2011-09-11, 15:37


Förra veckan i målartagen.

I fredags for jag till stan och mötte upp Hanna vid två. Vi tittade i affärer och fikade. Hade tre påsar när jag kom hem, vet dock itne om allt får stanna, we'll see..

Hur som haver så tänkte jag försöka visa upp både det jag köpte i Grekland och det i fredags ja även sånt som jag inte visat tidigare i sommar. Så lär bli en hel del :) Första inlägget kommer upp senare idag. Tidsinställer det, för ska plugga och sen ska jag (såklart!) till Linda och Micke :D Är sååååååååå glad för att de befinner sig i Sverige igen :)

Fick krama på mina sötisar igår, förhoppningsvis får jag göra det även idag!


För några dagar sen satt jag och tittade på filmer jag spelat in på min tjej. Igår fick jag krama, mysa och prata med henne. Gårdagen var den bästa lördagen på ett bra tag.

Egentligen skulle vi varit på rönnskär på kräftskiva, men jag är inte alls ledsen för att det inte blev så.

Som sagt var så var gårdagen underbar! Kladdkaka som syster bakat och te med bästa sällskapet. En sovande tjej på armen och en busig pojke i knät - precis som jag vill ha det!

God morgon söndag 11 september


Sitter i soffan klistrad framför sändningarna om world trade center. 10 år sen nu, känns inte som att det gått så lång tid..

Dagen som jag väntat på ett bra tag nu ♥


Kofta från Kappahl (!), ny - visar sen!
Linne från HM
Jeans från Levis
Bälte från Pieces, armband från Indien, namnhalsband, norrbottensring

Vet ni vad vi ska göra på ett tag? Vi ska styra kosan mot Linda och Micke Äntligen! Som jag längtat och saknat de fyra.

Haha, tror aldrig jag haft så många hjärtan i ett och samma inlägg ;)

It's raining outside of my window.


Himlen öppnade sig just och det kom världens skyfall. Jag har första parkett här i min säng. Lovely! Har saknat ett stort fönster i mitt förra rum så detta är underbart!

Detaljer från mitt rum!!

Nu har jag inte bara lördagen att se framemot, 27 september är också ett datum att längta efter!!

Sitter och väntar på att syster ska slänga fram maten. Kyckling blir det idag, mer vetjag inte. Men hon är bra i köket lilltjejen min. Så gott kan jag garantera att det blir!


Världens bästa vän aka. Elinfelin har varit här idag! Underbart :)

 

Och snart är jag inte längre hemlös, känns grymt! Lite lister och lite färg så är det klart, eller i alla fall grunden på rummet. Sen ska jag bara fylla det med massa fina och nödvändiga (såsom säng etc.) grejer.

 

Kvällen ska jag spendera i soffan, tablån är densamma som förra veckan.

 

Nu - Lite Camilla läckberg innan middagen.

Måndag 22 augusti 2011


Milkshake och pommesfrites (+ lite chips i väntan på maten..) är inte en helt fel lunch efter en förmiddag i poolen.

Balkongmys medans de övriga slumrade.

+ svampsås = supergott!

Kameran var itne särskilt aktiv denna dag, som ni ser.

2011-09-06, 16:08


Räknar dagarna....

Både igår och idag har jag varit hemma från skolan. Huvudvärken from hell och frossa, halsont och allt annat därtill.. Får hålla tummarna för att jag kan åka dit imorgon.

För tillfället är jag boendelös eller nästan i alla fall. Jag har inget rum för tillfället och mina grejer är överallt. Har ockuperat upp halva Robins rum, hela datarummet och Filippas säng. Just nu längtar jag tills allt är klart. Fast fint blir det, jättefint!!

I våran kyl trängs just nu två (olika sorters) äppelpajer, några äppelbakelser, en kryddrulltårta med äpple och äppelkräm. Äppelsäsong, månntro?

Hoppade rätt rejält mellan ämnena där känner jag.. Men just nu orkar jag inte bry mig. Skulle mer än gärna slippa sitta vid datorn just nu. Men måste plugga så har inget val.. Bäst jag återgår till det nu!

Lösenord och dagens sysselsättning.


Idag har jag målat, rivit tapeter, slipat, skruvat och ätit, ätit och ätit.

Dagen till ära hade jag gjort en utbakat fläta. Kompenserade förhoppningsvis upp min klädsel (svarta snickarbyxor och gul salta katten tröja, se ovan) Lite lördasgfin måste man ju vara, eller hur? :)
Lösenordsskyddat kändes kanske lite väl att ta i. Så nu är det borta. Vi får dock se hur mycket uppdateringar det blir.

Just nu längtar jag till nästa lördag. Oerhört mycket!
RSS 2.0