2012-10-31, 19:09

Just one of those days.......

2012-10-30, 21:45

Sitter och värmer mig med en kopp apelsinte i min nya stora, stickade polotröja som jag fyndade på kupan igår. Bästa stället att fynda såna kläder på. En tjuga och den var min, som hittat! 
 
Första dagarna på lovet har jag spenderat på ett mycket bättre sätt än här, framför datorn. Har haft massa roligt för mig!
Partajat hos världens finaste Lisa, jobbat och tjänat pengar för att sen förstöra en del av dem idag i Luleå, spenderat en hel dag i pyjamas, börjat se vampire diaries och en hel massa annat skoj.
 
Ikväll har jag hängt med Ida, Lisa och Sofia. Väntar på att Lisa strax ska komma tillbaka. Hon är duktig och är på träning. Ska få rå om henne hela natten. Åh så underbart, var ett tag sen sist.
Ska ta och tända massa ljus, gå ut med vovven och ta fram kvällsfika tills hojna kommer heeeeeem. 

2012-10-29, 22:52

2012-10-24, 18:57

Sitter med min abosluta favoritbok - människan genom tiderna. Pluggar historia och jäklar vad roligt det är!! Njuter så in i bomben. Är nästan avundsjuk på mig själv. Men bara nästan. Okejj ironin är ganskaaaa så solklar. Riktigt så roligt är det faktiskt inte. Tyvärr. Hopkurad under min filt sitter jag. Bläddrar fram och tillbaka, läser anteckningar och sliter mitt hår. Precis som senaste veckan så är soundtracket detta. Kanske bäst i världen. Att se dem live. Det vore drömmen det.

2012-10-23, 19:00

 
"Seconds, minutes, hours, days, months are passing by and I still can't get you out of my mind."

2012-10-23, 17:47

 
"Take that rage, put it on a page
Take the page to the stage
Blow the roof off the place"

2012-10-21, 18:11

 
Lillebror visade mig denna kille imorse. Har lyssnat konstant sen dess. Jäklar vilken talang!

2012-10-21, 16:15

Hur jag spenderar denna söndag? I köket.

2012-10-21, 13:21

Bilder från gårdagen. Hängde först i skogen, närmre bestämt i Keupan. Alltför längesen sist så det var väldigt mysigt och efterlängtat. Vi grillade korv och mormor bjöd på otroligt god blåbärstårta.
Efter besöket där for jag till Cajsa och firade hennes 18år.
En bra lördag med andra ord!

2012-10-18, 20:56

Ligger i soffan. Lyssnar på musik och myser med hunden. Lyssnat på The Script hela dagen. De är så ofantligt bra! Har jag bara myst här hela eftermiddagen. Promenerade en sväng. Sov en stund. Njuter av min pluggfria dag med andra ord.
(Testar nya blogg.se-appen, så vet inte riktigt hur hejn ser ut)

2012-10-17, 22:03

2012-10-17, 17:16

 
Sitter med böckerna uppslagna och papper över, som det känns, hela rummet.
Engelskan är strax klar och då är allt med boken all done. Great, wonderful, marvealous. Kommer bli skönt.
 
Underbara dofter från köket har smugit sig in till mig. Mamma har lagat stek och potatis. Magen kurrar, snart får vi hugga in. Sen är det back to work. Ska koka te tills dess. Mitt nya som jag fick av moster igår. 

2012-10-16, 22:56

Dagarna går fortare än fort. Känns som att klockan var så här mycket nyss, fast igår. Nu sitter jag här, 24 timmar senare. Inte så mycket klokare. Dock med aningens kortare hår. Har hängt med min finafina moster idag. Och hon fick kapa lite av mitt hår. Himla mycket fräschare blev det, ofantligt skönt. Hann med en tekopp och massa prat också. Det var mysigt, som alltid. Hon är bäst, moster min.
Efter middagen och mitt i plugget tog vi en paus. Drog på mig vintermunderingen och traskade ut på en härlig kvällspromenad. Sen jag kom hem igen har jag läst ut 24/7 och börjat på sammanfattningen. Ska avsluta det imorgon, sen är jag all done. I alla fall i engelskan, har ju nk också.....
Ska lägga mig i min nybäddade säng nu. Bonne nuit!

2012-10-16, 19:44

Mandariner, pepparkakor och chailatte. Snön gav mig julkänslor.

2012-10-15, 22:31

Mormor och morfar bjöd på galet god soppa. Satt fint i lillmagen. Till efterätt drack jag två koppar te och åt tre olika sorters tårtor. Satt även det himla fint.
När jag kom hem hamnade jag här. Framför datorn. Har knappt rört mig. Tagit lite kvällsfika men annars bara suttit här. Lyssnat på bra musik och läst. Läst massa fina texter. Och önskat att jag kunde leka med ord lika vackert som många andra. Så att orden inte bara är ord, obetydande i dess ensamhet. Jag vill att orden ska skapa trygghet och kärlek. Sådär som de kan göra när de sätts ihop. Med den tanken i huvudet tackar jag för idag och klappar igen datorn. Ska slå igen mina ögon på en gång.
 
Förövrigt så älskar jag den här stunden. At the end of the day. När jag ligger i min säng. När det är tankarna och jag. Alla åsikter och tankar är mina egna. Ingen annans kommer i vägen. Ingen annan rynkar på pannan och har synpunkter. Det är bara jag. Allt som tänks och tycks är kanske inte det sanna eller ultimata. Men det är mitt. Bara mitt. För ingen, ingen i hela världen är precis som jag. Och det. Det är himla fint. Precis som du och jag. Vi är alla fina i vår olikhet och likhet. 

2012-10-15, 16:10

Idag fyller världens finaste mormor år. Ska ta med mig min lillasyster och knata ner dit för födelsedagsmiddag.
Så grattis mormor! Grattisgrattisgrattis. Hoppas din dag blir allt vad du hoppas. För det är du värd. Du är, utan tvekan, den finaste jag vet. Livet, säg vad vore livet utan dig? Svaret på den frågan vill jag inte ha. Älskar dig så hjärtat värker.

2012-10-14, 23:14

Morden i Midsomer. Middag på Hawaii. Soffhäng framför solsidan. Mys med min vovve. Lite plugg. Min söndag.
Nu spelar musiken. Nella sover. Jag ska göra henne sällskap. Ladda inför ännu en vecka fylld med praktik och skola. Längtar redan till helgen. Då väntar massa roligheter.

2012-10-13, 20:02

Igår tror jag att jag pratade öronen av Lise. Vi höll låda konstant tills vi stupade i säng. Så fort vi vaknat var det samma visa igen, samtalsämnena avlöste varandra. Hon är himla fin min vän!
Idag, efter att Lise hade farit, så satt jag mig i bilen och rattade till min farmor som faktiskt fyller år idag. Firade med både en och två tårtbitar. Underbart. Älskar farmors fika! Älskar min farmor än mer. Hon är bäst. 
På eftermiddagen har jag hängt med min pappa och mina syskon. Pappa bjöd på lamm till middag. Har fått lära mig lite allt möjligt också. Älskar det. Älskar när pappa lär mig massa grejer. Älskar min pappa. Så mycket så att det gör ont.
Ikväll ska jag umgås med Charlotte och Amanda, efter att de har hurtat sig. Tills dess ska jag dricka te och äta mandarin.

2012-10-12, 16:57

Fredagfredagfredag. Hela dagen lång. Underbart!
Köpte te och en bulle när jag och Lisa skulle paniktrycka in lite info i hjärnan. Trots det lilla jag gjorde fick jag in det jag behövde. Provet var över förvånansvärt fort, vet inte riktigt om det bådar gott eller ej.
Följde med Julia till stan och mötte sen upp mami. Efter att vi handlat på coop skulle jag packa in varorna i bilen. Pang! Knät hoppade ur led. Skrek lite panikartat innan jag lyckats få tillbaka det. Mamma blev mer rädd än mig tror jag.. Nu dunkar det lite. Men I'm alive and breathing so no worries!
Ikväll ska jag umgås med Lise. Laga middag, surra och bara vara. Låter det som den ultimata fredagen i mina öron.

2012-10-11, 22:51

Precis slagit igen böckerna för ikväll. Nu får det vara nog. Ska ta med mig böckerna till sängen. Men har planer på att göra en tidig kväll, så ska bara dra igenom det svåraste innan jag tackar för idag.
Sitter just nu och mumsar i mig fil och müsli. Müsli som jag gjorde precis innan middagen idag. Blev riktigt god faktiskt! Det, tillsammans med ett bröd som mamma bakade igår, fick utgöra dagens kvällsfika.
Imorgon är det som sagt fredag och den här helgen ska, efter lite ändrade planer, gå i lugnets tecken. Låter bra det. Har nästkommande helger fullbokade med roligheter så kan behöva lugn uppladning. Men, mer om det en annan gång.
Sovgott!

2012-10-11, 19:24

Måndag i mitt huvud, och imorgon är det freeedag. Can't believe it. Efter helvetesveckan som segade framåt i snigelfart så har den här rusat förbi. Bra det, för det betyder att lovet närmar sig and I caaaan't wait.
Idag befann jag mig på skolan för första gången på två veckor. Kändes imorse när jag steg upp.. Meeen dagen har ändå varit bra! Smidit planer, hängt med saknade klassisar och sett film. Nu sitter jag och försöker trycka in nk i min alltför sega hjärna. Längtar till imorgon eftermiddag när provet är skrivet och inlämnat. Nästa vecka väntar ett liknande prov, men den dagen den sorgen.
Igår sov Lisa här. Hon har blivit lite av en stammis på mitt golv. Jag gillar det! Medans jag läste engelskabok roade hon sig med min kamera. Och med tanke på bilden hon la upp på mig känner jag att det faktiskt är helt befogat att lägga upp dessa. Fast till skillnad motför hur jag såg ut så är hon ju ganska attraktiv.
Better get back to work now, if I don't want an F on the test tomorrow. Which I really don't.

2012-10-09, 23:32

It feels good to think about you when I’m warm in bed. I feel as if you’re curled up there beside me, fast asleep. And I think how great it would be if it were true.

2012-10-09, 22:37

Helt ärligt så har jag inte fått särskilt mycket bortgjort idag. En (eller egentligen två) grej är struken från listan. En ynka pytteliten grej. Har istället skrattat i sinne, surrat i telefon och skrattat ännu lite mer. Satan vad roligt man kan ha alltså!
Nu har jag dock tänkt vara duktig och lägga mig i sängen med 24/7. Ska beta av sida efter sida. Har alldeles för många kvar. Får i alla fall sova lite längre imorgon, börjar halv tio. Har planer på att ändå stiga upp i tid, så att jag kan göra mig en god frukost. Längesen jag gjorde det sist. Frukost som är min favorit.
Sovgott!

2012-10-09, 16:07

Hejhej vänner. Tisdag idag. Klockan har slagit fyra och min mage har slagit om till middags-mode.
Sitter i sängen inlindad i en filt. Växlar mellan höger och vänster. Växlar mellan engelska och nk.

2012-10-08, 22:30

Ibland är det dagar då jag går omkring i ensamheten. Då det känns som att jag är ensammast i världen. Ingen förstår mina tankar. Ingen förstår vad jag menar.
Dagar som dessa så är alla i vägen. Dagar som dessa så är jag helst själv. Fast jag nog mest skulle behöva en kram. Eller allra helst sju. Dagar som dessa orkar jag inte förklara vad det är. "Jag är bara trött". "Det är inget". Dagar som dessa önskar jag att någon skulle stå vid min dörr med öppen famn, en axel att luta sig mot och ett öra att lyssna med.
Oftast finns det ingen egentlig anledning till mitt humör och min känsla. Den bara finns där. Det behöver inte ha hänt någonting. Ena dagen är man gladast av alla, andra dagen mindre glad. Så är livet, gissar jag.
Det jag pratar om är ensamheten inom oss. Det låter deprimerande, det ser jag. Men så menar jag inte.
Dagar som dessa blir varje liten grej, som en bra dag inte betyder nåt, världens undergång. Det kan kännas som värsta tänkbara nederlag att man knappt får en blick eller ett hej från klasskamraterna när man kommer en morgon. Trots att det är måndag, klockan inte ens har slagit åtta och alla halvsovande lyssnar på musik. Mamma kanske inte lyssnade på det man just sa. Men mammor är mammor, de kan inte alltid lyssna. En dålig dag kan det faktum att det inte finns något balsam vara tårframkallande.
Dessa dagar är på sitt sätt fina. De gör att man måste ta tillvara på de dagar då man får ont i magen av lyckan som bor där. Dessa dagar är en del av livet lika mycket som alla andra.
En sån där dag vill jag inget hellre än att lyssna på fin musik, sitta bland tända ljus, titta på fina bilder och läsa vackra texter. Då känner jag mig mindre ensam.

2012-10-08, 21:33

Jag ville höra sanningen.
Men ibland gör sanningen ont

2012-10-08, 20:18

Ja, mina vänner, jag har hittat tillbaka till min kamera. När jag rensade min gamla dator insåg jag hur roligt det är med bilder. Minnen. Så jag bestämde mig där och då för att bli bättre på att föreviga min värld. Kom knappt ihåg sist jag rört kameran tills jag startade den för ett tag sen. Senaste tagna bilderna var på min lilla tjej. Samma dag som hon lämnade mig för en sommar borta i Grekland. Det var med andra ord oerhört längesen.
 
Matbilder har ju alltid varit min grej, så här ovan har ni dagens hopkok. Nudlar med lax och räkor. Enligt mina syskon fick jag riktigt bra betyg. Det låter bra

2012-10-08, 17:03

Idag agerar jag kock. Någon måste ju se till att småskitarna i huset får i sig någon föda. Idag bjuds det på lax. Med vad vet jag inte. Det får vi se. Är inte riktigt en planerar-långt-i-förväg-kock snarare en slänger-i-vad-jag-hittar-och-hoppas-på-det-bästa.

2012-10-08, 15:49

Första praktikdagen är avklarad. Tiden bara sprang iväg. Tittade på klockan vid elva, sen igen vid ett och sen var det dags för mig att gå hem. Har inte gjort särskilt mycket, men en bra dag har det varit. Råkade dock svara "je m'appelle amanda" när en tjej frågade hur gammal jag är. Hehe. Har inte läst franska på flera år juuu. Lyckades faktiskt hjälpa några sen efter det. Så helt värdelös är jag inte.
Nog surrat om praktiken, ni lär få höra om den nog dessa nästkommande veckor.

2012-10-07, 22:22

Har suttit i mitt rum i princip hela dagen. Varvat plugg med att läsa bok och surfa runt på interneeeeeet. Har även umgåtts med världens finaste. Min pappa. Avatar i 3D har vi vilat ögonen på. Självklart har vi även sett solsidan, och Hellenius hörna. Älskar att ligga i soffan med pappa. Älskar honom, han är bäst.
Nu ska jag läsa lite ur min bok och sen slå igen ögonen. Imorgon börjar vår praktik. Och jag är lite spänd, haha. Ska vara på pitholm. Alltså med tonåringar. Behöver definitivt inte vänta mig att bli överfallen av kramar och teckningar. Det är en sak som är säker. Har ju dock världens absolut bästa handledare, så det lär bli bra.
Sovgott!

2012-10-07, 13:52

Lördag, igår var det lördag. En fin sån. Jag vaknade på bästa humör. Hoppade, bokstavligt talat, in i köket och kokade te till mig och Lisa. Bästa starten på dagen.
Efter en dusch och ett ombyte drog jag, mamma, lillasyster och Lisa in till stan. Lisa lämnade oss, och vi hade världens finaste dag. Kvalitetstid. Vi käkade lunch på krokodil, skrattade och kollade i affärer. 
Direkt från stan for vi till mormor och morfar för släktmiddag. Mysigt värre. Älskar att sitta där runt bordet hos dem. Hoppa mellan ämnena, äta, skratta och bara vara med dem jag älskar. Bästabästa.
På kvällen hängde jag och Charlotte hos Lise. Gillar att umgås med de där flickorna. Vi kan skratta åt gamla minnen, skapa nya och planera för framtida. Sånt där är så roligt. Att umgås med vänner man haft så länge man kan minnas. Man kan varandra utan och innan.

2012-10-07, 11:36

Söndagsfrukost i skuggan av tända ljus och bra musik.

2012-10-05, 15:40

Står i hallen och väntar på att mina friendos ska svänga in på infarten. Min fredagkväll bjuder på turnémiddag, som sagt var. Kommer bli grymt! Är taggad på att få lite socialt umgänge. Vet inte riktigt vad flickorna ska bjuda på, förhoppningsvis något gott. Nu kommer dem nog strax, så gotta go. Byyyye!

2012-10-04, 23:31

Har faktiskt haft en ganska fullspäckad dag. Eller ja, om man jämför med tidigare i veckan såå.
Har fått umgås med tre favoritflickor. Min mormor, min mamma och min Cajsa. Inte alla dar man får slå tre fluggor i en smäll. Har hunnit bjuda alla tre på fika, flamsat på colorama och lyssnat på en väldigtväldiiiiigt intressant föreläsning. Sen har jag och cajsa suttit i min säng och surrat. Om allt från min operation, till projektarbetet.
Det har varit en fin dag helt enkelt. Nu ska jag slå ihop mina ögon. Imorgon hoppas jag på att må ännu bättre, så jag kan äta trerätters med mina turnétjejer. Som det känts idag så ska det gå an. Äter söligare än söligast, men dem älskar mig ju som jag ääääär. Så de får härda.
Puss och sovgott.

2012-10-04, 17:29

Nella och jag tog oss, som sagt var, en promenad tidigare. Mycketmycket skönt. Musik i öronen och höstig luft i lungorna. Precis vad som behövdes.
 
Just nu diskuterar Filip och Fredrik konflikträdsla. De kan vara de roligaste två på planeten. Dör a little bit.
Jag, jag bakar kaka. Kanelbullensdag idag, vilket alla troligtvis redan vet. Jag iddes dock inte baka bullar. Men. Jag ville baka någonting. Så jag svängde ihop en sockerkaka, som har fått inspirerats av kanelbullar. Sockerkaka kanelbullestyle, a la amanda.
Nu ska jag ropa på min mami och bjuda henne på en bit. Hoppas den smakar!

2012-10-04, 13:23

Torsdag. Redan torsdag tycker säkert ni. För mig har det här varit den segaste veckan någonsin. Men jag är på god väg att vara tillbaka. Snart är jag mig själv igen. Idag har jag till och med lyckats få på mig riktiga kläder. Stort framsteg!
I nuläget ligger Nella och sover, medans jag surplar i mig min smoothie. Ska strax ta med mig henne på en promenix. Ska bli skönt, jag behöver frisk luft. När vi kommer hem ska jag avsluta skolarbetena och sen njuta av dagen. För nu har jag kommit till det stadiet, att jag faktiskt kan njuta av en dag hemma. Thank God! Äntligen på bättringsvägen. Ingen kan förstå hur lycklig jag känner mig. Life is great. 

2012-10-03, 21:39

Nu orkar inte min hals, mina öron och mitt huvud. Resten av skoljobben får vänta tills imorgon. Nu ska jag sova.

2012-10-03, 20:48

Min alldeles egna plats här på jorden.

2012-10-03, 18:33

Fick besök av både Ida och Lisa idag. Oh happy day. Lise kom även hon förbi en sväng.
 
Verkligen underbart att få lite sällskap och umgås med några av mina favorittjejer. När Ida for så försökte jag och Lisa  att plugga lite. Fick inte så jättemycket gjort, menmen.. Sånt man får ta. Sitter i skrivande stund med ett öppet worddokument som jag håller på med. Tog mig en liten paus. Ska bli skönt när jag kan stryka det från listan, så ska strax återgå. Jag har dock inte särskilt mycket kvar.
 
Har även hunnit med att städa mitt rum, så nu skiner det. Underbart! Älskar mitt rum. Så precis som jag sa igår, så har jag tagit tag i mitt liv. I alla fall litegrann. Projektarbetet? Det tar vi imorgon. Då jag förhoppningsvis mår ännu bättre. 

2012-10-02, 23:24

Den här tisdagen har varit värdelös. Helt onödig. Ska dock inte klaga, det ger inget. Såå vi lämnar det och glömmer att dagen ens har funnits. Deal?
 
Vi hoppar direkt till onsdagen, vilket jag hoppas blir en bra dag. Kanske inte en dag värd att minnas, men en bra dag. Jag har planer på att åter ta tag i mitt liv. Jag ska jag ta igen lite skolarbeten. Har även tänkt ta tag i projektarbetet, på riktigt denna gång. Dagens höjdpunkt blir förhoppningsvis att Lisa kommer hit. Finafina Lisa. Hoppas det. Det skulle göra min dag!
 
Allra först ska jag dock sova. Sov inte alls gott igår, och trots mina tre sovstunder idag så är jag fortfarande trött.

2012-10-01, 17:45

Nella ligger och drömmer vid mina fötter. Tur att hon finns. Då slipper jag vara helt ensam i veckan. Idag har vi legat i soffan hela dagen. Sett avsnitt efter avsnitt av vänner.
 
Nu har mamma precis kokat mig en tekopp. Den ska få svalna, sen ska jag njuta. Idag har jag förövrigt ätit riktig mat! Önskade potatismos, och oj så himla gott det var. Hemgjort mos kan vara något av det godaste som finns. Lyckades även få i mig två bullens varmkorvar. Satt fint. Och har kvar massa rester, så ska leva på det. Fruktansvärt less allt sött såsom nyponsoppa, glass, saft, yoghurt, saftsoppa. Ja allt såntdär.
 
Känner redan att maten gett mig energi. Imorgon kanske jag till och med lyckas göra något mer än bara hänga här i soffan. Det vore något. Ska försöka få lite ordning på mitt rum, eller kanske plugga. Vi får se. Lär bli bra hur som helst, bara jag tar mig upp härifrån.

2012-10-01, 14:15

1. Är du singel? Japp.
2. Är du lycklig? Jo , skulle kunna vara lyckligare, men sånt ska man inte tänka på. 
3. Är du uttråkad? Yes indeed
4. Är du ledsen? Njaa, är så hungrig att jag skulle kunna gråta över vad som helst just nu. 
5. Är du italienare? Sì, assoluto. (Kan hända att jag googlade det dära)
6. Är du gravid? Nope.
7. Är du full? Askalas.
8. Är du en cooling? Coolast i stan
9. Är du från Irland? No I'm from Italy, remember?? 
10. Är dina föräldrar gifta?
 Nej.

 

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet inte riktigt.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, men vem har inte? 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade?
 Självklart jaaaaa.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
 Haha ja. 
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare?
 Tror inte det, och han skulle ju inte vara så hemlig då.
7. Är du kär? Nej...
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut!

 

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon.
3. Katt eller hund? Hund. Rädd för katter.
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner. De är det finaste som finns. 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Av två onda ting, cola.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på humöret. Gillar bådaaaaa 
8. Pengar eller lycka? Lycka, såklart. 
9. Dag eller natt? It depends 
10. MSN eller mobil? Mobil

 

10 "Har du nånsin…"

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Är ju världens bästa barn, så smiter aldrig
2. Brutit ett ben? Nejnej, dock önskat det flera gånger. 
3. Gjort nåt du ångrar? YOLO juuuuu
4. Hoppat Bungee Jump? Nope
5. Ljugit för någon du tycker om? Alla har väl dragit en vit lögn någon gång??
6. Ätit en hel tårta? Tror inte det, är mer den som bakar än käkar.
7. Gjort bort dig offentligt? Hahaha jag är expert inom det området.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ha ha. 
9. Gråtit när ett husdjur dog? Japp, till och med när min trebenta groda dog.
10. Velat försvinna? Ja..

 

Skit

 

1. Vad såg du på tv sist? Vänner!
2. Vems blogg läste du sist? Minns ej?
3. Vad åt du sist? Lite glass 
4. Vem pratade du med sist? Mamma
5. Vem ringde du sist? Mamma 
6. Vem messade du sist? Lisa
7. Vad läste du sist? PT
8. Vem pussade du sist? Det är ett mysterium. (yoloooo, visst lisa??)
9. Vem kramde du sist? Lisa
10. Vem bjöd du sist på något? Bjöd Lisa på frukost igår.  
11. Vad köpte du sist? Glass, och hyrfilmer i lördags.

RSS 2.0