2015-02-28, 16:40

Hejhej /mvh skelögdsmandy. WHAZZZUUUUP. Tjena hejhej. ANNARS DÅ???
 
Är på RYSLIGT bra humör. Haft en så fin vecka!!! Och drömhelgen förra helgen. Bara myyyys och fina människor. Jag och Håkan mööös på fredagseftermiddagen och drack vin. Livet vafan. Sen käkade jag middag med två favvisar. Fyllde även helgen med en skotertur!! Ännu mer middag. Mysmorgon med lillvovven. KALAS för mina numera 21 år!! Fältstudie i bästböle. Och massa annat mys. På tisdag hoppade jag på lillbussen mot staden igen. Allt var så fint. På riktigt drömhelg. Ta en titt vettjaaaaa:
Sen jag kom tillbaka till staden har jag hunnit med kalaaaas även här och ännu mer fikamys. Pluggat massa med mandyyyy. Idag har jag hängt med Sara och Azi och köpt blommoooor. NU ska jag bättre på sminket som är still going strong sen torsdag:):):) Bra att en är fräsch:):):) OBS! har duschat bara inte ansiktet pga orkar inte sminka mig grundligt ehe. Ska dricka en liten öl också mmmmm. SEN cykla till Azi innan vi ska på middag med tjejerna. Ikväll ska vi se Alina Devecerski på Rex. Där jag numera tar mig ut lagligt. DEN NI!
 
PUSS OCH KRAM!!!!!!!!!!!!!

2015-02-16, 21:56

På fredag åker jag hem till lilla staden. Där mina människor bor. Jag längtar så. Efter att få kramas med de jag älskar mestmest. Ska kramas så mycket. Mest längtar jag efter mina småsyskon.

Min lilla lillasyster har fyllt fjorton stora år sen sist vi sågs OCH idag tagit bort sin tandställning!!!! Det är så fint! Har pratat med henne i telefon idag och det är alltid så fint. Längtar så tills jag får brotta ner henne och höra vad som händer i hennes liv.

Sen har vi den där lillebrorsan. Han som jag älskar så mycket så mycket. Som ringer mig när jag sitter nere i mörka källaren på ub och berättar att han fått ett nytt jobb!!!!! Att han ska bli en bankman nu. Att han ringer till mig först gör mig så gråtmild och kärlekig att jag inte vet vars jag ska ta vägen.

Jag är så stolt över mina syskon att det inte finns några gränser, jag smäller av i stolthet. 

Snart får jag krama på dem! Tänka sig. Att en kan ha så tur med småsyskon. Att en kan älska någon så mycket.

2015-02-15, 17:09

Hörrni mina små pärlor, HEJ.
 
Är det bra där ute i landet?? Åh ja det hoppas jag. Hoppas gårdagen, och resten av helgen, var till belåtenhet för alla. Att ni fick vara med era nära. Hoppas ingen kände sig ensam. Det är det värsta. Det är ingen värd. 
Jag hade bästa dagen! Bästa helgen! I fredags käkade vi burgare och drack öl på rock and roll, sen kikade vi på basket. Vi hängde på pilgatan och drack massa vin och öl mmmm innan vi gick ut på lokal!
Igår låg jag i sängen länge och käkade frukost med fint sällskap. Sen gick jag och Azi till henne där vi fixade naglar och snackade skit om fredagskvällen. Tjejerna joinade oss och vi skrattade massa. På kvällen styrde vi plockmat och rödvin mmmmm. Sen drack vi öl på tc, såg lite random bastards och skrattade med härliga boiz. FIN HELG!!!
Nu dricker jag te, läser bok och lyssnar på musik. Planerar veckan och kikar på folk som hänger på torget.
 
Älskade lilla helg. Dig ska jag älska för evigt.

2015-02-12, 20:41

Har sen klockan var cirkus halv åtta väntat på att få sova??? Vandrat av och an i lilla lägenheten. Satt inne på toan i becksvart mörker och hängde på instagram i 45 minuter????? Annars så har jag diskat efter middagen och rappat framför spegeln. Allt är väldigt oklart..... Imorgon är jag ledig. Ska läsa lite, plugga lite, städa lite och hänga mycket. Med massa nice peeps. NU ska jag läsa lite bröderna lejonhjärta och sen SOVAAAA åh mmm vad underbart. Längtat sen jag vaknade imorse<3

2015-02-11, 20:45

Hej mina små stjärnor! Här sitter jag i min lilla djungel på lillgolvet. Älskar växter:):):) Ska nog flytta in i ett växthus:):):):)
 
FASEN vad tiden går fort??? Alltså sinnes ju!!! Just nu hänger jag mest på uni, läser böcker eller skrattar med mina vänner. Planerar livet rätt mycket också! Har en del i pluggväg men alltså FAN vad kul detta är!!!! Känner verkligen hur jävla roligt det är att lära sig.
 
Idag använde jag mitt umu-kort för första gången pga är ju rätt brutalt tekniskt efterbliven eheee. Vad jag lånade??? JO ni! Det blev "bröderna lejonhjärta", "tsatsiki och morsan" samt "trollvinter". Obs! det är alltså min kurslitteratur. Idag har jag även läst sex stycken bilderböcker:):):) Bland annat "mamman och den vilda bebin" och "när prinsessor åker på semester". Igår hade vi ett seminarie där vi diksuterade allas vår Astrid Lindgren mest hela tiden. VI får alltså högskolepoäng för detta??? Himla fin grej.
 
Jamen hörrni nu ska jag läsa några sidor i en liten bok och sen se ett avsnitt av "Gift vid första ögonkastet". Blivit besatt av detta program???? Gråtit orimligt mycket och känns som att en KÄNNER dessa människor. Vill verkligen att de ska fortsätta vara gifta och bara LEVA tillsammans. Ojojoj.

2015-02-09, 18:43

Låt efter låt rullar förbi på spellistan. Artister och låtar som alla har en underton, en svag melodi av dig.

Jag älskar dessa låtar, djupt och innerligt. Precis så som jag älskar dig. Precis så som jag saknar dig.

2015-02-06, 15:56

vad har du på dig?
jeaaans, tjockisar och stickad tröja.

hur mår du?
jag mår kanonbra! lite småsaknig men kalasbra annars!!

vad önskar du just nu?
jag vet inte???? att jag skulle få besök i helgen. eller kanske inte, pga har mysiga planer. så eh, jag vet inte. önskar allra mest bara att jag hade en alldeles egen lägenhet. annars mår jag så BRA.

vad har du ätit idag?
fil och flingor med blåbär mmmmmm imorseeee. en riskaka och apelsiiin till mellis. lite mer fil till lunch ehe. har ännu inte käkat middag. bör kanske ta tag i att bestämma det.


vad ska du göra imorrn?
ska käka lunch med finisar. mysa mest hela tiden pga lööördag. och ha en myskväll med fint sällis. FINT.

och på söndag?
plugga lite och promenera samt laga mat, koka äppelmos och myyyysa känner jag för.

vem saknar du?
mamma och bästis. alla dagar i veckan.

senaste köp?
massa maaaaat mmmmmmm. var på maxi med daria och minna i förrgår:):)

vad skrattade du senast åt?
gamla ljudklipp med farao. alltså bästa skratten!!! gick över torget och började skratta rätt hetsigt och högt. folk kollade lite snett pga var ju själv:):):)

vad grät du senast åt?
grät för en stund sen pga förkyld, trött och saknig.

vem sov du senast med?
en gullig en:)

vad läser du just nu?
kurslitteratur:/// och när tiden finns roligigare skönlitteratur såsom "ett egenmäktigt förfarande".

senast sedda film?
en konstig en om gospel som vi såg på bussen från hemavan.

vilken svordom använder du mest?
fan, jävlar, helvetes. svär cirka hela tiden

vem var den senaste som ringde dig?
mamma. eller någon av alla telefonförsäljare som valt att hetsringa till mig senaste tiden:):)

har du dejtat någon av en annan religion?
gick på en dejt med en kille i alanya en gång! han var kanske av en annan religion. vet iiinte

senast 3 inkomna sms?
"<3"
"Men FYFAN FÖR DIG. Sadface."
"Haha men kul :D snackar ni nu eller? :)"

vad stod de i ditt senaste skickade sms?
"hahah åååh jaa!!! och en KOOO. haha ja det äger"

vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
engelska!!!

vilken är din favoritfrukt?
apelsin!!! mango! hjortrooon (obs! inte frukt) banan mmmmm. vattenmelon!!! älskar cirka alla<3<3

vilka kändisar har du blivit jämförd med?
ingen?? tror jag. 

vad är du rädd för?
är allra mest rädd när någon hotar att skjuta en snodd på mig, annars är katter och att känna sig ensam det mest skrämmande jag vet. eller att någon jag älskar ska skadas eller bli sjuk.

en person du tycker är snygg?
tycker att byggarbetaren som just gick förbi mitt fönster var rätt HET. trist grej var dock att han precis mötte sin flickvän och hånglade upp henne://

blir du lätt svartsjuk?
njaaaa??? jag vet inte????

din favoritkaraktär ur en serie?
hela vänner-gänget<3<3

vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
någon av alla cirka tusen gruppchatter. fett less facebookchatten hehehe.

vilket språk hade du velat lära dig?
ryska. eller franska, italienska, spanska, portugisiska.

vad för sorts killar faller du för?
de som har bra hår och tycker om att skratta.

vart vill du åka just nu?
längtar så till påsken just nu. ska kramas med familjen och vara ute hela dagarna.

vad önskar du dig i julklapp?
julklapp??? är februari ju toklista ojoj. fyller ju dock år snart hihi. då vill jag ha massa kramar och en stor fruktsallad. kanske en blomma. men allra helst massa kramar.

2015-02-02, 20:49

TJÄNA babes!!! LÄGET FAN????? En annan är så trött och förkyld att hon somnade efter en förmiddag på uni och sov så länge SÅ LÄNGE. Kan tänkas att hon vaknade och trodde det var morgondagens morgon. VET INTE.
 
JAMEN hörrni. Vad har ni gjort i helgen???? Jag har blivit insnöad i en liten stuga med fina peeps och sen även infryst. Har druckit choklad och minttu till frukost och druckit massa öl/cider/vin på after skin. Dansat på bord och skriksjungit gamla klassiker. Har hängt i soffor och kokat korv klockan fem på morgonen. Träffat jordens bästa människor!!! Sovit cirka ingentiiing. Åkt skidor i snöstormig backe. Ramlat gatorna fram och parkourat nerför fjället efter krogbesök. Käkat på "fjälls kitchen" och skrattat så mycket att jag och viktor blev förbjudna från att snacka med varandra pga ingen orkade med vårt skratt:):):):) Kramats, dansat, rappat, pussats, tatuerat mig, skrattat ännu mer. Haft det allmänt BÄST bara. Fan vilken fin helg. Vad vi skapat minnen. 
 
Tack för det mina vänner, hemavan, tärnaby, högfjällshotellet och alla underbara personer som bara ÄGER
RSS 2.0