2015-01-27, 22:59

Dagens frisyr: Utsläppt för ovanlighetens skull!!! 
Dagens kläder: Klänning (!!!!!) och två par strumpbyxor pga vinter ute.
Dagens mat: Matlååååda till lunch och sen till middag kokade jag fond på kycklingen jag helstekte i söndags och gjorde en soppa på det mmm.
Dagens händelse: Vaknade av att en man i princip bankade sönder mitt fönster:):):) bor på andra våningen:):):):) Sen har det hänt cirka noll kul grejer hehe.
Dagens planer: Min enda plan nu är att SOVA mmmmmm.
Dagens vill ha: Just precis NU vill jag ha en filtallrik (inget fil i kylen pga åker till fjälls imorgon WIHO) och en kram av någon jag tycker om. Förslagsvis: bästis, mamma eller något av mina småsyskon.
Dagens roligaste: Jag och mamma!!! Älskar oss ojojoj. Eller jag, Kicki och Amanda på bussisen idag. Fin stund:):):) 
Dagens humör: BRA!! Men lite trött under föreläsningen pga lååång och på eftermiddagen:///
Dagens komplimang: "Oj, fin!" sa Amanda när vi träffades där strax innan lunch. Syftade troligtvis på att jag alltjämt ser ut som ett litet slusk och nu hade både klänning och var nyduschad + sminkad:) 
Dagens längtan: Att åka skidor på torsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dagens musik: Lyssnat på cirka sju poddar sååååå jinglarna som spelas emellanåt:):):)

2015-01-12, 23:30

VÄNNER tjenatjena hejhej!!
 
Livet rullar på här nere. Magen fuckar dock upp det litegrann. Men tjejerna gör det fint! Kramas och är allmänt bäst.
 
Idag har vi haft en föreläsningsdag och ohmy den bästa på länge. Sorgligt nog sista gången som alla lärarstudenter var samlade. Ty nu skiljs vi åt och läser helt olika grejer.
Redan på måndag börjar nästa kurs, OCH (!!!!) nästa termin. För hörrni!!! Nu (eller ja, på fredag) har jag tagit mig igenom en termin på universitetet. En åttondelslärare!!! Den ni!!
 
Ja annars så är det mörkt och kallt. Men jag har gott te och varma sockar. Så det går ingen nöd på mig precis. Och när jag är ute så har jag mina nya ytterkläder som räddar mig från kylan. Det äger!! Älskar att vara ute i kyla utan att frysa. Det känns så coolt??? Som att jag innehar någon sorts makt??? HA HA HA ok....
 
Nu ska jag slå igen mina bruna. Imorgon ska jag och min basgrupp hänga på uni och skriva om vår rollspelsvecka, som vi hade förra veckan. Den var jävligt rolig! En fick handskas med lite annorlunda problem och situationer. Jag fick bland annat prova på det här med att vara rasist. Tokig grej. Men kul att få skrika litegrann och vara arg. Det kan behövas, om än bara på låtsas.

2015-01-07, 21:50


Och det var det jullovet. POFF. Över och förbi ojoj. Hejdåååå. Det var ju dock fintfintfintFINT!!! Älskar att få vakna hos familjen och mysa dagarna långa. MEN nu sitter jag här i lillasoffan i lilllägenheten igen. Tillbaka till verkligheten.
 
Känns dock så himla fint att vara tillbaka på västerbottens gator. Fan vad denna stad är LIVETS STAD!!!! Fy i fan.
 
Igår hamnade jag och mandyyy bakom en bilolycka och blev sittande i bussen ganska mycket längre. Men det var fint mest pga vi mådde bra, var vid liv och hade varandra. Somnade rekordtidigt och vaknade imorse med lite träningsvärk (hahah) pga burit så många väskor.
 
Idag har vi hängt på campus och kramaaaats. Sen gick vi en sväng i cityyyy och som jag saknat staden ojojoj. Lilla men ack så dyra ica (ska på maxi på söndag. mmmm varsågod för kul info:):):):)) och att spana på snygga boiiiiz på torgen. Dock trist att en annan såg ut som SKIT hela dagen /mvh den slitna tjejen med smink ända ner på kinden:):)
 
NU ser jag Lyckliga Gatan. Fan FINT program!!! Ska alltid se det. Mitt nya bästa<3<3<3
 
JAJA GOTT NYTT ÅR;);););););)
RSS 2.0