2015-10-19, 11:08

HEJ HÖRRNI!!! Måndagförmiddag nuuuu!! Sitter och väntar på Minna som ska komma hit och pluuuuugga med mig! Blir fint:):) Efter morgondagens redovisning så har vi tentavecka igen...... Ojoj. Taggar INTE. Sen när tentan är skriven så väntar Leeds och England i veckorna två. Känns nice MEN lite måttligt stressad över detta ojoj...........
 
HUR SOM!!! Haft en finfinFIN helg. Fredagen spenderade vi (som bilderna ovan skvallrar om) hemma hos Emelie med massa gott, spel och en himla massa skratt. Sen for jag, Minna och Emelie en snabbsväng på Guitars. Det var också nice. Promenerade sen hem och somnade gott mmmmm.
I lördags så kom Emelie och Michaela hit och filmade lite till morgondagens redovisning. Sen på kvällen kom Louise och Erika hit och såg "så mycket bättre" med mig. Fint!!! Cirka mysigaste programmet också!! När de for snackade jag i telefon i flera timmar innan jag somnade. Det var härligt det också.
Igår hängde jag på balkongen med en podd i lurarna och en kopp kaffe i handen. Sen promenerade jag och Sara en lååång sväng och surrade massa. Det var så pass fint!!! Till middag gjorde jag en gryta med en massa goa grejer mmm. Nice!!
I veckan så fick vi måla på en lektion, som jag njööööööt!! Skulle jag aldrig kunna tro för några år sen, att jag skulle älska och FRIVILLIGT sitta och måla så pass länge???? Kors i taket osvvvv. 
 
MEN hörrni!!! Nu ska jag sätta mig på balkongen innan Minna anländer. Älskar balkongen så pass mycket. KRAM mina små skatter.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0