudit på sol, uppförsbackar, farväl och lite all möjligt annat!


Eftersom att jag är fotograf till alla bilder (förutom en som Paul har tagit, på elden och några stolar i måndags) så får ni inte se så mycket av mig. Men ni minns ju hur jag ser ut, right?

Någon dag snart ska jag åka linbanan. Vem vet, kanske det blir imorgon?

Dagens promenad var, som ni ser, precis vid vattnet. När jag sen hade gått en liten sväng, sökte jag efter kiosken där de säljer tidningar på engelska, men utan lycka.. Svängde då av på ett annat ställe och plötsligt var jag mitt på en marknad. Underbart!

På marknaden fanns lite allt möjligt, dock inte mat och sånt. Matmarknaden var igår. Hur som haver så var jag inte beredd på detta och hade därigenom inte tagit med mig särskilt mycket pengar. Tack och lov ändå en del, för hjälp vad mycket fint det fanns. Gick och funderade, kände, klämde och tittade ganska länge. Med mig därifrån hade jag tre små påsar. Innehållet visar jag senare!

Hoppas bara att den är där imorgon också, för då är jag ledig hela långa dagen! Väderprognosen lovar 27 grader :) På måndag ska det bli 30 och tisdag 29. Lär bli en varm vecka det här, dock inte mig emot!!

Jag har just varit uppe och ätit kladdkakan jag bakade igår, som vi dock aldrig hann äta, samt grädde, jordgubbar och blåbär. Jag hade tänkt ta kort, men det blev aldrig. Fast ni kan nog tänka er hur det såg ut, eller hur?

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen se om någon kanske vill skypa med mig. Lär säkert komma upp minst ett till inlägg innan jag somnar, så säger inte sovgott riktigt ännu.

Att sitta själv på en uteservering med en bra bok som enda sällskap är underskattat.


Måndag

Onsdag
tidsinställt

Rise and shine sweetiepie


God morgon på er allihopa!

Hoppas att eran midsommar var allt ni hoppades på och mer därtill! Ni ligger troligtvis och sover just nu, medans jag strax ska iväg. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, lite oklart ännu..

Just för tillfället står jag och drar mig i håret, jag har seriöst inga kläder.. Inga alls! Blir galennare!

Ingen idé att klaga, lär ändå inte hända någonting. Så går upp för lite frukost istället. Förhoppningsvis någonting som ovan, ääälskar det! + lite müsli mm.

Ha en bra dag så hörs vi sen :)

Min senaste shopping!


Vit oneshoulder spetsklänning.
Självklart mycket mycket finare i verkligheten. Den var på rea och kostade bara 10 euro!

Blommigt mörkgrönt lite längre linne.
Både linnet och klänningen är från Tally Weijl.

Mörkgröna converse.
Råkade visst köpa ett par till converse. Stod och höll i ett par i den allra finaste koralliga färgen. Men tyvärr tyvärr tyvärr så fanns de inte kvar i min storlek. De var vekligen hur fiina som helst! Dessa är också grymma, såklart! 35 euro, även de på rea! Sen när jag var påväg tillbaka från stan råkades jag passera en liten gränd där jag såg ännu en skoaffär och även där inne hade dem en massa converse på rea. Ojojoj! Blir säkert i alla fall ett par till innan jag åker hem ;)

Sen köpte jag även en litenliten present till min finaste (och enda) lillasyster. Så det visar jag inte :)

Midsommaren 2011.....


Jag har varken midsommarsol, midsommarkrans eller midsommarstång. Däremot har jag godis och chips samt några filmer nerladdade. Då vet ni vad jag gör ikväll.

24 juni 2011, 18:50


Jag har inte lyckats hitta decilitermåtten. Tycks vara gömda på något konstigt ställe. Så istället hoppar jag i duschen lägger mig i badet och gör mig lite midsommarfräsch :)

Glad midsommar allihopa!


SOm ni nog redan vet, och som min rubrik redan har avslöjat så är det midsommar idag. Men eftersom att jag befinner mig i ett land där det inte firas så ska jag inte fira det särskilt storslaget. Jag ska baka en kladdkaka och så får vi se om vi köper några jordgubbar också. Jag och CD ska åka och handla på den tyska sidan alldeles strax (typ nu). Så vi hörs senare :) Lovar att jag visar mina inköp då!

Tankar



Jag undrar om språket man pratar hela dagarna kan hinna förändra insidan (tankarna, drömmarna mm..) efter bara en och en halv vecka..? Är det möjligt? Jag har fått in lite engelska ord i mina tankar, undra om det verkligen är så, eller om det bara är önskedrömmar..?

För jag älskar det här, att prata engelska hela dagarna!

Det är dock inte riktigt lika kul att lyssna på tyska stora delar av dagarna.. Men sånt jag får ta, när jag befinner mig här.. Om jag verkligen koncentrerar mig förstår jag vissa ord och kan då få ihop sammanhanget. Blir litelättare för var dag som går.

Har varit här en vecka nu.. Känns inte alls så, känns som att jag har varit här under jättelång tid (inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt, men inte heller motsatsen) Känns som att jag har gjort en massa, träffat en massa människor. Men ändå så har knappt gjort nå. Helt enkelt känns det som att jag levt det här livet under en längre period än vad jag verkligen gjort. En och en halv vecka som känts som en smärre evighet.

Rosa och gula blommor på mörkgrön bakgrund samt vit spets


Jag hade tänkt visa er gårdagens shopping. Men ljuset här inne är sämst och bilderna blev jättekonstiga med blixt.. Så ni får en liten sneakpeek på två grejer nu istället :)

Jag saknar er, helt enkelt..


Idag for vi och såg på föreställning Christine är med i. Jättebra var den, verkligen! Träffade förövrigt på en av alla Pauls kompisar där. Han (tror han hette Rafael, eller nå?!) stod och sålde dricka ifall ni är nyfikna ;)

Igårkväll då.. Följde med Paul till nå ställe där jag fick träffa hans kompis Carlos, vi satt och prata gode länge där. Sen gick vi till nå annat ställe, där jag fick träffa en massa annat folk.. (Bland annat Rafael) När klockan började närma sig halv två (Man får enligt lagen inte vara ute efter två om man är under 18) tog jag en taxi tillbaka hit till huset och slängde mig i säng. Aja, hur som helst en gode så bra kväll :)

Imorse vaknade jag vid åtta och vid nio gick vi upp och åt frukost hos Elisabeth och Paul. Hon är då för söt Elisabeth :)

Nu ska jag gå upp, koka mig en kopp te och dra på mig mjukisbyxorna.. Har ont i magen och hela övriga kroppen. Skulle behöva massage, menmen.. Mami, kom hit! Hör musik nerifrån sjön, men ids inte gå ner för att se vad som händer. Är sååååååååååå himla trött..

Moster - tack, du är bäst!

Himla mycket text om en och samma sak - gårdagens väder.


Lugnet före stormen - bokstavligt talat.

Är hur himla trött som helst, skulle lätt kunna somna.. Har redan hunnit ta en liten powernap på förmiddagen. Hur som helst så hade jag tänkt uppdatera lite nu. Har ju varit ganska tomt här de senaste dagarna.

Kan börja med gårdagens väder.. Till en början var det fint shortsväder (det vet ni dock redan). När jag sen skulle traska ner till stan så böt jag dock, efter Christines råd, om. Drog på mig ett par jeans som jag vek upp och balleriandojor för att kompensera upp det hela litegrann. När jag sen skulle gå föreslog Christine att jag skulle ta ett paraply. Det kände jag ver lite väl mycket, så svarade med att jag är svensk så jag klarar nog av regnet.. Där fick jag så jag teg.

N
är jag gick omkring i stan var vädret hur underbart väder som helst, satte mig på en uteservering och åt glass samt drack iste. Mysigt värre faktiskt! När jag sen skulle börja gå tillbaka så började det småregna. Ääh tänkte jag och drog fram kameran för att föreviga det hela. Strax därefter började det spöregna, jag tyckte till en början att det var gode mysigt. För det var bara små, lätta och varma droppar. Sen ändrades det dock helt och hållet, det började blåsa helt otroligt och regnet gjorde nästan ont. Löv och grus flög. Eftersom att jag har ungefär 15 minuters promenad så hann jag bli soaking wet. Helt otroligt, som att jag hade hoppat ner i sjön med alla kläder och allt på mig. Ni kan nog inte förstå hur mycket det regnade och hur blöt jag verkligen blev. Kan säga så här, jag kunde vrida ut alla mina kläder, inklusive trosorna. Ingenting har torkat, än.. Min väska, börs och allt annat är fortfarande fuktigt och kläderna samt skorna är dyngsura, fortfarande.. Det beror dock på att det är så jäkla fuktigt här.

There are just days that you feel sad no matter what the circumstances are.

Vi firar in sommaren, (för österrikarna) trots regnet.

Hinner inte uppdatera nu, får bli senare trots allt.. Gotta go!

18:46

Ojojojojojojojojojoj vilket väder det blev.. Hej och hå. Mer hinner jag inte skriva nu, hehe.. Ska springa upp till Paul och Elisabeth för lite middag. Uppdaterar mer senare!

tjugoandra juni tjughohundraelva


Dagen till ära har jag vågat mig på shortsen, tror dock att jag måste byta om innan jag far någonstans. Verkar lite för kallt, tyvärr.. Iallafall för frusna mig ;)

Jag ska strax bege mig ner och kolla in affärerna lite mer ordentligt. Förra gången hade jag ju barnvagnen med mig.. Är helt enkelt ledig resten av dagen, skööönt!

Hörs sen!

True

Lite kort om min dag..



Idag har vi som sagt varit på teatern hela dagen. Det har varit otroligt varmt här, ni vet sådär varmt som det bara är på utlandet.. Fuktigt, varmt, grönt, vatten och en massa olika ljud. Så har det varit idag!

Började morgonen med en långfrukost på tyska, en cykeltur till Kosmos (teatern) väl där gick jag och en snubbe (har ingen som helst aning om vad han heter, vet dock att han ursprungligen är från egypten och arbetar som kompositör) och drack te på caféet brevid. Sen tog jag Smilla med mig och gick för att köpa en glass, som jag åt på samma parkbänk som den jag satt på igår. Därefter drog vi oss tillbaka till Kosmos och lekte lite med (E?)Milia. Lunchen vi åt var grym, verkligen! Cateringfirman som fixar maten är verkligen duktiga. Längtar redan till morgondagens måltid ;) Det finns alltid efterrätt till också, igår var det choklad och idag pain au chocolat. Kan erkänna att det slank ner fler än en.

Jag och Christine gick och köpte ännu en tekopp, som ni kan se ovan. I muggen är det dock juice (flaskan bakom) ifall ni funderar..

Hur som helst så ska jag sussa snart, fast först lite skype med bästa Linda!

Good morning earth!


Tydligen så blev det sovmorgon idag.. Detta var jag dock ovetandes om, så jag skuttade upp vid halv åtta.. Eller? Snarare så drog jag mig upp vid tio över åtta, eller nå sånt..

Nu ska jag trösta mig med min tekopp och ett oth avsnitt. Sen bär det av till Kosmos teatern.. Tror den hette så, aja vem bryr sig??

Tooodles!

Önskar er godnatt med lite bilder från kvällen.

Det blev att vi grillade idag! Härligt och gott var det! Sen spelade jag, Paul, CD och Axel lite fotbollsspel (ni vet ett sånt där som Chandler och Joey har i vänner). Gode kul faktiskt, trots att jag är lite smått värdelös ;)

Nu har jag läst lite bloggar som jag inte hunnit tidigare idag. Samt ätit min choklad, som börjar ta slut.. Bra karaktär där Amanda...

Hur som helst så blir det en lika tidig morgon imorgon. Så godnatt med er!

Me, myself and my chocolate


Nu ser ni att jag lever och ser precis likadan ut (nåja, i alla fall halva jag).

Vet ni förresten vad de sålde på affären? Converse! På rea dessutom, dock så fanns inte min storlek.. Typiskt!

Jag tror minnsan att det blir grillat idag! Greeeeat :)

Jag började dagen med att packa shorts och bikini men böt snabbt ut det till mina stickade vantar. I slutändan behövdes ingetdera..


Idag hade Christine sista repet innan genrep på deras föreställning. Så jag tog med mig en sovande Smilla ut på en promenix.. Fanns inte så mycket att titta på och eftersom att jag inte ville gå vilse höll jag mig på ungefär samma område. Människorna där måste ha trott att jag var förrvirrad eller nå.. Så många gånger som jag gick förbi. För att fördriva tiden gick jag in på några (mat)affärer.. Där köpte jag chips, iste, choklad och en hårborste ( min glömde jag hemma i norr..) Sen satte jag mig på en parkbänk vid kyrkan, drack lite iste och läste min bok.

Har hunnit med en del annat också.. Såklart. Nu hade jag tänkt gå upp och tjuvkika på vad det blir för mat idag, pratades om grillat.. Men we'll see.. Förövrigt älskar jag maten här! För någon dag sen åt vi franskalammkorvar, tänkte på mami då. Har ätit en massa annan god mat också, men korven var verkligen toooppen!

Igår, när svenskarna var här, hade Elisabeth bakat en chokladkaka som vi åt med grädde och jurdgubbar. Då kände jag en liten uns av smak av den svenska sommaren.

Hoppas ni har det bra uppe i norr, kram på er!

Nittonde juni tjugohundraelva


några av de många stånd som fanns där, fler stod utanför.
Grymt duktiga (syns inte alls på bilden dock..) österrikiska folkdansare.

Som ni ser så är bilderna värdelösa menmen..

Världens sämsta bild på världens finaste himmel och utsikt..

Idag har vi varit i Wolfurt, en stad en bit bort. Där har vi gått på en kulturfest (typ en minifestival med en massa olika nationaliteter). I Wolfurt bor det människor från 50 olika nationaliteter så många av dessa fanns representerade med ett stånd. Där sålde dem grejer, mat och liknande från sitt hemland. Himla kul faktiskt, älskar såna där ställen med människor från olika länder. Har träffat CD och Christines svenska kompisar också. Ursnälla och gulliga, verkligen jättegoa!

Morgonen min började jag på allra bästa vis, skype med Linda och the kids! Sen nu på kvällen har jag skypat med mami i si så där en timma eller så. Pappa har jag också pratat med, ifall ni funderar ;)

Imorgon väntar, än en gång, en tidig morgon så jag ska ta och springa genom duschen nu. Sen väntar sängen :)

Mina senaste bokköp


Jag älskar verkligen att läsa böcker! Det blir dock sällan att jag gör det, i alla fall under skolåret. Men nu den här veckan har jag läst ut en bok och det är förjäkla kul måste jag säga.. Himla tur att jag köpte tre böcker på arlanda då! Lyckan, kärleken och meningen med livet har jag ju sett som film. Och jag älskade den! Jag har alltså himla höga förhoppningar på boken nu, eftersom att böcker brukar vara bättre än filmer. Veronika bestämmer sig för att dö var abra en jag tyckte lät helt ok, men det var tre böcker för 169kr så den fick följa med. Även den är en film.

Det här inlägget skrev jag imorse, innan vi for härifrån. Glömde dock tydligen trycka på publicera..

Vad vill mitt immunförsvar mig egentligen?


Igår var det en årlig seglingstävling nere i sjön. Det syns inte särskilt bra på bilden, men cirka 400 - 500 båtar trängdes. de skulle segla från ena änden till den andra, och detta under natten. Spöregn och en kallnatt gjorde det inte så lätt.. CD var faktiskt med! Hur det gick för dem får han veta imorgon. Får hoppas på en första plats, men han tror att de kom tvåa eller trea.

På tal om ingenting så är min förkylning allt annat än bra. Om jag inte hade haft munnen att andas med igårkväll, så skulle jag ha kvävts. Luften tog sig varken in eller ut.. Jag hatar det här, att vara sjuk någon annanstans än hemma. Vill ligga i min soffa, med min tekopp och min filt, ha min mamma som pysslar om mig, bjuder mig på min favoritglass och ser på min favoritfilm med mig.

Igår somnade jag under filmen, hade tänkt göra ett nytt försök nu, men orkar verkligen inte. Är så himla trött.. Skulle inte förvåna mig om jag vaknar med feber imorgon. Ååhh..

Och nu började det regna igen...


Paul är tydligen grym på att ändra planer, nädå han skulle tydligen plugga (finalexam coming up, sommarlovet har inte börjat här ännu..).

Så jag och allra finaste syster hade tjejkväll över skype istället. Hon luktade lite på mina fötter medans jag, i min ensamhet, satt och tröståt lite choklad för att jag inte kan mysa med henne och Nella..

It was literally pouring down...

Change of plans


Min förkylning och det faktum att jag ska stiga upp väldigt tidigt imorgon gjorde att jag stannade inne idag. Christines mamma Elisabeth lånade mig en hel hög med filmer.. Härlig människa det där, hon skulle jag vilja ha som husdjur, Charlotte ;) Jag tackade och bockade, alltid trevligt med film. Kokade mig lite te och tog mig en chokladyoghurtpudding grej. Goda är dem! Ska se filmen ovan, chocolat, enligt dömjen är den grym. Så får hoppas på det :)

Sov gott!

Några bilder från idag

Dagens frukost och de otroligt goda teet.

Som ni gissade....


Precis som Fia gissade (och som ni kunde se under garderoben) så var dem rosa. Ville ha knallblå egentligen, men det fanns inte i min storlek. Och dessa var ju också fina! Inviger dem nog idag :)

tidsinställt

Sovmorgon trots allt


Haha, så jäkla dum jag var igår. Jag hade ställt väckaren på sex, sen somnade jag om och vaknade i panik vid sju. Men självklart var det i kväll klockan sju, inte nu på morgonen. Så jag fick min sovmorgon och ska alldeles strax gå upp för att ta mig ett bad, sen väntar frukost.

Godmorgon på er!

answer

DAISY om Gårdagens köp!: Åh vad snyggt! Vart är båda ifrån? :)

Svar: Tack så mycket :) Jag köpte linnet i en affär som heter Legal och som finns i Wangen i Tyskland. Kanske finns affären någon annanstans också, jag vet inte. Märket är i alla fall object, tror det finns i Sverige men är inte helt säker. Jumpsuiten köpte jag i en annan affär i Wangen, ingen aning om vad den hette faktiskt och det finns ingen lapp eller nå i den. Märkeslös helt enkelt. Affärerna var mitt emot varandra om någon nu mot förmodan ska åka till Wangen

Tre bilder på mitt lite smått stökiga rum.


Har fått lite ordning på kaoset som tidigare befann sig i här. Just nu sitter jag i sängen med en otroligt god tekopp. Ett påste med en massa olika citrusfrukter. Bra för min onda hals och mycket c-vitaminer vilket är ett stort +.

Kom förövrigt just ner efter middagen, jisses vilka mattider det är här.. Paul (Christines lillebror) åt med oss. Han undrade om jag ville göra nå/följa med han imorgon på förmiddagen, jag är ledig till ett. Han visste dock inte vad han/vi skulle göra. Beror på vädret. Självklart tackade jag ja, men sen när jag hörde tiden blev jag lite fundersam.. Kring sju sa han, fem över, halv åtta eller sju. Min fråga är, umgås man alltid på konstiga tider i det här landet?

Nu ska jag krypa under täcket så jag orkar upp imorgon. Jag som hade tänkt ta mig en lååång sovmorgon, sen en lååång frukost följt av ett lååång bad och därefter en lååång film imorgon, men planer ändras. Förhoppningsvis blev det till det bättre :) Lite socialare i alla fall ;)

Sov gott på er!

Älskade lilla vännen ♥


Jag saknar, och älskar, dig och din familj ♥♥

What are words - Chris Medina ♥


Idag har jag gått runt i stan ett tag, sen satt jag med Christine och hennes skolkompis på en uteservering i några timmar. Eftersom att de pratade tyska mest hela tiden, så underhöll jag mig med att läsa istället. Sen när vi kom tillbaka hit fixade jag till i rummet därefter åt vi lunch och sen satt jag mig ute på verandan ett tag.

Sitter just nu och väntar på att vi ska äta middag. det tro jag dock dröjer ett tag, middagen verkar serveras vid åtta - nio. Så inom de närmsta dagarna måste jag besöka en affär och köpa lite nödvändigheter (godis!(jaa annat också..)). Kan visa bilder på rummet sen.. Har faktiskt en hel del grejer att visa er känns det som..

Känner förresten att jag börjar få lite ont i halsen och så.. Not good!!

Ännu lite mera shopping..


Har redan fått veckans lön, och när jag gick i stan idag såg jag att de var rea på en massa converse. 44 euro! Kunde såklart inte stå emot. Vilken färg det är får ni dock inte veta riktigt än. Ni kanske kan gissa? Kan ge er en ledtråd, mina senaste köp har något gemensamt.

Om det fortsätter så här med shoppingen lär jag vara pank i slutet av den här veckan ;) Näädå så illa är det inte. Får ju lönen veckovis så pank blir jag ju inte riktigt..

Gårdagens köp!

Yesterday I did some small shopping - tidsinställt


Jag köpte faktiskt två grejer igår. Fotade dock aldrig dem, får ta och göra det idag. Håller er alltså på halster tills dess att jag är tillbaka här i huset, ledig och har möjlighet till att fota dem. Ni ser i alla fall vad en av affärerna hette :)

Dagens i-landsproblem - tidsinställt


Igår (i skrivande stund idag) var detungefär lika varmt som det var i fredgas hemma. Alltså runt 30°, fuktigt och klibbigt ändå envisades alla med att gå runt i långbyxor. Såg endast två tjejer (i Tyskland) som hade shorts. Annars hade alla långbyxor, någon hade långklänning och kanske en kjol. Men annars hade alla jeans eller andra långbyxor. Hur orkar dem med det i den värmen?

Jag hade alltså på mig detta ovan, chinos och en skjorta. Hur varmt som helst, jag höll typ på att avlida.. Nåja, nästan.. När jag var ute på promenaden tog jag dock av mig skjortan och ahde bara linne. Men ändå! Är det såhär alltid när det är varmt eller bara ett konstigt sammanträffande funderar jag på.. Om det är så, ja då hoppas jag att det blir en kall sommar.. Eller så får jag helt enkelt gå emot strömmen och dra på mig mina kortaste shorts ;)

Dagens händelser här i Österrike (och Tyskland)


Idag har jag varit i stan och skaffat ett österrikiskt telefonnummer (kan skicka numret pappa, men har även på den svenska telefonen hela tiden.). Sen gick jag och Smilla på en promenix, tog bilderna ovan då. Efter det köpte vi lite lunch och drog oss mot Tyskland. Där fick jag strosa runt medans Christine och Smilla var hos läkaren. Vi var i en sån otroligt mysig stad, Wagnen heter den ifall ni är nyfikna ;) Därefter for vi till en av Christine och CDs kompisar, de har nyligen köpt hus och håller just nu på att renovera, verkligen ett jättefint hus! Vi spenderade några timmar där, till en början var det bara engelska som pratades men efter ett tag rann det ut i sanden och tyskan tog över. Så jag satt mest och såg vacker ut (läs som ett fån).

Nu på kvällen har vi inte gjort särkskilt mycket. Har fått träffa Kurt, deras kompis som pratar svenska. Trevlig typ det där!

Nu hade jag tänkt hoppa i säng. Slår nog på ett oth avsnitt innan, trots att jag måste upp tidigt imorgon.. Jag som hade tänkt packa upp alla grejer och göra det hemtrevligt härinne, får bli imorgon istället. Om jag har möjlighet då vill säga. Sov gott på er!

Förresten, tidsinställer ett (eller två) inlägg till imorgon, så det inte blir lika tomt som idag :)

Efter en bra gårdag, en bra flygresa och en oerhört god middag checkar jag ut och beger mig till drömmarnas värld.


right now

Så, nu befinner jag mig i Österrike! Har även kört igenom Schweiz och sett Tyskland. Allt är lite ihop och länderna är lite som samma. Ska faktiskt ivägtill Tyskland imorgon, det ligger bara en liten liten bit härifrån, jag ser det. Jaa, ser faktiskt Schweiz härifrån också, ifall ni vill veta.

Gårdagen spenderade jag, som sagt var, med Anna, Stefan och finaste flickorna. Vi åkte till Sigtuna och åt lunch samt fikade. Sen agerade jag och Stefan glassmakare och gjorde en otroligt god vaniljgräddglass! Hade en otroligt trevligt, bra och mysig dag! Det enda tråkiga var att det var så kort, nästa sväng blir längre. Idag hann vi inte göra så mycket, eftersom att jag skulle flyga hit.. En fika hann vi dock med :)

Sen jag kom hit har jag inte gjort mycket. Tog ungefär en och en halv timme från flygplatsen i Zurich till hit. Det gick dock gode fort, och med de schweisiska (stavningen?!) landskapet i bakgrunden gjorde den tiden inte så mycket.

Flygningen gick förövrigt jättebra, hamnade brevid ett trevligt lite äldre tyskt/scheiziskt/österrikiskt (de pratade i alla fall tyska) par. Vi fick en liten pizza att knapra på, den var förvånande nog riktigt god, samt dricka och sen även en liten chokladkaka. Planet var jättefint med tvskärmar som visade vars vi var, hur länge det var kvar, temperaturer, tid mm. På skärmarna visades även en massa roliga klipp, typ dolda kameran. Hade riktigt bra benutrymme också faktiskt.. Haha, som jag babblar och vilken reklam jag gör för Swiss (bolaget).. Kort och gott hade jag kunna sagt att det var en riktigt bra flygresa!

Nu ska jag sluta babbla och istället sova. Så sovgott ♥

På ett dygn befinner jag mig i Märsta och på två dygn befinner jag mig i Bregenz


Har fått träffa finaste lilltjejen idag. Vilken lycka att hinna hålla och snusa på henne. Otroligt!

Nu håller jag på att packar för fulla muggar och har precis avslutat ett skypesamtal med Smilla och co. Ska skriva ut biljetten och lite sånt.

Vet inte hur det blir med bloggning nu närmsta dagarna. På tisdag hör jag förhoppningsvis av mig på kvällen när vi tagit oss från Zurich, åker nämligen dit. Lär vara i huset ungefär vid halv åtta, åtta :) Ni ser ju!

Men först ska jag tillbringa en dag med finaste Anna, Stefan och flickorna.

Absolut bästa söndagen!


Gammal bild från Malta, men hittade ingen annan..

Snart får vi världens bästa besök, så jag och Filippa ska slänga ihop en upsidedown rabarberkaka. Förhoppningsvis smakar det bra, men med rabarber och kardemumma kan det inte göra annat.

Kram på er, bloggar mer senare!

Underbara älskade lilla du.


Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött.
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert

och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det

blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek

som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.

Fyra små barn och himla mycket kärlek.



Vaknade på allra bästa sätt, brevid sötaste killen och fick se världens bästa MMS. Det är inte illa så här första lördagen på sommarlovet.

Under dagen har vi varit i stan och uträttat några ärenden samt ätit god lunch. Nu ska jag gå ut i solen, tänkte bara tala om för er att jag lever.

Lillkillen stannar hos oss ikväll också, så får rå om honom riktigt ordentligt. Jag tror inte det finns gladare och sötare barn än han, älskade älskade Lucas. Och imorgon får vi träffa finaste lillan. Tänka sig vilken underbar helg detta blir. Och på måndag får jag krama på de andra två små, så himla himla underbart!

Just för tillfället är jag en av de lyckligaste i världen...


...därför att jag har sommarlov, det har varit omkring 30° hela dagen, jag har spenderat dagen med världens bästa människor, jag får sova brevid världens kanske sötaste inatt och en massa andra anledningar..

Livet leker helt klart just nu! Känns lite både och att jag ska lämna allt det fina och bra som händer här uppe. Men de flesta som varit borta en längre tid säger att det känns som att tiden stått stilla.. Och det brukar ju inte hända särskilt mycket här. Så får hoppas på det. En sak vet jag dock kommer förändras och det är mina fina kusinbarn, de kommer växa så det knakar under dessa månader. Men det är sånt man får ta, right?

Hade tänkt ta kort och visa den fina långklänningen jag hade på mig under förmiddagen då vi var på systers examen. Men så fort vi kom hem slängde jag av mig den och drog på mig bikinin istället, så då glömdes kortet bort. Det får bli en annan gång!

På sommarlovet ska man vara uppe tills ögona går i kors och äta pizza som kvällsfika

Ännu en sån där underbar sommardag, och även dagen som gav mig sommarlov!


Som de senaste dagarna så har vädret varit underbart. Lycka!!

Nu mina vänner har jag fått de där efterlängtade, omtalade sommarlovet. Nu är jag fri skolan ända tills i augusti. Det känns alldeles alldeles underbart!

Hade en mysig, men kort, picknick/solhäng med klassen. Sen drog jag mig mot farmor där jag tillbringade en del av eftermiddagen. Var nog sista gången jag var där innan augusti. Så jag njöt och tog in varje gung hammocken tog lite extra. Fika och mys på farmors altan är nå speciellt.

Här hemma drog mami ihop en liten spontanmiddag, vilket var oerhört uppskattat och mysigt. Älskar sånt!

Nu ska Nella få sig en kvällsprommis och därefter ska jag ta mig en kalldusch. Imorgon väntar examen för mina finafina syskon.

För varmt har det varit idag, det är en sak som är säker. Jag klagar inte, bara konstaterar! Viktigt att påpeka, så inte moder jord tänker att vi vill ha regn. För det vill vi inte!!

H&M upprustning


H&M brukar ju få in nya varor på torsdagar, så jag brukar kika in då. Idag såg jag till min förvåning, och förtjusning att de har rustat upp hemsidan och shopen betydligt motför tidigare. Det ser riktigt bra ut! Det finns även ett dressingroom där man kan prova alla kläder tillsammans på en provdocka, digitalt såklart.

Så tummen upp H&M! :)

Förövrigt så var de översta halsbandet rysligt fint, skulle inte tacka nej om vi säger så!

Nu - picknick med klassen. Sen - SOMMARLOV!!

En så där härlig sommardag som man aldrig vill ska ta slut.


Jag har varit ute riktigt heela dagen idag! Härligthärligt :) Älskar vädret som vi har just nu!

Vet inte om ni ser på bilden, men håret är aningens kortare än tidigare. Dock väldigt mycket fräschare, vilket känns skönt :)

Annars så ska jag skriva ut sista arbetet nu, om vi har färg vill säga.. Idag hade vi förövrigt vandring, som sagt var. Var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde :) Imorgon väntar picknick med fina klassen i badhusparken. Lär bli gode bra, om vädret blir som det lovas. Hoppas på det :)

Nu sitter jag och pratar med efterlängtade Julia. Sen ska jag smörja in mig och lägga mig i sängen för att läsa lite. Tror lakanen kommer kännas inatt, huden är gode så öm..

HUr som helst, sovgott på er!

Jag har glömt att visa er..


...ett par skor som jag fick hem för gode taget sen.

Te måste vara det absolut bästa som finns, i allafall i drickesväg.


Idag har jag legat på studsmattan och solat, väret har verkligen varit underbart! Jag kan itne påstå att jag blivit brun, abra lite mindre blek.. Har även fikat farmors goda bullar och saft med trevligt sällskap! Efter det for jag och hämtade upp Lise, sen begav vi oss till havsbadet för att se på alla som skulle på balen. Ruskigt fina var allihopa :)

Efter det for jag hem, slängde i mig lite mat och for för att hämta upp Lise igen. Vi for då till LF för att titta på lite fotboll. Nu är jag hemma och ska strax bädda ner mig i sängen. Imorgon väntar vandring, sen ska jag till Linda och hon ska klippa mig.

Sovgott ♥

Bara 19 minuter kvar på spotify...



Sitter ute och gungar i hammocken. Skulle helst velat ligga i solen, men kom på att jag måste skriva klart mitt absolut sista arbete för det här läsåret. Så inte helt fel att sitta här ute och göra det.

Ikväll ska jag till havsbadet och titta på alla fina som ska gå på balen!

Nu - sista rycket innan sommarlovet!

Bilder från dagen och lite väderprat (som vanligt numera)


Dagen har bjudit på detta ovan + en del annat. Systers paj var jättegod och åts med jäkligt bra sällskap vilket inte gjorde saken sämre. Även imorgon är vi, skönt nog, lediga. Det tackar vi för! Om vädret tillåter så ska jag ligga ute i solen. Klart.se lovar 22 - 23° får hoppas att det stämmer bara!!

Sovgott på er!

Seven days without laughter makes one weak.



bild, weheartit

6 juni - Svedalarikes nationaldag.


Gårdagen och förmiddagen har varit bäst! Mer än så ids jag inte säga just nu. Sprang bara ner till mitt rum för att dressa om. Mjukisbyxor och långärmad tröja kändes inte så kul. Nationaldag och allt! Syster min har bakat rabarberpaj - min favorit! mamma står ute och grillar och jag tror mormor och morfar kommer strax.

Men nu vet ni i alla fall att jag lever :)

Where were you when everything was falling apart?


linne - h&m, jeans - ginatricot, bikiniöverdel - h&m

Har suttit ute med en tekopp och läst i solen, hur underbart som helst! Måste börja läsa mer, älskar det. Annars så ligget köttet och skvalpar i marinaden. Det enda som saknas inför kvällen är godiset nu, så jag ska hoppa på cykeln och dra ner till konsum.

Dagens väder är lite lurigt, jättesoligt men "bara" 15° varmt. På onsdag lovas det 23° - underbart! Vi får hålla tummar och tår för att meterologerna har rätt :)

Nu - konsum!

söndag femte juni tjugohundraelva


Söndag igen.. Känns dock inte alls som det, särskilt inte med tanke på att vi är lediga även måndag och tisdag.

Denna söndag ska jag spendera med att städa lite, förhoppningsvis baka, beror på om vi har nå grejer till det hemma. Sen vid halv fyra styr jag kosan mot Lillpite där jag och några fina ska spendera kvällen och natten. På tal om det så måste jag gå upp och marinera mitt kött nu. Fast först ska sängen bäddas och jag klä på mig. Kan inte annat än älska lata söndagmorgnar!

Så god morgon på en del av er, god förmiddag för er andra och säkert god natt för några få.

bilder, weheartit och tumblr

Heartless - The Fray



Ska bara dressa om, har på mig världens mest obehagliga jeans, sen styr jag stegen ut i blåsten. Jag ska förvånande nog gå till Linda. Tänk vad konstigt, snart kommer jag inte spendera mina kvällar där.. Undra vad jag kommer göra då? Kommer kännas jäkligt tomt utan finaste bästa Linda, det är ett som är säkert!

Paketet anlände igår!

Verklighets och digital storstädning



Har insett att min garderob består mest av jordnära färger med lite inslag av blått och ännu lite mindre av rött. Så då vet ni. Militärgrönt, vitt och svart är favoriten - i alla fall enligt min garderob. Jag har lagt fram lite grejer som jag vill ha med. Mer än så har jag faktiskt inte gjort.. Har ju lite mer än en vecka på mig än så länge :)

Som bilden visar har jag ändrat om lite på datorn. Blir oftast att jag städar här istället för i verkligheten. Hur kommer det sig?!

Gårdagens inköp

Gårdagen innehöll två födelsedagar, men pga milen som skiljer oss åt så önskar jag er grattis här! Grattisgrattis till er båda ♥



Dagens väder är pissdåligt.. Till en början sol och blåst, men nu liknar det mest storm. Allt detta prat om vädret..

Dagen ska jag tillbringa i min garderob. Titta vad som ska med, om något behöver köpas, vad som är onödigt mm.. Syster min ska få ha mitt rum i sommar, så ska även flytta garderobens innehåll en våning.

Igårkväll somnade jag i soffan och där vaknade jag klockan åtta imorse. Men lite måttligt ont i nacken och huvudet. Gick och la mig igen med förhoppningen att det skulle gå över, huvudvärken höll sig dock kvar. Inte nådigt heller.. Men efter lite alvedon känns allt mycket bättre!

Ska självklart även ta kort och visa er gårdagens inköp :)

You're drifting your own way.



Hela dagen har jag och Lise befunnit oss i Luleåstad för shopping, lunch och bara en allmänt mysig dag. Jag kom hem med två påsar. Innehållet var inte särskilt spännande, men jag är nöjd :) Visar imorgon, ids inte ta kort nu..

Nu hade jag tänkt äta upp det som blev över efter gårdagens chips och dipp. Chips och dipp kan vara något av det bästa jag vet.

Har även börjat inse att jag numera kan säga, inte nu på måndag men nästa måndag, när jag pratar om min avresedag. Hur sjukt är inte det? Tiden verkligen springer iväg.. Får se till att ta tillvara på den lilla del av våran svenska sommar som jag får uppleva. För den är fantastisk, på många sätt.

bild, okänt

Andra juni tjugohundraelva klockan nittonfyrtiosju



I dag har jag krattat ute på gården och i diket, varit hos finaste mormor och morfar en sväng, pratat i telefon med CD och lite annat. Jag har med andra ord inte gjort särskilkt mycket.

Ska strax cykla till Charlotte, sen beger vi oss till stan för att hyra film och säkert köpa nå gott!

Imorgon tar jag och Lise bussen till Luleå för lite shopping. Tror det kommer bli en toppendag! Var ett tag sen jag var med Lise och var ett ännu längre tag sen jag var i Luleå så det blir nog jättebra :)

Efter en lyxshake beger jag mig mot Linda för lite BB och te.




bilder, härifrån

Första juni och första sommarvärmen (i alla fall för oss uppe i norr)


Dagen började grå, men nu äntligen verkar det som att sommarvärmen har hittat hit :) FFår hoppas på att det inte är bara är tillfälligt.

Dagens brännbollsturnering blev inställd pga av vädret, vilket gjorde mig lite lagomt glad! Jag, Sofia och Ida gick och solade samt köpte mat på subland istället. Sen parkerade vi oss i datasalen för att göra bort fritidsarbetet, jag fick en del gjort men inte allt.

På eftermiddagen har jag surrat med, suprise suprise, mamma och Linda. Efter middagen gick jag ut i hammocken för att läsa lite, det slutade dock med att jag sov där. Skööönt!

Nu ska jag ta med mig nella på en promenix.
RSS 2.0