2014-04-17, 13:08

2014-04-16, 22:46

Vännisar, what ya' up to???? Själv kikar jag på sex and the city, från allra första början till och med:):):)
 
Idag har jag sysselsatt mig med att göra tråkigheter såsom tvätta, städa, laga mat (obsobs! inte en tråkighet enligt mig), slänga sopor (tråkigheternas TRÅKIGHET), handla mat med tusen påskhandlade (dagens misstag att ge sig in i det), sorterat tidningar osvosvosv. Ja ni HÖR ju, ej en särskilt sexig dag.
 
Händelser som spiceat upp denna annars så livlösa onsdag mitt i allt:
Har idag sportat en look som jag valt att kalla "tonårig hipsterkille" ":-)"
Lyssnat på, vad som känns som, tiotusentals podcasts.
Fyndat lite smågrejer på kupan, bland annat söta shotglas. :):):):):)/shottaaaaramanda
Hängt med min all time favorit.
Bjudit mormor min på middag, älskar att göra det.
 
Inte jättespännande saker händer i a erikssons liv med andra ord. Imorgon är det torsdag och inte vilken torsdag som helst utan skäääärtorsdag. Ska jobba kväll och sen på bio med massa fina girls. Sen är det ju faktiskt fredag och min påskhelg ser ut att bli fiiiiin, även om större delen av familjen befinner sig massor med mil bort.  
 
Jaja hörrni, ska läsa i min nyköpta bok nu seeen sova. GODNATT och GLAD PÅSK vännor.
 
Mvh.

2014-04-12, 13:33

HEJHEJ älsklingar.
 
Lördag idaaaaaag. Fin grej det här med helg och lördagar. Sen jag blev en hardworking (ha ha ok. i onsdags tillbringade jag två timmar i soffan på grupplokalen, promenerade en sväng och käkade sen glass plus såg tv hemma hos min vårdis sen fikade jag och pratade med en kollega i en timma för att därefter sluta för dagen) woman så har jag börjat uppskatta helgerna sååå mycket mer. Samt trivs i livet rätt bra också?? Ingen stress över saker som "ojojoj vem ska jag då vara med" "vad ska vi plugga egentligen" "varför gör hen så" "vad ska jag ha på mig" pga är bara på jobbet och det känns bara så luuugnt.
JAJAJA vem bryr säää??? Jo jag ehe. *pinsam tystnad*
Whatever så har jag ju blivit en sån där som ej kan sova längre än åtta, spelar ingen roll vad jag gjort kvällen innan (käkade chips och sov på soffan igår /mvh dragit på mig förkylning + feber ":)") SÅ sen länge käkat frukost + gjort alla morgonbestyr. TILL OCH MED sminkat mig pga tristess. Samt lyssnat på flera podcasts och nu övergått till att stalka folk på spotify (tjena stalekrtjejen numero uno här) och käka vattenmelon (oh du heliga frukt <3333)
 
Ska kanske vila ögonen en stund. Är som sagt var rätt så krasslig och ska tydligen uthärda en tjugoårsfest ikväll. Wiho:):):):) Nämen blir kul. Helgölen är inköpt och trängs tillsammans med all annan alko i kylen.
 
Tills vi syns nästa gång önskar jag er en lite tidig GLAD PÅSK. (började dock önska det till folk redan strax efter nyår såaatteeee)

2014-04-04, 18:42

HEJHEJHEJ vännor. Fredag idag, känslan jag har inför denna dag visar jag ganska bra här ovan. ÄLSKADE fredagar.
 
Har (som synes) klippt av mä håret. Lät moster min haffa saxen och gå lös. Nä ok "gå lös" var jordens överdrift men jaja. Är i varje fall nöjd över slutresultatet:):):):).
 
Hatar ni det så HÅLL bara KÄFT pga kommer hata er då
 
ANNARS då?????? Tackar som frågar!! BARA bra pga får älska så många fina peeps. Och mina päron är så finafinafina.
 
Joråmensåatte vi kör väl en liten lista på det då va??? Pga listor äger.
 
Veckans lyckorus: Mmset som infann sig i min inkorg under onsdagen. LÄTT.
Veckans mat: Senmiddagen jag och fyra av mina bästa humans under tjugo tryckte i oss igår (grillat extra allt, obsobs!)
Veckans jobb: Under onsdagen hängde jag på låset till ica och hann vara dit, samt handla av samma snubbe "hehe nu är jag tillbaka igeeen" , fyra hela gånger. Jobbade på älsklingsströmnäs. Bästabästa.
Veckans väder: Vårvårvår, vårkänslorna spirar i lillkroppen min
Veckans kram: Den min lillebror gav mig igår. ALLTSÅ som jag älskar den grabben. JÄVLAR. (självklart lillasyster också, men en har ju gått och blivit "så hiiiimla pinsam" enligt henne ":)")
Veckans skönaste: Storstädningen som ägde rum bakom dörren min idag. Efter att ha sprungit in och ut och knappt suttit still i lägenhetsfan min den senaste tiden var det SÅSÅSÅ befriande att äntligen få det fräscht.
Veckans dryck: Morgondagens rosé och kokosdrinkar:):):) eller den kaffekopp jag drack för ett tag sen, mmmmm.
Veckans längtan: Pussar vafan
Veckans köp: Fläsket (dock ej ännu käkat) /mvh tjejen som växte upp med bästa fläskstekarn till farfar.
Veckans musik: Langar musik till en fet ny lista jag skapar at the moment. Går helt OK. Älskar ju annars "once when I was little" med James Morrison (favoritlåten tror jag <3333), om ni vill ha ett mer konkret låttips:):):
RSS 2.0