2012-04-29, 16:45


Lyssnar på Lil Wayne - satans bra. Har bakat kaka. Ska till mormor och morfar på middag.

2012-04-27, 15:40


Jag har just landat hemma. Har kännt mig  småstressad hela dagen. Filippa lugnade dock ner mig när jag skjutsade henne på fotboll, hon är allt bra fin.

Efter skolan så for jag och några girls in till staden. Jag stannade lite för länge, men har ändå hunnit med det jag ska göra. Mötte min farmor påväg till bilen, så följde henne till naprapaten. Har efter det hunnit äta, duscha och skjutsa fia på träning.
Nu ska jag strax till min moster och umgås en stund, innan jag rullar mot Sofia för att hämta upp några tjejer. Vi ska åka till fina bea och äta mat, bada och må. Låter som en himla bra kväll i mina öron. Och hunden har jag lovat bort, så får sovmorgon imorgon. Hejjjja vad bra min helg börjar.

2012-04-26, 15:39


Jag har just ätit glass, grädde, jordgubbar och choklad, det var goooooott. Hade utvecklingssamtal idag, så kände att jag var värd det. Jag är gode bra, faktiskt. Ska fira det genom att plugga lite.
Ikväll ska jag umgås med min fina moster. Och igår, igår fick jag äntligen pussa på mina favoritungar och umgås med finaste Linda. Det var underbart!

2012-04-25, 23:39

Vad skulle du göra, om du visste att du inte kan misslyckas?

2012-04-24, 22:51


Här har ni oss. Mig och Cajsa.
(Jag är inte lika fotogenisk som henne, så detta är troligtvis den enda bilden som finns på oss två)

Om du letar efter nån som är ärlig och rak
som inte erkänner allt i efterhand
om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad mer ofta än ibland

Jordens finaste Cajsa. Min Cajsa. På många sätt är vi så olika varandra som det bara går. Men ändå passar vi ihop som handen i handsken. Vi kompletterar nog varandras egenskaper och brister.
Hon snarkar, jag sover hårt. Hon bor i Lillpite, jag har körkort (hehe). Hon är virrig, jag är organiserad. Hon gillar att äta mat, jag gillar att laga mat. Hon är sportig, jag är den mest osportsliga som finns. Hon är mest ute och ränner, jag är en hemmaräv.
Men vi är lika på många sätt också. Vi älskar att resa. Vi älskar Melissa Horn. Vi drömmer om framtiden mest jämt. Vi är bra på att både prata och lyssna. Vi är bra på att sova, fast här är hon kanske liiite bättre än mig.

Jag skulle kunna fortsätta skriva i evigheter om hur mycket jag tycker om henne. Hur fin hon är. Hur mycket jag uppskattar henne, hur hon är och allt hon gör. Men jag ska inte göra det. Jag avslutar rätt och slätt med att säga några väl valda ord. Jag älskar dig, min vän

2012-04-24, 21:50


Vägen kan vara svår att se men den leder hem.

2012-04-24, 19:22

2012-04-23, 23:51

Kan du inte sova?
Inte jag heller.
Kom hit, så kan vi inte sova tillsammans.

2012-04-22, 22:54

"MJ taught me that"

2012-04-22, 21:07


Ligger i sängen och skrattar åt new girl. Det är skoj. Jag har gått och dragit på mig världens förkylning, så hinkar te (som att jag inte gör det i vanliga fall också) och tröstäter fil. Fil är det bästa som finns.
Har fruktansvärt ont i ryggen också... Skulle kunna döda för en massage. Positiva klubben idag märker jag. Men såna dagar får man också ha. Nya tag imorgon.
Nu ska jag se klart och sen sova. Är förbannat trött och kanske lyckas sova bort förkylningen och febern som jag troligtvis har. Får hoppas på det. Sovgott mina vänner.

2012-04-22, 16:08



Sitter och försöker plugga, men det går inte så bra. Mina tankar är hos min lilla skatt, mitt hjärtegryn. Hon är den finaste jag vet! Krya på dig vännen.

2012-04-20, 15:31


Ligger i soffan och kikar på one tree hill. Ska börja om från början och bra nog så är första avsnittet på femman nu. I soffan bredvid mig ligger Cajsa och sover, gode söt ääääär hon. Ska strax röra mig till köket och förbereda middagen lite. Jag ska visa mina fantastiska kockegenskaper idag.

Åååååh nu kom Keith in. Älskar honom. Han och Whitey är på River Court och kollar när Lucas spelar. Saknat dem, alla tre.

"First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me"

Älskar det. Så ska fokusera på tvn. Ikväll ska jag umgås med Charlotte, Lisa och Linnea. Härligt!!! Talk to you guys laterrr.

2012-04-20, 00:22


Hur jag fick dig att älska mig

2012-04-19, 23:39



"Amanda jag hejar på Brynäs. För Skellefteå hedde ut Luleå. Och Luleå är bäääääst." "Du jag ändrade mig, jag hejar på dem som vinner." "Dem som jag hejar på kommer att vinna, det vet jag!!" - min favorittjej.

Har haft den bästa torsdagskvällen. Myst framför hockeyn med min syster och pappa. Pappa bjöd på färska jordgubbar med grädde, muuuums. Och te. Såklart. Det var så oerhört fint och efterlängtat att få umgås med dem.
Filippa är så himla fin, den bästa jag vet. Har kramat sönder henne lite och pussat henne i pannan x antal gånger. Finastefinaste syster.
Som skrattade åt mig när jag svor åt matchen. Jag vart lite hetsig, hehe.. Blir så när jag väl engagerar mig, vilket händer typ en gång varje år. Blev nästan lite ledsen över att det var finalen och att det är slut nu. Skrev JAG just det där? Ojojoj, tror jag msåte köpa en lott imorgon. Plötsligt händer det liksom.

2012-04-19, 19:03

2012-04-18, 22:34


Jag håller med Peyton. Musik är bäst. Älskar det.
"I fell in love with music" Så himla fint. Och sant.

2012-04-18, 19:37

Orkar inte ens skriva något om dagen.

2012-04-17, 23:47


Jag ska nu krypa ner bredvid Nella. Lite mer brunhårig. Aningens förkyld. Väldigt trött. Och ganska så lycklig.

2012-04-14, 19:00


Igår när jag och Charlotte satt och fikade blev jag akutsugen på chips och dipp så vi åkte in till stan. Vi inhanlade det, spanade skrämde småkillar, skrattade, sjöng och körde runtrunt i rondeller. Sen såg vi satc, och jag slockande. Imorse vaknade jag förvirrad upp i soffan. ÄVen Charlotte hade somnat och vi vaknade upp först klockan 12 idag. Sofforna där är farliga, bara jag tittar på de så somnar jag.

Ikväll hade jag stora planer på att gå på bio med min mor och sen se en ny serie jag laddat ner. Men planerna mina ändrades, jag ska åka iväg och jobba. Kul och bra med lite pengar. Vila får jag göra imorgon!

2012-04-13, 21:05


Med tanke på mina bilder kan man inte tro att jag gör annat än att äta. Men det är ju trevligt och kul med mat, så why not?

Imorse låg jag och Charlotte och drog oss i sängen i en mindre evighet. Sen dukade vännen min upp med frukost. God sådan! När jag väl lyckats dra mig hem så bakade jag en tårta. Ännu en födelsedag här på mossen.

Strax kommer Charlotte hit. Vi ska mysa ikväll också! Vad vi ska göra är fortfarande en fråga. Tippar på satc och nå gott, brukar sluta med det!

2012-04-13, 02:56

Ligger i Charlottes säng och lyssnar på Melissa. Bästa sysselsättningen såhär en simpel torsdagnatt. Sen ska vi sova. Gudrun gömmer sig under sängen. Jag är trött. Imorgon ska jag baka, och vaska hela huset. Ska även försöka hinna utträtta massa ärenden. Vi får se vad jag hinner med.
Nu ska jag somna. Godnatt mina vänner

2012-04-12, 18:19


Världens finaste och bästa Melissa har släppt en liveskiva på spotify.
Jag kan inte få nog. Lyssnar konstant på henne.
Sitter och tittar på flyg- och konsertbiljetter. Och drömmer mig bort.
Vill. Se. Henne. Live. NU!

2012-04-12, 17:12


Det känns som att lovet har varit i en evighet, samtidigt som att det nyss började. Och snart, snart är det slut. Tyvärr. Himla bra har det dock varit. Himlahimla bra.
Hängt med mina fina underbara vänner, myst med mina kids och släkt. Och en massa annat. Inte gjort en enda grej från min att-göra-lista. men vad gör det? Det finns tid sen också.
Har mest varit och flängt. Inte blivit så mycket hemmatid som mina lov oftast brukar innehålla. Men det är bara bra. Det gillar jag.
Ikväll ska jag vara med Charlotte och Lisa. Charlotte har varit i Umeå, så ska höra allt som hänt i storstan. Can't wait!

2012-04-12, 16:37





Igår hade världens bästa bf2a klassfest. Det var grymt. Vi är grymma.

2012-04-08, 14:39



Hej mina vänner! Long time no see.. Men jag har haft annat för mig. Kan dra en snabbgenomgång om ni vill?

I torsdags hängde jag på challenge, men det vet ni ju redan.
Fredag sov jag länge och sen tog jag och vovven en långprommis. Åt middag hos mormor och morfar. Sen på kvällen hade jag liiiiiite för roligt. Så fick sota för det igår.
Efter mycket vatten, lite soffhäng och en promenad var jag fit for fight. Åt och slöade hos linda och micke. Slängde på mig lite smink och for sen till kalles för att plocka disk.
Idag har jag sovit länge och väl. Gjorde lite breakfast (första bilden). Och nu sitter jag här. Ikväll ska jag äta middag med min fina pappa och sen ska jag hänga med finaste, bästa Charlotte.
Nu ska jag ut på ytterligare en prommis. (jag har inte blivit hurtig, har ensam vårdnad om vovven just nu bara. don't you worry)

2012-04-05, 19:49


Har inte varit hemma mycket idag. Och nu är jag påväg igen. Denna gång till challenge, ska titta på hockey (nåja) och surra. Lovet har börjat bra. Life's greaaaat.

2012-04-04, 00:03

Samtidigt som Cajsa for så försvann den lillalilla motivation jag hade till att skriva. Så jag ger upp för idag.. Sorry min vän, men jag lovar att skriva klart det imorgon.

Förresten, så tycker jag att du är finast. Och bäst. Jag tycker om dig fruktansvärt mycket, helt enkelt.

Jag har både huvud och magvärk x100 och är tröttare än stryk. Och så är dem där igen. Alla tankar och känslor. Vet inte varför, allt är ju påväg att ordna sig. Men ändå är det som att mycket saknas.
Nu orkar jag inte ens skriva nå mer här, för nu mina vänner nu ska jag sova.

2012-04-02, 22:29

Why can't someday be today?

2012-04-02, 21:49


Dagen har fortsatt i samma fina spår, härligt nog. Hängde med min far ett tag, riktigt mys! Skrattat med mina syskon och lejdat mig med övriga. Som vanligt. Den är himla fin, familjen min.

Inför plugget tände jag massa ljus, skruvade på lite musik och kokade en stor tekopp. Nu ska jag ta med mig boken till sängen. En sista genomgång innan min dejt med mr. Blund. Imorgon har vi sovmorgon, så jag får sova lite längre. Skönt! Älskar att sova, hehe..

2012-04-02, 16:42


Vilken bra måndag! Vaknade pigg, skönt nog. Nk-lektionen var riktigt bra och det känns mindre omöjligt nu. Gympan var rolig, kors i taket. Fick tillbaka ett matteprov. Satt och surrade med Lisa på hälsopedagogiken. Fått mitt lilla hmpaket. Pluggat bredvid min sjuka lillasyster, med cheesecakekladdkaka och glass som sällskap. Not bad, not bad at all. Och på onsdag går vi på lov. Härligt!!!

2012-04-01, 20:42


Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?

2012-04-01, 20:19


Jag är så trött att det finns inte. Har inte sovit särskilt mycket i helgen. I natt planerar jag däremot att lägga mig rejält tidigt, lär inte orka med morgondagen annars.
I fredags sov Lisa och Charlotte här. Det var mys, dem är gode fina! Igår agerade jag och Julia barnvakt åt kidsen. Även det var mysigt, älskar barnen dära massvis.
Idag har jag pluggat alldeles för lite, ätit god mat som pappa kokat (stekt) ihop och bjudit mina syskon på glass.

Fokus på nk nu, inte här...
RSS 2.0