2015-03-30, 16:50

HEJ GULLISAR!!! Ännu en helg, och vecka, till ändå. Fan vad livet är fint på helgerna. Eller ja, alltid egentligen. Är, som vanligt (numera! sing halleluja!), tillfreds och glad i livet.
I onsdags styrde vi upp lite våffelmys uppe på sandbacka. Jag och Kajsa bossade i köket och tjejerna kacklade på om våra förrvirrande studieguider och vårt brännbollslag.
Sen snålåkte jag med Kajsa och Kajsa när de skulle ner på stan. Våran mattekurs började på onsdagen med dunder och brak. (hahahah ok skrev jag just dunder och brak????!!??!) Torsdag kväll skickade jag in den tredje, och sista för den veckan, examinerande uppgiften. Sånt måste man ju älska:):):):)
I fredags efter veckans sista seminare styrde jag, Minna och Daria kosan mot lokal för att möta upp massa klassisar. Vi drack öl, käkade tacos/pizza-buffé och förlorade i musikquiz (vi hade dock lätt bästa svaren). Sen bussade jag och mandy till sara där vi käkade marängsviss, chips och såg let's dance. Därefter somnade jag tidigt, skööööönt mmm.
I lördags kom ÄNTLIGEN Emilia tillbaka till stan!! Vi firade det hela med att gå på finkrog och käka pärlhöna samt kalvbräss, amanda den lurisen käkade korv och mos haha. Det var gott!!!!
När Emilia hämtat sin post hos mig och lämnat mig och Amanda till vårt öde så fyllde vi en påse med alkohol och bussade till Amanda (jaaa, vi älskar att heta likadant allihopa:):):)) för fest med massa klassisar. DET VAR FINT! Min klass är så fin <3 <3
NU sitter jag och gör bort lite saker på min att göra-lista. Sen ska jag traska till Sara för lite fika.
 
Snart syns vi mina små skatter!! <3

2015-03-25, 22:31

Vi skrev som sagt en tenta förra onsdagen. DÅ hade vi årets första TENTAFEST. Massa girlssss från klassen som bara HÄNGDE, tävlade tävlingar och drack vin mmmm. Sen hängde vi på läkarvillan och dansade som ALDRIG FÖRR. Var fan bästbästbäst!! Kajsa snodde till sig en krona och vi kom fram till att MER KRONOR I VARDAGEN. Det vore något!! Vi ska införa det som standard på tentafester. Bästa grejen!!!
Annars så har vi påbörjat två nya kurser i veckan. Engelska (<3<3<3) och matte (not so much hearts). De tu känns ungefär som varandras motsatser. Det känns som jobbigt och SVÅRT. Mycket att göra osv. Såååå vi får helt enkelt se om jag någon gång får tid att skriva här igen. Har egentligen inte tid nu meeeen gäller ju att prioritera hehehee. JAJA nu måste jag läsa cirkus tre kapitel i en bok om matematik???? Samt skriva lite grejer. Mmmmm KUL ENS???
 
PUSS! Snart påsk <3 <3 <3 <3

2015-03-25, 22:24

Annan grej jag gjort sen sist. Haft besök!! Av mina småsyskon <3 <3 <3 SÅ FIN GREJ!

2015-03-25, 22:18

HEJ VÄNNER! Long time noooo see. MEN en annan (jag dvs) har ju varit så upptagen att det inte funnits tid för cirka ja NÅGONTING. Låt oss ta en titt på lite grejer som gjorts:
Tillbringade förrförra torsdagen genom att packa mina väskor, slå in paket och ladda ner podcasts pga skulle ut på ÄVENTYR.
Stod på perrongen cirkus trekvart innan tåget skulle gå pga var rädd att missa tåget heheheee.
LYCKAN när jag började närma mig min slutdestination. Där min BÄSTIS väntade. Ett halvår sen sist vi kramades. Grät på busstationen i Borlänge pga saknat henne så. Grät mig igenom hela bussresan också. Hon är verkligen den finaste jag vet.
TILLSLUT satt vi i solen tillsammans. Drack champagne och käkade fil som om INGEN TID ALLS hade gått. ÅÅÅH detta var så fint. Att locka rådjur med korvar, fjällvandra och BARA VARA tillsammans <3 <3 <3
Lyxlunch:):):):):)
FEST med min favorittjej är de bästa festerna. Och tokigaste. Vi hängde i viprum, vrickade foten till Looptroop Rockers, gömde stavar, flörtade med taxichaffisar, shottade som aldrig förr och bara MÅDDE.
Vi åkte skidor också. Där i paradiset.
Käkade massa GOD MAT. Alltså vår lördagsmiddag var out of this FREAKING WORLD. Helt sinnes (obs! inte den på bilden). God mat, gott vin och bra sällskap. LIVETS GREJ VAFAN.
Tisdagsmorgonen spenderade jag med tentaplugg i sängen. Sen kom hon in med detta. Vilken pärla va??? Sån drömtjej.
 
Annars gjorde vi MASSA ANNAT också. Mycket tokigheter, men mest massa fint. Längtar så tills hon kommer hit och vi får kramas igen. Men nu klarar jag mig ett tag i alla fall. Älskar henne så <3

2015-03-09, 14:33

Jaha hörni. Vad har ni gjort i helgen? Jag har sett på basket och käkat chips. Pluggat och ångestat med amanda. Annars har jag druckit vin och surrat om allt i flera timmar med fint sällskap. Kramats och bara myst. Lyssnat på våran statsminister och suttit i solen. Druckit te, skvallrat och sett satc. En FINFIN helg. Åh ni ljuva helger. Som jag älskar er.

2015-03-06, 15:53

HEJ MINA VÄNNER!!!
 
VÅREN har hittat hit!!!!!!!! Solen lyser! Alla är ute och promenerar! Solen VÄRMER!! Vårtecken!1 FAN VAD FINT
 
Har köpt nya skor och klippt lillhåret. Gjort mig vårfrääääsch mmm. Lillunnar'n hehe. Köpte skorna för födelsedagspengar:):) Så tekniskt sett en födispresent. Bästa pga såå fina. Älskar de så mycekt mmm <3 <3
 
Just nu sitter jag hemma hos amandaaaälsklingen och skriver hemtenta. Vi är så effektiva att hälften vore nog. Ok ne hehehe. MEN JA! Vi är fan duktiga. Obs! pausar nu. Hade med mig fredagsfika så vi har fikat och druckit varma drycker mmm gott. Ikväll ska vi på basket! Grabbarnas sista match. Blir kul.
 
Här kommer bilder pga älskar solen! Vi promenerade runt campus igår. FAN vad stort det är ojojoj.
Puss och trevlig helg!!!

2015-03-02, 15:23

dagens frisyr: oborstat tjorv under mössan.
dagens kläder: mina nya jeans (bäst<3 pga sköna, fina och billiga! studenthjärtat hoppar), stickad tröja och maaartens mmm.
dagens mat: te imorse. matlåda till lunch. ska göra tomatsås och bönpasta till middag. bra mat pga billig och GOD mmm. ska göra en långkokad variant. längtar redan <3
dagens händelse: ingen??? varit på föreläsning, gjort lite ärenden (såsom köpt skosnören och reserverat böcker på bibblo). härligt lunchhäng with ma LADIES är alltid nice. enda anledningen till att jag for till uni imorse hehe.
dagens planer: ska gå på ica och handla lite och sen förbi utopia. annars bara soffhäng här hemma pga SÅ JÄVLA TRÖTT. mmm skönt.
dagens vill ha: ett par skor jag såg idag, men fanns inte i min storlek:/// annars en lägenhet heheheeee.
dagens roligaste: lunchhänget pga vi skvallrade om den gångna helgen och grabbar. sånt är alltid NICE.
dagens tråkigaste: min trötthet??? får dock skylla mig själv lite hehe. men FAN vad jobbigt att vara trött????
dagens humör: braaaaaa!!! förutom tröttheten då ehe. sorry för tjat://
dagens komplimang: vet inte???? var dock en snubbe i fredags som sa att jag var "den vackraste tjejen på jorden" så det får bli veckans komplimang. eller också från i fredags "du är en så jävla skön människa" älskar när folk ser mig som "skön"!! fredagen var en bra dag komplimangmässigt:):):):):)
dagens längtan: när jag får kramas med bästis igen!!! fattar inte att vi varit ifrån varandra så länge som vi varit. ok. gråter nu:) eller när våren är här på riktigt och det är uteserveringar och SOL jämt mmm.
dagens musik: börjat på en ny vårlista!! så taggande tanke, VÅR liksom ojoj.
dagens smink: inget!!! såååå skönt. efter förra veckans sminkvecka så känner jag ALDRIG mer smink eller eh näe inte riktigt. men FAN vad skönt utan mmmm.
dagens saknad: min bästis. som vanligt!!! fan snart ett halvår sen vi sågs!!!!!!!!! FATTAR NI????
dagens tanke: "jag orkar inte" pga tröttheten:):):):)
dagens längtan: en lugn helg på stugan med frisk luft, varm dryck och familjen. 
dagens smycke: samma som alla andra dagar. måste dock springa över till utopia pga mitt navelsmycke föll precis sönder://
dagens önskan: en stooor säng som är nybäddad. och en kram.
RSS 2.0