2014-11-29, 18:46

Mina skatter!!!!! Hej tjena HALLÅ!
 
Alltså hörrni kan vi prata litegrann om det här med lycka? Hur fint det är. Att på riktigt vara lycklig, glad och tillfreds. Att vilja hoppaskrikaskrattasjunga för att livet är så fint. Kan vi inte prata om det litegrann. För alltså hallå. Överallt står det tragiska texter (tjena hej vad jag är en av författarna till cirka hur många som helst). Men ja hörrni. Nu. Nunununu är det bara pirr i lillmagen. Av ingen anledning förutom LIVET självt. Hur fint är inte det???? På riktigt varför VARFÖR har ingen sagt detta till mig?? Att lycka fan är det bästa som finns. Och ja, detta kanske jinxar det hela MEN det tror jag minnsan inte *svävar på rosa mooool*. Så mina vänner, satsa på det. Satsa på lyckan. Den är bättre än allt annat. 
 
Och är ni inte lyckliga där ni är. Prova Umeå. Här bor lyckan. Det vet jag.
 
Eller en annan drömstad. Eller bli student. PROVA NÅGOT NYTT. GÖr det. Mmmm.
 
Haha JAJA ojoj. Tror tydligen att jag är någon sorts livscoach????? Eeeeh jonämen OK.
 
Nu ska jag dricka upp min lilla öl och springa till bussen. Ska till älsklingsemilia för vin och häääääng, sen ut och dansa med mina skatter!

2014-11-26, 20:37

MMMMMM för den som oroar sig över min hemtenta. KEEP WORRYING. Jag är fan orolig. JÄVLIGT. Är så odisciplinerad. Ska anställa någon som piskar mig när jag inte skriver. Eller något sånt.................. Ja fyfan för mig själv.
 
"Näe men måste få vila lite efter dagen, bäst jag ser tv i TUSEN TIMMAR"
"Finns inget bra på tv bäst jag kollar igenom internätets alla vrår"
"Hmmmm vad ska jag önska mig i julklapp?????"
"Lägger böckerna här men SKA BARA backtracka denna blogg/instagram/facebook/mail/lunar/BILDDAGBOK"
 
Alltså AMANDA FÖR FAN SKÄRP DIG.
 
Har alltså PÅ RIKTIGT två blogg-backtrackningar på gång samt en fantasibeställning från hm, en liten pod och genomlyssning av coldplays liveskiva + beyonces "nysläppta" lilla skiva. Samtidigt som arga snickaren (utan ljud) visas på tvn. Har även hunnit mentalt inreda denna lilla lägenhet för tusende jävla gången (därav bilderna ovan ååååh inredning <3<3<3<3). Och sen skriver jag ju här också. Hejhej mamma!!! *vinkar frenetiskt med lillhanden*
 
VEM ÄR JAG ENS???????????????????????????????????
 
eller framförallt VAD GÖR JAG ENS???????????????????
 
Nämen ska börja nu. Får fan skärpa mig. Helvete åh. Bör kanske dra ner på svordomarna när jag ändå håller på???? HA HA HA nej...........

2014-11-24, 21:02

Är just nu inne i min allra första hemtenta-skrivar-period (som ni kanske förstår av bilderna ovan ":-)") Om jag skrivit någonting idag??? JA om en anser att gnugga hela lägenheten från topp till tå och tvättatvätta massa tvätt, renbädda osvosvosv att skriva hemtenta. JA DÅ jävlar, då har jag hemtentat massor. Men om en inte tycker det njaaaaae då har jag inte gjort det........

SÅ imorgon efter vfu-infon och dis-utvärderingen ska jag se ut såhär: 
SEN ska jag bussa till maxi och handlahandlahandla MAT pga csnnnnnn kommer imorgon. Mitt kylskåp är fan deprimerande ALDRIG haft det så tomt. Ekar därinne FOR REAL. Så ska bli skönt med lite mat:):):)

2014-11-22, 11:19

HEJ VÄNNER!!!!!
 
LÖRDAG!!! Wihooooo!! Åh vad härligt!! Haft en så fin vecka. Lite stressig och ond (ond som i ONT inte ondska) men fan vad finheten överväger ojojoj. Sett bio med fina språkisar! Fått tillbaka tentor med braaa resultat hihi och fin respons på andra grejor. Igår tentapluggade jag och kickiiii, hängde lite i väven med girlisarna. Sen käkade vi tacoooos och drack vin hos sara. Därefter var jag och mandy de enda tu som inte hejade på umeå basket när vi hängde i udominateeeee. Vi for på basketefterfesten på lokal sen mmm FINT. Dansade sönder min fot:) Igen:)
 
Imorse har jag skrivit en liten tentajävel, ändå fin start på dagen pga så lugn start. Haha ok. Det är INTE fint att starta dagen (särskilt LÖRdagen) med en tenta. KÄFT AMANDA. Jaja. Har endaaast en hemtenta kvar nu, seeeeen är kursen klar!! Och vi börjar på den sista för denna termin!!!!!!!! Fattar ni hur fort det gått????? Om det fortsätter i denna takt så är jag snart klar ju. Heheee.
 
Fan vad jag babblar ojojOJ. Ska möta upp Emilia och Louise för lite lunch nu. FAN VAD FINT.

2014-11-17, 16:10

JÄVLAR vad den helgen bara flöööög förbi. Ojojojojoj. Och det var inte nice. Skulle vilja leva i den helgen jämt.
 
Nu sitter jag och fryser vid lilla fönstret igen. Yllesockar och bästa munkjackan. Munkjacka. Förövrigt jättekonstigt namn???????
 
Jaja. HELGEN. Åh mmmm. Massa god mat, skratt, kramar och MYS. Alltså!!! Älskar de tu så ofattbart mycket. Fint att ha någon att konversera med över frukosten också. 
 
I lördags hann jag även åka en sväng på lokal med fina pojkar. Och efter cirka en evighet i kön fick vi kramasdansaskrattadansadansaskrika med mina girlisar. Det var FINT.
 
Även om jag imorse kom in halvspringande i aula nordica några minuter in i föreläsningen utan vare sig frukost i magen eller lunch i väskan och halvsov mig igenom första halvan så OJ vad helgen skänkte mig energi.
 
Nu ska jag läsa cirka tusen sidor i alldeles för många böcker. Mmmm vad KUL..........

2014-11-14, 14:18

Hej älsklingar!
 
Här sitter lilla jag och njuter av en liten podd och en kopp te mmmm. Köket luktar rödvin och lägenheten är nystädad. Ljus överallt och lite musik. Mmmm fredag och livet är fint.
 
Besöket är på ingående och jag ska strax traska ut för att köpa jordens BÄSTA BULLAR som vi ska fika till kaffet. Har även köpt julkaffe åh mmm vad gott MUMS.
 
Ska fila lite på en inlämning också innan dem anländer så bäst jag RÖR på mig.
 
Ville bara önska trevlig helg hihi.

2014-11-13, 01:18

Tre saker jag har gjort idag:
- Cyyyyyyklat
- Handlat, av den söta killen på ica:):):)
- Varit arg på min granne
 
Tre saker jag ätit idag:
- Fil och granola mmm
- Chorizo, sockerärtor, stekt potatis, stekt ägg, chilisås, tomater.Jävligt oklar och kylskåpsrensig middag???
- Fruuuuukt - mandariner och banan. Frukt <3<3<3
 
Tre outfits jag haft på mig idag:
- Mönstrade jeans, grå tshirt, svart munkjacka, martens.
- Bikini (vi bastade ehe)
- Överdragskläder och gympadojor + mössa, vantar och halsduk.
 
Tre saker jag längtat efter idag:
- FREDAG!!!! Får besök dååå. WIHO
- Lugn stund på uni... Verkar LÅNGT BORT.
- Mina egna möbler. Fan vad jag vill inreda och BO.
 
Tre saker som gjort mig glad idag:
- Sara och Amanda. Åh finaste tjejerna <3
- En gullig kvinna på ica som bara var allmänt snäll och fin i livet.
- Att jag har så lång tid kvar med dessa människor och i denna stad. ÅH.
 
Tre låtar jag lyssnat på idag:
- En tysk låt som heter "yolo"?????? Amanda var dj...........
- Tittar på EMA-reprisen nu så cirka alla årets låtar.
- Can't move on - Noah Guthrie. Älskar honom.

2014-11-11, 23:49

Har bläddrat igenom lilla bloggen ikväll. Blev så saknig??? Efter det som varit. Sen kollade jag bilder från nu. Tiden som passerat på uni och det var så fint. Men är ändå saknig av mig.
 
Efter att sitta vid köksbordet hemma på tolvan och plugga och dricka te. Övningsköra till havsbadet med pappa. Ha en litenliten tjej sovande på mitt bröst. Vara sexton bast och citera djupa texter om kärlek. Försöka vara lite svart och svår. Kommentera mina egna inlägg pga vill berätta att min examensklänning är köpt i frankrike. Se "ensam mamma söker" med jessica varje måndag. Laga stek med mamma. Bakabakabaka med lillasyster. Barnvakta hjärtegullen. Sitta vaken i soffan längelänge och skicka spännande sms. Lägga upp poetiska bilder. Planera resor. Sitta i Österrike och gråta. Drömma om framtiden.
 
Drömma om framtiden. Som ju är nu???? Framtiden är nu. Jävlar åh. Den framtid jag tänkte på som liten sextonåring (haha ok kommer tänka "som liten tjugoåring" på några år men VAFAN) i alla fall. Framtiden som jag är i  är fin. Himlahimla fin. Men jävlar vad läskigt ändå. Att den är nu????
 
Tänk ändå. Vad fint livet är.

2014-11-03, 21:57

Jaha. Så var jag tillbaka i staden. Staden som trollbundit mig helt och hållet. Som omfamnat mig så fint. Som jag fallit pladask för. Som jag älskar lite mer för var dag som går. Som huserar människor som får lillhjärtat att värmas.
 
Den lilla staden ännu mer i norr. Den där allting började. Den som i helgen varit med om tragik. Den bjöd på massa fint. Mest kramar och mysiga stunder.  Lite fest. Litelitelite, alltför lite, studier.
 
Idag har jag skrivit tenta, hämtat paket, städat. Jag och tjejerna har käkat god lunch och skrattat så att personalen skickade hatiska blickar åt vårt håll. Gick en sväng på stan och skrattade ännu mer. Till middag lagade jag fisk som fångades i lördags MMM. Älskar fisk och potatis..
 
Nu ska jag strax sova pga 8-16 ska vi hänga på campus imorgon. Vi hamnade i chock när denna insikt kom. 
 
Påtal om inget. FAN vill min granne?????? Kan hen snälla inte möblera om HELA JÄVLA lägenheten just nu??????? Fyfan. Sluta. Saknar mina munksundsgrannar. Åh.........
RSS 2.0