Köksglädje och matprogram.




Idag har jag sett liiite väl mycket tv. Men det har ju varit såå mycket bra! Eller hur? Och visst får man ha såna dar, utan dåligt samvete?

Förutom de program jag nämnde tidigare så har jag sett true talent, Leila bakar i Frankrike och Middag på 30min med Jamie Oliver. True talent var lika bra som tidigare. Jag blir tårögd hela tiden och hejar på allihopa. Vilket program, love it! Idol kan slänga sig i väggen.. Leila bakar i Frankrike inspirerade till tusen. Vill baka nu nu nu nu. Sen inspirerade Jamie Oliver en himla massa också. Vill även laga mat nu nu nu nu..

Ska be om att få laga morgondagens middag tror jag, sen har vi ju en massa äpplen som måste omhändertas! Hmm...

Go'a grejer!


4 stjärnors middag följt av halv åtta hos mig, i kombination med Nella och maarabou daim.

Storshopping på akademibokhandeln!


Slutade skolan 11.35 så åkte in till stan en snabb sväng. Köpte inget kul (enligt er, hehe) en almanacka, ett ämnesblock, en penna och bäst av allt Camilla Läckbergs debutroman Isprinsessan. Kan knappt vänta tills jag kan börja läsa den, håller redan på med en annan bok så ska läsa ut den först.

Sen jag kom hem har jag börjat göra i ordning i mitt rum, storförändring på g :D

Funderar på att sluta blogga, vi få se...

Söndag 21 augusti 2011


Godaste glassen, smakade mixade jordgubbar!

Dålig bild på underbar souvlaki och ännu mer underbar potatis!

Ghost whisperer ♥




Idag har jag hunnit vara med mormor och plocka äpplen hos farmor, handlat med mamma, bakat äppelpaj, packat upp helt och hållet och en del annat.

Nu fastnade jag framför ghost whisperer på väg till dusschen. Älskar det! Håller på att somna där jag sitter, så vet inte om jag ids se hela programmet. Håller på att somna där jag sitter. Känner även att näsan rinner och har aningens ont i halsen. Får hoppas att det bara är för att jag är trött och det är kväll. Har inte känt nå tidigare så!

Sovgott!

My god så himla bra, video, låt, text. Allt!

σ 'αγαπώ, Ya tebya liubliu, Je t'aime, Te amo..



Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för lite snusande, lite bus, lite Mickey, lite springande, lite mys.
Jag saknar er, som så många gånger förr..

This little light of mine, it's shining for you


Hade det supermysigt hos mormor och morfar. Som alltid! Vi satt ute och pratade, men efter ett tag började vi (läs jag) frysa så då gick vi in och jag och mormor drack varm mjölkchoklad och doppade kardemummaskorpor mina favoriter!

Nu har jag just sett Svenska hollywoodfruar, himla kul att det är tillbaka. Äter lite fil och hjortronsylt framför MTV VMA för tillfället, i brist på annat... Ska dock strax krypa till kojs, är riktigt trött.

2011-08-29, 18:08


Hej mina kära vänner!

Första skoldagen gick fort, trots att vi hade en ganska så lång dag men en bra sådan :) 8.10 hade jag min första lektion av diet och dietikmatlagning, kul! Maten, och framförallt brödet vi gjorde blev faktkiskt riktigt gott! Andra lektionen väntar imorgon 9.20 och då står rysk laxsoppa och smulpaj på menyn!

Nu ska jag åka ner till mormor och morfar en stund var planen.

Stars and Stripes

Himla fin och mysig tröja! Påminner litegranna om den här. Den är dock snäppet finare, och dyrare. Vet dock inte riktigt om den känns så jag? Ääh, provar den nog om jag ser den på stan, så får vi se :)

Söndagsmys med finaste vännen!


Charlotte for hem för en stund sen och jag ska bara duscha sen hoppa i säng. Första skoldagen, för mig, imorgon. Känner mig inte alls förberedd, har inga block, inga pennor, ingen kalender.. Får fixa det imorgon efter skolan eller senare i veckan.

Hur som haver så var både jag och Charlotte riktigt trötta så vi höll oss i soffan. Framför 13 snart 30! Jag bjöd på Chailatte och min snabba äppelefterrätt.

Ska se om jag fotar shoppingen imorgon eller om det blir ett senare projekt, ni lär märka vilket.


Kram och godnatt!

Min smarta, älskade lillasyster ♥


Lite shopping blev det allt under veckan, ska ta och visa det i veckan :)

Sitter och väntar på att Charlotte ska komma hit, hon lär komma vilken sekund som helst.

I brist på annat att göra så sitter jag vid tvn med Filippa. Hon har trycken, så vi har just sett ett naturprogram om isbjörnar och nu är det Life, som är någon annan naturserie. Medans jag själv vill se reprisen på svenska Hollywoodfruar... Flickan där är gode så jäkla smart, hon prenumererar b la på illustrerad vetenskap och läser dessa från pärm till pärm. Hon är precis som mig med andra ord ;)

Lite Camilla Läckberg på det här!


När vi var på kupan inhandlade jag dessa två böcker. Tog med båda för att läsa på stranden. Men läste bara tyskungen (Fia lånade den andra och jag började på en annan) och jäklar vad bra. Så himlahimlahimla bra, älskar den!! Ska lätt läsa fler böcker från henne senare!

Lördag 20 augusti, i bildform.


Det obligatoriska korsordet.

Det obligatoriska isteet.


Dessa skor är beresta och välgådda ska jag tala om. Malta, Paris, Österrike, Stockholm, Göteborg och nu senaste - Grekland!

2011-08-27, 18:15


Sitter nere i mitt rum och myser i min nya blåa Björn Borg myströja. Det är en sån där obligatorisk köpa utomlandsgrej, tjocktröjan! I säkerhetskontrollen spanar dem nog efter tjocktröjor och när de ser den förväntade varan då är det fritt fram för resenären att dra en sväng i taxfreen. Om det motförmodan inte skulle finnas en tröja, ja då får troligtvis resenären antingen köpa en i taxfreen eller helt enkelt bli stannandes i landet. Himla tur att jag snappade åt mig denna igårkväll med andra ord!

Nu ska jag traska upp och smälla i mig några kroppkakor. Som jag längtat efter denna stund. Mumma!

Hemma igen, efter en vecka i Medelhavet.


Hej mina kära vänner!

Efter en vecka på betydligt varmare breddgrader har jag nu landat hemma i Svedalarike igen. Vi har haft en toppenvecka, verkligen! Ska visa massa bilder och sådant senare! Just nu sitter jag och dricker te ur min nya mugg, förövrigt så är även teet inköpt där, som jag köpte på Starbucks i Chania :)

Är jäkligt trött, bussen hämtade oss 01.40 inatt och jag hade vilat/sovit i ungefär en timme då. Bussen tog oss till flygplatsen där vi fick vänta tills dess att planet skulle lyfta 05.10, det blev dock lite tidigare. Tack och lov! På planet sov jag av och till, så ska nog vila ögonen en stund  nu :) En film eller nån serie att somna till lär det bli!

Som sagt var så bjder jag på bilder senare :)

Nya gröna (och sköna) byxor, tidsinställt


Dessa byxor (som inte alls är sådär glansiga, blixtens fel) var en av de grejer som fanns i min svarta påse.

Jag hoppas på att få läsa hela jäkla boken.

Sista inlägget på ett tag...


Jag saknar min tjej himla massor just nu.

Jag kommer inte kunna uppdatera något mer förrens nästa vecka nu. Jag har inte heller haft tid att tidsinställa några inlägg. Så fram tills nästa vecka kommer det eka här..

Idag var jag förbi skolan och lämnade min ledighetsansökning. Fick med mig mitt schema hem, så nu vet jag vad jag har framför mig i år. Har även varit förbi mormor och morfar där jag storfyndade! Fick mig ett par levis-jeans, som jag snabbt klippte av och vips hade jag ett par levis-shorts! En svart kjol, en jeansväst - även den från levis och ett par hängselshorts i jeans. Underbart! :)

A black bag


Igår var jag in på hanzens en sväng. Hade ett presentkort som gick ut när vi är borta så ville använda upp det. Hittade två grejer som jag sökt länge, det bästa av allt var att jag bara behövde betala en mellanskillnad på 19kr för allt. Visar senare vad påsen innehöll :)

SATC


Efter att ha sett klart hela andra halvan av serien så har jag nu övergått till första filmen. Har hört att det ska komma en tredje film, fast dock med andra skådespelare eftersom att den ska föreställa tjejerna (kvinnorna) i deras ungdom. Vi får se hur det går.. Lär dra ner allt, fast vem vet?!

The last few days...


Inte tror ni väl att jag åkt redan? Nä fortfarande sitter jag i regniga, gråa Sverige. Men inte länge till :D Väskan i mitt rum är i stort sett helt packad. Bara det där sista-minute-kan-vara-bra-att-ha som fattas.

Under de senaste dagarna har jag besökt farmor, ätit palt, åkt till Luleå och teknikens hus förgäves och istället varit en sväng på storheden, sett alldeles för mycket satc, saknat greklandsresenärerna oerhört mycket och en himla massa annat.

Jag kommer troligtvis inte uppdatera något förrens vi är hemma. Har i stort sett noll inspiration. Får hoppas att solen och värmen hjälper mig med det ;)

Ska se om jag hinner göra några tidsinställda inlägg :)

Sex and the city, igen!


Har ännu en dejt med mina fyra vänner. Har haft huvudvärk hela långa dagen så gjorde mig god varm mjölkchoklad med kardemumma och grädde!

We're going to Greece baby!


Som ni nog har förstått så har jag suttit och jagat resor de senaste dagarna. Därför har min datatid gått åt till detta. Men nu är allt bokat och klart, så efter många om och men sticker vi senare i veckan till varmare breddgrader. Närmare bestämt Grekland och Kreta! Lär bli underbart :D

Ny sjal!


Ny sjal som jag köpte förra veckan. Helt underbart mjuk, fin och skön. Älskar den :) Här och här har jag på mig den!

Bilder från gårdagen!


Morfars berömda svampsoppa. Ser inte mycket ut för världen men ojojoj vad god den är!

Nu har dem åkt vidare, till granholmen, så nu har jag helt tomt schema. Sitter med syster min och tittar, tittar, tittar och söker, söker, söker. Ni kommer fatta strax, mest troligt imorgon ska inte säga så igen, har redan lovat det så många gånger.

Min nya knallrosa kavaj, inhanlad på kupan!


Jäklar så himla dålig bild. Kavajen är i alla fall exakt samma färg som mina converse. Verkar ha fastnat för den färgen. 30kr och det var inget att fundera över!

Måste kanske tillägga att jag fick den av bästa mami. Så hon inte blir sur och tar tillbaka den ;)

Allt känns så underbart just nu, som att inget kan gå fel och att allt går som jag vill. You gotta love life!


Inte min vackraste bild, men den bjuder jag på ;)

Som vanligt så lyckades mami få till en underbar middag.

Den vackraste, finaste och bästa människan jag vet. Hon som jag älskar mest

Don't kill me mama..

Jag och Filippa sitter och är alldeles för exalterade och glada för att kunna sova. Allt känns så underbart just nu, helt otroligt!

Idag har vi varit på kupa, dollar, em, jysk och lite sånt. På kupan fyndade jag fyra grejer (dock "bara" ett klädesplagg), kan visa er strax :)

Nu ska jag hämta müsli och yoghurt, min mage kurrar litegranna. Trots all mat vi tryckt i oss ikväll, ni ser ju ovan!

Fredag 12 augusti 2011


Jag och sis har ett litet uppdrag som vi sitter med nu. Sååååå himla kul! Kan knappt vänta tills det är klart, berättar senare! Haha, det är samma grej som jag snackat om huuuur länge som helst. Men snart är det klart och jag berättar då. Promise!

Ny header, som ni ser!


Dagen har varit toppenbra! Men som ni nog märkt så har uppdateringen varit låg, vilket självklart berott på tidsbrist. Lär inte hinna med så mycket uppdateringen under helgen. Vi har inget späckat schema eller så. Men jag träffar dem högst två gånger per år. Så vill liksom passa på, som ni nog förstår :)

Ska dock försöka vara aktiv med kameran. Men lovar inget, brukar ofta rinna ut i sanden eller glömmas bort.

Nu ska jag sova, sover nästan redan. Sovgott!!

Jag saknar dig, helt enkelt.

Till det här inlägget finns ingen passande bild, inget som på något vis kan visa hur mycket du faktiskt saknas här hos oss..

Idag (tekniskt sett igår) så var det hela 6år sen min älskade farfar gick bort.

Det var därför jag skulle till kyrkogården idag. Jag ville hälsa på honom, se hur han har det och bara säga hej. Men jag hann inte det, tyvärr. Istället ska jag dit imorgon.

Jag tänker inte så ofta att jag saknar dig. Men det gör jag. Varje dag. Det var så länge sen du försvann att det numera är vanligare och mer "normalt" än när du var här. Tyvärr har det blivit så. Jag har tänkt på dig varje dag i flera veckors tid nu. Jag har tänkt att jag ska hälsa på dig. Men det har aldrig blivit av riktigt. Jag har väntat till idag, den 11. Din dag, fast tvärtom.

Jag älskar hur rädd du var att vi skulle svälja fel, jag älskar hur din makaronivälling smakade som ingen annans kan, jag älskar hur du alltid såg till att jag fick mig en fläskbit och hur du alltid satt vid tvn när man somnade och vid köksbordet när man vaknade. Man behövde aldrig fundera. Men främst av allt, så älskar jag dig.

Jag lovar dig farfar att jag ska bli bättre på att hälsa på farmor, jag ska ringa henne oftare. Jag ska ta hand om henne, åt dig.

Jag saknar dig farfar, mer än jag gjort någon gång de senaste åren.

Rysslandsbesök på ingång!


En av anledningarna till varför jag är så himlahimla glad idag är att ikväll så får vi Kandafrämmande. Hela 10 dagar ska vi få ha dem på nära håll, fast det är endast helgen de ska spendera här hos oss. Men ändå! Så idag ska jag städastädastäda, åka och handla presenter till dem och även svänga förbi kyrkogården.

Detta är dock inte den främsta anledningen till min glädje, nä den tar vi senare! Fast jag ahr redan gett er lite hintar tidigare, så ni kan backa lite i arkivet kanske så fattar ni nog ;) Om inte så får ni kika in här senare :)

Nu ska jag hoppa i kläderna för jag och mami ska åka iväg till kupan, dollar och alla sådana affärer. Presentjakt på gång!

Imorgon


Imorgon mina vänner. Imorgon ska ni få höra varför jag är så himla GLAAAAAAD just nu!!

Sex and the city



Tänkte ta och umgås lite med mina kära vänner - Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Var ett tag sen sist och hörde att de ville träffas!

Två surströmmingsklämmor och en vinbärsruta senare så håller jag på att storkna..


Surströmmingen satt precis där den skulle. Det var oerhört gott! Middagen avrundade farmor på bästa sätt - med en tekopp och hennes vinbärsrutor (sådana du pratat om Linda)

Eftersom att farmor snart ska flytta så har hon en liten utrensning bland alla hennes grejer. Så jag gick med glädje därifrån med några fina ramar som kommer passa perfekt! Två 1000bitars pussel och ett 1500bitars, gillar att bygga pussel ;) Fick även några fina receptböcker! Hon är bäst farmor

Trots min surströmmingsmätta mage så sitter jag nu och dricker nyponsoppa. Håller garanterat på att bli sjuk. Filippa har feber och världens förkylning, så snart är det väl min tur. Det drabbar de vekaste i familjen först, right?

Skor skor skor, alla tjejer älskar skor.


Har hittat ett par skor som jag drömt och och tittat efter lääänge för ett himla mycket bättre pris än i vanliga fall. Är jättejättesugen på att klicka hem dem! Men vi får se, de känns inte direkt som vinterskor, i alla fall inte norrlands-vinter.

Påtal om skor, ska sälja conversen ovan. De är använda sisådär tre gånger pga att jag numera måste ha inlägg i skorna och då är dessa för små. Var på gnällen redan innan men nu funkar de inte alls.. Så en liten påminnelse till mig själv om att jag imorgon ska dra fram dem, ta kort på dem och lägga upp dem på tradera.

Breakfeast at Tiffany's


Jag är själv fortfarande i chock över det faktum att jag numera gillar ost på mina mackor.

Ännu en förkylning på gång? Förhoppningsvis inte!


Bästa kombon hos bästa mormor och morfar.

Ännu en regning dag...

Som sagt..

Idag har jag, som ni nog märkt, spenderat i stort sett hela dagen vid datorn. Jag har mått lite konstigt småyr hela tiden, ont i magen och  huvudvärk.. Huvudvärken sitter fortfarande i, tyvärr.. Får hoppas att det släppt imorgon! Självklart har jag även frusit/fryst (?) konstant också.. Börjar bra det här. Bävar redan inför vintern, i det avseende att jag fryser helahelahela tiden under vinterhalvåret. Motsa mig själv litegranna här, men ni förstår nog vad jag menar :)

Ska göra en tidig kväll med tanke på gårdagens sena. Imorgon ska jag som sagt var träffa Hanna i stan, trevligt värre! På kvällen blir det troligtvis förhoppningsvis surströmming till middag :)

Sovgott!

Bloggdesignen.

Som ni ser så har jag ändrat designen litegranna. Absolut inte klar, ska byta header mm. Fast det får bli ett senare projekt :)

En sån där dag då Nella är den bästa som finns och jag bara vill mysa och pussa på henne



Jag skippade stan idag igen! Jag ska dit imorgon med Hanna för fika, och på torsdag också fast av en betydligt tråkigare anledning.

Så idag har jag sysselsatt mig med att städa (läs plocka ihop i) datarummet. Blev himla mycket finare och roligare att vara här! Nella höll uppsikt på allt jag gjorde, i alla fall den första stunden. Sen somnade hon, som vanligt! Hittade lite indiska mynt som mamma har kvar. 2 rupees myntet var himla kul, bild ovan. Armen har till och med armband, hehe :)

Idag vill jag bara ligga i sängen och titta på film och dricka te. Så får det bli, det låter bra.

9 augusti 2011



Jag har verkligen sovit som en kratta inatt.. Låg och vred och vände mig hur läänge som helst.. Somnade någon gång kring fyra. Sist jag tittade på klockan var den halv fyra.. Sen vaknade jag sex imorse första gången och sen vid nio. Underbart!

Mina planer för dagen är inte många. Troligtvis ska jag åka in till stan en sväng :) Har inte varit där ordentligt sen innan sommarlovet började, så det var ett tag sen om vi säger så!

Ännu en himla bra kväll med Charlotte!


Soon again!

Kvällen har varit toppenbra! Gudrun var himlahimla söt och jag, som varit livrädd (vad har jag inte varit rädd för?!) för katter i hela mitt liv kände mig gode bekväm och avslappnad i hennes närvaro ;) Vilket kändes himla bra !

Vi for till Ica och köpte något jag varit sugen på sen jag landade i Österrike ja innan dess till och med faktiskt - chips och dipp. Himla gott var det! Vi låg i soffan här hemma och såg på tonårsliv, himla lejd men ändå rolig och helt ok film. Men mest av allt har vi nog pratat om allt mellan himmel och jord. Precis som det ska vara!

Sovgott!

Soffhäng med Charlotte och Gudrun!


Stickad tröja som jag inte visat er, love it!

Ligger just nu i soffan och tittar på Runawaybride, den är slut ungefär nuuuuu.

Jag ska nu dra på mig mina röda stövlar och börja traska mot Charlotte. Har ännu inte (skäms på mig!!) varit dit och tittat på kissen, så kände att det var dags nu :) Sen drar vi oss nog hit och ser ännu en film eller kanske spelar nå spel? Ääh, ska i varje fall umgås med henne ikväll :)

Love Actually


I lördags så såg jag och Jessica Love Actually. Den filmen är en sån där som är lika bra, mysig och fin varje gång, hur många gånger man än ser den.

Har ett tag haft jullängtan och den skjöt i höjden avsevärt under filmen. Längtar en himla massa till julen nu, älskar den tiden! Att vi aldrig lär oss att njuta av det vi har? Under vintern längtas det efter sommar och under sommar efter vinter. Fast jag gillar vädret som det är nu, självklart. Dagens väder med en himla massa regn och blåst har också sin charm, en filmdag i soffan eller, som vi har haft det, en mysig långfika är perfekt dagar som dessa.

Alla årstider har sin charm och alla är fina och bra på sitt sätt!
Så jag skulle inte vilja på bo på ett ställe som inte har lyxen att få njuta av alla de olika. För alla är, som sagt, underbara på sitt sätt!

Igår såg jag ut såhär!


♥ Klänning - Odd Molly
♥ Jeansjacka - Crocker (mamis)

♥ Tights - Gina tricot
♥ Converse, Thomas Sabo-armband, Kanda-armband och namnhalsband

Det har inte regnat någonting sen jag kom hem, så nu verkar allt "sparat regn" komma på en och samma gång.


Finaste flickebarnet

Allright nu är dem i Stockholm! Jag är inte ett dugg avundsjuk, nejnejnej.. Fast å andra sidan så syns vi om inte alltför länge och dit längtar jag en himla jäkla supermassa (mer om det senare!).

Jag har just tryckt i mig lite frukost och ska hoppa i duschen typ nu. Sen ska mami åka iväg och hämta upp bästaste Elin och Anna. Ska bli sååååå kul att träffa dem igen :) Eller jaa träffa Elin igen, Anna träffade jag senast igårkväll :)

Nu - dusch!

"Hur ska vi ta oss då?""Vi får använda våra ben och gå.""Ska vi gååååå DIT?!""Det tar 2min Filippa, 2 min!"


Drar med mig min syster och springer iväg till Linda och Micke för lite te och hejdå. Sen ska jag komma med glada besked till er :D Can't waiiiiiiiit!!

Deep down I now this is the way it has to be


Igår så målade vi med vattenfärg, som ni ser. Grabbarna målade födelsedagspresenter till Micke. Efter lite kvällsfika åkte den mindre av de två i säng och strax därefter kom Jessica hit. Himla trevligt var det, precis som vanligt :)

Vi drack te, surrade och sen såg vi film. När hon sen hade cyklat hem så borstade jag gaddarna och kröp ner brevid världens bästa kille.

Gårdagen var himla mysig och bra :)

Prinsesstårta till Micke.


Micke fyller år idag, så förmiddagen ägnade jag till att baka en prinsesstårta. Eller ja, först så låg jag och Lucas och tittade på Bolibompa och Mickey Mouse..

Sen nu på eftermiddagen ahr vi varit där och fikat, surrat och bara haft det allmänt trevligt!

Nu ropar min bror att vi ska äta, så bäst jag beger mig. Vi ska äta potatisburgare och bacon, muuuuums!

Mitt ny ommöblerade rum


Bilderna är sämst men ääh, spela roll :)

Dagens middag - Plättar med grädde och hemkokt jordgubbssylt

Gårdagens bakning

Lördag 6 augusti 2011


Kvällspromenad

Jag har just kommit ut ur duschen så ska dra på mig nå kläder och sen sätta mig i soffan brevid lilleman. Jag har tagit kort på mitt rum, men dem får ni se senare. Är himla less mitt rum, finns ingen plats att göra om eller möblera om på och allt känns himla trist. Fast ändå så älskar jag det. Himla konstigt det där :)

Elin, Allright men om du kommer på nå du är sugen på så är det bara du hojtar till! Ja du också Anna ;)

Sofia, Det är världens finaste lilltjej. Det allra nyaste tillskottet till vår allt mer växande skara av kusinbarn :)

Påtal om det så ska hennes bröder sova här inatt! Det är himla mysigt att sova brevid Lucas, jag längtar :) Kommer sakna dem otroligt himla jättemycket sen när dem har åkt iväg. Förhoppningsvis går tiden fort tills vi ses igen!

En himla produktiv dag så här första fredagen i augusti.


Bilbrist råder för tillfället så här har ni en från Nenzinger

Jag ids verkligen inte springa ner och ta bilder nu. Så det kommer imorgon! Den roliga grejen avslöjar jag troligtvis då också :D

Idag har jag varit himla effektiv och produktiv! Jag har gjort aprikosknödel (österrikisk maträtt) till lunch. Jag har bakat (med lite assistans vid utbakningen) 13 bullpåsar varav dessa är 6 olika sorter + en butterkaka. Har även hunnit koka jordgubssylt och möblera om i mitt rum.

Och nu på kvällen tog vi med oss bullar och gick till Linda och Micke. Så jag har definitivt inte suttit på latsidan. Stan hinner jag med en annan dag, ska in där till veckan och fika med Hanna så får ta en sväng då istället :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och krama på min vovve. Sovgott på er!

Meddelande till dig, min bästa vän!!


Har inga bilder för tillfället, så detta får duga för tillfället :) Kan kompensera upp med en låt och löftet om att jag ska visa lite bilder på mitt rum senare! Och berätta en himla bra bäst och underbar grej!!

Nu ska jag möblera om mitt rum och senare idag ska jag troligtvis åka in till stan en sväng.

Elin, Ääh du söker bara andra ord för sanningen och det faktum att du bor i - skogen! En reunion-dinner låter grymt bra, fick hota mami lite (hon babblade om att hon skulle bli så less dig i höst att hon inte ville se dig förrens den 6 september) så den är tack vare mig ;) Själv så längtar jag en massa, vad önskar fröken att äta? :)

Idag är en himla bra dag, på himla många sätt.


lillfian et moi last week (himla internationellt)

Hej på er, blev visst lite längre mellan inläggen än vad tanken var. Men det lär vara så här till skolan börjar om jag är tillbaka i skolan :)

Sorry för det bästaste vännen!!! Saknar dig! Tycker att du ska bege dig från skogen nu, vi behöver dig bättre här!

Igårkväll var jag hos Sofia, hon bjöd på en massa gott fika och trevligt sällskap :)

Idag har jag städat mitt rum riktigtriktigt ordentligt, jag har sorterat, organiserat och donat en himla massa. Har även bytt ut alla grejer på mina hyllor, mina kuddar mm. så det blev lite höstigare! Har även varit en sväng hos Linda och Micke, ätit skrov från bigboy och besökt mormor och morfar.

Nu ska jag he ihop det sista här i rummet, ommöbleringen får bli en annan dag.

Dagens dröm-höstklädsel


Skulle mer än gääääärna ha på mig hejna någon av alla höstdagar som kommer. Tröjan vill jag verkligenverkligen ha!! Ska se om jag lyckas haffa till mig en :)
RSS 2.0