haparanda på söndag?


Ska mest troligt till ikea på söndag. Om jag ids, vill säga. I såna fall ska jag kika på ett soffbord.
Var just in och kikade på hemsidan, dessa ovan är fina, och inte alltför dyra. Hittade även en massa annat fint, såklart :) Tekannan lär jag inte kunna hålla fingrarna borta ifrån, om jag ser den, om jag far ;)

godnatt på er!

soligt och vårigt väder hela veckan



Ser att ni inte övergivit mig, trots att jag svikit er denna vecka. Tack för det! Gårdagen satt jag knappt vid datorn, tog mig inte ens igenom hela min bloggläsarlista, hehe..

Kan ju dra lite snabbt vad jag gjort :) Igår så skrev jag lite när jag kom hem, efter det kom jessica på te, som ni redan vet :) Blundade en stund på soffan. Men hann inte ligga länge innan vi for till linda och micke. När vi for hem följde världens charmigaste unge (lucas) med oss. Sen kom min moster hit på lite te. Gick med lucas hem till sig och drack te med mamma och moster. Hann även skriva en del och lite sånt :)

Idag har vi hunnit med en sväng på willys, dollar, elgiganten och såna där affärer. Lagade mat (tortellinigratäng) och bjöd familjen och lotta på det.  Nu har jag suttit och ätit glass framför halv åtta hos mig med mamma och fia.

Strax kommer linda och lucas förbi :) Ska därefter fortsätta skriva, så kram på er :) Lovar bättre uppdateringar i helgen :)

uppmaning till moder jord


snälla våren kom nu! snälla snön försvinn nu!

Har inte riktigt hunnit städa klart, men är en dag imorgon också :) Lite matte hann jag dock med och har skrivit lite på en annan grej också!

Imorgonbitti ska jag vara hos tandläkaren 07.50, får veta om jag ska få tandställning då. Spännande! Sen på eftermiddagen kommer jessica hit på lite fika och temys! Mysmiddag med familjen och kanske en sväng förbi världens bästa (och nyinflyttade) linda och micke. Ska även städa klart rummet, skriva klart en grej och lite spnt. Plus 7 timmars praktik (lite mindre, eftersom att tandläkarbesöket krockar..) Lär alltså vara goode så upptagen så bloggen uppdateras nog inte särskilt mycket. Men ni ser ju :)

inspired by bikbok


Sommarinspirationen flödar, både här hos mig och runt bland olika butiker, bloggar mm.

Den här gången är det bikbok som står är inspirationskällan. Allt var verkligen jättefint!
Det vita linnet + shortsen samt det rosa linnet var fina(st) enligt mig :)
Nä, okej gillar playsuiten också. Hehe ;)

science and faith - the script


älskar bilderna från min mobilkamera blir så där charmigt fula tycker jag ;)

Har inte riktigt haft ro och lugn nog för att blogga.. Har gjort en del annat istället, inte något kul dock. Nu hade jag tänkt vara lite duktig och gå ner till mitt rum och städa, därefter göra några mattetal.

Bäst att sätta igång då :)

inspired by kenza




När jag såg den här bilden på kenzas blogg insåg jag hur snyggt det vore med en vit kortärmad skjorta. Har ju en beigebrunrödorange (sista bilden). kanske ska kolla in den vita när jag åker in till stan nästa gång :)

Väskan är f*rbannat snygg den också

the sun is shining, my soul is singing



Jag proppade i musik i öronen, tillräckligt högt så jag kunde gå i min egen värld och ändå tillräckligt lågt så jag hörde fågelsången. Satte solglasögonen på sin plats. Tog på Nella kopplet och traskade iväg. Vädret var underbart, så varmt så jag inte frös i mina tights men ändå så kallt att jag kunde ha min vinterjacka. Det perfekta promenadvädret!

Benen tog mig till mormor och morfar, vi skulle ju på middag där. Vi åt jättegod lax med diverse tillbehör :) Efter maten la jag mig på soffan där jag råkade somna. Trött efter dagens tidiga uppstigning, måntro?

Ska strax slå på mamma byter bo, premiär ikväll..

me, myself and i


2/3 av mina bilder är på mig med en tekopp;)

Dagen har gått rysligt fort, skönt! Väckaren ringde 05.40, gick dock upp först fem över sex eller nå..

Mami fick en ny brödrost igår (sen födelsedagspresent). Våran gamla var (typ) äldre än mig och levde sitt eget liv. Den nya's spakar, som skjuter upp mackorna, var så starka så min flög då på golvet, hehe.. Lite nyponsoppa har jag hunnit dricka också :)

Ni får typ bara läsa om det jag äter, lyckas oftast tajma (stavningen är heelt fel!?) in då jag antingen ska äta, dricka te eller see nån serie. Gör ju självklart en hel del annat också :)

Som nu t ex, ska jag gå ut med nella på en liten promenad. Hon står här nedanför och gnyr. Sen ska jag göra ett lite hemlig grej till mamma.. (så var beredd;))

Talk to you guys later :)

tomorrow is a new day, a new beginning



Efter den varma sköna duschen ides jag inte krångla på mig nå kläder. Hoppade direkt i pjammen med andra ord.

Imorgon bitti kommer elin hit kvart över sex ungefär, så en tidig kväll lär det bli. Vi slutar halv två och det är lite barn på måndagar. Förhoppningsvis blir det en lugn och skön dag :) Vid fyra ska vi till mormor och morfar på middag.

Godnatt på er!

warm shower or no shower


Det var verkligen jätteroligt att spela badminton, måste vi göra om :) Jag är inte särskilt duktig, men kul var det i alla fall ;)

När jag och pappa skjutsat hem elin svängde vi förbi konsum och köpte oss varsin glass. Innan vi for till norrfjärden så premiäråt jag och elin varsin mjukglass, så blev det med den träningen ;)

Borde gå i duschen nu, men pannan tjorvar så vattnet är kallt. Efter ett ocavsnitt är det nog tillräckligt varmt. Förhoppningsvis!

välkommen våren



Sitter och dricker te med mami och anna. Alltid lika trevligt :) Ska alldeles strax gå och börja packa ihop mina grejer för badminton(en). Så vi hörs senare!

kjolen - perfektion


dör så jäkla snygg kjol. ja hela outfiten, men kjolen - kärlek vid första ögonkastet!
färgen, mönstret, det faktum att den är längre bak, tyget, ja allt!!

Kvällen har, som sagt var, spenderats med min familj. Mysigt var det och många skratt blev det. Våran humor alltså, hehe..

Imorgon ska jag och några fina flickor spela badminton i norrfjärden, så ska snart gå och lägga mig så jag är utvilad ;) Spelar hellre än bra, men det funkar nog.

Ska dricka upp tekoppen till ett ocavsnitt, sen sängen. Sovgott alla fina :love:

gratulationer från ryssland.


hahaha

Vaknade för en stund sen, låg och vilade i sängen men det slutade självklart med att jag somnade. Till min glädje luktar det gudomligt här hemma, mammas matlagning är verkligen toppen!

Hade världens timing och fick ett sms från kanda i samma ögonblick som jag gick in i köket. Nu sitter jag bara och väntar på att de ska logga in på skype troligtvis är det nå problem hos dem, som vanligt med andra ord. Tyvärr!

Nu logga dem in - ciao!

Update: Nu har vi pratat, älskar skype!!

blommor och saknad


köket rymmer numera 4 go'doftande blombuketter. tre av dessa är mammas favorit - tulpaner.

Mamma har fått en massa fina presenter, och blombuketter (som ni ser ovan). Två nya tesorter (ärvt min tekärlek av henne), tre tavlor på mig och mina syskon och en hel del annat. Tavlorna är så fina så jag måste nästan visa er :)

Eftersom att mamma far på fredag så ska jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med henne fram tills dess. Så ikväll ska vi bara mysa här hemma. Inte helt fel :)

Gårdagen var förresten jättemysig med fina charlotte. Den tjejen får en alltid på bra humör. Så tack för att du finns vännen, love you ♥

min hårfärg



Som ni ser är färgen väldigt olika på de tre bilderna. Men ni kanske får ett litet hum om hur det ser ut?
Efter några tvättar har det fått en litelite ljusare nyans. Man ser att det är brunt och inte svart i alla fall. Vilket jag är väldigt glad över :)
Jag har hunnit vänja mig med det och nu känns det mycket bättre, blev gode bra trots allt :)

26 mars - mammas daag



Världens finaste, underbaraste, härligaste, mest betydelsefulla och allra allra bästa fyller år idag
. Min mamma!

Tyvärr vaknade hon före mig imorse, jag som hade planer på en riktig dunderfrukost.. Menmen.. Grattade henne i alla fall med en väldigt uppskattad present, en present som jag visste hon skulle älska. Som verkligen var henne.

Älskar dig allra allra mest mamma!! Du är bäst!

answer about shorts

Julia: Du som har lite koll på kläder och så... vart kan man hitta ett par snygga shorts med hög midja? eller, man kanske ska vänta med att kolla efter det tills våren/sommaren? :D

Svar: Haha, jaa. Tack vännen, fast det stämmer nog inte riktigt :) Har i alla fall kollat igenom lite olika webbshoppar i jakt på några shorts! Finns ju hur många som helst, i både jeans och tyg, mönstrade och enfärgade.. Massa olika modeller. Här nedan har jag i alla fall plockat ihop några stycken av alla, hoppas det är någon du gillar!


De vita i spets är verkligen dösnygga!

one week left



Har ni lagt märke till detta? Bara en vecka till mamma är påväg. 1 VECKA!!!!!

Nästa vecka bär det av. Då får hon träffa världens bästa stockholmsfamilj och deras nytillskott.
Avundsjuk, jojomensan!

drömsommaroutfit(vilket ord!)


Precis så här vill jag avra klädd i sommar! Väskan är så snygg så jag dör typ, hehe.. Om jag ser den på stan kommer jag ej kunna stå emot. Loooooooove it!!

kvällens planer


(på väg till maskerad, därav klädseln)nyhemkommen från turkiet och härligt brun. 4 år sen?

Dagen har gått fort och har nog varit en av de bästa under veckan! Att vi fick sluta en timma tidigare gjorde inte saken sämre. Så tack för det :) På måndag börjar vi 06.30, vilket kändes mindre bra..

Tanken var att kvällen skulle spenderas med bästa elin och lise för bio och middag. Men den planen skjöts upp en vecka. Ska istället hitta på nå med charlotte. Vilket inte är helt fel det heller :) Vad vi ska göra vet jag dock inte än. Som vanligt med oss alltså ;)

Eftersom att gårdagens ocavsnitt var så spännande (hehe) så måste jag slå på nästa. Vill veta vad som händer!

paris våren 2010


picknik i versailles

på triumfbågen

härlig, rolig och lyckad shopping
<
fina eiffeltornet

disneyland

monalisa, som ni ser

håller på att dö av skratt

everyone

jag och eiffeltornet, som vanligt alltså..

versailles

Jag vill också åka till Paris nu i vår. Ha kvar det, längta, vänta och njuta. Skulle inte tveka en sekund på att åka tillbaka dit! Älskar staden!

smyckesdrömmar


Brukar inte ha så mycket smycken. Men oh my vad mycket fint det finns.
Halsbandet på stora bilden var verkligen to die for! Måste nästan ha det.. Wonderful!

dagens bestyr



Bilderna visar i stort sett hela min dag. På praktiken var vi ut och gick, idag också. Idag avr det dock med de större barnen. (bilden är gammal från en promenad med lucas) Sen på eftermiddagen/kvällen har lucas varit här. Vi har hunnit med lite av varje, spela innebandy, lyssna på gummibjörnarna och druckit nyponsoppa.

Kvällens slutsats - apelsiner är underskattade leksaker.

Förövrigt så snöade det idag, hoppas det försvinner. Fort!

typiskt mig

Råkade visst se hela avsnittet.. Annat kunde man väl inte vänta sig, inte med mig i alla fall ;) Aja, sov gott!

fina grejer!

födelsedag och kvällsrutin



Världens bästa mamma (min) fyller år på lördag, så jag måste börja baka snart. Presenten köpte jag redan i januari, så det är lugnt :)

Grey's slutade just så jag ska hoppa i duschen och sen sängen. Off the map började precis, men ska försöka stå emot. Behöver inte några fler serier att följa ;)
Sov gott på er!

min dag


ett tag sen

Ids inte göra särskilt mycket nu på eftermiddagarna, är gode slut efter dagen på dagiset. Jag och elin tog ingen rast idag så vi fick sluta tidigare vilket var skönt. Vi har även hunnit göra en figa, skriva dagbok och en hel del annat såklart.

Satte mig just med, hör och häpna, en kopp med nyponsoppa. Ska slå på lite oc hade jag tänkt :)

ännu mer hårprat


dagens kvällsfika - I wish

Satte ner håret från min knut för ett tag sen, haft det uppsatt hela dagen. Insåg då hur himla mörkt det blev. Känner mig inte riktigt hundra. Får hoppas att jag både vänjer mig och att det försvinner mycket när jag duschar. Har haft liknande tidigare, men nu trovs jag inte.. Dagens i-landsproblem.

Inte för att verka alltför ytlig.. Sitter och kollar på en massa olika webbshoppar. Vill shoppa, so bad! Måste in till stan i veckan, reklamera mina trasiga skor. Kanske använder något av de presnetkort jag fått den senaste tiden. Förra veckan skickades en 200kr rabattcheck till mig från hanséns. Dyra grejer där, men acks å fina.

Hörrni efter hejn (the middle) så ska jag hoppa i säng. Så sov gott!

två gånger - en tradition?!


bildbrist

Jag har verkligen bildbrist, som ni ser. Därav dessa bilder. Men bättre än inget, right?

Ligger även idag framför primo paolo, lika läskande är det idag.

Är så oerhört trött, även idag, så kvällen ska jag spendera precis som jag gör nu. I soffan. Tisdagstablån är ju grym, så ska helt klart se tv :)

Höll nästan på att glömma, hårfärgen. Har ingen bilde eller så. Kan försöka ta en sen, eller imorgon. Vi får se! Den andra blev i alla fall mycket bättre. Kan visa mig bland folk ;) Blev mörkmörk brunt med lite röda skiftningar, ungefär så tror jag det ser ut. I ljusen jag har tittat i, i alla fall :)

hårfärg



Texterna ovanför kan sammanfatta min kväll! När den första hårfärgen (yes, blev två..) var i så underhöll jag mig som sagt avr med oc men även apelsiner och te, såklart. Sen har jag hunnit duscha två gånger. Varav en av dem var nyss, så jag vet inte riktigt hur jag ser ut i håret ännu..

Jag och mamma for och akutköpte hårfärg, vi blev dagens mest uppskattade icakunder. Sådär i sista minuten, precis när kunderna börjar fara, då kom vi. Efter lite velandes, och telefonsamtal, fram och tillbaka om jag ska färga om eller ej så tog jag till slut en brunfärg.

Ska se klart avsnittet jag pausade när klockan ringde och sen ta mod till mig och ta en ordentlig titt i spegeln. Förhoppningsvis behöver jag varken rygga tillbaka eller ta till tårarna..

Sovgott!

lite smått rädd, men samtidigt förväntansfull

Sitter med hårfärg i håret och den ska sitta i, i hela 2 timmar. Tala om att jag känner mig nervös.. Men man lever bara en gång, right? Förhoppningsvis blir resultatet bra. Om inte så åker vi in till ica och handlar en annan färg. Ska spendera tiden framför oc, så vi hörs senare med resultatet :)

första praktikdagen och en hungrig amanda


just nu i mitt knä

Är så jääkla hungrig nu, håller typ på att dö.. (nåja nästan..) Ligger och ser primo paolo, vilket inte gör saken bättre. Vill också prata italienska och äta italienskt. Vill, vill, vill... Maten de gör ser så oerhört god ut. Ska gå och ta mig lite rester från helgen och förtära det här, framför tvn. Resten av familjen äter inte hemma, så lika bra att äta här :)

Efter dagen är jag lite måttligt trött. Har sprungit upp och ner för en backa, fram och tillbaka. Ritat, lekt affär och lite av varje. Säger bara, tack och lov att elin är där så man kan prata med någon annan än barnen (och fröknarna såklart) :)

Nu - mat!

dad, i love you


Vill bara passa på att säga att min pappa är bäst.
Älskar dig mest ♥

wildchild



Som sagt var så har lucas varit här, därav lite (läs inge) datatid. När han (+päronen sina) hade farit så la jag mig framför teven där wild child var på. Har sett den flertalet gånger tidigare men det spelar inte så stor roll :) Det drar ju då inte ifrån att Alex Pettyfer är med ;)

Efter hejn ska jag duscha sen - sängen. Måst ju vara pigg och redo när elin knackar på här vid nio.

Sovgott :*

igår, idag och imorgon



Gårdagen var som sagt var jätterolig. Mina vänner är bäst! Maten var god och vi spelade ett roligt spel. Allt var toppen med andra ord!

Har suttit och druckit te med mamma och anna, nu la jag mig dock framför tvn. Ser på jag visste inte att jag var gravid. Fastnat för såna program som går på tlc :)

I eftermiddag ska Lucas komma hit ett tag, myys! Och imorgon är det första dagen på vår praktik. Känns skönt och kul att jag och elin är på samma ställe :)

well it's good to hear your voice



Allihopen for för en stund sen. Så efter en kväll med fullt hus (nåja, nästan..) är det gode tyst.. Ögonen mina känns gode tunga, så ska börja dra mig neråt.

Vännerna mina var så söta, fick både bio och middagsdejt, hmpresentkort, godis, te (känner dem mig, eller?!), tidning och så. Love them! Hade faktiskt tänkt provsmaka teet och kolla lite i tidningen innan jag somnar.

Sov gott på er!

girlysaturdaynightdinner



Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har varit upptagen på annat håll!

Igår kväll mös jag och mamma framför film som sagt avr. Vi hann även slutföra ett hemligt projekt ;)

I förmiddags bjöd farmor familjen på goda väfflor, med min favorit - hjortonsylt!! Efter det for jag och mamma en sväng till dollar och så. Behövde lite godis mm. ;)

Nu har jag lagat mat och fixat sallad tills dess att mina fina vänner anländer. Ska snygga till mig litegrann bara.

Kameran är framme, så om ni har tur bjuder jag på bilder imorgon :)

Trevlig lördag på er allihopa!

Elin tyckte jag borde skriva om henne. Elin är fin! Nöjd nu? ;)

feeling good, feeling great



Sitter jsut nu och avnjuter lite glass, som ni ser. Känner mig värd den, efter allt rapportskrivande de senaste dagarna :)

Dagen har varit riktigt rolig, jag och lisa har åkt en del. Fick världens längtan efter att åka upp till jörn och spendera en helg full av slalomåkning. Men får nöja mig med dagens vallsbesök.

Ikväll ska jag ha myskväll med världens bästa mami, vi har bunkrat upp med hyrfilm och massa gott.

Nu: Senaste veckorevyn och en tekopp ♥

and I was stuck in the middle



Som sagt var, det råder lite smått bildbrist hos mig just nu..

Nu hade jag tänkt ta mig något i magen, slå på senaste oth avsnittet och sen sova. Tänkte bara kika in och säga godnatt. Så sovgott på er!

I wanted words but all I heard was nothing


snygga bikini(sar) från hm! älskar den högra :)

Jag och mami kom hem från willys för en liten stund sen. Där har jag bunkrat upp med nyponsoppa (älskar det!!), godis, mackor och lite annat gott till morgondagen. Snö och isdagen med skolan, så ska åka slalom all day long :)
Köpte även en hel del till lördagens middag som jag ska ha. Några fina flickor ska komma hit, blir nog supermys!

Nu sitter jag (allt detta tjat..) och skriver på min rapport. Ska (inte så förvånande) koka mig en tekopp.
Kram på er!

vad ska man säga?

Elin felin om elins förlåtelse: HAHAHAHAHA! Vad jag skrattade när Anna sa att du hade uppdaterat bloggen och vad du hade skrivit :D
Vilken tur att du förlåter mig! Jag hoppas att vi är vänner nu och för alltid!

Anna om elins förlåtelse: Hahahaha, du är rolig du Amandra.. vi fick oss ett gott skratt här hemma hos er då vi läste det hela =)

Moi: Känns bra att jag ger er lite glädje mitt i studierna :) Klart vi ska vara vänner för alltid!!! Annars går jag sönder :'( Förresten,kan ni be mamma höra av sig?
'


lite musik som kan hjälpa er ;)

school


gammalbild från arkivet..

Sítter just nu i datasalen och väntar på att mami ska höra av sig. Så har inte mycket jag kan göra just för tillfället. Därigenom hamnade jag här :) Vet egentligen inte vad jag hade tänkt skriva. Så vi sätter väl punkt här då!

elins förlåtelse

Elin felin om syns i drömmarnas land elin!!: Sov så gott Amanda! Hörde att du inte var riktigt nöjd med min kommentar på fejjan igår men jag var precis på väg att stänga ner datorn. Förlåt MIN BÄSTASTE VÄN!

Moi: Känns bra att du ber om förlåtelse elin! Kände mig oerhört kränkt och sårad igår, grät mig till sömns.. Nu känns dock allt bättre och vår försoning samt förlåtelse känns närmre! Det gör ingenting VÄRLDENS BÄSTASTE BÄSTA VÄN!!!!

syns i drömmarnas land elin!!


bildbrist

Har suttit heeeela eftermiddagen och skrivit på rapporten. Om man bortser från paltpausen och den där semeelpausen :) Mamma är en klippa och har hjälpt mig otroligt mycket!! Genom hennes utbildning är hon en riktig fena på det här med rapport, så det är ju ett plus :)

Missade dock säsongspreimären av greys, men sånt man får ta.. Får kolla in det senare med andra ord.

Imorgon slutar vi redan innan tolv, tack och lov. Jag och ida stannar nog kvar ett tag i datasalen och skriver på rapporten. Bussen hem går inte förrens 14.15 så det passar ju bra. Förhoppningsvis får jag skicka iväg den imorgon, vore grymt jäkla skönt.

Kram och sovgott!

modeflickan och palt


Kom hem för en timme sen, mer eller mindre.. Sen dess har jag inte gjort särskilt mycket. Precis som igår har jag dragit på mig mjukiskläderna och kokat mig te. Ska även fortsätta med pluggningen. Snart... Först ska jag bara kolla igenom senaste numret av modeflickan.

Ikväll ska vi till mormor och morfar för att förtära dagens andra paltmåltid. Palt till både middag och lunch, lite lagomt paltschwimen efter det.

motivationsbrist


borde verkligen lägga ner det här tekopps-posandet....

Internet (iallafall de roliga sidorna) borde stängas av på nå vis när man ska plugga.. Motivationen min var hög där ett tag, men har inte riktigt tagit tag i det hela, igen, efter middagen.

Ska se om min positiva inställning kan komma tillbaka. Har försökt hjälpa den på traven lite grann, genom att byta ut mina jeans mot mjukisbyxor och mitt linne mot en tjocktröja samt mina älsklingstjockisar. Det och lite hjälp av min bästa vän - tekoppen ska nog få fart på maskinen igen :)

another day full of studying


bild från pinnbrödsgrillningen för någon dag sen

Skoldagen var skön och gick fort. Jag och ida gjorde äntligen bort en redovisning som glömts bort litegrann. Inte den bästa jag gjort, men ääh.. Nu blir det nya tag! Idag ska jag hinna med rapportskrivning och lite matteplugg. Deadline har jag satt till desperate housewive, som äntligen börjar om ikväll.

Vi får se om jag ids blogga nå mer, annars syns vi imorgon :)

bra kväll, efter allt


bilder från när vi besökte det nya caféet.

Slog just på CSI efter att ha skickat iväg ett (bortglömt)arbete. Har slitit mitt hår och velat slänga datorn i väggen, men till slut så blev det klart. Tack. Och. Lov. Belönade mig själv med en av kladdmuffinsarna jag bakade igår samt grädde. Och lite te, såklert.

Nu ska jag njuta av det här, vi hörs imorgon!
Kram på er ♥

answer

Anonym om last day before school: Ååh vilken fin klänning!! Var har du köpt den? :)))

Svar: Den köpte jag förra året i Paris på en affär som heter Bershka! En riktigt bra affär, om ni har möjlighet att besöka den så gör det! Shoppade massor där på Malta ;) Hoppas den finns i Österrike. Nog babblat, den är från Bershka helt enkelt :)


tidsinställt

studying

Dagen har varit bra och gått rysligt fort. Jag och elin gjorde ett litet besök på dagiset där vi ska göra våran praktik. Det kändes riktigt bra!

Nu har jag plugg att göra. Så uppdateringen under veckan kommer nog inte vara den bästa. Har både det ena och tredje att göra, men håll tillgodo. Jag överger er inte :)

new york dreaming




Jag vill också bo i New York. Eller bara besöka staden räcker för mig. Promenera i Central Park, bo i en liten mysig loftlägenhet högst upp och längst in. Storhandla bland massa rliga främmande varor. Prata engelska. Gå vilse bland främmande gator. Leva livet.

Bilderna lånade jag av Sofie Lundberg och min fina vän Hanna (som haft turen att besöka staden under lovet.)

tattoo

Det är så oerhört fint med en liten meningsfull tatuering full av budskap och historia.
Jag skulle dock aldrig våga, men fint att titta på!

tidsinställt

studying


bilder från i torsdags med myslucas.


Just sett solsidan och har precis kokat te samt tagit fram matteboken. Ska försöka hinna med ett prov nu i veckan, innan praktiken.

Känns inte alls som att det är skola imorgon, men så är fallet. Tack och lov för sovmorgonen i alla fall :) Vi får se om jag åker buss imorgon eller om jag är riktigt hurtig och går ner och hämtar cykeln imorgon och cyklar till skolan. Om jag känner mig själv rätt så blir det buss ;)

Fick tre filmer idag av micke, så kanske slår på en av dem när jag gjort några sidor matte :)

Godnatt!

jeansjacket


Här är min nya jeansjacka. Betydligt mörkare än jag trodde den skulle vara. Men gillar den mer och mer vför varje gång jag ser den. Så den stannar ändå kvar :)

last day before school


examen förra året. vill gå klädd så snart igen, helst nu!

Mormor var just förbi på en snabbvisit, alltid lika trevligt!

Idag hade jag tänkt plugga lite, får se om det hinns med dock. Ska strax fara till linda och micke :) Sen ska jag äntligen hämta cykeln min!! Och ikväll tittar nog charlotte förbi!

Trevlig söndag på er!

teatime


Jag försökte posa lite fint och charmigt blåsandes på mitt te. Det blev dock inte som jag tänkt mig. Ska nog inte satsa på modellkarriären trots allt..

Vad säger vi om vinnaren då? Eric Saade.. Jag vet inte riktigt, har inte många åsikter. Fia hejade (och röstade) dock på honom.

Nu har jag (som ni ser) precis kokat mig en kopp te. Blev mitt absoluta favorit, solnedgång inhandlat på humlan för er som undrar. Lite citron i det - perfektion!! Ska slå på en film nu eller nå annat sevärt.

God natt alla fina!

saturdaynight with friend(s)


ida får vara med på ett litet hörn, bara för att hon är så söt.. eller?! jodå :)

Ikväll kommer Charlotte hit och myser med mig och min vän, chipspåsen! Vi tre ska titta på melodifestivalen och ta igen allt vi missat sen sist. Kommer bli en mysig lördagkväll med andra ord :)

Var och hämtade ut paketet tidigare, dock ingen cykel. Innehållet får ni se imorgon!
Kram och trevlig lördag kväll på er ♥

scorett


Scorett har oftast jäkligt snygga skor. Nu har jag insett att deras väskor och smucken även de är väldigt fina!
De bruna skinnconversen är verkligen to die for! Skulle nästan kunna döda för dem ;)
Och ringen, ringen! Jag brukar aldrig riktigt fastna för smycken och verkligen vilja ha, jaga dem. Men den här ringen, my god!

good morning


Precis som jag önskade så skiner solen och himlen är blå. Underbart! På morgonen har jag hunnit sitta ute och grilla pinnbröd, duscha och lite sånt där. Nu ska jag strax hämta mitt paket, och förhoppningsvis även min cykel.

all that i want is you


Jag hoppas på att norrbotten bjuder oss på bra väder imorgon. Jag vill ha sol, tö och bra promenadväder. Om vädret tillåter ska jag imorgon traska ner på konsum för att hämta ut mitt efterlängtade paket :)

Ber om ursäkt för dagens uppdatering, men jag har nästan inte suttit nå vid datorn på hela dagen. Troligtvis blir det bättre imorgon :)

Nu: lite oc (yes, har börjat titta på det nu också..) innan jag somnar.

answer

JuLia om virkat linne: Vet du vart linnet är ifrån (butik eller så)? :)

Svar: Linnet är flera år gammalt från hm :) Finns dock liknande i affärerna nu, är nästan 100 på att även hm ska få in en variant :)

friday


Godmorgon på er! Eller godförmiddag som det egentligen är. Vaknade av ett sms från hm, mitt paket har anlänt på konsum!

Gårdagen var härlig, vi for som tänkt till nimbys. Där vi sprang runt och lekte gode taget. Kvällen spenderade jag hos linda och micke med lilleman. Sen skjutsade linda hem mig och då satt vi här hemma och pratade ett tag! En bra torsdag med andra ord :)

Idag snöar det och min agenda är helt tom. Ska kanske baka nå, we'll see :)

hm news, once again


Hur snygg var inte den här playsuiten? Har en bild i huvudet på en som jag vill ha, hoppas bara jag hittar den :)
Om jag inte hade köpt en ny bikini nyss hade jag nog satsat på den här!
tidsinställt

virkat linne


Senaste tiden har jag gjort en del fynd här hemma i både min och mammas garderob. Vilket är super för börsen!
Den här fina hittade jag i mammas. Blir toppen i somras :)
tidsinställt

galway girl


Nu hör jag att gossen är på ingång. Så ska börja dra mig uppåt. Har faktiskt varit så duktig att jag har tidsinställt två inlägg. Så ni blir inte helt utan uppdatering idag :)

i've been searching for my kind of perfect



Jag kom just ut ur en snabbdusch. Snart kommer världens bästa Lucas hit, ska spendera hela dagen med den sötnosen. Vi åker troligtvis till nimbys värld på eftermiddagen. Annars får vi se vad vi hittar på, mysigt lär det bli i alla fall :)

Vi hörs senare vänner :)

kandalaksha


När jag saknar dem mer än vanligt tar jag på mig min kandatröja. Idag är en sån dag, så ska koka te i min kandamugg.

shopping


Färgerna är helt annorlunda i verkligheten.. Finare är de också!

70 days to go


På 70 dagar sätter jag mig på en buss med världens bästa slutdestination - Kandalaksha.
Can't wait!!!!

9 mars


gammal bild

Kom hem för ett tag sen, blev faktiskt några inköp :) Visar bilder lite senare, vi ska äta alldeles strax.

time to go to town


Följer syster till stan :) Hörs sen!

shabby chic inspiration


Har haft sån inredningsinspiration den senaste tiden. Har bläddrat igenom massa bloggar, tidningar och böcker för än mer inspiration. Just nu har jag ju dock bara mitt rum att inreda, men sen så.. Då ska jag verkligen inreda :) Can't wait!
bilder: shabby chic

cozy night


Myser fortfarande med one tree hill, i mitt ljusfyllda rum. Lite glass och te till det så är allt prima :)

the necklace


halsbandet jag fick förra veckan!

photoshop skills

Jag har suttit och lekt med photoshop ett tag nu.. Fattar typ ingenting, men lyckades i alla fall få till en ny header :)
Förhoppningsvis gillar ni den! Jag är faktiskt gode nöjd, för att vara första gången jag gör en där :)

today


byxor - gina tricot
tröja - gina tricot

fettisdagen


Jag har precis avnjutit dagens första semla, fler lär det bli! Har så f*rbannat ont i magen så ligger i soffan framför en gammal säsong one tree hill. Lär bli kvar här hela dagen.

Då vet ni vars ni har mig om ni vill nå :)

cravings


Här ser ni några grejer jag är, och har varit, på jakt efter.

mondaynight


Jessica for för en stund sen och vi har druckit te, sett tv och bara pratat. Alltid härligt!

Nu ska jag slå på oth och sen hoppa i säng. Sleep tight :)

today


Jaa, bilderna var kanske inte de bästa. Men dock ändå några stycken :)

food time


min och fias lunch, ser inte mycket ut för världen. men det var oerhört gott!

Har precis städat och dammsugit här hemma, duktig som jag är.. Ska snart agera kock, igen.. Denna gång blir det pasta carbonara!

Känner att det har blivit mycket mat här på senaste tiden. Fast jag älskar mat, och att stå i köket. Förhoppningsvis gillar ni det, eller åtminstone hatar ni det inte ;)

Ikväll kommer min fina kusin hit, mysigt värre!

Återkommer senare med de utlovade bilderna :)

feather extensions

Jäkligt snyggt!!!!

 

isn't it ironic?

my monday


right now

Har varit uppe sen nio ungefär och hunnit med gode mycket på den tiden :) Hjälpt fia gå igenom hennes garderob, ätit frukost, läst tidningen, lockat håret mm. Brukar aldrig locka håret men passade på idag, när jag invigde linnet som anlänt! Kan visa det senare :) (Halsbandet som jag tjatat om i flera dagar kommer nog upp då cokså!)

Jag och sis är hemma själv idag, vi (läs jag) ska nog strax ut med vovven på en liten prommis. Annars är allt bra här uppe! Förutom att min arm fortfarande gör ont och nu ser det inte särskilt mysigt ut heller. Magen min är också lite upp och ner. I övrigt är allt prima :)

my sunday



Under dagen har vi hunnit med lite av varje. Jag har övningskört lite grann, till världens bästa linda och micke (och lucas) närmare bestämt. Har även hunnit vara på både öb och dollarstore för er nyfikna. Och lite annat söndasgmysigt. En hel del glass har fötärts, inte mig emot dock :)

Nu hade jag tänkt plocka ihop lite i mitt rum innan solsidan börjar. Sen slår jag på en film och startar lovet på bästa möjliga sätt, i soffan. Skulle bara haft några av mina vänner här, så skulle kvällen varit fulländad :)

God natt!

99 dagar kvar

nice skirt


Kjolen är oerhört fin, i want it ;)

summerclothes


Nelly lyckas alltid skapa stora vill-ha-känslor.

cozy sundaymorning


Har just ätit frukost som jag och sis lagat. Blev gott och jag är nu mätt i magen.

Vädret ser underbart ut, lite kallt men strålande sol! Kanske får inviga mina nya solbrillor när jag är ute med nella. Förhoppningsvis :)

Nu ska jag hoppa ner i badet hade jag tänkt. Så vi hörs senare :)

summer dreaming


jag  vill vara brun(i alla fall brunare, som på bilden), och ha sommar.

Sitter i soffan och ser bridget jones dagbok. Har inte suttit speciellt mycket vid datorn idag, därav den låga uppdateringen.

Vi har legat i soffan framför melodifestivalen och bara myst. Min mage har dock sagt nej och jag ska koka mig lite kamomillte och se om det hjälper.

Vi hörs imorgon. Kram på er!

it's a good day to be alive



Hej på er alla fina!

Hoppas ni sovit gott! Själv kunde jag inte somna igår för min arm (där vi tog sprutan) gjorde så jäkla ont.. Kunde inte ligga på den och det sved och stack.. Det hela blev inte direkt bättre då jag vaknade med huvudvärk. Men efter lite frukost och sex and the city så gick det över.

Nu ska jag strax hoppa i kläderna, sitter fortfarande i pjammen. Sen proppa in lite musik i öronen och gå ut.

Ikväll ska världens bästa farmor bjuda på middag, enligt mina beställningar blir det hennes underbara köttbullar!

Hörs sen!

lovely jacket!


Jag har länge (sen förra sommaren) sökt efter en jeansjacka, en med silverknappar och ljus modell. Tidigare har jag bara hittat med guldknappar, vilket jag inte vill ha.
Men nu äntligen har jag hittat den. Inte såförvånande är den från hm. Men den är verkligen underbar! Och när jag såg att den var nere på halva priset, för att det var ett today erbjudande, kunde jag inte annat än trycka. Så nu väntas den anlända här v.10, vilket är nästa vecka. Får se om hm håller vad de lovar :)

my new glasses



Tänkte få till en sån där snygg solglasögonmodellbild, men jag ser mest konstig ut. Hur som helst så ser ni i alla fall mina nya solglasögon. Fick de i födelsedagspresent, and I love them! Har velat ha några liknande, så det var super :)

hm news, once again


Har ni sett att hm än en gång fått in massa fina nyheter? Om inte annat så vet ni det nu :)

Säger som tidigare att de mesta är fint, denna gång gillade jag dock mest smyckena och skorna. Det jag köper minst vill säga, men även de som ger de lilla extra.
Dessa tre skor, speciellt de med klack och de med fransar var riktigt fina! Skulle vilja ett par som de med fransar, fast bruna. Jakten fortsätter!

tomorrow is a new day, a new beginning

Klockan har redan passerat sex och jag har ännu inte kikat in här. Men nu vet ni, jag lever!

Pappa kom hem med god pizza för ett tag sen som vi avnjutit. Därefter har jag druckit te och jag slog nyss på bastun. Ska ha den där efertlängtade spakvällen idag. Tanken var att vi skulle ha klassfest idag, men de planerna sköt vi upp.

Inte att förglömma så fick vi det efterlängtade sportlovet idag! Känns hur härligt som helst :)

the biggest lost is the lost of a loved one

Idag skulle min underbara fina farfar ha fyllt 80år. Saknar dig varje dag! Du var bäst

i get by with a little help from my friends



Halli hallå! (eller nån annan lejd hälsningsfras)

Dagen har rullat på, i snabb fart. Klockan är redan fem.. Besökte som sagt var min kusin Jessica idag, var riktigt mysigt! Vi hann med både det ena och tredje, dricka te, åka hiss och hänga kläder. Men mest av allt pratade vi :)

Nu har jag just ätit middag, våfflor stod på dagens meny. Mumma!

Håller på att frysa häcken av mig (som vanligt) så ska gå och ta mig en lång varm dusch nu :)

i love you

Jag är fin
för du har skapat mig.
Jag är dyrbar
för du älskar mig.
Skön är jag
i dina ögon,
en ädelsten
i din hand

Därför kan det kvitta
om någon säger
att jag är värdelös och dum.
In i mitt hjärta
viskar sanningen:
att jag är värd
mer än guld.

Jag är din ögonsten,
din hemliga skatt.
Du är glad
att jag finns till.
Jag vill tacka dig
så länge jag lever
och aldrig glömma
vem jag är.

mina föräldra är världens konstigaste, roligaste, töntigaste, lejdaste.
Men mest av allt är de världens bästa.
Älskar er mest av allt

i'm all right


Tog mig just lite kvällis, och ska slå på oth! Ska hoppa i säng efter det, måste ju vara utvilad till skridskorna imorgon ;)

Övningskörturen var riktigt rolig, körde till och med (nästan) i stan. Vilket är stort för mig ;) Fick även tvärnita några gånger, i fall en älg skulle komma springande.

Efter skolan går jag till min fina kusin, så om jag är frånvarande vet ni orsaken :)

Aja, god natt på er alla fina!

my latest


Bilderna gör inget utav plaggen rättvisa. Byxorna är mycket finare i verkligheten, färgen framgår inte riktigt och inte det fina mönstret heller. Jag älskar dem! Oerhört sköna är de, längtar bara mer och mer till sommaren nu!
Bikinin är underbar den också, loooove it!

Halsbandet får ni se imorgon!

finner inga ord, igen

countdown

Den observante har nog märkt att jag lagt till ytterligare två nedräknare. En till jag åker till Kandalaksha (rymdes inte att skriva det) och en till mamma åker till Indien. Är kanske inte så kul för er att veta när mamma far, men tror hon (även jag) behöver se hur lite länge det faktiskt är. Längtar redan efter henne, love you mami :love: :love:

you're the reason i come home


Kändes skönt med hemma-spa. Ansiktsmask, fotbad, te och film. Någon dag i veckan så..
Som ni nog har märkt så har blogg.se tjorvat. Vilket betyder att jag inte tagit mig in förrens nu.

Gick som sagt var in till stan efter skolan, lämnade igen grejerna jag skulle lämna igen. Ett armband som var trasig fanns dock inte kvar, så fick ett halsband istället. Kan visa senare :) Hittade även både bikiniöverdelen och byxorna jag beställt så dem hamnade i min shoppingpåse. Älskar bikinin! Köpte även ett ack så tråkigt men ack så välbehövligt busskort.

Senare idag ska jag och pappa ut på en övningskörtur. Kul!

Kram på er!

i'm happy if you're happy. so can you please be happy, for me?


Kvällen har jag som jag sa tidigare spenderat i soffan. Var så mycket bra, hehe, så jag glömde helt bort oth avsnittet som väntade. Finns ju en dag imorgon också :) Jag kom då nyss ut ur duschen och ska bara dra på mig pjammen för att sen lägga huvudet på kudden. Sov gott på er alla fina :)

true ♥

the countdown has begun


Två bilder från mitt nyommöblerade rum.

Hej på er alla fina!

Skoldagen gick otroligt fort måste jag säga. I veckan har vi inte särskilt mycket plugg, inget vad jag vet faktiskt. Detta kan dock ändras fort så ska inte ropa hej riktigt än.

Ligger i soffan nu och lyssnar på radio.. Ska strax gå upp och äta middag, hoppas på något gott :)

Ikväll ska jag bara mysa här hemma se halv åtta hos mig, oth avsnittet jag glömde bort i söndags.. Ska även renbädda min säng, kändes grymt skönt :)

Imorgon måste jag till stan efter skolan, ska lämna igen två grejer. I övrigt är veckan gode oplanerad. Eller jo, ska nog förbi min fina kusin efter skolan på torsdag :)
RSS 2.0