Inredningssnack (mest för mamis skull) och sverigebesök.


Under kvällen har vi varit hos en av grannarna på någon slags inflyttnings/renoverings middag/fest. Förra sommaren så regnade det så himla mycket att berget for ner och i några av lägenheterna här ovanför var det uppemot en meter vatten på golvet. Bland annat i denna lägenhet. Så nu är den totalrenoverad.

Och oh my vilken renovering
. Om vi säger så tjejerna (läs kvinnorna) måste ha stålar. För det första så har lägenhet en underbar utsikt. Sen så hade dem byggt en bastu, världens kanske finaste badrum med badkar, dusch, två handfat och toalett, såklart. Köket var jättefint och hade, liksom vi hehe, två ugnar och en häll. Hällen var faktiskt till och med på en köksö.. Runt matbordet stod inte mindre än sex, kanske till och med sju minns ej riktigt, louis ghost chair's. Genomskinliga, precis som din mami ;) I ett rum hade dem världens musikutrustning med värsting högtalare och en himla stor skivsamling och inte nog med det så där inne stod tre röda barcelona fåtöljer, med tillhörande fotstöd. I tvrummet var det en himla stor soffa. Lika lång som väggen och lika djup som en mindreaktig säng, typ som att hela soffan vore en schäslong så djup var den.

Sen var kvinnorna, ingen aning om vad de heter, himla trevliga typer också! Maten vi fick var riktigt god, som vanligt med andra ord :) Satt brevid några från England, vilket var riktigt kul! Fick några Londontips - så nu måste jag bege mig dit ;) Kvinnan från London skulle få Sverigenesök på onsdag så hon skulle nog titta förbi här med dem någon dag. Roligt värre! Dock så var det ingen i min ålder men ääh kan vara kul i alla fall!

Nu ska jag se film - sen sängen. Imorgon väntar frukost hos Paul och Elisabeth. Christines syster + pojkvän är här på en snabbvisit efter en roadtrip runt i Spanien. Därav frukosten :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0