2012-11-28, 22:51

Engelskaglosor ska nötas in, mattetal räknas och projektarbetsanmälan skrivas. Men jag hamnade på ett sidospår. Jag började kolla klänningar. Vita klänningar. För inom en snar framtid är det vår tur. Vår tur att vara lyckligast men samtidigt mest ledsna på hela jorden. Det är vår tur att springa, skrika och kramas. Och med tanke på hur fort tiden går så är vi snart där. Där på den dagen. Den dagen vi kommer minnas i hela våra liv och (förhoppningsvis) småle vid minnet av. Jag längtar men samtidigt så är det de sista jag vill. För oj vad allt är skönt, bekvämt och underbart nu. Snälla låt oss stanna tiden. Bara litegrann. Känns som att vi nyss började och snart har halva skolåret gått. Bara en termin av världens i särklass bästa BF3A kvar. Hjärtat skriker vid tanken av det. Mina stjärnor, jag vill inte lämna er.

2012-11-27, 22:18

"We came, We raved, We loved"
 
Kan inte släppa det. Så jävla bäst.

2012-11-26, 18:53

Pratat med min Lisa och min syster. Fina tjejer det dära! Städar min garderob och rummet. Pluggar engelska. Läser min svenskabok. Lyssnar på dunkdunk och taggar fredag. Snälla helg kom fort. Vill hänga och hitta på bus med mina tjejer. Flitig med andra ord. Förkylningen och febern, den förtränger jag.
Just nu spelar greyhound i högtalarna, och som jag önskar att det var torsdag igen och introt precis varit. Kommer leva länge på det där.

2012-11-26, 12:04

“You know how it feels right? You know, when you’re forced to travel around the world just so you can come home like this? The great thing with that is that today with us tonight you show the world that Sweden isn’t just Ikea, jantelag or in the middle. You show that Sweden is the greatest fucking place you could play in, in the whole world.”
- Axwell

2012-11-25, 15:05

Sov länge idag. Det behövdes. Vaknade upp från finaste drömmen. Kanske inte det jag väntat mig. Men ändå blev jag glad i lillhjärtat. Drömmar alltså. Vilken grej.

2012-11-24, 21:32

Stockholm. Märsta. Bästa på länge. Glad i hjärta. Glad i själ.

2012-11-22, 00:07

Ska briljera med mina danskunskaper tomorrowwww.

2012-11-20, 22:48

Gå och sov för helvete amanda. Du är redan trött. Sitt inte och uggla på tradera och i fbchatten. It's a bad idea...
 
ja, tredje person är nice. ibland.
vill ha en fin ryggsäck, really bad.
älskar min lisa. hon är finast.

2012-11-10, 21:57

Lyssnar på musik. Ja säg vad vore livet utan det. Musik är det bästa. Det bästa när man är ledsen. Det bästa när man är glad. Vad jag är just nu kan jag inte riktigt svara på. Har precis pratat med jordens finaste Anna, så jag är glad. Men samtidigt. Samtidigt så är jag inte det. Samtidigt funderar jag på lite allt möjligt. Mestadels sånt där som får hjärtat att värka lite. Men det kan vara bra ibland. Att känna att man lever. Varför man lever.

2012-11-18, 21:14

Har nått en ny nivå när det gäller trötthet. Sovgott!

2012-11-17, 20:51

2012-11-16, 18:45

Ska precis hämta upp Ida. En nodokväll innan lite jooooooobb. Gömmer tröjan lite diskret under en munkjacka heheheeeeee.. Är på äckligt bra humör. Life's great!!

2012-11-15, 22:56

sovgott.

2012-11-13, 21:30

13 november. För tre år sen, fredag den trettonde, föddes en pojke. En pojke som kom att få namnet Lucas. En pojke som jag just då inte visste skulle få en så stor plats i mitt hjärta. En pojke som idag är den finaste pojken jag vet. För honom skulle jag göra vad som helst. För honom skulle jag gå genom eld.
Han är det finaste som hänt vår jord. Med ögon som är sådär som bara barns kan vara, nyfikna. Nyfikna på livet. Livet. Jag vill lära honom allt som finns att lära sig om det. För honom finns jag där. Alltid.
 
Lucas. För mig är du kärlek.

2012-11-12, 22:22

2012-11-07, 23:21

Allt var bra. Där. Då. Skulle jag kunna gå tillbaka så skulle jag göra det tusen gånger om. Fast mycket bättre, jag lovar.

2012-11-07, 21:20

Har garanterat inte gått någon obemärkt förbi att Obama drog hem segern. Vilken snubbe alltså! Lagomt till min frukost imorse höll han sitt tal, så kikade på det. Sicken talare alltsåååå. Igår valvakade jag aningens för länge. Så ska med andra ord lägga mig tidigt idag.
 
Sweet dreams darlings.

2012-11-06, 23:49

En liten lista såhär på kvällningen. Bara för att listor är sååååå roliga. Enjoy!!!

 

Nämn något som gjorde dig glad igår!
Inget... SKOJA. På kvällningen blev jag så glad i lillhjärtat att jag böt från min sorgligaste, och för tillfället favorit, spellista till "då magen värker av lycka". Det ni.

Vad gjorde du kl 08 i morse?
Försökte slita mig upp ur sängen. Gick inte bra. Låg en halvtimma längre än min planerade maximala sovlängd. Fick cykla fortfort på min racercykel så att jag inte kom försent.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
Blev irriterad pga ett idiotiskt uttalande någon av Romneys people sagt. Helt sjukt. Blir arg bara vid tanken av det.

Det sista du sa högt?
"Men stanna och seeeeee.."

Det senaste någon sa till dig:
"Skulle bara dricka vatten ju.. Godnatt!"

Vad har du druckit idag?
Te och mjölk. My favouritesss

Vad var det senaste du åt?
Lite av morgondagens middag. Godaste grytan! Mamma kan verkligen skapa magi med matlagning. 

Vad var det senaste du köpte?
Köpte en drink i fredags. "En god utan ananans och inte blå" är min standard drink. A different one everytime.

Sover du tungt?
Oerhört tungt. Skulle inte vakna om så en elefant klampade in och brölade bredvid sängen.

Drömmer du mardrömmar?
Drömde en fantastisk dröm inatt. Vaknade och insåg att det var en dröm. Kändes litegrann som en mardröm då, när jag vaknade.

Vad ser du om du tittar till höger?
Är sämst på höger och vänster och kollade först till vänster. Ha ha. Sämst. I alla fall så finns det fyra kuddar och en fatboy till HÖGER om mig. 

Vad gör dig glad just nu?
Min vovve som sover på min arm. Jessica. Mina vännor. Kramar som kramats. And a lot of other things........

Vad ska du göra härnäst?
Stänga igen datorn och sen slå igen ögonaaa. Försöka sova med andra ord. Har inte gått (skrev först gott. what the hell???????) så bra senaste tiden. 

Kläder just nu?
Svarta gamla tights, ni vet såna med spets längst ner. Dem är både för stora och för små samtidigt. För korta och för "lösa". Har massa hål på baksidan av ena låret också. Och en för stor vit herrtröja. Matchat med tjockisar och skitigt hår. HOT!!

Vad är viktigast för dig?
Lycka och kärlek. (troligtvis enda seriösa svaret)

Är du kittlig?
Ofattbart...... Inte alltid bra. He he..

Snarkar du?
Vet inte?? Jag sover juuuuu

2012-11-06, 23:28

Slagit mig ner i soffan framför valvakan. Har taggat hela dagen, haha lejd.. Satt på praktiken och längtade efter att se allt spännande. Vi få la' se vem som kammar hem det. Hoppas bara vi får veta idag, känns lite irriterande att behöva vänta. Who knows. Ska dock inte se alltför länge, varit så himla trött idag.
 
Förövrigt så äääälskar jag att Filip är med på valvakan. Lätt värt att bara se därför. Och imorgon släpper han, tillsammans med Fredrik en speciell val-podcast. Underbart. Älskar, som alla troligtvis redan vet, dem.
 
Idag så har jag idag umgåtts med världens bästa Lisa. Har, som vanligt, skrattat i massor. Skrattar alltid som mest med henne. Galet skoj! Och trots att hon snodde både min dator och telefon så älskar jag henne.
Nu på kvällningen så har jag pratat i telefon med fina kusiner. Åh vad jag tycker om dem! Längtar tills jag får hänga med dem båda. Ser verkligenverkligen framemot den kommande Stockholmsweekenden, lär bli galet bra.
 
Ajaaaaa, sovgott hörrni. Det ska då jag göra!

2012-11-06, 21:12

Lite spontant bokade jag och Jessica biljetter till Stockholm och Swedish House Mafias konsert.
Kommer bli galet grymt. Can't wait!!! 

2012-11-04, 17:53

Sådärja, då var mitt livs allra sista höstlov till ända. Ett bra sådant har jag haft, ett fint avslut på alla höstloven.
Ska avslutningsvis se romantiska och sorgliga filmer och dricka stora mängder te, värma mig under massa täcken och gråta över kärleken. Precis det humöret jag är på.

2012-11-03, 17:17

2012-11-02, 18:19

Thank God it's Friday.

2012-11-01, 14:52

Ikväll ska jag jobba några timmar. Samma imorgon, men då ska jag jobba dag. Himla bra, gillar mitt jobb. Och gillar när lönen trillar in. Eftersom att jag är klantigast och glömde lämna in förrförra månadens rapport så kommer jag att få dubbellön den här månaden. Lagom till julklappsinhandlingen och allt. Grymt!
RSS 2.0